• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
سلام
آخ دلم تنگ شده بود واسه اینجا:oops:
چرا این ترم درسا و استادا اینجورین؟o_Oفکر کنم فقط بتونم دو سه واحد رو پاس کنم:cool:استادا بووووقن!درسا از اونا بوووق تر:eek:
زرین زاد خیلی قاطیه ها:mad:امروز عملا با حرف هاش داشت بچه ها رو میزدo_Oالان دارم تازه تی جی رو درک و انالیز میکنم:D
وای کی گفت این استاد ریاضی ای که برداشتم خوبه؟نسرین ابراهیمی حسین زاده:(یعنی استاد از این داغون تر تو عمرم ندیده بودم:confused:بعد سه هفته تازه خانوم اومده سر کلاس و درس میده!یک ساعت درگیر یه مثال بودش !:cool:هی حلش میکرد بعد میگفت این غلطه دوباره همرو پاک میکرد دوباره مینوشتش!:eek:یادش بخیر یاد یکی از معلمای دوران دبیرستانم افتادم که دقیقا همینجوری بودش:Dهیچی دیگه عملا مطمئنم این ترم ریاضی 2 رو میفتم:mad:
دوستانی که ریاضی 2 دارن اگر کلاسشون مختلطه میشه روز و ساعتشو بگین که اگر تونستم بیام سر کلاستون؟
صمیمی هم که کلا تکه:Dاز الان به فکر ترم بعدم هستم:rolleyes:
این درسها رو فکر کنم فقط 5شنبه مختلط میزارن. ریاضی2 ساعت 1.5 کلاس 1008. استادشم موسویه استاد تربیت مدرسه مثلا خفنه :دی

بچه ها این سایته که برا عزت بود که نه! ولی همونکه خلاصه عزت هم توش تردد داشت و اینا چی بود؟

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
امروز با مدیر گروه کلاس داشتم حرف از امتحانات افتاد -یکی از بچه ها گفت امکان داره دانشگاه ازاد تاریخ امتحانات رو بخاطر جام جهانی جابجا کنه تا قبل جام جهانی امتحانات تموم بشه(مثل دو ترم قبل بشه) در پاسخ مدیر گروه گفت: یه صحبت هایی شده اما قطعی نیس بعد عید معلوم میشه شما سخت درس بخونید.
یعنی همین جوری من به فنا رفتم(5تا امتحان توی 2 روز) اگه تاریخ امتحانات رو بیارن جلو 100٪ نابود میشم با این برنامه ریزی شون.
به نظرتون امکانش هست تاریخارو تغییر بدن؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
امروز با مدیر گروه کلاس داشتم حرف از امتحانات افتاد -یکی از بچه ها گفت امکان داره دانشگاه ازاد تاریخ امتحانات رو بخاطر جام جهانی جابجا کنه تا قبل جام جهانی امتحانات تموم بشه(مثل دو ترم قبل بشه) در پاسخ مدیر گروه گفت: یه صحبت هایی شده اما قطعی نیس بعد عید معلوم میشه شما سخت درس بخونید.
یعنی همین جوری من به فنا رفتم(5تا امتحان توی 2 روز) اگه تاریخ امتحانات رو بیارن جلو 100٪ نابود میشم با این برنامه ریزی شون.
خدا بگم چیکارشون کنه ...
مدارس رو این کارو دارن میکنن یونی هم احتمالا میکنن دیگه اینا مریضا و ...

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
میشه من برم بمیرم؟ :|

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها نظرتون رو میخواستم بدونم ؛
بنظرتون تو سایت بخش جزوات و ... رو میخوایم راه اندازی کنیم اسمشو چی بذاریم و بخش هاش چجوری باشه ؟ لطفا همه تی جی ای های عزیز جواب بدین
اینجوری منظورمه :
-جزوات و منابع درسی
فقط اینجوری بسه یا اینجوری باشه ؟
-جزوات و منابع درسی
--جزوات و کتب آموزشی
--نمونه سوالات و ...
پیشنهاد دیگه ؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
میشه من برم بمیرم؟ :|
خدای ناکرده بری بمیری که چی بشه!
دو ترم پیش امتحانارو جلو کشیدن چی شد (من 11 واحد حذفیدم) این ترمم خیالی نیس خیلی ریلکس عین 20 تا رو میرم امتحان میدم.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه ها نظرتون رو میخواستم بدونم ؛
بنظرتون تو سایت بخش جزوات و ... رو میخوایم راه اندازی کنیم اسمشو چی بذاریم و بخش هاش چجوری باشه ؟ لطفا همه تی جی ای های عزیز جواب بدین
اینجوری منظورمه :
-جزوات و منابع درسی
فقط اینجوری بسه یا اینجوری باشه ؟
-جزوات و منابع درسی
--جزوات و کتب آموزشی
--نمونه سوالات و ...
پیشنهاد دیگه ؟
بلاخره انتظار به پایان رسید(من خیلی منتظر این قسمت بودم که راه اندازی بشه)
جزوات و منابع درسی :
تایپیک ==>کتاب درسی
تایپیک==> جزوات درسی
تایپیک==> نمونه سوالات امتحانی
این نظر منه-ببین نظر دوستان چیه.

ferijooni

Registered User
لایک‌ها
166
بچه ها دارم تلف می شم .یکشنبه 1 خوابیدم فرداش 6 پاشدم تا 3 نصفه شب دانشگاه و تحقیق داشتم در مورد مطالبی که روحانی می خواد بعد دوباره امروز 6 پاشدم تا 6 دانشگاه بودم بعدشم تا الان داشتم تمرین تایپ و ایمیل می کردم الانم باید برم مهندسی نرم رو حل و بخونم فردا دوباره 6 باید پا شم .دیگه نا ندارم دارم وا می رم
99.gif
چی با روحانی داری؟نرم با کی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نرم سلاجقه پایگاه داده روحانی معماری کتیرایی کامپایلر فرمیسک ناصر زاده

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نرمو با همیم .کدومی ؟می خوای تو پخ بوگو .اصن شوما جزو اقایون بودی یا خانم ها ؟من کلن قاطی کردم ...

بالا