• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اون جمله اي كه كوت كردم مفهومش اين بود كه تا مشخصات سال ورود و غيره نده ،جواب نميگيره.شما يادت نميمونه ولي يه بعدش اينه كه سايت يادش ميمونه.
كلن فضاي اينجا هم مثل بقيه جاها مافيايي شده، در صورتي كه قبل از شروع بازي تيم مديريتي ازين خبرا نبود و افراد جديد به راحتي جواب سوالاشون رو بعد يكي دوتا سوال جواب ميگرفتن.بدون هيچ قانون و اجباري!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اون جمله اي كه كوت كردم مفهومش اين بود كه تا مشخصات سال ورود و غيره نده ،جواب نميگيره.شما يادت نميمونه ولي يه بعدش اينه كه سايت يادش ميمونه.
كلن فضاي اينجا هم مثل بقيه جاها مافيايي شده، در صورتي كه قبل از شروع بازي تيم مديريتي ازين خبرا نبود و افراد جديد به راحتي جواب سوالاشون رو بعد يكي دوتا سوال جواب ميگرفتن.بدون هيچ قانون و اجباري!
دادا بی قانونی زیادم خوب نیست تازه ما قانونی نزاشتیم سوالایی پرسیدیم که راحت تر جواب بدیم پرسیدیم ورودی چندی .این برای اینه که بدونم چقدر اساتید رو میشناسه و ایا قبلا دانشحو بوده یا نه چون در مورد استاد نظر خواسته بود پرسیدیدم رشته و گراییش چیه تا بدونیم کی باید جوابشو بده .پرسیدیم جنسیت چیه چون بعضی اساتید با اقایون یا خانم ها رفتار متفاوتی دارن .پس تمام سوالایی که می پرسیم برای دادن جواب بهتره نه اجبار و چیز دیگه ای .اهراد عجب انالیزی کردم یه لحظه احساس کردم اهراد داره پست می ده خخخخخ:Dالبته هیچ کس مثل شوما نمی شه ها
;)
حالا ایشون اومده به جای جواب دادن می گه حالا بعدا می گم خو ما برای جواب دادن نیاز به اون جواب ها داشتیم تا اصن بدونیم که می تونیم جواب بدیم یا نه .قبلنا می اومدن اطلاعات کامل می دادن جواب می گرفتن .چندین بار شده خود من قبل از پاسخ گویی به سوالات اولیه جوابشون رو دادم ولی بعضی موارد تا جواب ندن اصن نمی شه جوابشون رو داد .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مافیا؟:eek:این کلمه غلطه و"شومافیا"درسته:p
عزیز من خواستم توضیح بدم ودیدم انصافا الکس خیلی خوب انالیز کرده(شکی هم نیست دیگه،کمال همنشین :cool:واینجور چیزا:D)
ببین حرفی که شوما میزنی مثل اینه که بری دکتر ولی فقط بگی مرضم ودیگه هیچی نگی!دکترم هرچی پرسید،جواب سر بالا بدی!نتیجش چی میشه؟
درضمن ازاین به بعد سوالات وکاربرای جدید که این طوری باشن،رومیزارم واسه خودت بیای جواب بدی؟;):D
دادا بی قانونی زیادم خوب نیست تازه ما قانونی نزاشتیم سوالایی پرسیدیم که راحت تر جواب بدیم پرسیدیم ورودی چندی .این برای اینه که بدونم چقدر اساتید رو میشناسه و ایا قبلا دانشحو بوده یا نه چون در مورد استاد نظر خواسته بود پرسیدیدم رشته و گراییش چیه تا بدونیم کی باید جوابشو بده .پرسیدیم جنسیت چیه چون بعضی اساتید با اقایون یا خانم ها رفتار متفاوتی دارن .پس تمام سوالایی که می پرسیم برای دادن جواب بهتره نه اجبار و چیز دیگه ای .اهراد عجب انالیزی کردم یه لحظه احساس کردم اهراد داره پست می ده خخخخخ:Dالبته هیچ کس مثل شوما نمی شه ها
;)
حالا ایشون اومده به جای جواب دادن می گه حالا بعدا می گم خو ما برای جواب دادن نیاز به اون جواب ها داشتیم تا اصن بدونیم که می تونیم جواب بدیم یا نه .قبلنا می اومدن اطلاعات کامل می دادن جواب می گرفتن .چندین بار شده خود من قبل از پاسخ گویی به سوالات اولیه جوابشون رو دادم ولی بعضی موارد تا جواب ندن اصن نمی شه جوابشون رو داد .
برک الله.انگار پست خودمه:Dفک کردن سوالات از روی شوخی انتخاب شده!نمیدونن پشتش چه فسفه ای خوابیده!چقدر کار پژوهشی-اموزشی-روانشناسی خوابیده!

حالا جاش اینجا نیست ولی بعضی ها که منو کوچیک خودشون میدونن و ازم سوالات عشقولانه میپرسن(از بچه های اینجا نیست ها،دریک بازی درنیارید).چند ده سوال کاملا شخصی میپرسم که یارو کف کرده تو جواب دادنش. ونمیدونه باید جواب بده یا نه!:D

یا حالتی مالی و سود و وام واین جور چیزا.اخه وقتی من ندونم طرف چقدر حقوق میگیره چطور بگم میتونی وام 20 تومنی بگیری یانه!
و.........

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ثلبات بدرید به روح پر فتوح استاد که ما رو بیچاره کرد بچه ها :خخخخخخ

حضرات یه سوال :
عاغا این خ.م برا من تو پیاما نوشته یه درس رو به دلیل پیش نیازی و... حذفیده ولی نگفته چی ! تو انتخاب واحدمم هیچی حذف نشده قضیش چیه کسی همچین موردی داشته ؟
من همه چی رو هم رعایت کردمااااا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ثلبات بدرید به روح پر فتوح استاد که ما رو بیچاره کرد بچه ها :خخخخخخ

حضرات یه سوال :
عاغا این خ.م برا من تو پیاما نوشته یه درس رو به دلیل پیش نیازی و... حذفیده ولی نگفته چی ! تو انتخاب واحدمم هیچی حذف نشده قضیش چیه کسی همچین موردی داشته ؟
من همه چی رو هم رعایت کردمااااا

بهتره فقط به انتخاب واحدت نگاه نکنی به کارنامت نگاه کن شاید یکی از درسایی که پاس شدی ولی رعایت پیش نیازی نکردی رو الان برات حذف کردن

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بهتره فقط به انتخاب واحدت نگاه نکنی به کارنامت نگاه کن شاید یکی از درسایی که پاس شدی ولی رعایت پیش نیازی نکردی رو الان برات حذف کردن

آخه زده نیمسال دوم 92 !! ولی چیزی ندیدم
عجب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان روز مهندس بر همگی مبارک باشه از جمله خودم:cool::Dاون وسطیه که میندازنش بالا پایین استاد روحانیه با اون سیبیلاش:p
84.gif
707.gif
400.gif
707.gif
84.gif

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان روز مهندس بر همگی مبارک باشه از جمله خودم:cool:اون وسطیه که میندازنش بالا پایین استاد روحانیه با اون سیبیلاش:p
84.gif
707.gif
400.gif
707.gif
84.gif
خخخخ
تبریک
خعلی بشخیدد اون وسطیه دقیقااوسطش چیه ؟ ذهن منو مشغول کرده نمیدونم دسته یا خطه !:D
استاد روحانبه

ferijooni

Registered User
لایک‌ها
166
با چه روشی میشه با روحانی پایگاه پاس کرد:(

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
آخ دلم تنگ شده بود واسه اینجا:oops:
چرا این ترم درسا و استادا اینجورین؟o_Oفکر کنم فقط بتونم دو سه واحد رو پاس کنم:cool:استادا بووووقن!درسا از اونا بوووق تر:eek:
زرین زاد خیلی قاطیه ها:mad:امروز عملا با حرف هاش داشت بچه ها رو میزدo_Oالان دارم تازه تی جی رو درک و انالیز میکنم:D
وای کی گفت این استاد ریاضی ای که برداشتم خوبه؟نسرین ابراهیمی حسین زاده:(یعنی استاد از این داغون تر تو عمرم ندیده بودم:confused:بعد سه هفته تازه خانوم اومده سر کلاس و درس میده!یک ساعت درگیر یه مثال بودش !:cool:هی حلش میکرد بعد میگفت این غلطه دوباره همرو پاک میکرد دوباره مینوشتش!:eek:یادش بخیر یاد یکی از معلمای دوران دبیرستانم افتادم که دقیقا همینجوری بودش:Dهیچی دیگه عملا مطمئنم این ترم ریاضی 2 رو میفتم:mad:
دوستانی که ریاضی 2 دارن اگر کلاسشون مختلطه میشه روز و ساعتشو بگین که اگر تونستم بیام سر کلاستون؟
صمیمی هم که کلا تکه:Dاز الان به فکر ترم بعدم هستم:rolleyes:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بچه ها دارم تلف می شم .یکشنبه 1 خوابیدم فرداش 6 پاشدم تا 3 نصفه شب دانشگاه و تحقیق داشتم در مورد مطالبی که روحانی می خواد بعد دوباره امروز 6 پاشدم تا 6 دانشگاه بودم بعدشم تا الان داشتم تمرین تایپ و ایمیل می کردم الانم باید برم مهندسی نرم رو حل و بخونم فردا دوباره 6 باید پا شم .دیگه نا ندارم دارم وا می رم
99.gif

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بچه ها دارم تلف می شم .یکشنبه 1 خوابیدم فرداش 6 پاشدم تا 3 نصفه شب دانشگاه و تحقیق داشتم در مورد مطالبی که روحانی می خواد بعد دوباره امروز 6 پاشدم تا 6 دانشگاه بودم بعدشم تا الان داشتم تمرین تایپ و ایمیل می کردم الانم باید برم مهندسی نرم رو حل و بخونم فردا دوباره 6 باید پا شم .دیگه نا ندارم دارم وا می رم
99.gif

البته با عرض خسته نباشید و پاینده باشید ... برو بگیر بخواب الکس :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
با این انگیزه یحتمل در آینده استاد تی جی میشی
99.gif

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
99.gif
بچه ها مدیونید اگر فکر کنید الکس داره فخر میفروشه ها:D:p
ببین تور خدا مردم از چی مینالن!:confused:خب بگیر بخواب!پنج شنبه و جمعه هم وقت داری بشینی درسات رو بخونی!;)اونوقت سر کلاس چیزی از درسا حالیت میشه عایا؟:eek:منکه دیروز چشمام از خواب باز نمیشد شانسم زد و یکی از استادام نیومد رفتم با خیال تخت دو ساعت و نیم خوابیدم اینقده بهم چسبید که نگو:rolleyes:حالا اگر همچین موقعیتی برات پیش میومد یحتمل میرفتی سر و سراغ درسات دیگه؟:Dاما خب این خوابه یه فایده ای ام داشتش دیگه!اینکه سر کلاس ساعت بعدم همه خواب بودن ولی من قبلا خوابمو کرده بودم حواسم سر جاش بود:D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
سلام
آخ دلم تنگ شده بود واسه اینجا:oops:
چرا این ترم درسا و استادا اینجورین؟o_Oفکر کنم فقط بتونم دو سه واحد رو پاس کنم:cool:استادا بووووقن!درسا از اونا بوووق تر:eek:
زرین زاد خیلی قاطیه ها:mad:امروز عملا با حرف هاش داشت بچه ها رو میزدo_Oالان دارم تازه تی جی رو درک و انالیز میکنم:D
وای کی گفت این استاد ریاضی ای که برداشتم خوبه؟نسرین ابراهیمی حسین زاده:(یعنی استاد از این داغون تر تو عمرم ندیده بودم:confused:بعد سه هفته تازه خانوم اومده سر کلاس و درس میده!یک ساعت درگیر یه مثال بودش !:cool:هی حلش میکرد بعد میگفت این غلطه دوباره همرو پاک میکرد دوباره مینوشتش!:eek:یادش بخیر یاد یکی از معلمای دوران دبیرستانم افتادم که دقیقا همینجوری بودش:Dهیچی دیگه عملا مطمئنم این ترم ریاضی 2 رو میفتم:mad:
دوستانی که ریاضی 2 دارن اگر کلاسشون مختلطه میشه روز و ساعتشو بگین که اگر تونستم بیام سر کلاستون؟
صمیمی هم که کلا تکه:Dاز الان به فکر ترم بعدم هستم:rolleyes:
اینارو که گفتین یاد خودم افتادم اصن انگار دوباره دارم تکرار میشم:Dنمیدونم واسه همه همین جوریه یا نه:eek:
بچه ها مدیونید اگر فکر کنید الکس داره فخر میفروشه ها:D:p
این الکس همین جوریه کلن تو فاز درس فرو رفته
اوه اوه داشتم یه چیزاییو که قرار بود نگم میگفتم:D

بالا