بستگی داره که همکارام کیا باشند ؟دوز داشتی یه دس و یه پا نشتی عوضش به بنز داشی ؟ مسئول انتشارتم میبودی ؟
اگر همکارام خوب باشند چراکه نه دست و پا نمیخواد که
بستگی داره که همکارام کیا باشند ؟دوز داشتی یه دس و یه پا نشتی عوضش به بنز داشی ؟ مسئول انتشارتم میبودی ؟
سلام دوست عزیز لطفا جنسیت سال ورود رشته گرایش و مقطع (کاردانی یا کارشناسی،پیوسته یا ناپیوسته)رو اعلام کنید تا بچه ها بیشتر با شما اشنا بشن .از قرار دادن اطلاعات شخصی دیگر پرهیز کنید .با تشکر تیم مدیریت پی تیسلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
کسی میدونه استاد کاظمی نیازی خوبه یا نه؟!
و جزوه هاش رو میگه از کجا دانلود کنیم؟!
چشم،حالا یکی جواب نمیده؟!سلام دوست عزیز لطفا جنسیت سال ورود رشته گرایش و مقطع (کاردانی یا کارشناسی،پیوسته یا ناپیوسته)رو اعلام کنید تا بچه ها بیشتر با شما اشنا بشن .از قرار دادن اطلاعات شخصی دیگر پرهیز کنید .با تشکر تیم مدیریت پی تی
خب بگو دیگه چشم گفتن نداره کهچشم،حالا یکی جواب نمیده؟!
تا پاسخ داده نشه .شما جوابی دریافت نخواهید کرد.چشم،حالا یکی جواب نمیده؟!
ا،چراا آخه؟خوب نمخواد بگه.تا پاسخ داده نشه .شما جوابی دریافت نخواهید کرد.
اطلاعات شخصی نیست که نخواد بگه ...ا،چراا آخه؟خوب نمخواد بگه.
کمک زوری ؟ورودی 92-آقا
مهندسی شیمی
کارشناسی پیوسته
حالا کمکم میکنید یا زیر لفظی میخواین...؟!!!!
کمک زوری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کمک زوری ؟
زیر لفظی ؟
آقا اینا اسگلت کردن ولشون کنورودی 92-آقا
مهندسی شیمی
کارشناسی پیوسته
شما خودتو ناراحت نکن.کم کم با جو بیش از حد فان دوستان آشنا میشی!:خخکمک زوری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اسگل چی ؟اگر ایشون نمی گفت ما از کجا می دونستیم ایشون شیمی هستن ؟تازه پرسیدن این استاد جزوش کجاس در صورتی که حتی درس رو مشخص نکردن نگاه کردم 2 تا درس مختلف درس می ده که یکیش برنامه نویسیه فکر کنم و فقط ممکنه بچه های همون رشته نداشته باشن .تازه فکر کنم یه چند تا شیمی داشتیم منتهی خیلی وقته سر نزدن .فرزاد بابا هم که کلن شوخه داستانش جداسآقا اینا اسگلت کردن ولشون کن
جواب بده نیست
هیچکدومشونم شیمی نیستن
عزیز جان.اخه اطلاعاتش به چه درد من میخوره.من اصلا یادم نمیمونه!ا،چراا آخه؟خوب نمخواد بگه.
ضمن تبریک وخوش امد گوییورودی 92-آقا
مهندسی شیمی
کارشناسی پیوسته
اتفاقا میفهمه که اینجا نظم دارهدیگه کم کم دارید یه کاری میکنید هر کی بیاد اینجا در بره نه
حالا برادر احراد مشخصاتو میگیره نگفت عکس بدین که لاکردار خخخخخخخخاسکل یا اسگل مسئله این است ؟؟
این عکس اسکل یا اسگل گفتم نظرتونو بدیدحالا برادر احراد مشخصاتو میگیره نگفت عکس بدین که لاکردار خخخخخخخخ
شوخی کردما ناراحت نشی