بازی ؟؟ممنون
از این به بعد ما هم بازی
پرچم بالاست.
تیم مدیریت ببینید چی میگه ، میگه بازی
اینجا محفل کاملا علمی هست ...
بازی ؟؟ممنون
از این به بعد ما هم بازی
پرچم بالاست.
کسی تمرین های از سیستم عامل استاد خداپرست داره؟
پ.خ بزنین بهم ممنون میشم
lممنون حتما با توصیتون گوش میکنمشکلات با خودت ببر
فرضشم غیر ممکنه چون نتیجه رو میدونم از الان .شک داری اخر ترم نتیجه رو اعلام میکنم.از الان خودت رو مشروط فرض کن!
داداش ممنون من کاردانی به کارشناسی هستم رشته کاردانیم تاسیسات حرارت مرکزی تهویه مطبوع بود به جرات میتونم بگم از کسایی که فارغ التحصیل شدن و بیرون کار میکنن بیشتر بلدم هم از نظر تئوری هم عملی پس یکی از امتحانام رو چشم بسته مینویسم.دوست عزیز میخواستم بگم کار اشتباهی کردی گفتم کار دیگه از کارخونه گذشته.اما تهویه 1رستگاری چندان سخت نیست باهاش حال میکنی.مقاومت1 رو باید با عشق بخونی و ببینی چطور امتحان میگیره اما علوی رو نمیدونم چطوریه.معادلات هم باید ببینی استادت چه طوریه.کلا از این فکرها بیا بیرون که دهنت سرویس میشه و مشروط میشی و ... از الان بگیر بخون من توی 2روز امتحان انتقال2،مبدل و زبان داشتم البته اینا با درسای توی فرق میکنه.اما اون درسی رو که میگی میفتم مطمئن باش بالاترین نمره ات میشه.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که در طول ترم و عید که فرصت خوبیه درسها رو جلوجلو فقط یه نگاه بنداز، نمیگم توپ بخونا..
موفق باشی
خط اخرت یه 40-50 تایی لایک داشت اصن صبر کن الان می گم برات لایک بیارن@sormob
اولا خوش اومدی . خوشحالم یکی دیگه به جمع نرم افزاریای (البته کامپیوتری های) عزیز و دوست داشتنی اضافه شد پرچم همیشه بالاس
صمیمی جزوه منشی رو بخون . عزت هم تو چشمش باش . در کل اگه برنامه نویسیت رو خوب کنی هر دو درس حله
برات آرزوی موفقیت می کنم . این استادا جزو خان های اول محسوب میشن ، بعدا استادایی در ترم های بعد به پستت میخوره که متوجه میشی اینا خیلی هم خوبن پیش اونا
شما با این سن و محاسن دانشجویی ؟خط اخرت یه 40-50 تایی لایک داشت اصن صبر کن الان می گم برات لایک بیارن
خب پس حالا شوما باید به سوالات تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی جواب بدی.ممنون
از این به بعد ما هم بازی
پرچم بالاست.
خخخ فرزاد یه ترم اومدی تی جی زیراب زدن رو خوب یاد گرفتی..باریک الله.بازی ؟؟
تیم مدیریت ببینید چی میگه ، میگه بازی
اینجا محفل کاملا علمی هست ...
فرض محال،محال نیست!l
فرضشم غیر ممکنه چون نتیجه رو میدونم از الان .شک داری اخر ترم نتیجه رو اعلام میکنم.
مسعودی چیکار کردی سربازیو!ای بابا هرچی درس بخونید فایده نداره.من که بیکار افتادم ته خونه چون دستم به یه پارتی بند نیست.
یه روزی از اینکه حرص درسو خوردید به خودتون میخندید.
خخخ فرزاد یه ترم اومدی تی جی زیراب زدن رو خوب یاد گرفتی..باریک الله.
همین طور پیش بری
معدل بالا
مدیر ب س ی ج دانشگاه
مدیر انجمن اسلامی
مدیرانجمن علمی
و....
در ضمن مشکل کار هم در اینده نخواهی داشت
فرض محال،محال نیست!
مسعودی چیکار کردی سربازیو!
من میدونستم یه روزی من باور می کنید .خخخ فرزاد یه ترم اومدی تی جی زیراب زدن رو خوب یاد گرفتی..باریک الله.
همین طور پیش بری
معدل بالا
مدیر ب س ی ج دانشگاه
مدیر انجمن اسلامی
مدیرانجمن علمی
و....
http://s5.picofile.com/file/8114257700/Az_mashin.rar.htmlعاغا کسی دستورآز ماشین کبیری نداشت ؟
چه کنیم مجبوریم دیگه بی مدرک ترب هم نمیدن به کسیای بابا هرچی درس بخونید فایده نداره.من که بیکار افتادم ته خونه چون دستم به یه پارتی بند نیست.
یه روزی از اینکه حرص درسو خوردید به خودتون میخندید.
دوز داشتی یه دس و یه پا نشتی عوضش به بنز داشی ؟ مسئول انتشارتم میبودی ؟من میدونستم یه روزی من باور می کنید .
پ.ن : مدیریت انتشارات بدن به من با پولی که در میارم یه بنز بخرم بیارم جلو انتشارات پارک کنم بقیه مدیریت ها مال خودشون
داداش خیلی دمت گرم . ممنون
خواهش میکنم . دانلودش کردم مشکلی نداره!دوز داشتی یه دس و یه پا نشتی عوضش به بنز داشی ؟ مسئول انتشارتم میبودی ؟
داداش خیلی دمت گرم . ممنون
البته ارور میده
چهار سؤال برنامه نويسي به زبان++ C
سؤال اول:برنامه اي بنويسيد كه يك كلمه از كاربر دريافت كرده وسپس آن را برعكس كند؟
سؤال دوم:برنامه اي بنويسيد جدول ضرب 1تا10 را در يك آرايه ي 2بعدي ذخيره كرده پس از كاربر 2عدد يك رقمي گرفته و حاصل ضرب آن دو را بدون عمل ضرب از همان آرايه بخواند و اعلام كند؟
سؤال سوم:برنامه اي بنويسيد كه ضرب يك عدد يك رقمي در يك عدد حداكثر 100رقمي محاسبه و چاپ كند؟
سؤال چهارم:برنامه اي بنويسيد كه 100 خانه آرايه را با اعداد تصادفي 1392 تا 2014 را پركند؟
شرمنده می پرسم این بنده خدا جزو خواهرانه ؟چون معمولا فقط اونا یه همچین سوالایی رو می پرسن .اگر سی # بود خودم می نوشتم ولی c++ کداش یادم نیست .ولی خیلی اسونن .فقط سومی یکم گنگه ینی توی خروجی چی می خواد ؟بچه ها یه بنده خدایی این سوالا رو پرسیده ازم خیلی هم گیره شدید
بلدید دریغ نکنید
چطوری رفیخ دیشرمنده می پرسم این بنده خدا جزو خواهرانه ؟چون معمولا فقط اونا یه همچین سوالایی رو می پرسن .اگر سی # بود خودم می نوشتم ولی c++ کداش یادم نیست .ولی خیلی اسونن .فقط سومی یکم گنگه ینی توی خروجی چی می خواد ؟