• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یعنی تفسیرت از پهنا تو حلق اون برادرا ;):cool:
دوستان من تاکید میکنم که فقط توصیه می کنند ها میتونی خیلی راحت بگی نه من نمیخوام به سالم سازی طبیعت کمک کنم و می روند سراغ دم اسب و موسیقی و هنر و ...
فردا 7:30 کلاس دارم :(
پ.ن : اگر من چند روز نبودم فکر بد نکنید رفتم به سالم سازی طبیعت و تقویت بدن خودم کمک کنم ... :D

Last edited:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
چه جوری میخوری.من که هر بار اندازه یه سر زون اونم با چای میخورم میخام بیارم بالا.بسکی زهر ماره!شربت اکسپوکترانت از اون خوشمزه تره:D
ننگووووووووووو حاجی ! نمیخوری خو بدش من :دی
یه بار رفیقم 60% گرفته بود نمیتونس بخوره میگفت مزه زهر مار میده:D ولی زیر 90% از نظر من تلخ نیست اصلا :خخخخ

همینی که تکش گفت :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لرد سیاه تو واسه پروژت برنامه نویسی هم داشتی دیگه حتمما!!!کد رو که میخوایم تو پیوست بیاریم، چی کار باید بکنیم که اعدادش فارسی نشه؟؟
من پیوست نداشتم ولی میخوای کد بیاری از خطی که میخوای کد رو بنویسی زبان کیبوردت رو انگلیسی کن بعد کپی پیست کن ببین درست میشه ؟!
دنبال فایل پروژم تو کامپیوترم بودم نیست o_O

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
برای مخشوش نشدن ذهن شما و دیگر دوستان که در جریان نیستند یه توضیح کوچک میدم :
یه سری برادر های گل هستند که بهتون یه سری توصیه می کنند که اگر دوست داشتی انجام میدی اما برای سلامت جسمتون مفید ...
این برادران گل که صبح دارند میرند سر کار یه سری نوشابه میخورند اما دلشون نمیاد شیشه اش را بندازند تو طبیعت چرا چون تجزیه نمیشه و امکانات بازیافت را ندارند ...
این برادران طی بررسی که کردند دیدند که این شیشه ها در روده انسان تجزیه میشه و از آن جایی که خیلی مفید برای بدن به شما توصیه می کنند که این ها رو تجزیه کنید ...
از اونجایی که ورود شیشه از دهان تا روده سخته توصیه می کنند که از میان بر استفاده کنید و ... ادامه ماجرا
;)
یعنی انگاری یه باکتریو با شمشیر شکافته باشی:Dخیلی لایک داشت

9372

Registered User
لایک‌ها
224
يه سوال در مورد دانشگاه آزاد دارم:
من به تازگى آزاد پذىرفته شدم مىخوام ثبت نام کنم. ميدونم که به طور کلى شهريه ش بيشتر از دانشگاه هاى دولتى هست اما آيا اىن حدود 1 تومنى که براى ثبت نام بايد بريزم فقط به خاطر ثبت نام در دانشگاهه يا من کلا بايد هر ترم انقدر بپردازم؟
ممنون ميشم جواب بديد

Sent from my SGPT12 using Tapatalk

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
يه سوال در مورد دانشگاه آزاد دارم:
من به تازگى آزاد پذىرفته شدم مىخوام ثبت نام کنم. ميدونم که به طور کلى شهريه ش بيشتر از دانشگاه هاى دولتى هست اما آيا اىن حدود 1 تومنى که براى ثبت نام بايد بريزم فقط به خاطر ثبت نام در دانشگاهه يا من کلا بايد هر ترم انقدر بپردازم؟
ممنون ميشم جواب بديد

اون 1 تومن شهریه ترمه و هر ترم باید بپردازی .کوجا قبول شدی ؟چی ؟

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها یه سوال، واسه این که بخوام تو 1سال سطح برنامه نویسیم رو ببرم بالا باید چی کار کنم؟؟ آخه حدود 1سال دیگه باید برم سر کار!( میدونم واسه حرفه ای شدن 4-5سال زمان می بره اما میخوام توی این 1سال به یه سطح قابل قبولی برسم)
مثلا یه کتابی که بتونه تو این زمینه کمکم کنه میشناسین؟ که کد داشته باشه و...
سطحمم مبتدی فرض کنین

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بچه ها یه سوال، واسه این که بخوام تو 1سال سطح برنامه نویسیم رو ببرم بالا باید چی کار کنم؟؟ آخه حدود 1سال دیگه باید برم سر کار!( میدونم واسه حرفه ای شدن 4-5سال زمان می بره اما میخوام توی این 1سال به یه سطح قابل قبولی برسم)
مثلا یه کتابی که بتونه تو این زمینه کمکم کنه میشناسین؟ که کد داشته باشه و...
سطحمم مبتدی فرض کنین

سوالت یه موردیو کم داره اینکه برنامه نویسی تو چه زبانی ؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بعد یک هفته کلنجار رفتن بلاخره کسری واحدمو گرفتم البته اون واحدایی که مد نطر خودم بود کلاسش ظرفیت فیزیکی نداشت- وقتی اومدم و تاریخ امتحانارو دیدم تا 20 دقیقه تو شوک بودم 5 تا امتحان سخت توی 2روز .:eek:o_O
کسایی که اینجوری امتحاناشون پشت هم بوده به نظزتون امکان داره جون سالم بدر برد؟
frm_viewsabtenam66_Page_1.jpg

9372

Registered User
لایک‌ها
224
بعد یک هفته کلنجار رفتن بلاخره کسری واحدمو گرفتم البته اون واحدایی که مد نطر خودم بود کلاسش ظرفیت فیزیکی نداشت- وقتی اومدم و تاریخ امتحانارو دیدم تا 20 دقیقه تو شوک بودم 5 تا امتحان سخت توی 2روز .:eek:o_O
مشاهده پیوست 541416
سه تا امتحان تو يه روز؟! :O يه دفعه هر سه تا رو هم زمان هم بذارن تو وقت صرفه جويى بشه D:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سه تا امتحان تو يه روز؟! :O يه دفعه هر سه تا رو هم زمان هم بذارن تو وقت صرفه جويى بشه D:

دقیقا منم وقتی دیدم مخم سوت کشید. سه تا که توی یه روزه یه درده روز قبل و روز بعد هم امتحان دارم موندم چیکار کنم.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
مشاهده پیوست 541416
خدا صبرت بده :eek::confused:o_O;)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با اساتیدی که دارم زیاد نگران نیستمجز امتحان مقاومت مصالح - فقط میترسم سر جلسه از حال برم کسی ام نیس برام ابقند بده .عجب روزگاری شده
شکلات با خودت ببر :)

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستان یک سوال فنی . اگر کسی ریاضی 1 رو بیفته میتونه ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل بگیره بعد ریاضی 1 رو بعدا پاس کنه ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام دوستان یک سوال فنی . اگر کسی ریاضی 1 رو بیفته میتونه ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل بگیره بعد ریاضی 1 رو بعدا پاس کنه ؟
بعد از اینکه درسی رو افتادید یا سر جلسه امتحان نرفتید و حذف شد اون درس از پیشنیازی به همنیازی تغییر میکنه . یعنی باید ریاضی 1 رو هم با اونا بردارید طبق قوانین ولی من خودم به شخصه شده که این قانون رو رعایت نکردم و کسی هم گیر نداد بهم ;)

بالا