• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
حتما تو بانک آشنا داشته ... !؟! :eek:
بهتر قرار بزاریم بعد از ساعت کاری بانک ها که نتونه بره بگه چون با خود عابربانک که نمیشه ... :cool:
پ.ن: اگر ما پول بریزیم به یه حساب دیگه یارو اگر واقعا بتونه همچین کاری بکنه که بگه اشتباه زدم و بانک بخواهد پول برگردونه و حساب شما موجودی نداشته باشه خیلی شیک زنگ میزنه بهت میگه اقا یه اشتباه بانکی شده تو حساب شما فلان قدر پول اومده که الان باید برگرده بیا موجودی حسابتو ببر بالا ... چی فکر کردی ؟ فکر کردی اون موقع بانک از جیب میده ؟ :p
دهه 70تایی دیگه.چی بگم اخه:D
من میخوام موجودی کم بشه که نتونه کاری بکنه.
اصلا بانک زنگ بزنه بگه موجودی کمه میگی بتوچه که پول کمه!کمه که کمه:D
میگی پول کمه بگو طرف بره شکایت کنه.اگه جرات داره.;)
تواین حالت بانک برای چی باید پول بده.این که اصلا مقصر(کارمند بانک )نبوده.تازه حتی اگه در همچین حالتی(اشتباه کارمند) خود بانک جرات نداره دست به حسابت بزنه .چی فک کردی.
دست به حسابت بزنه با حراست شعبه مرکزی بانک مذکور مواجهه خواهد شد.بعلهههههههه ما یه همچین ادمی هستیم:cool:

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
بد اموزی داره اخه:cool::D
ولی خب میگم که یدف خدای نکرده سرتون نیاد

طرف میاد به عنوان خریدار جنسای گرون رو انتخاب میکنه(مثلا اونی که من خوندم یه مک بوک حدود3200بود اگه اشتباه نکنم)بعد میگه حضوری میخرم وفروشنده هم میبینه بد نیست.حضوری میره
طرفم لپ تاپ وتست میکنه ومیرن جلو عابر بانک وطرف پولو کارت به کارت میکنه.فروشنده هم حسابشو چک میکنه میبینه بله درسته و لپ تاپ رو میده و میاد خونه.
میرسه خونه حساب رو دوباره چک میکنه.میبینه ای بابا کارت تره وپول نیست(معادل جا تره وبچه نی!دی:D).میبینه پول نیست ویکم مکاشفه میکنه میفهمه طرف رفته وپولو برگشت زده.
حالا یارو هم لپ تاپ رو داده پولم نگرفته!:(
آخه مگه به همین راحتی پولو برگشت میزن!؟تا اونجایی که من میدونم پول بره به یه حساب دیگه نمیشه برگشت زد؟تازه اگرم امکان پذیر باشه برای اون طرف قابل پیگیری هست تا حدودی.

mehdi624

Registered User
لایک‌ها
398
والا پیرنیا نمیدونم
دوستم باهاش کارآموزی داشت نمره دادنش خوبه ولی جنسیتیه یعنی بهتره مراقب باشه مخصوصا اونایی که زیادی حساسن
پیشنهاد میکنم اگه دوستت دختره باهاش برنداره چون ممکنه درگیری پیش بیاد درغیر اینصورت برداره
هاشمیان با پسرا بهتره اگه بشناسدش و برنامه نویسیش خوب باشه با هاشمیان هم میتونه برداره
یکی دیگه هم بود اسمش یادم رفته !!! نقطه مقابل عزت توی درس ساختمان داده .... بچه های کامپیوتر اگه اسمشو میدونید بگید ؟؟!!
درگیری؟؟؟؟ چرا؟؟ گیسو گیس کشی کیشه؟:D
قوامی چطور؟
هاشمی نمره دادنشم خوبه واسه پسرا؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
icon_biggrin.gif

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
تا تکش داره میخنده ببینم کسی جزوه این یارو چی بود ؟آهان صنایعی تو درس وصایا رو داره؟
مردک انگاری پیش دبستانیه مینویسه میگه از روش بخونید:confused:
ولی بعد 5 ترم تازه امروز فهمیدم چه یونی مزخرفی داریم:cool:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یکی دیگه هم بود اسمش یادم رفته !!! نقطه مقابل عزت توی درس ساختمان داده .... بچه های کامپیوتر اگه اسمشو میدونید بگید ؟؟!!
درگیری؟؟؟؟ چرا؟؟ گیسو گیس کشی کیشه؟:D
قوامی چطور؟
هاشمی نمره دادنشم خوبه واسه پسرا؟
جریان اون استاد آزمایشگاهیه بود که تو قبلا باهاش مدار منطقی داشتی یادته !!؟؟ :D درگیریش اونطوریه کمی
قوامی مثله اینکه زیاد ثبات نداره خیلی چیزی نمیدونم فقط فهمیدم زیاد بهش اعتماد کرد
هاشمی تا جاییکه فهمیدم نمره دادنش بد نیست

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
تا تکش داره میخنده ببینم کسی جزوه این یارو چی بود ؟آهان صنایعی تو درس وصایا رو داره؟
من ترم پیش داشتم باهاش.جزوه م دست یکی از بچه هاست.میخوای بگیرم ازش کپی بگیری؟(یا اصلش باید باشه؟!:confused:) بده میخواد بهتون یه 20 بده میگه فقط از رو بخونین؟؟:p
کم کم به نتایج خوبی داری میرسی!خخ.حالا امروز چی شده بود؟
---------------
پ.ن: نگا کن اینجا چه بچه های بامعرفتی گرد هم اومدیم!در آن واحد همه برای جور شدن جزوه ی وصایات متحد شدن!!;):cool:

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دارمش داداش ! میگردم برات ردیفش میکنم
:D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
من ترم پیش داشتم باهاش.جزوه م دست یکی از بچه هاست.میخوای بگیرم ازش کپی بگیری؟(یا اصلش باید باشه؟!:confused:) بده میخواد بهتون یه 20 بده میگه فقط از رو بخونین؟؟:p
کم کم به نتایج خوبی داری میرسی!خخ.حالا امروز چی شده بود؟
---------------
پ.ن: نگا کن اینجا چه بچه های بامعرفتی گرد هم اومدیم!در آن واحد همه برای جور شدن جزوه ی وصایات متحد شدن!!;):cool:
دارمش داداش ! میگردم برات ردیفش میکنم
:D
دست پنجول جفتتون درد نکنه :Dفقط دو جلسه اولشو میخام میخاد مخشامونو خط بزنه :D
من سر کلاسای خرکی جزوه نمینویسم این اومده گیر داده چرا نمینویسی یه عده میگن اصن هیچی نداریم نه قلم نه کاغذ میگه از بغل دستی گدایی کنید :mad:
اصن امروز چت کرده بودم یعنی قاطی همه کلاسامو جابجا رفتم البته ساعتاشو نمیدونستم اصن چی با کی دارم اومدم وایسادم یه آشنا پیدا میکردم باهاش میرفتم سر کلاس :confused:افسرده شده بودم میخاستم یه چن نفرو خفه کنم ازجمله الکس:)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دست پنجول جفتتون درد نکنه فقط دو جلسه اولشو میخام میخاد مخشامونو خط بزنه
من سر کلاسای خرکی جزوه نمینویسم این اومده گیر داده چرا نمینویسی یه عده میگن اصن هیچی نداریم نه قلم نه کاغذ میگه از بغل دستی گدایی کنید :mad:
اصن امروز چت کرده بودم یعنی قاطی همه کلاسامو جابجا رفتم البته ساعتاشو نمیدونستم اصن چی با کی دارم اومدم وایسادم یه آشنا پیدا میکردم باهاش میرفتم سر کلاس :confused:افسرده شده بودم میخاستم یه چن نفرو خفه کنم ازجمله الکس:)
والا مال من اسکنیه :D تمام ترم هم کامله -
درس میشی داداش :D

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خب چون اصلشو میخوای ببین تکش دم دستش هس یا ن؟
شما رسما خسته نباشی!چرا نرفتی سایت یونی برنامتو چک کنی؟حالا بگذریم پیش میاد.
جدی؟چرا میخواستی خفه ش کنی؟حالا خوبه میخوای خفه ش کنی!یه تعدادی از بچه ها طی عملیات چریکی و مخفیانه! قراره دعوتش کنن به مهمونی به صرف سیانور!!:eek::D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب چون اصلشو میخوای ببین تکش دم دستش هس یا ن؟
شما رسما خسته نباشی!چرا نرفتی سایت یونی برنامتو چک کنی؟حالا بگذریم پیش میاد.
جدی؟چرا میخواستی خفه ش کنی؟حالا خوبه میخوای خفه ش کنی!یه تعدادی از بچه ها طی عملیات چریکی و مخفیانه! قراره دعوتش کنن به مهمونی به صرف سیانور!!:eek::D
من کلاسامو همیشه یادم میمونه یه دور که برنامرو نیگا کنم امروز نمیدونم چی شد یادم رفت
خودم سیانورو به خوردش میدم مهمونی چرا..:cool:
یه موقع کارش داری گوشیش بدون داشتن ویبره سایلنته یه موقع هم که حوصله نداری عین خرچنگ جلوت سبز میشه اصن بچه هماهنگ نی:D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بمن چه ؟:confused:چرا می خواستی منو خفه کنی ؟:eek:وا لله هر کی می رسه یه نفشه قتلم برای من می کشه:(

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
من کلاسامو همیشه یادم میمونه یه دور که برنامرو نیگا کنم امروز نمیدونم چی شد یادم رفت
یه موقع کارش داری گوشیش بدون داشتم ویبره سایلنته یه موقع هم که حوصله نداری عین خرچنگ جلوت سبز میشه اصن بچه هماهنگ نی:D
نگووووووووووو گنا داره:oops::p
-----
إ خودش اومد برای دفاع:cool::D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یه موقع کارش داری گوشیش بدون داشتم ویبره سایلنته یه موقع هم که حوصله نداری عین خرچنگ جلوت سبز میشه اصن بچه هماهنگ نی:D
اوهوهوم من اینجاماo_Oدستت درد نکنه دیگه .حالا بده می خوان یه مرگ کلاسیک برام درست کنن ؟حتما باید با سیستم لری تو کشته شم ؟:p

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اوهوهوم من اینجاماo_Oدستت درد نکنه دیگه .حالا بده می خوان یه مرگ کلاسیک برام درست کنن ؟حتما باید با سیستم لری تو کشته شم ؟:p
میدونی چن نفر آرزوشونه به دست من کشته بشن ...
اصن واسا کلاسیک یعنی چی بگو زود تند سریع:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
میدونی چن نفر آرزوشونه به دست من کشته بشن ...
اصن واسا کلاسیک یعنی چی بگو زود تند سریع:p
سوالای سخت نپرس:Dبستگی داره از چه دیدگاهی بهش نگاه کنیم .معنی که برای ما متداول شده یعنی یه چیز شیک قدیمی روی یه سری استایل خاص با یه منطق نسبی که باعث ایجاد تفاوت خاص و ریز با بقیه موارد می شه .اگر نفهمیدی مهم نیست سی پی یوت نمی کشه:p

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یعنی میخای بگی میتونی برام پخ کنی اینجوری شاید یه ذره آروم بشم:p

دیه ما بضاعتمون در همین حده :دی:D خاستی بگو بگردم برات پیدا کنم

عاغا کی دستور کار آزماشین کبیری داره ؟ :p

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
سوالای سخت نپرس:Dبستگی داره از چه دیدگاهی بهش نگاه کنیم .معنی که برای ما متداول شده یعنی یه چیز شیک قدیمی روی یه سری استایل خاص با یه منطق نسبی که باعث ایجاد تفاوت خاص و ریز با بقیه موارد می شه .اگر نفهمیدی مهم نیست سی پی یوت نمی کشه:p
نه مثل اینکه همون مهمونی برات بهتره اون موقع حرف از cpu بزن جیگر:Dولی توضیح مبسوتی بود آورین
دیه ما بضاعتمون در همین حده :دی:D خاستی بگو بگردم برات پیدا کنم

عاغا کی دستور کار آزماشین کبیری داره ؟ :p
ممنان میشم
یکی این یارو آزمایشگاهو برسونه:rolleyes::D

بالا