lordesiah
Registered User
من نبودمو 4 موقع صحیح کردن ورقه ها بالا سرش باشی :دی
4 - بالاسرش باشی امکان بالا شدن نمرت بیشتره
من نبودمو 4 موقع صحیح کردن ورقه ها بالا سرش باشی :دی
ممنونم اره جلسه ی اول هفته پیش رفتم سرش.بیشتر از این که ناامید شم عصبانی شدم! آخه آدم انقد بی ادب!نازک نارنجی نیستم ولی خو یه حدی داره دیگهه!البته جملات گهربار هم داشت.بسی استفاده کردیم.با این صحبتایی که میکرد ادم اصن نباید به ارشد فکر کنه!قشنگ کوبوند رفت.بچه های باتجربه میگن از جلسات دیگه ازش خوشت میاد!ولی من فقط راضیم اگه یه کم فحشاشو کم کنه!انتظار زیادیه؟؟خاطرات خوبی دارم از سخنرانیاش درباره زندگی گرفته تا امتحان دادن که اگه ادم ناامیدی باشی میری خودکشی میکنی یا میری حذف میکنی و چندین و چند سال این درس و برمیداری و حذف میکنی اگهههه بچه مثبت اندیشی باشی و پررو مثه بچه خوب درست رو میخونی و پاس میشی
همه چی عادیه ، عادی از جهت کسایی که پاس کردن فقط چندتا نکته داره
1- حواست به جبرش باشه با تمرین دستت میاد چی به چیه و منطقشو با تمرین میتونی درک کنی اونموقع جوابشونو میتونی براحتی 2+2 بدی
2- نرمالسازی معمولا سخته ، ظاهرش سخت نیست سر امتحان سوالش سخته معمولا کمتر کسی میتونه ج بده نتونستی غمت نباشه نفر اول و آخر نیستی
3- SQL خودت قبل درس دادنش کار کن (چون معمولا روز قبل امتحان میاد درس میده !!! و بچه هایی که کار نکردن از خیر ج دادن به سوال میگذرن) البته اگر اصلا باهاش آشنایی نداری منطقش رو بفهمی تقریبا میشه مثه نکته شماره 1
اره همون جزوه رو خوندم و یه سری چیزهایی که سر کلاس میگه رو نوشتم و خوندمممنونم اره جلسه ی اول هفته پیش رفتم سرش.بیشتر از این که ناامید شم عصبانی شدم! آخه آدم انقد بی ادب!نازک نارنجی نیستم ولی خو یه حدی داره دیگهه!البته جملات گهربار هم داشت.بسی استفاده کردیم.با این صحبتایی که میکرد ادم اصن نباید به ارشد فکر کنه!قشنگ کوبوند رفت.بچه های باتجربه میگن از جلسات دیگه ازش خوشت میاد!ولی من فقط راضیم اگه یه کم فحشاشو کم کنه!انتظار زیادیه؟؟
حالا یه مسأله ی دیگه: منابع مطالعاتیت چی بود؟جزوه ی ایلیاشو خریدی؟
منم باهاش سيستم عامل داشتم، موقع صحيح كردن هم نرفتم بالا سرش بهم ١٣ داد. سمينارش فكر نكنم اثر داشته باشه.ما روز سمينار رفتيم با بچه ها اون جلو يكم تحقير شديم،سيدي سمينار هم اصلا يه چي ديگه بهش داديم.به جاي ١٦ جلسه ١٨ جلسه كلاس گذاشت واسمون.من نبودم
4 - بالاسرش باشی امکان بالا شدن نمرت بیشتره
غیر مقدمه پروژه یه مورد دیگه ای هم که اصلا دربارش حرف نزنیم بهتره سمینار پایگاه داده اس = ضایع شدن در حد مرگمنم باهاش سيستم عامل داشتم، موقع صحيح كردن هم نرفتم بالا سرش بهم ١٣ داد. سمينارش فكر نكنم اثر داشته باشه.ما روز سمينار رفتيم با بچه ها اون جلو يكم تحقير شديم،سيدي سمينار هم اصلا يه چي ديگه بهش داديم.به جاي ١٦ جلسه ١٨ جلسه كلاس گذاشت واسمون.
فقط صبر بالا براي شما آرزو ميكنم.
دقیقاااا آفرین ... یادم نمیومد اینوفکر کنم لرد شاهپریان رو می گفت مقابل عزت دوست
سمینار هم داره؟؟؟ میشه حداقل کمی درموردش حرف بزنیم؟؟غیر مقدمه پروژه یه مورد دیگه ای هم که اصلا دربارش حرف نزنیم بهتره سمینار پایگاه داده اس = ضایع شدن در حد مرگ
سمیناراش بنظرم اثر داره
دقیقاااا آفرین ... یادم نمیومد اینو
خوندن نه فقط یه مقدار از موسم برای گذروندن صفحاتش استفاده کردم برای پیدا کردن بعضی تعریفاتی که نه سرکلاس گفته بود نه تو جزوه ایلیاش بودسمینار هم داره؟؟؟ میشه حداقل کمی درموردش حرف بزنیم؟؟
راستی اون کتاب زبان اصلی(C.J.Date) هم که معرفی میکنه رو خوندی؟
کمکی نمیشه کرد جز اینکه یادت باشه هیچوقت تسلیم نشی وگرنه رسما له میشی:'(
ایها الناس کمک پایگاهو ول کنین ، من دارم زیر بار کتی له میشم :'( :'( :'(
این روشش قدیمیه.یکی چند وقت پیش جوری سر طرف رو کلاه گذاشت که هنوز که هنوزه من تو سخنرانیام از این شگرد استفاده میکنم.برای اموزش نیروهای جدید.هر دم از این باغ بری می رسد کلاهبرداری تازه تری می رسد .
اصن این ایده ها ی خلاقانه منو کشته .توی فروم دیدم یارو اومده گفته گوشیم رو دزدیدن توی بانک اپل فلان و یه سری شرح داده بعد گفته لوازمش رو می خوام بفروشم ملت اومدن ازش خریدن بعد دیدن غیبش زده پیگیر شدن دیدن کارتی که داده برای یکی دیگه از بچه های فرومه .مردم به حساب یارو پول می ریختن این کلاهبردار هم می رفته از یارو جنس برمی داشته .حتی شماره هم از یارو نگرفتن تا صفحه 3-4 بخونید متوجه می شید .http://forum.persiantools.com/threads/فروش-جعبه-5اس-دزدیده-شده-و-لوازم.519066/
ینی استعداد بی داد می کنهمن دیگه حرفی ندارم اقای مرجی
بد اموزی داره اخهاستاد یه اموزشی بزارید چه روشی بود؟
پولو برگشت زده؟!!!!!بد اموزی داره اخه
ولی خب میگم که یدف خدای نکرده سرتون نیاد
طرف میاد به عنوان خریدار جنسای گرون رو انتخاب میکنه(مثلا اونی که من خوندم یه مک بوک حدود3200بود اگه اشتباه نکنم)بعد میگه حضوری میخرم وفروشنده هم میبینه بد نیست.حضوری میره
طرفم لپ تاپ وتست میکنه ومیرن جلو عابر بانک وطرف پولو کارت به کارت میکنه.فروشنده هم حسابشو چک میکنه میبینه بله درسته و لپ تاپ رو میده و میاد خونه.
میرسه خونه حساب رو دوباره چک میکنه.میبینه ای بابا کارت تره وپول نیست(معادل جا تره وبچه نی!دی).میبینه پول نیست ویکم مکاشفه میکنه میفهمه طرف رفته وپولو برگشت زده.
حالا یارو هم لپ تاپ رو داده پولم نگرفته!
بلهپولو برگشت زده؟!!!!!
چطور؟!!!
Sent from my C6602 using Tapatalk
دردى چيكار داري ميكني با خودت كه له شدي؟؟:'(
ایها الناس کمک پایگاهو ول کنین ، من دارم زیر بار کتی له میشم :'( :'( :'(
عجب!!!!!!!!بله
طبق انالیزی که اون موقع بچه های با سابقه اینجا گفتن
مثل اینکه کارت بانک #####یا شایدم همه بانک ها تاچند ساعت(دقیقشو نمیدونم 1ساعت بود یا3 یا...)بعدش بری بگی اشتباه ریختم یا یه همچین چیزی،پولو برگشت میزنن.
نری کاری بدی دستمونمن فقط یکی ازتجارب بچه هارو گفتم ها
مگه الان سنگ رو سنگ بندهعجب!!!!!!!!
اینجوری باشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه!!
Sent from my C6602 using Tapatalk
حتما تو بانک آشنا داشته ... !؟!مگه الان سنگ رو سنگ بنده
برای جلوگیری واطمینان بیشتر بهترین کاراینه که بعد ریختن پول به حسابتون،شمام انتقالش بدید به یه حساب دیگتون یا خانواده.