• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خاطرات خوبی دارم از سخنرانیاش درباره زندگی گرفته تا امتحان دادن که اگه ادم ناامیدی باشی میری خودکشی میکنی یا میری حذف میکنی و چندین و چند سال این درس و برمیداری و حذف میکنی اگهههه بچه مثبت اندیشی باشی :D و پررو مثه بچه خوب درست رو میخونی و پاس میشی
همه چی عادیه ، عادی از جهت کسایی که پاس کردن فقط چندتا نکته داره
1- حواست به جبرش باشه با تمرین دستت میاد چی به چیه و منطقشو با تمرین میتونی درک کنی اونموقع جوابشونو میتونی براحتی 2+2 بدی
2- نرمالسازی معمولا سخته ، ظاهرش سخت نیست سر امتحان سوالش سخته معمولا کمتر کسی میتونه ج بده نتونستی غمت نباشه نفر اول و آخر نیستی
3- SQL خودت قبل درس دادنش کار کن (چون معمولا روز قبل امتحان میاد درس میده !!! و بچه هایی که کار نکردن از خیر ج دادن به سوال میگذرن) البته اگر اصلا باهاش آشنایی نداری منطقش رو بفهمی تقریبا میشه مثه نکته شماره 1
ممنونم:) اره جلسه ی اول هفته پیش رفتم سرش.بیشتر از این که ناامید شم عصبانی شدم! آخه آدم انقد بی ادب!:mad:نازک نارنجی نیستم ولی خو یه حدی داره دیگهه!البته جملات گهربار هم داشت.بسی استفاده کردیم.با این صحبتایی که میکرد ادم اصن نباید به ارشد فکر کنه!قشنگ کوبوند رفت.بچه های باتجربه میگن از جلسات دیگه ازش خوشت میاد!ولی من فقط راضیم اگه یه کم فحشاشو کم کنه!انتظار زیادیه؟؟:eek::rolleyes:
حالا یه مسأله ی دیگه: منابع مطالعاتیت چی بود؟جزوه ی ایلیاشو خریدی؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ممنونم:) اره جلسه ی اول هفته پیش رفتم سرش.بیشتر از این که ناامید شم عصبانی شدم! آخه آدم انقد بی ادب!:mad:نازک نارنجی نیستم ولی خو یه حدی داره دیگهه!البته جملات گهربار هم داشت.بسی استفاده کردیم.با این صحبتایی که میکرد ادم اصن نباید به ارشد فکر کنه!قشنگ کوبوند رفت.بچه های باتجربه میگن از جلسات دیگه ازش خوشت میاد!ولی من فقط راضیم اگه یه کم فحشاشو کم کنه!انتظار زیادیه؟؟:eek::rolleyes:
حالا یه مسأله ی دیگه: منابع مطالعاتیت چی بود؟جزوه ی ایلیاشو خریدی؟
اره همون جزوه رو خوندم و یه سری چیزهایی که سر کلاس میگه رو نوشتم و خوندم
اما الان اینکارو کنی یه مقدار امکان افتادنت زیاده چون نمیدونم چی شد از ترم بعد من میگفتن یه مقدار سوالاش سخت شده :D یعنی من خطر رو رد کردم یا ملت خالی مبندن
حفظی که حفظیه ما بقی تمرین میخواد همین
-_- ادم نباید اینقدر بی ادب باشه ... ولی :D یکی از استادای مورد علاقه منه فقط یه مقدار زیادی بی ادبه
زیاد حواست رو جمع فحشاش نکن جمع کنی میشه نقطه ضعفت ;)

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
من نبودم :D
4 - بالاسرش باشی امکان بالا شدن نمرت بیشتره
منم باهاش سيستم عامل داشتم، موقع صحيح كردن هم نرفتم بالا سرش بهم ١٣ داد. سمينارش فكر نكنم اثر داشته باشه.ما روز سمينار رفتيم با بچه ها اون جلو يكم تحقير شديم،سيدي سمينار هم اصلا يه چي ديگه بهش داديم.به جاي ١٦ جلسه ١٨ جلسه كلاس گذاشت واسمون.
فقط صبر بالا براي شما آرزو ميكنم.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
منم باهاش سيستم عامل داشتم، موقع صحيح كردن هم نرفتم بالا سرش بهم ١٣ داد. سمينارش فكر نكنم اثر داشته باشه.ما روز سمينار رفتيم با بچه ها اون جلو يكم تحقير شديم،سيدي سمينار هم اصلا يه چي ديگه بهش داديم.به جاي ١٦ جلسه ١٨ جلسه كلاس گذاشت واسمون.
فقط صبر بالا براي شما آرزو ميكنم.
غیر مقدمه پروژه یه مورد دیگه ای هم که اصلا دربارش حرف نزنیم بهتره سمینار پایگاه داده اس = ضایع شدن در حد مرگ
سمیناراش بنظرم اثر داره

فکر کنم لرد شاهپریان رو می گفت مقابل عزت دوست
دقیقاااا آفرین ... یادم نمیومد اینو

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
غیر مقدمه پروژه یه مورد دیگه ای هم که اصلا دربارش حرف نزنیم بهتره سمینار پایگاه داده اس = ضایع شدن در حد مرگ
سمیناراش بنظرم اثر داره

دقیقاااا آفرین ... یادم نمیومد اینو
سمینار هم داره؟؟؟o_O میشه حداقل کمی درموردش حرف بزنیم؟؟:oops:
راستی اون کتاب زبان اصلی(C.J.Date) هم که معرفی میکنه رو خوندی؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سمینار هم داره؟؟؟o_O میشه حداقل کمی درموردش حرف بزنیم؟؟:oops:
راستی اون کتاب زبان اصلی(C.J.Date) هم که معرفی میکنه رو خوندی؟
خوندن نه فقط یه مقدار از موسم برای گذروندن صفحاتش استفاده کردم برای پیدا کردن بعضی تعریفاتی که نه سرکلاس گفته بود نه تو جزوه ایلیاش بود
سمینار : موضوعی که استاد خوشش بیاد انتخاب کنید و دربارش موضوع پیدا کنید و نشونش بدید و تاییدیه بگیرید پاخرین جلسه کلاس برید توضیح بدید واسه کل کلاس یا درست توضیح میدی و بهت میگه (واقعا میگه هاا) دمت گرم یا خراب میکنی و میگه گند زدی این شرو وررا چیه میگی
:D اینجاست که بهت میگن GOOD LUCK

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
:'(
ایها الناس کمک :( پایگاهو ول کنین ، من دارم زیر بار کتی له میشم :( :'( :'( :'(
کمکی نمیشه کرد جز اینکه یادت باشه هیچوقت تسلیم نشی :D وگرنه رسما له میشی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هر دم از این باغ بری می رسد کلاهبرداری تازه تری می رسد .
اصن این ایده ها ی خلاقانه منو کشته .توی فروم دیدم یارو اومده گفته گوشیم رو دزدیدن توی بانک اپل فلان و یه سری شرح داده بعد گفته لوازمش رو می خوام بفروشم ملت اومدن ازش خریدن بعد دیدن غیبش زده پیگیر شدن دیدن کارتی که داده برای یکی دیگه از بچه های فرومه .مردم به حساب یارو پول می ریختن این کلاهبردار هم می رفته از یارو جنس برمی داشته .حتی شماره هم از یارو نگرفتن تا صفحه 3-4 بخونید متوجه می شید .http://forum.persiantools.com/threads/فروش-جعبه-5اس-دزدیده-شده-و-لوازم.519066/
ینی استعداد بی داد می کنه:rolleyes:من دیگه حرفی ندارم اقای مرجی:cool:
این روشش قدیمیه.یکی چند وقت پیش جوری سر طرف رو کلاه گذاشت که هنوز که هنوزه من تو سخنرانیام از این شگرد استفاده میکنم.برای اموزش نیروهای جدید.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
استاد یه اموزشی بزارید چه روشی بود؟;)
بد اموزی داره اخه:cool::D
ولی خب میگم که یدف خدای نکرده سرتون نیاد

طرف میاد به عنوان خریدار جنسای گرون رو انتخاب میکنه(مثلا اونی که من خوندم یه مک بوک حدود3200بود اگه اشتباه نکنم)بعد میگه حضوری میخرم وفروشنده هم میبینه بد نیست.حضوری میره
طرفم لپ تاپ وتست میکنه ومیرن جلو عابر بانک وطرف پولو کارت به کارت میکنه.فروشنده هم حسابشو چک میکنه میبینه بله درسته و لپ تاپ رو میده و میاد خونه.
میرسه خونه حساب رو دوباره چک میکنه.میبینه ای بابا کارت تره وپول نیست(معادل جا تره وبچه نی!دی:D).میبینه پول نیست ویکم مکاشفه میکنه میفهمه طرف رفته وپولو برگشت زده.
حالا یارو هم لپ تاپ رو داده پولم نگرفته!:(

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
بد اموزی داره اخه:cool::D
ولی خب میگم که یدف خدای نکرده سرتون نیاد

طرف میاد به عنوان خریدار جنسای گرون رو انتخاب میکنه(مثلا اونی که من خوندم یه مک بوک حدود3200بود اگه اشتباه نکنم)بعد میگه حضوری میخرم وفروشنده هم میبینه بد نیست.حضوری میره
طرفم لپ تاپ وتست میکنه ومیرن جلو عابر بانک وطرف پولو کارت به کارت میکنه.فروشنده هم حسابشو چک میکنه میبینه بله درسته و لپ تاپ رو میده و میاد خونه.
میرسه خونه حساب رو دوباره چک میکنه.میبینه ای بابا کارت تره وپول نیست(معادل جا تره وبچه نی!دی:D).میبینه پول نیست ویکم مکاشفه میکنه میفهمه طرف رفته وپولو برگشت زده.
حالا یارو هم لپ تاپ رو داده پولم نگرفته!:(
پولو برگشت زده؟!!!!!
چطور؟!!!

Sent from my C6602 using Tapatalk

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پولو برگشت زده؟!!!!!
چطور؟!!!

بله
طبق انالیزی که اون موقع بچه های با سابقه اینجا گفتن
مثل اینکه کارت بانک #####یا شایدم همه بانک ها تاچند ساعت(دقیقشو نمیدونم 1ساعت بود یا3 یا...)بعدش بری بگی اشتباه ریختم یا یه همچین چیزی،پولو برگشت میزنن.

نری کاری بدی دستمون:Dمن فقط یکی ازتجارب بچه هارو گفتم ها:cool:

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
بله
طبق انالیزی که اون موقع بچه های با سابقه اینجا گفتن
مثل اینکه کارت بانک #####یا شایدم همه بانک ها تاچند ساعت(دقیقشو نمیدونم 1ساعت بود یا3 یا...)بعدش بری بگی اشتباه ریختم یا یه همچین چیزی،پولو برگشت میزنن.

نری کاری بدی دستمون:Dمن فقط یکی ازتجارب بچه هارو گفتم ها:cool:
عجب!!!!!!!!
اینجوری باشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه!!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عجب!!!!!!!!
اینجوری باشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه!!

مگه الان سنگ رو سنگ بنده;)
برای جلوگیری واطمینان بیشتر بهترین کاراینه که بعد ریختن پول به حسابتون،شمام انتقالش بدید به یه حساب دیگتون یا خانواده.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
مگه الان سنگ رو سنگ بنده;)
برای جلوگیری واطمینان بیشتر بهترین کاراینه که بعد ریختن پول به حسابتون،شمام انتقالش بدید به یه حساب دیگتون یا خانواده.
حتما تو بانک آشنا داشته ... !؟! :eek:
بهتر قرار بزاریم بعد از ساعت کاری بانک ها که نتونه بره بگه چون با خود عابربانک که نمیشه ... :cool:
پ.ن: اگر ما پول بریزیم به یه حساب دیگه یارو اگر واقعا بتونه همچین کاری بکنه که بگه اشتباه زدم و بانک بخواهد پول برگردونه و حساب شما موجودی نداشته باشه خیلی شیک زنگ میزنه بهت میگه اقا یه اشتباه بانکی شده تو حساب شما فلان قدر پول اومده که الان باید برگرده بیا موجودی حسابتو ببر بالا ... چی فکر کردی ؟ فکر کردی اون موقع بانک از جیب میده ؟ :p

بالا