• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آخه مگه به همین راحتی پولو برگشت میزن!؟تا اونجایی که من میدونم پول بره به یه حساب دیگه نمیشه برگشت زد؟تازه اگرم امکان پذیر باشه برای اون طرف قابل پیگیری هست تا حدودی.
برای افراد عادی نه!اما برای سارق کلاه بردار وکلا جماعت مال مردم خور،تمام همکاری رو میکنه کشور ج ا ا;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
برای افراد عادی نه!اما برای سارق کلاه بردار وکلا جماعت مال مردم خور،تمام همکاری رو میکنه کشور ج ا ا;)
اینجا ایران است صدای جمهوری اسلامی دیکتاتور و دزد;)

ویرایش : @mehdi624 پست قبلیمو نتونستم ویرایش کنم قوامی زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد
شاهپریان اگه طرف رو بشناسه هم خوبه :D سی دی خالی میدی نمره 15 میگیری

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خخخخخخ
بدم این جملتو سردر سازمان ملل بنویسند :D
اینجا ایران است صدای جمهوری اسلامی دیکتاتور و دزد;)

ویرایش : @mehdi624 پست قبلیمو نتونستم ویرایش کنم قوامی زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد
شاهپریان اگه طرف رو بشناسه هم خوبه :D سی دی خالی میدی نمره 15 میگیری
کهریزک میام ملاقاتت ! کیک و نوشابه هم برات میخرم - اونم چی کوکا کولا :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اونو بره خودم گرفتم :D
همون کیک برات کافیه ! آخه میگن اونجا نوشابه زیاده:D
اونجا صبح که بری شیشه نوشابه زیاده ولی بعد از ظهر که بری حتی شیشه هاشم نیست .... :D
خیلی نوشابه هاش خوش مزه و خواص درمانی زیادی داره و از طریق مختلف جذب بدن میشه .... :cool:
دم اسب ، نوشابه شیشه ای و ... که بماند چیاست در آن و..ل..l..ی.ت زیاد یافت می شود ....:cool::D:cool:
پ.ن : شکلک ها رو حال کن افقی و مورب تقارن داره ....

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
متاسفانه زیاده ... چندبار مصرف با ادمای .......
هه
ته بابا زیر نظر وزرات بهداشتن :p! همشون 1 بار مصرفن دیه نمیان مال یکی دیه رو واسه یکی دیه استفاده کنن ! :Dخلاف بخشنامه وزارت بهداشته :D

اونجا صبح که بری شیشه نوشابه زیاده ولی بعد از ظهر که بری حتی شیشه هاشم نیست ....
خیلی نوشابه هاش خوش مزه و خواص درمانی زیادی داره و از طریق مختلف جذب بدن میشه .... :cool:
دم اسب ، نوشابه شیشه ای و ... که بماند چیاست در آن و..ل..l..ی.ت زیاد یافت می شود ....:cool::D:cool:
پ.ن : شکلک ها رو حال کن افقی و مورب تقارن داره ....

بترکه شیشه نوشابه تجربه
:D:D:D:D:D:p

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقا این قضیه نوشابه رو میشه موشکافی کنید:D

فرزاد فک کنم قبلا براش شکافته شده بلده الان میاد برا شومارم میشکافه
w15.gif

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اقا من با شیشش کار ندارم اما خود نوشابه اونم مشکی واونم برند کوکاکولا ایران رو میگم
چند روز پیش تو روزنامه خوندم که طرف واسه ناهار یه خانواده میخره ووسط ناهار متوجه پای سوسک تو نوشابش میشه:eek:
بعد زنگ زدن به شرکت طرف با یه پراید میاد ویه بکس نوشابه میده وقول یک سال محصولاتشون رومیده به شرطی که پای سوسکو به یارو بده:D
خریدار هم میگه خ ر خودتی اول یه سال محصول رو بده.وبحث بالا میگیره.
نماینده شرکت میگه نمیدی به جهنم اصلا خودت انداختی توش وهر قلتی میخوای بکن من رفتم:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
فرزاد فک کنم قبلا براش شکافته شده بلده الان میاد برا شومارم میشکافه
w15.gif
اینجا نمیشه مگر نه همه مسائل شیشه و دم اسب و ... همچین میشکافتم که نگو :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:D تو که داری میگیری شکلات تلخ بگیری کافیه :D
چه جوری میخوری.من که هر بار اندازه یه سر زون اونم با چای میخورم میخام بیارم بالا.بسکی زهر ماره!شربت اکسپوکترانت از اون خوشمزه تره:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اقا من با شیشش کار ندارم اما خود نوشابه اونم مشکی واونم برند کوکاکولا ایران رو میگم
چند روز پیش تو روزنامه خوندم که طرف واسه ناهار یه خانواده میخره ووسط ناهار متوجه پای سوسک تو نوشابش میشه:eek:
بعد زنگ زدن به شرکت طرف با یه پراید میاد ویه بکس نوشابه میده وقول یک سال محصولاتشون رومیده به شرطی که پای سوسکو به یارو بده:D
خریدار هم میگه خ ر خودتی اول یه سال محصول رو بده.وبحث بالا میگیره.
نماینده شرکت میگه نمیدی به جهنم اصلا خودت انداختی توش وهر قلتی میخوای بکن من رفتم:D
دوستان بیایید همچین کاری بکنیم من بلدم چکار کنم که بشه ثابت کرد سوسک تو نوشابه بوده ...
خرجش گرفتن یه سوسک و دو تا نوشابه خانواده و چند روز صبر ... :D نوشابه و روش از من سوسک از شما ... :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اینجا نمیشه مگر نه همه مسائل شیشه و دم اسب و ... همچین میشکافتم که نگو
شکافتن رو بزا بره ..........:D
چه جوری میخوری.من که هر بار اندازه یه سر زون اونم با چای میخورم میخام بیارم بالا.بسکی زهر ماره!شربت اکسپوکترانت از اون خوشمزه تره
ننگووووووووووو حاجی ! نمیخوری خو بدش من :دی
یه بار رفیقم 60% گرفته بود نمیتونس بخوره میگفت مزه زهر مار میده:D ولی زیر 90% از نظر من تلخ نیست اصلا :خخخخ

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
آقا این قضیه نوشابه رو میشه موشکافی کنید:D
برای مخشوش نشدن ذهن شما و دیگر دوستان که در جریان نیستند یه توضیح کوچک میدم :
یه سری برادر های گل هستند که بهتون یه سری توصیه می کنند که اگر دوست داشتی انجام میدی اما برای سلامت جسمتون مفید ...
این برادران گل که صبح دارند میرند سر کار یه سری نوشابه میخورند اما دلشون نمیاد شیشه اش را بندازند تو طبیعت چرا چون تجزیه نمیشه و امکانات بازیافت را ندارند ...
این برادران طی بررسی که کردند دیدند که این شیشه ها در روده انسان تجزیه میشه و از آن جایی که خیلی مفید برای بدن به شما توصیه می کنند که این ها رو تجزیه کنید ...
از اونجایی که ورود شیشه از دهان تا روده سخته توصیه می کنند که از میان بر استفاده کنید و ... ادامه ماجرا
;)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
برای مخشوش نشدن ذهن شما و دیگر دوستان که در جریان نیستند یه توضیح کوچک میدم :
یه سری برادر های گل هستند که بهتون یه سری توصیه می کنند که اگر دوست داشتی انجام میدی اما برای سلامت جسمتون مفید ...
این برادران گل که صبح دارند میرند سر کار یه سری نوشابه میخورند اما دلشون نمیاد شیشه اش را بندازند تو طبیعت چرا چون تجزیه نمیشه و امکانات بازیافت را ندارند ...
این برادران طی بررسی که کردند دیدند که این شیشه ها در روده انسان تجزیه میشه و از آن جایی که خیلی مفید برای بدن به شما توصیه می کنند که این ها رو تجزیه کنید ...
از اونجایی که ورود شیشه از دهان تا روده سخته توصیه می کنند که از میان بر استفاده کنید و ... ادامه ماجرا
;)
یعنی تفسیرت از پهنا تو حلق اون برادرا ;):cool:

بالا