• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ینی خاک بر سرشون با این کنکور .مطالب که به رشته ربط نداره بماند سوالا چقدر اشتباه داشت .اونایی رو که من سر در میاوردم یکیش 2 گزینه دقیقا حرف به حرف یکی بود .یکی دیگه یه سری حروف بود توی گزینه ها ترتیبش مهم بود یکی از گزینه ها اصن یکی از حروف رو اشتباه نوشته بود .گفته بود کدوم غلطه منم همونو زدم :pولی در کل خیلی سخت و خفن بود منم طبقه ششم مُردم تا به ازمون رسیدم .بعد کنکور چت زده بودم اصن یه وضی اومدم جلوی در خروج شیشه ای بود جلوش وایسادم یکیش مسیر خروج بود بقیه شیشه مغزم کار نمی کرد کدوم کدومه هنگ کرده بودم .اول رفتم سمت یکی بعد دیدم شیشس بعد گفتم ینی باید هلش بدم ؟بعد دیدم بغلش یکی بازه زدم بیرون ولی بعدش دیگه اکی بودم:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ینی خاک بر سرشون با این کنکور .مطالب که به رشته ربط نداره بماند سوالا چقدر اشتباه داشت .اونایی رو که من سر در میاوردم یکیش 2 گزینه دقیقا حرف به حرف یکی بود .یکی دیگه یه سری حروف بود توی گزینه ها ترتیبش مهم بود یکی از گزینه ها اصن یکی از حروف رو اشتباه نوشته بود .گفته بود کدوم غلطه منم همونو زدم :pولی در کل خیلی سخت و خفن بود منم طبقه ششم مُردم تا به ازمون رسیدم .بعد کنکور چت زده بودم اصن یه وضی اومدم جلوی در خروج شیشه ای بود جلوش وایسادم یکیش مسیر خروج بود بقیه شیشه مغزم کار نمی کرد کدوم کدومه هنگ کرده بودم .اول رفتم سمت یکی بعد دیدم شیشس بعد گفتم ینی باید هلش بدم ؟بعد دیدم بغلش یکی بازه زدم بیرون ولی بعدش دیگه اکی بودم:D
رد داده بودیا برادر :-O
چه رشته یی دادی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کامپیوت دیگه .شومام بودی ؟شانس اوردم اصلیه نبود وگرنه چه بلایی سرم می اومد:D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

: ))) با این توصیفاتت
شانس اوردی سالم رسیدی خونه
فکر کنم منظور غرغری اینه که چه گرایشی ؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
خداییش خیلی به آدم زور داره تست رو بلد باشی و بخاطر جمع و تفریق گزینه رو اشتباه بزنی.

اعصابم از خنگ بودن خودم خرده:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کامپیوت دیگه .شومام بودی ؟شانس اوردم اصلیه نبود وگرنه چه بلایی سرم می اومد:D
من فعلا لیسانس بگیرم هنر کردم :D ولی آزاد رو میدم امسال :D

: ))) با این توصیفاتت
شانس اوردی سالم رسیدی خونه
فکر کنم منظور غرغری اینه که چه گرایشی ؟
غرغری خودتی جوجه لرد :(

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
من فعلا لیسانس بگیرم هنر کردم :D ولی آزاد رو میدم امسال :D
غرغری خودتی جوجه لرد :(

قیافه رو ؟؟ این چه وضعشه ؟ از جایی خوردی ؟؟ یا باز زدی یکیو نابود کردی؟
مثه همیشه :D باش

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
خداییش خیلی به آدم زور داره تست رو بلد باشی و بخاطر جمع و تفریق گزینه رو اشتباه بزنی.

اعصابم از خنگ بودن خودم خرده:(

ناراحت نباش
اوضاع من از تو بدتره
من سر سراسری 25 % سوالات ریاضی مو همین طوری اشتباه زدم :دی

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
ناراحت نباش
اوضاع من از تو بدتره
من سر سراسری 25 % سوالات ریاضی مو همین طوری اشتباه زدم :دی
کنکور خیلی بده.میخوان همه اطلاعات داوطلب رو تو 4 ساعت بسنجند

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
قیافه رو ؟؟ این چه وضعشه ؟ از جایی خوردی ؟؟ یا باز زدی یکیو نابود کردی؟
مثه همیشه :D باش
زد و خورد که داشتم! بالاخره ولنتاینه و وقت زد و خورد :D
ولی نه،درگیر درسم ! تصمیم کبری گرفتم از اول ترم بخونم،دارم صاف میشم خب!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
زد و خورد که داشتم! بالاخره ولنتاینه و وقت زد و خورد :D
ولی نه،درگیر درسم ! تصمیم کبری گرفتم از اول ترم بخونم،دارم صاف میشم خب!
درس ... درس ...
صاف شدنت رو تبریک میگم :cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مسعودی ناراحت نرو کاریش نمیشه کرد
من ازمون کاردانی به کارشناسی اونم سراسری
میتونستیم ماشین حساب ببریم.مثل همیشه چند مدل ماشین حساب رو گفته بودم ومنم یدونه ازاین 2هزار تومنی ها برده بودم.نامرد زنه اومد گفت ماشین حساب تو لیست نیست استفاده نکن!گفتم بابا تولیست همش20تومنیه مال یک دهم اونام کار نمیکنه.گفت به من مربوط نیست!
هیچی دیگه کلی تست مربوط به مدار که فقط یه تانژانت معکوس لازم داشت رو نتونستم بزنم.
انقدر حالم بد بود:(تست رو حل کنی تا اخر فقط به خاطر یه تانزانت:(خود لعنتشون کنه:mad:اما دیگه چاره ای نیست.
امسالم همه میگفتن سخت بوده وهرکی خونده بود ضرر کرده بود.:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
وضعیت ماکه خیلی جوک بود! من یه دور سوالای اختصاصیو خوندم بعد برگمو دادم اومدم پایین , 5 دقیقه بعد دیدم مراقبم اومده پایین! ملت منتظر بودن یکی پاشه تا اونام پاشن :دی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
توی سه کلمه عمق فاجعه رو تا حدودی برات تعریف کنم :
9 واحد کتیرایی :(
تسلیت میگم ...

لردسیاه یه سوال دیگه، استادا که می خوان CD رو امضا بزنن قبلش مستندو میخونن؟؟فکر می کنم پرینتشو بالاخره باید بگیرم،نه؟
دانشجوی ادبیات که نیستیم کامپیوتری هستیم از تو سیستمت نشونش بده یا بفرست به میلش
عزت از من نخواست میگفت پرینت من نمیخوام واسه خودت اگه میخوای پرینت بگیر من براش مسل میکردم یا لپ تاپ میبردم نشون میدادم
یه نکته ای رو یادت نره استاد مستند رو از دید خودش میبینه و کاری به فرمت کتابخونه نداره ... مستند رو بر اساس چیزی که استاد میخواد محتواش رو درست کن و فرمتش رو بر اساس خواسته کتابخونه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
مسعودی ناراحت نرو کاریش نمیشه کرد
من ازمون کاردانی به کارشناسی اونم سراسری
میتونستیم ماشین حساب ببریم.مثل همیشه چند مدل ماشین حساب رو گفته بودم ومنم یدونه ازاین 2هزار تومنی ها برده بودم.نامرد زنه اومد گفت ماشین حساب تو لیست نیست استفاده نکن!گفتم بابا تولیست همش20تومنیه مال یک دهم اونام کار نمیکنه.گفت به من مربوط نیست!
هیچی دیگه کلی تست مربوط به مدار که فقط یه تانژانت معکوس لازم داشت رو نتونستم بزنم.
انقدر حالم بد بود:(تست رو حل کنی تا اخر فقط به خاطر یه تانزانت:(خود لعنتشون کنه:mad:اما دیگه چاره ای نیست.
امسالم همه میگفتن سخت بوده وهرکی خونده بود ضرر کرده بود.:D
واقعا میشد قبول شد.سخت نبود.کنترلش آسون بود فقط پیچونده بودن

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
ناراحت نباش هرچی قسمته من که ارشد نداشتم ولی دو بار کنکور دادم یه بارش شب امتحان بخاطر اتفاقی که برای پدرم افتاد تا صبح کنکور تو بیمارستان بودم دفعه دوم تو گرما به صورت خرکی سرما خورده بودم اینارو تو یونی خودمون تا حالا به کسی نگفته بودم الان لازم دونستم اینجا این راز خفنو بیان کنم:D:cool:
تو مدرسه ای بودم که از 60 نفر 15 نفر زیر هزار شدن یکی از رفیقام که با هم تقریبا مساوی بودیم اون 1500 شد من دور بر 10000
برای همیناس اینجا با درس خوندن زیاد حال نمیکنم

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
تسلیت میگم ...

دانشجوی ادبیات که نیستیم کامپیوتری هستیم از تو سیستمت نشونش بده یا بفرست به میلش
عزت از من نخواست میگفت پرینت من نمیخوام واسه خودت اگه میخوای پرینت بگیر من براش مسل میکردم یا لپ تاپ میبردم نشون میدادم
یه نکته ای رو یادت نره استاد مستند رو از دید خودش میبینه و کاری به فرمت کتابخونه نداره ... مستند رو بر اساس چیزی که استاد میخواد محتواش رو درست کن و فرمتش رو بر اساس خواسته کتابخونه
كاشكي دانشجو ادبيات بودم. سر نوشتن مقدمه جونم درومد.ميل دادم بهش جواب نميده ببينم كجاي كارم.

بالا