• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
برای ذخیره و بازیابی با هدایت فر باید کتاب و خوند یا جزوشو بخونیم کافیه؟؟ کلا یه امار میدین چه جوری باید خوند این درسو که بالا 17 بگیریم؟؟

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
اخبار که میگفت 4شنبه و 5شنبه و جمعه کنکوره و تی جی هم یه پای ثابت برگزاری کنکور در سطح کشوره.
این چیزی که شما گفتی حرف حسابه. ولی به امید حساب کتاب بمونیم در مورد tj گرفتار خسران بزرگی میشیم! کسی امروز دیروز نرفته ببینه اطلاعیه ای اعلامیه ای (خدا اون روز رو بیاره) چیزی زدن یا نه؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
این چیزی که شما گفتی حرف حسابه. ولی به امید حساب کتاب بمونیم در مورد tj گرفتار خسران بزرگی میشیم! کسی امروز دیروز نرفته ببینه اطلاعیه ای اعلامیه ای (خدا اون روز رو بیاره) چیزی زدن یا نه؟

زده بودن به مورخ 23 و 24 بهمن دانشگاه تعطیله

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
برای ذخیره و بازیابی با هدایت فر باید کتاب و خوند یا جزوشو بخونیم کافیه؟؟ کلا یه امار میدین چه جوری باید خوند این درسو که بالا 17 بگیریم؟؟

خودش میگه کتابو بخونید ولی من بهت میگم جزوه بخون :D چون من هم کتاب خوندم هم جزوه ... امتحان چی بود ؟؟ جزوه فقط وقتم تلف شد کتاب به اون بی سروتهی رو خوندم فقط جزوت کامل باشه دیگه حواست به تعریفیا باشه
امتحانش اونترمی که من بودم راحت بود طوری که بچه ها از راحتی امتحان گند زدن چون توقع نداشتن این درس امتحانش اونطوری باشه نمره کامل هم گرفتم ... با این استاد با اون سطح درس دادن و جزوش به نمره کامل فکر کن اگه خیلی نمره برات مهمه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من الان برم؟ نرم؟ دارم راه میوفتما...!
نگفتن از چه ساعتی به بعد تعطیله؟

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393

باو کلا دانشگاه قرنطیه است ، چرا اینطوری میکنید :)))

حالا یه بار خودشون مارو تعطیل کردن باور نمیکنید ؟:)))
کل امروز (4شنبه) و فردا (5 شنبه) تعطیله

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
تعطیله کجا میخوای بری؟!:Dخودم با دو تا چشمای خودم دیدم زده بود 23 و 24 ام چهارشنبه و پنج شنبه دانشگاه تعطیله;)

خیلی ممنون دستتون درد نکنه خیلی لطف کردید:)
کلا یه نصیحتی بهت میکنم،ببین آیا مشکل استاده که اصلا نمره بالا نمیده یا استاد بی تقصیره. مثلا یکی از دوستان توی پست بالا گفت 17هم داشته این استاد.خوب پس ظاهرا استاد مشکلی نداره و بچه ها نخوندن.مثلا من مکانیکی هستم یاس برای طراحی 2 کلا نمره بالا نمیده من ترم پیش درحد 20 نوشتم بهم داد13.در حالیکه امتحانش برام فوق العاده آسون بود اما این استاد زیاد دوست نداره بالای 13-14 بده پس توی مورد من مشکل از استاده نه دانشجو.بازم میگم خودت بررسی میدانی کن و نتیجه بگیر، اما اگه دیدی استاد مشکل نداره و نمره بالا هم ازش گرفتن پس بشین مثل یه بچه خوب درست رو بخون.
موفق باشی...
نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست!تازه یک جلسه از کلاسش برگزار شده!اما انگاری زیاد کلمات انگلیسی به کار میبره چون توی همون جلسه اول یه چیزایی گفت که نفهمیدم چی به چیه!اصلا سوال میپرسید همه عین چی بهش نگاه میکردیم!یعنی سوالو درک نمیکردیم که بخوایم به جوابش فکر کنیم!:cool::D
ممنونم شما هم موفق باشید...
یه سری از دوستان من که باهاش داشتن بالای 11 و یکیشونم 17 شد :)
زیاد اهمیت به اینجور حرفای بچه هاا نده خوده استاد رو خودت بررسی کن
واقعا؟!:eek:باورم نمیشه:rolleyes:یکم امیدوار شدم!;):p

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
تعطیله کجا میخوای بری؟!:Dخودم با دو تا چشمای خودم دیدم زده بود 23 و 24 ام چهارشنبه و پنج شنبه دانشگاه تعطیله;)

خیلی ممنون دستتون درد نکنه خیلی لطف کردید:)

نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست!تازه یک جلسه از کلاسش برگزار شده!اما انگاری زیاد کلمات انگلیسی به کار میبره چون توی همون جلسه اول یه چیزایی گفت که نفهمیدم چی به چیه!اصلا سوال میپرسید همه عین چی بهش نگاه میکردیم!یعنی سوالو درک نمیکردیم که بخوایم به جوابش فکر کنیم!:cool::D
ممنونم شما هم موفق باشید...

واقعا؟!:eek:باورم نمیشه:rolleyes:یکم امیدوار شدم!;):p
اصلا توجه به کلاسش و جوی که هست نکن میگم فقط یکاری کن بشناست و جزوه منشی رو خوب حوب بخون حله . من خودم یکی از همونام که فقط شب امتحان جزوه منشی رو یه دور خوندم و رفتم امتحان دادم شدم 15 . البته منو میشناخت . به قول لرد که میگه 17 هم گرفتن باهاش پس میتونی ...

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اصلا توجه به کلاسش و جوی که هست نکن میگم فقط یکاری کن بشناست و جزوه منشی رو خوب حوب بخون حله . من خودم یکی از همونام که فقط شب امتحان جزوه منشی رو یه دور خوندم و رفتم امتحان دادم شدم 15 . البته منو میشناخت . به قول لرد که میگه 17 هم گرفتن باهاش پس میتونی ...
زیاد به شناختنم نیست اون ترمی که من باهاش داشتم از کلاس ما کلا دو نفرو میشناخت که یکیشون افتاد یکیشون البته 17 شد
ولی اگه بلد باشی و نشناسه هم کسایی بودن که امتحانو خوب دادن بهشون کمتر از حقشون داده ولی پاس شدن

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
زیاد به شناختنم نیست اون ترمی که من باهاش داشتم از کلاس ما کلا دو نفرو میشناخت که یکیشون افتاد یکیشون البته 17 شد
ولی اگه بلد باشی و نشناسه هم کسایی بودن که امتحانو خوب دادن بهشون کمتر از حقشون داده ولی پاس شدن
منظورم از شناخت این نبود که بری سوال اینا بپرسی همین که سر کلاساش باشی . آخه یدفه یکی از رفیقام اومد سر کلاسش جوری نگاش کرد که رفیقم بنده خدا گرخید :) حالا نمیدونم گفتم شاید اینم تاثیر داشته ولی میگی اینجوریه حتما خیلی مهم نیست ;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عاقا من داشتم فک میکردم از ابتدایی تا الان محل ازمونایی که رفتم،بدرد نخور ومزخرف بوده!همیشه قطر تهران رو باید طی میکردم.
الان که دارم باز فک میکنم.یاد اون روزایی میفتم که 3-4صبح باید پا میشدم تا به ازمون کوفتی برسم.عاقا اینم شد اخه برنامه ریزی!:mad:

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
خودش میگه کتابو بخونید ولی من بهت میگم جزوه بخون :D چون من هم کتاب خوندم هم جزوه ... امتحان چی بود ؟؟ جزوه فقط وقتم تلف شد کتاب به اون بی سروتهی رو خوندم فقط جزوت کامل باشه دیگه حواست به تعریفیا باشه
امتحانش اونترمی که من بودم راحت بود طوری که بچه ها از راحتی امتحان گند زدن چون توقع نداشتن این درس امتحانش اونطوری باشه نمره کامل هم گرفتم ... با این استاد با اون سطح درس دادن و جزوش به نمره کامل فکر کن اگه خیلی نمره برات مهمه
مرسی از توضیح کاملتون. ، خیلی وقت پیش بود امتحانتون؟؟ اره نمره بالا خیلی واسم مهمه این 2-3 ترم اخر باید معدلمو حسابی بکشم بالا :|

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مرسی از توضیح کاملتون. ، خیلی وقت پیش بود امتحانتون؟؟ اره نمره بالا خیلی واسم مهمه این 2-3 ترم اخر باید معدلمو حسابی بکشم بالا :|
ترم 4 داشتم این درسو میشه سال 89 ترم بهمن یعنی 3سال پیش

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
برای همه دوستانی که ارشد دارن آرزوی موفقیت می کنم
من که فعلا خیلی هنر کنم همین درسای این ترمم رو پاس کنم :)
آخر ترم درس بخونی یه درده
از اول ترمم درس بخونی هزار درد :(
دارم سرویس میشم از این هفته اولی :(

بالا