• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب ماهم رفتیم ازمونو دادیم وبرگشتیم:D:D
جو بچه هارو دیدم،ییهو اونجا دلم ارشد خواست:( یک سیلی به این نفس سرکش زدم که ساکت شو!:eek::D
کلا هیچی که نخونده بودیم اما یکم خونده بودم قشنگ میشد الک ومدار وکنترل وسیگنال و زبان رو زد!
اما یه چیز درباره محل ازمون
من کلی جا ازمون رفتم دادم هم ازاد هم دولتی.از علوم تحقیقات تا یادگار وشهرک غرب ازاد.
هیچا نظم واخلاق دانشگاه انتظامی رو نداشت.هم خوش اخلاق وهم منظم.خیلی خوشم اومداز جاش.:cool:گرچه مسیرش خرکی بود:rolleyes:

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

دوستان اگه تا امروز مورخخخخخخخ انتخاب واحد نکرده باشیم به دلیل بیماری یا گرفتاری و.......... میشه تو هفته اینده رفت انتخاب واحد کرد

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
جو بچه هارو دیدم،ییهو اونجا دلم ارشد خواست:( یک سیلی به این نفس سرکش زدم که ساکت شو!:eek::D
کلا هیچی که نخونده بودیم اما یکم خونده بودم قشنگ میشد الک ومدار وکنترل وسیگنال و زبان رو زد!
من کلی جا ازمون رفتم دادم هم ازاد هم دولتی.از علوم تحقیقات تا یادگار وشهرک غرب ازاد.
هیچا نظم واخلاق دانشگاه انتظامی رو نداشت.هم خوش اخلاق وهم منظم.خیلی خوشم اومداز جاش.:cool:گرچه مسیرش خرکی بود:rolleyes:
خسته نباشی ...
پس برو آجان شو :D (شوخی کردم ) . چجوری رفتی آخر ؟ با مترو و اینا یا ... ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام

دوستان اگه تا امروز مورخخخخخخخ انتخاب واحد نکرده باشیم به دلیل بیماری یا گرفتاری و.......... میشه تو هفته اینده رفت انتخاب واحد کرد
نمیدونم فک نکنم بشه ولی برو آموزش بوگو . یکی از بچه های اینجا بود میرفت بعد انتخاب واحدا واحد میگرفت از تجربیات اوشون هم استفاده کن ;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلاممممممممم بچه هااااااااا
سلام مسعودی
چکا کردی؟شریف عایا؟:D
خسته نباشی ...
پس برو آجان شو :D (شوخی کردم ) . چجوری رفتی آخر ؟ با مترو و اینا یا ... ؟
اگه بفرستنم همون دانشکدش ،حتما میرم
نه بابا یه چیز بهتر!چیزی به اسم عامبرلا:p:D:cool:
هم رفت هم برگشت عامبر بودیم دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کجا افتاده بودی؟ من افتاده بودم علم و فرهنگ اصا یه وضی بود:eek:
ادرسو از مترو صادقیه داده بودن منم به خیال اینکه علم و فرهنگ نزدیک صادقیس تازه 2:15 دم در مترو بودم . رفتم به یه راننده گفتم حاجی میخوام برم علم و فرهنگ امتحان بدم پیاده چن دیقه راهه؟ گفت اگه بخوای با ماشین بری 40 دیقهo_O منم در کمال نا امیدی گفتم ماشیناش کجا وامیسن؟ گفت اونجا! اونجارو دیدم 30 , 40 نفر تو صفن! هیچی دیگه مجبور شدم دربست بگیرم با آزیر روشن تونستم ساعت 3:15 برسم سر جلسهo_O
تا آخر آزمون عذاب وجدان پولی که به دربستیه دادم ولم نکرد:(

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام عزیزان
یک سوال فنی پیش اومده برام اینکه دوستان رشته برق یا هرکسی که ار این ماجرا خبر داره می تونه منو راهنمایی کنه:
1- این چارت رشته منه : لینک
کنار درس فیزیک مدرن 2تا ستاره زده و پایینش تو توضیحات نوشته که "می توان با یک درس اختیاری گروههای دیگر جایگزین نمود"
می خواستم فقط ببینم کسی اینکارو کرده؟ چون شنیدم فیزیک مدرن نه به درد دنیا می خوره نه آخرت:p:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
کجا افتاده بودی؟ من افتاده بودم علم و فرهنگ اصا یه وضی بود:eek:
ادرسو از مترو صادقیه داده بودن منم به خیال اینکه علم و فرهنگ نزدیک صادقیس تازه 2:15 دم در مترو بودم . رفتم به یه راننده گفتم حاجی میخوام برم علم و فرهنگ امتحان بدم پیاده چن دیقه راهه؟ گفت اگه بخوای با ماشین بری 40 دیقهo_O منم در کمال نا امیدی گفتم ماشیناش کجا وامیسن؟ گفت اونجا! اونجارو دیدم 30 , 40 نفر تو صفن! هیچی دیگه مجبور شدم دربست بگیرم با آزیر روشن تونستم ساعت 3:15 برسم سر جلسهo_O
تا آخر آزمون عذاب وجدان پولی که به دربستیه دادم ولم نکرد:(
خخخخخخخ.
من افتاده بودم دانشگاه انتظامی.همت تموم شه بعد یکم دیگه بری میرسی به اونجا.میدونستم به جز اژانس جور دیگه نمیشه رفت،خودمونو عامبر بچه ها کردیم:cool::D
درکت میکنم چه حسی داشتی.چون چند بار سرم اومده.یه بار امتحان دیفرانسیل تی جی داشتم.موتور گرفتم.تو کل امتحان داشتم فکر میکردم که عایا ارزشش رو داشت ؟؟یا حیف پول این ترمم که میوفتم کاش میرفتم خونه:Dاما خدارو شکر ارزش داشت وقبول شدیم.

ببین طبق انالیز وسیعی که من کردم:cool:،هیچ موقع از راننده تاکسی ادرس رو نپرسید،فقط یک راه رو به شما نشون میده اونم چیزی نیست جز اینکه باید با تاکسیش بری واونم دربس!

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
سلام احراد خوبی خوشی؟

من که خوب نیستم امتحان ارشدمو بخاطر یه سری اشتباهات بچه گانه خراب کردم

اشتباهاتی که سر بی دقتی بود.مثلا مدار راحت میشد 9 تا رو بزنی.اما من 6 تا رو زدم.که یکیش سر

بی دقتی غلط زدم.بی دقتی منظورم محاسبات جمع و تفریقه.

یا الکترونیک 8 تا زدم.که 3 تا غلط زدم که بخدا اون 3 تا هم تو جمع و تقسیمش اشتباه کردم

کلا بخاطر این اشتباهات کوچیک از کنکور پرت شدم.یا سیگنالم هم همینطور و کنترل

اگه این اشتباهات کوچیک رو نمیکردم.رتبه ام 500 میشد.اما خراب کردم بدجور

حالا هم درسم تموم شده و تو خونه حوصله ام بدجور سر رفته

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
کی بود اسمشو بدی عالی میشه
دقیق یادم نیست ولی اگه صفحات رو بگردی ممکنه پیدا کنی یا خود طرف دید پست رو بگه
پاشو برو آموزش عزیز ؛ من جای شما استرس گرفتم

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.من یه درسی نرفتم سر جلسه ولی الان زده غیبت غیرموجه و صفر برام رد شده و مشروط شدم مگه نباید حذف بشه چرا اینجوری شده؟

بالا