ولنتاین مبارک
دس خالی اومدی ؟ولنتاین مبارک
نه پرهدس خالی اومدی ؟
همچنین :دی
خسته نباشی ...خب ماهم رفتیم ازمونو دادیم وبرگشتیم
جو بچه هارو دیدم،ییهو اونجا دلم ارشد خواست یک سیلی به این نفس سرکش زدم که ساکت شو!
کلا هیچی که نخونده بودیم اما یکم خونده بودم قشنگ میشد الک ومدار وکنترل وسیگنال و زبان رو زد!
اما یه چیز درباره محل ازمون
من کلی جا ازمون رفتم دادم هم ازاد هم دولتی.از علوم تحقیقات تا یادگار وشهرک غرب ازاد.
هیچا نظم واخلاق دانشگاه انتظامی رو نداشت.هم خوش اخلاق وهم منظم.خیلی خوشم اومداز جاش.گرچه مسیرش خرکی بود
نمیدونم فک نکنم بشه ولی برو آموزش بوگو . یکی از بچه های اینجا بود میرفت بعد انتخاب واحدا واحد میگرفت از تجربیات اوشون هم استفاده کنسلام
دوستان اگه تا امروز مورخخخخخخخ انتخاب واحد نکرده باشیم به دلیل بیماری یا گرفتاری و.......... میشه تو هفته اینده رفت انتخاب واحد کرد
سلام مسعودیسلاممممممممم بچه هااااااااا
اگه بفرستنم همون دانشکدش ،حتما میرمخسته نباشی ...
پس برو آجان شو (شوخی کردم ) . چجوری رفتی آخر ؟ با مترو و اینا یا ... ؟
کلا درس خوندن درد بی درمونه لامصبآخر ترم درس بخونی یه درده
از اول ترمم درس بخونی هزار درد
دارم سرویس میشم از این هفته اولی
کجا افتاده بودی؟ من افتاده بودم علم و فرهنگ اصا یه وضی بودخب ماهم رفتیم ازمونو دادیم وبرگشتیم
جو بچه هارو دیدم،ییهو اونجا دلم ارشد خواست یک سیلی به این نفس سرکش زدم که ساکت شو!
کلا هیچی که نخونده بودیم اما یکم خونده بودم قشنگ میشد الک ومدار وکنترل وسیگنال و زبان رو زد!
اما یه چیز درباره محل ازمون
من کلی جا ازمون رفتم دادم هم ازاد هم دولتی.از علوم تحقیقات تا یادگار وشهرک غرب ازاد.
هیچا نظم واخلاق دانشگاه انتظامی رو نداشت.هم خوش اخلاق وهم منظم.خیلی خوشم اومداز جاش.گرچه مسیرش خرکی بود
خخخخخخخ.کجا افتاده بودی؟ من افتاده بودم علم و فرهنگ اصا یه وضی بود
ادرسو از مترو صادقیه داده بودن منم به خیال اینکه علم و فرهنگ نزدیک صادقیس تازه 2:15 دم در مترو بودم . رفتم به یه راننده گفتم حاجی میخوام برم علم و فرهنگ امتحان بدم پیاده چن دیقه راهه؟ گفت اگه بخوای با ماشین بری 40 دیقه منم در کمال نا امیدی گفتم ماشیناش کجا وامیسن؟ گفت اونجا! اونجارو دیدم 30 , 40 نفر تو صفن! هیچی دیگه مجبور شدم دربست بگیرم با آزیر روشن تونستم ساعت 3:15 برسم سر جلسه
تا آخر آزمون عذاب وجدان پولی که به دربستیه دادم ولم نکرد
کی بود اسمشو بدی عالی میشهنمیدونم فک نکنم بشه ولی برو آموزش بوگو . یکی از بچه های اینجا بود میرفت بعد انتخاب واحدا واحد میگرفت از تجربیات اوشون هم استفاده کن
دقیق یادم نیست ولی اگه صفحات رو بگردی ممکنه پیدا کنی یا خود طرف دید پست رو بگهکی بود اسمشو بدی عالی میشه
فقط CDبچه های کامپیوتر مستند پروژه پایانی رو چاپ و صحافی هم باس کرد یا CDش کافیه؟؟