مگه جنگه ؟دانشكده فرماندهي وستاد
مگه جنگه ؟دانشكده فرماندهي وستاد
چی بگم والا!مگه جنگه ؟
چی بگم والا!
رو نقشه دیدمش چه قبرستونیه.
آدرس:تهران -اتوبان شهيدخرازي /همت غرب /-بعدازبزرگراه ازادگان -بسمت غرب -اولين خروجي - دانشكده فرماندهي وستاد
کسی میدونه چطوری میشه رفت اونجا!الویت بامتروس!چون بعد ازظهرم کلی وقت دارم واسه خرامان خرامان رفتن!
مثل اینکه گفت بعد از ظهرم ...با مترو برو ایستگاه صادقیه
از اوونجا با تاکسی برو همت.
از همت با تاکسی برو سمت کرج تا برسی به اتوبان خرازی
راه دوم اینه میری ایستگاه همت
باقیشو یک که با یک تاکسی میری سمت غرب که راحتتره
بهت توصیه میکنم ماشین ببری
چون اوون موقع صبح نه به راحتی تاکسی گیرت میاد نه اینکه خوش مسیره.
مثل اینکه گفت بعد از ظهرم ...
تو کل تحصیل 1 دونه کارت بت میدن / آخر تحصیل هم همونو میگیرن ( حالا چه تمدید کرده باشی چه نه )دوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...
من تا جایی که یادم میاد یه بار اون جا رفتمچی بگم والا!
رو نقشه دیدمش چه قبرستونیه.
آدرس:تهران -اتوبان شهيدخرازي /همت غرب /-بعدازبزرگراه ازادگان -بسمت غرب -اولين خروجي - دانشكده فرماندهي وستاد
کسی میدونه چطوری میشه رفت اونجا!الویت بامتروس!چون بعد ازظهرم کلی وقت دارم واسه خرامان خرامان رفتن!
مشکلی پیش نمیاد ... زمانی که من رفتم کارتمو بگیرم تاریخ گدشته بهم دادن ببین دیگه در چه حددوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...
اقا همت من يه زماني ميرفتم اصلا تاكسي نيست!با مترو برو ایستگاه صادقیه
از اوونجا با تاکسی برو همت.
از همت با تاکسی برو سمت کرج تا برسی به اتوبان خرازی
راه دوم اینه میری ایستگاه همت
باقیشو یک که با یک تاکسی میری سمت غرب که راحتتره
بهت توصیه میکنم ماشین ببری
چون اوون موقع صبح نه به راحتی تاکسی گیرت میاد نه اینکه خوش مسیره.
اقا همت من يه زماني ميرفتم اصلا تاكسي نيست!
براي مترو همت تا خروجي كردستان كه١٠ديقه بود،يه ربع بايد منتظر ميبود.
براي برگشت
اگه برگردم نميتونم ايستگاه همت سوارشم،چون بايد عرض اتوبان رو رد شم،پل هوايي يه طرف بزرگراس!
اگه برم سمت گرم دره واون طرفا چطوره؟
send from 1100
بعهه! چ خبر اقا مهدی؟ خوبی برادر؟ سالمی؟ ترکش مرکش؟ :دی تعریف کن یکم فیض ببریم...
یه سری از دوستان من که باهاش داشتن بالای 11 و یکیشونم 17 شدسلام
سر کلاس صمیمی رفتم و تازه فهمیدم چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته!دوستان از الان به فکر ترم بعدم
از هر کی پرسیدم میگه بالای هفت تا حالا به کسی نداده
پیشاپیش ازتون ممنونم
از تمریناش عکس گرفتم گذاشتم .کسایی که معادلات رو با اقای هاشمی داشتن و کتابشو که اینه (اسمش معادلات دیفرانسیل معمولیه و نویسنده هاشم:دکتر کرمی ,علیرضا هاشمی,نجفی توانی)دارن برای شنبه تمرین داده و اصلا حواسم نبود برم کتابشو بخرم!شنبه میرم دانشگاه که اونم کلاس اینو دارم ....میشه این سوال هایی که میگم رو یه جوری بهم برسونیدش؟حالا یا ازش عکس بگیرین یا توی paint سوالاشو واسم بنویسید که بشینم حلشون کنم؟
این تمرین هارو گفته حل کنم:
تمرین 33.....>1- هـ . ل . ن . س
تمرین33......> 2- الف . ج . ک. س
پیشاپیش ازتون ممنونم
کلا یه نصیحتی بهت میکنم،ببین آیا مشکل استاده که اصلا نمره بالا نمیده یا استاد بی تقصیره. مثلا یکی از دوستان توی پست بالا گفت 17هم داشته این استاد.خوب پس ظاهرا استاد مشکلی نداره و بچه ها نخوندن.مثلا من مکانیکی هستم یاس برای طراحی 2 کلا نمره بالا نمیده من ترم پیش درحد 20 نوشتم بهم داد13.در حالیکه امتحانش برام فوق العاده آسون بود اما این استاد زیاد دوست نداره بالای 13-14 بده پس توی مورد من مشکل از استاده نه دانشجو.بازم میگم خودت بررسی میدانی کن و نتیجه بگیر، اما اگه دیدی استاد مشکل نداره و نمره بالا هم ازش گرفتن پس بشین مثل یه بچه خوب درست رو بخون.سلام
سر کلاس صمیمی رفتم و تازه فهمیدم چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته!دوستان از الان به فکر ترم بعدم
از هر کی پرسیدم میگه بالای هفت تا حالا به کسی نداده
راستی یه خواهش:
کسایی که معادلات رو با اقای هاشمی داشتن و کتابشو که اینه (اسمش معادلات دیفرانسیل معمولیه و نویسنده هاشم:دکتر کرمی ,علیرضا هاشمی,نجفی توانی)دارن برای شنبه تمرین داده و اصلا حواسم نبود برم کتابشو بخرم!شنبه میرم دانشگاه که اونم کلاس اینو دارم ....میشه این سوال هایی که میگم رو یه جوری بهم برسونیدش؟حالا یا ازش عکس بگیرین یا توی paint سوالاشو واسم بنویسید که بشینم حلشون کنم؟
این تمرین هارو گفته حل کنم:
تمرین 33.....>1- هـ . ل . ن . س
تمرین33......> 2- الف . ج . ک. س
پیشاپیش ازتون ممنونم
اخبار که میگفت 4شنبه و 5شنبه و جمعه کنکوره و تی جی هم یه پای ثابت برگزاری کنکور در سطح کشوره.بکس، فردا دانشگاه بازه؟