• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چی بگم والا!
رو نقشه دیدمش چه قبرستونیه.

آدرس:تهران -اتوبان شهيدخرازي /همت غرب /-بعدازبزرگراه ازادگان -بسمت غرب -اولين خروجي - دانشكده فرماندهي وستاد
کسی میدونه چطوری میشه رفت اونجا!الویت بامتروس!چون بعد ازظهرم کلی وقت دارم واسه خرامان خرامان رفتن!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
چی بگم والا!

آدرس:تهران -اتوبان شهيدخرازي /همت غرب /-بعدازبزرگراه ازادگان -بسمت غرب -اولين خروجي - دانشكده فرماندهي وستاد
کسی میدونه چطوری میشه رفت اونجا!الویت بامتروس!چون بعد ازظهرم کلی وقت دارم واسه خرامان خرامان رفتن!

با مترو برو ایستگاه صادقیه
از اوونجا با تاکسی برو همت.
از همت با تاکسی برو سمت کرج تا برسی به اتوبان خرازی

راه دوم اینه میری ایستگاه همت
باقیشو یک که با یک تاکسی میری سمت غرب که راحتتره

بهت توصیه میکنم ماشین ببری
چون اوون موقع صبح نه به راحتی تاکسی گیرت میاد نه اینکه خوش مسیره.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

مثل اینکه گفت بعد از ظهرم ...

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...
تو کل تحصیل 1 دونه کارت بت میدن / آخر تحصیل هم همونو میگیرن ( حالا چه تمدید کرده باشی چه نه )
من که یه بار انصراف دادم یارو بم گفت کارت گرفتی ؟ گفتم نه / ولی کسایی که کارت داشتن ازشون میگرفت
شماره دانشجویی هم مشکلی نداره / دلیل این مغایرت هم اینه که این جا tj هست و ساز خودش رو میزنه
شماره دانشجویی واقعیت اونه که رو کارته و اونی که باش میری تو انرول فقط توی tj معتبره
چی بگم والا!

من تا جایی که یادم میاد یه بار اون جا رفتم
میتونی کنار اتوبان همت پیاده شی بری / یه چند دیقه پیاده بری میرسی ( فقط تا جایی که یادمه سربالاییه !)
من انتهای همت هم یه سری اتوبوس و ایستگاه اتوبوس دیدم ولی از کجا میاد و به کجا میره نمیدونم :(
اون طرفا هم دکون بقالی نیست / و از اون جایی که سر آزمون یه لیوان آب هم به آدم نمیدن پس توشه ی امتحان رو از جای دیگه تهیه کنی بهتره .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...
مشکلی پیش نمیاد ... زمانی که من رفتم کارتمو بگیرم تاریخ گدشته بهم دادن :D ببین دیگه در چه حد
واسه آخرشم تا جاییکه یادمه تحویل ندادم اگرم دادم همون تاریخ گذشته رو دادم ... دنبال تمدید نرفتم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

اقا همت من يه زماني ميرفتم اصلا تاكسي نيست!
براي مترو همت تا خروجي كردستان كه١٠ديقه بود،يه ربع بايد منتظر ميبود.
براي برگشت
اگه برگردم نميتونم ايستگاه همت سوارشم،چون بايد عرض اتوبان رو رد شم،پل هوايي يه طرف بزرگراس!
اگه برم سمت گرم دره واون طرفا چطوره؟

send from 1100

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
اقا همت من يه زماني ميرفتم اصلا تاكسي نيست!
براي مترو همت تا خروجي كردستان كه١٠ديقه بود،يه ربع بايد منتظر ميبود.
براي برگشت
اگه برگردم نميتونم ايستگاه همت سوارشم،چون بايد عرض اتوبان رو رد شم،پل هوايي يه طرف بزرگراس!
اگه برم سمت گرم دره واون طرفا چطوره؟

send from 1100

خیلی دور میشه
تاکسی خور اوونرم نمیدونم چطوره

بعدشم بینم.من تو گوگل میبینم پیداش نمیکنم دانشکده رو :دی
ادرسی که داده به دانشگاه علوم انتظامی ناحا رسیدم :دی همونه؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خیلی دور میشه
تاکسی خور اوونرم نمیدونم چطوره

بعدشم بینم.من تو گوگل میبینم پیداش نمیکنم دانشکده رو :دی
ادرسی که داده به دانشگاه علوم انتظامی ناحا رسیدم :دی همونه؟

اره همونه. وضعیت من الان اینطوریه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
اره همونه. وضعیت من الان اینطوریه

مسیرش با ابشار تهران یکیه پس
تاکسی خورش اصلا خوب نیست

پیشنهاد خبیثانه.زنگ بزن همون دانگشاه از پرسنلش بپرس چی جوری میشه با تاکسی مترو اوومد اوونجا :دی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
سر کلاس صمیمی رفتم و تازه فهمیدم چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته!:Dدوستان از الان به فکر ترم بعدم:cool:
از هر کی پرسیدم میگه بالای هفت تا حالا به کسی نداده:confused::rolleyes:
راستی یه خواهش::oops:
کسایی که معادلات رو با اقای هاشمی داشتن و کتابشو که اینه (اسمش معادلات دیفرانسیل معمولیه و نویسنده هاشم:دکتر کرمی ,علیرضا هاشمی,نجفی توانی)دارن برای شنبه تمرین داده و اصلا حواسم نبود برم کتابشو بخرم!شنبه میرم دانشگاه که اونم کلاس اینو دارم ....میشه این سوال هایی که میگم رو یه جوری بهم برسونیدش؟حالا یا ازش عکس بگیرین یا توی paint سوالاشو واسم بنویسید که بشینم حلشون کنم؟
این تمرین هارو گفته حل کنم:
تمرین 33.....>1- هـ . ل . ن . س
تمرین33......> 2- الف . ج . ک. س
پیشاپیش ازتون ممنونم:)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام
سر کلاس صمیمی رفتم و تازه فهمیدم چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته!:Dدوستان از الان به فکر ترم بعدم:cool:
یه سری از دوستان من که باهاش داشتن بالای 11 و یکیشونم 17 شد :)
زیاد اهمیت به اینجور حرفای بچه هاا نده خوده استاد رو خودت بررسی کن

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
کسایی که معادلات رو با اقای هاشمی داشتن و کتابشو که اینه (اسمش معادلات دیفرانسیل معمولیه و نویسنده هاشم:دکتر کرمی ,علیرضا هاشمی,نجفی توانی)دارن برای شنبه تمرین داده و اصلا حواسم نبود برم کتابشو بخرم!شنبه میرم دانشگاه که اونم کلاس اینو دارم ....میشه این سوال هایی که میگم رو یه جوری بهم برسونیدش؟حالا یا ازش عکس بگیرین یا توی paint سوالاشو واسم بنویسید که بشینم حلشون کنم؟
از تمریناش عکس گرفتم گذاشتم .
http://s5.picofile.com/file/8113072976/hashemi.rar.html
یا
http://cld.persiangig.com/cfs/rest/documents/57563/download?rnd=0.11370113702851892

Last edited:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
بکس، فردا دانشگاه بازه؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام
راستی یه خواهش::oops:
کلا یه نصیحتی بهت میکنم،ببین آیا مشکل استاده که اصلا نمره بالا نمیده یا استاد بی تقصیره. مثلا یکی از دوستان توی پست بالا گفت 17هم داشته این استاد.خوب پس ظاهرا استاد مشکلی نداره و بچه ها نخوندن.مثلا من مکانیکی هستم یاس برای طراحی 2 کلا نمره بالا نمیده من ترم پیش درحد 20 نوشتم بهم داد13.در حالیکه امتحانش برام فوق العاده آسون بود اما این استاد زیاد دوست نداره بالای 13-14 بده پس توی مورد من مشکل از استاده نه دانشجو.بازم میگم خودت بررسی میدانی کن و نتیجه بگیر، اما اگه دیدی استاد مشکل نداره و نمره بالا هم ازش گرفتن پس بشین مثل یه بچه خوب درست رو بخون.
موفق باشی...

بالا