• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه ها امروز رفتم کسری واحد بگیرم دیدم یا خدا ساختمون 2 بچه های مکانیک غروق کردن خلاصه منتظر شدیم تا مدیر گروه بیاد تا یکی از بچه ها کله ی مدیرو دید داد زد بجه ها اومد مدیر گروهم تا این اوضاع رو دید اولش اروم بود بعد بچه ها 200 نفری ریختن سرش همه واحد میخواستن اونم خیلی راحت ریلکس به در خواست بچها جواب رد میداد .
عاقا عزیز برادر من- مدیر گروهم یه موجود جونداره نباید که 200 نفری برزید سرش خو هنگ میکنه.
حالا توی این گرو واگیر دختره مشاوره استاد ازمن میخواست خلاصه دست از پا دراز برگشتم خونه تصمیم گرفتم هفته بعد برم

Brave Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من تهران مرکز درس میخونم.
از بچه هامون شنیدم که این هفته چهار شنبه و پنج شنبه کلا کسی رو به خاطر کنکور دانشگاه راه نمیدن.میخواستم بدونم تو دانشگاه شمام همچین چیزی رو اعلام کردن یا نه؟
اگه کسی اطلاعی داره لطفا اینجا بگه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
مثل اینکه همه چی داره دست به دست هم میده تا این هفته هم نرم دانشگاه:D
سه شنبه که تعطیله پنجشنبه هم کنکوره ظاهرا خب چه کاریه فردام نمیرم:cool:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
مثل اینکه همه چی داره دست به دست هم میده تا این هفته هم نرم دانشگاه:D
واقعا دلایلت حتی منو که بسیار مصمم امروزو رفتم متقاعد کرد که 2 شنبه نرم!!:D خیلی منطقی بود حرفی برای گفتن نذاشت!:خخ
ولی من پیشنهاد میکنم اگه درس تخصصیه حدالامکان تشیف ببرید...

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
واقعا دلایلت حتی منو که بسیار مصمم امروزو رفتم متقاعد کرد که 2 شنبه نرم!!:D خیلی منطقی بود حرفی برای گفتن نذاشت!:خخ
ولی من پیشنهاد میکنم اگه درس تخصصیه حدالامکان تشیف ببرید...
یه لحظه قاطی گردم فکر کردم دوشنبه فرداس:D
نظریه زبان صحافی و مدار 2 فراز کیش و سیگنال برومند هست اصن تخصصی میچکه:)
ولی خدایی مصممو خوب اومدی اونم از نوع بسیار یاد دوران دبستانم افتادم:cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مثل اینکه همه چی داره دست به دست هم میده تا این هفته هم نرم دانشگاه
بگو به غرآن ؟ 3 شنبه راستی تعطیله ؟
ا
یول دیه منم فردارو نمیرم :دی
بلا نگیری پزر :D

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها امروز قرار بود ساعت 7:30 صبح رکورد بچه های برق بسته بشه اما وقتی ساعت 7 رفتم تا دو واحد حذف کنم رکوردمو بسته بودن داستان چیه این چه مسخره بازی هست آخه الان من میخوام دو واحد حذف کنم چی کار کنم؟
شماره داخلی از گروه برق یا داخلی دیگه ای دارین زنگ بزنم؟ چه کنم؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان خوفین؟
توی این چند روزه که یونی بودم خبرای شوکه کننده ای شنیدم!
عایا فقط بروبچ برق میخوان برن هفت تیر یا اینکه برق و کامپیوتر با هم میخوان بفرستن هفت تیر؟
اخه اینجا فقط گفتین رشته ی برق رو میخوان بفرستن نمیدونستم که کامپیوتری ها هم جزوشونن!
این چه وضعشه!:mad:جمع کنن خودشونو با این برنامه ریزیشون!:cool:

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها امروز قرار بود ساعت 7:30 صبح رکورد بچه های برق بسته بشه اما وقتی ساعت 7 رفتم تا دو واحد حذف کنم رکوردمو بسته بودن داستان چیه این چه مسخره بازی هست آخه الان من میخوام دو واحد حذف کنم چی کار کنم؟
شماره داخلی از گروه برق یا داخلی دیگه ای دارین زنگ بزنم؟ چه کنم؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام دوستان خوفین؟
عایا فقط بروبچ برق میخوان برن هفت تیر یا اینکه برق و کامپیوتر با هم میخوان بفرستن هفت تیر؟
اخه اینجا فقط گفتین رشته ی برق رو میخوان بفرستن نمیدونستم که کامپیوتری ها هم جزوشونن!
از سالی که من وارد دانشگاه شدم هر ترم این خبر بود که بچه های کامپیوترو بفرستن جای دیگه ... جدی نگیر
اون زمان منشی مدیر گروه بود میگفت عمرا اگه بذارم حالا که دیگه سمتش رفته بالاتر فکر نکنم اصلا بذاره
بچه های کامپیوتر و برق برن دانشگاه میمونه با کی با کارکنانش ؟؟!! یا نه میخوان بدن به بچه های معدن ؟ o_O

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
از سالی که من وارد دانشگاه شدم هر ترم این خبر بود که بچه های کامپیوترو بفرستن جای دیگه ... جدی نگیر
اون زمان منشی مدیر گروه بود میگفت عمرا اگه بذارم حالا که دیگه سمتش رفته بالاتر فکر نکنم اصلا بذاره
بچه های کامپیوتر و برق برن دانشگاه میمونه با کی با کارکنانش ؟؟!! یا نه میخوان بدن به بچه های معدن ؟ o_O
نمیدونم!خداکنه اینجوری که میگین باشه!تضعیف روحیه گرفتم وقتی این خبرو شنیدم!
راستی پیشرفته رو هم با صمیمی برداشتم!شنیدم منبعش زبان اصلیه!عایا تو این فروم کسی باهاش داشته؟امتحانش سخته عایا؟منو راهنمایی کنید دیگه حس و حال چک و چونه زدن با اون زنه که مدیر گروهمونه رو نداشتم بی خیال برداشتن با منشی شدم!منشی سر کلاس حاضر و غایب میکنه؟بنظرتون بخوام برم سر کلاساش بشینم باید ازش اجازه بگیرم؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
راستی پیشرفته رو هم با صمیمی برداشتم!شنیدم منبعش زبان اصلیه!عایا تو این فروم کسی باهاش داشته؟امتحانش سخته عایا؟منو راهنمایی کنید دیگه حس و حال چک و چونه زدن با اون زنه که مدیر گروهمونه رو نداشتم بی خیال برداشتن با منشی شدم!منشی سر کلاس حاضر و غایب میکنه؟بنظرتون بخوام برم سر کلاساش بشینم باید ازش اجازه بگیرم؟
فقط جزوه پیشرفته منشی رو بخون . اون کتاب زبون اصلی رو نمیخواد لاشو باز کنی اصن . سر بعضی کلاسای صمیمی هم برو بشناست ممکنه کمکت کنه . امتحانشم یکم طولانیه فقط وگرنه پاس کردنش نشدنی نیست اونجوری که خود استاد میگه میخواد بیشتر بترسونه . منشی رو هم من میرفتم گیر نمیداد البته اگه حرف نزنی سر کلاسش ...

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
منشي اگه به قول خودش مهمونا جاي صابخونرو اشغال كنن، نميذاره.ولي اگه جا باشه راه ميده!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
از کی شنیدید ؟بچه ها ؟ترم بعد پیشرفته با کی بر می دارید ؟:pاز الان به فکرش باشید .مدیر گروه مگه زنه ؟اون خانم حسینی رو می گی ؟اون همه کارس ولی مدیر گروه نیست .البته هیچ کارم نیست .سگ:mad:مدیر گروه حال نداره می پیچونه می گه برید پیش اون .منشی بود خودش بررسی می کرد حداقل برای اقایونی که دیدم .من پیشرفته با منشی داشتم .جلسه اول می گه مهمان اگر می شید باید مثل بقیه رقتار کنید .همون جور سکوت .و شرکت در فعالیت ها .بعدا بگید من مهمونم حالتون رو می گیره .کاری می گه شمام باید انجام بدید .به قول دوستمون جای بقیه رو هم نباید بگیرید اولویت با بچه های خود اون کلاسن .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان خوفین؟
سلام
ببين اگه كامپيوت ميموند جاي تعجب داشت!وبايد جفتشو باهم ببرن يافقط كامپيوت روببرن
بسه يا اناليزش كنم؟دي

send from 1100

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام
ببين اگه كامپيوت ميموند جاي تعجب داشت!وبايد جفتشو باهم ببرن يافقط كامپيوت روببرن
بسه يا اناليزش كنم؟دي

send from 1100
هر چی شوما بگی نگفته قبوله .
اینم بخونید خیلی باحاله خودم دیروز از همشهری عکس گرفتم .ینی از دانشگاه ازاد نمی شه یه قرون کند هیچ پول هم می کنه .تازه پول تبلیغم می گیره:D
66192452803841394103.jpg

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

شنیده ها زیاده کیه که عمل کنه
بقول روحانی کل دانشگاه بچه های کامپیوترن دانشگاه رو ببرن بچه های کامپیوترو نمیتونن ببرن
گیزمو و بقیه گفتن اولویت تو کلاس منشی بچه های خودشه میتونی کلاسشو کنترل کنی که ببینی از کودوم کلاساس معمولااا کلاسش ساختمون 3 طبقات بالاس که کلاس 36 تا صندلی داره ولی دانشجوای خودش 35 تان خیلی مایل باشی میتونی اول مهمون بی چون و چراش خودت باشی و کاری به کارتم نداره معمولا جا برای دانشجوای خودش نباشه آخرین مهمون باید کلاس رو ترک کنه :D صندلی بازی بلدی؟؟!! اینجا به دردت میخوره
صمیمی میگن بده و ... ولی خداییش اگه ازش سوال کنی و گیر بدی به نتیجه میرسه اطلاعاتش خوبه ولی فن بیان نداره واسه همین سوال بری ازش بپرسی بهتر به نتیجه میرسی

بالا