اصن وقتی برف میاد حس بیرون رفتن ندارم چه برسه به اینکه برم دانشگاه.اووو
واقعا که.دانشجو مملکت این قدر بی حس؟ :|
پاشو برو یونی برف بازیتو بکن.یونی هم نخواستی پارکی خیابونی بوستانی حیاطی جایی برو.حیفه این برفو از دست بدی :دی
اصن وقتی برف میاد حس بیرون رفتن ندارم چه برسه به اینکه برم دانشگاه.اووو
یعنی خدایی تو این سرما کی میره بوستان تا برفو از دست نده؟واقعا که.دانشجو مملکت این قدر بی حس؟ :|
پاشو برو یونی برف بازیتو بکن.یونی هم نخواستی پارکی خیابونی بوستانی حیاطی جایی برو.حیفه این برفو از دست بدی :دی
دیروز که تو پارک ملت کوچولو مدرسه ای ها اوومده بودن :دییعنی خدایی تو این سرما کی میره بوستان تا برفو از دست نده؟
پایه برف بازی هستم شدید اما تو این دو سه روزه هر چی با بچه ها قرار میذاریم به هم میخوره
نتیجه میگیریم شنبه بریم دانشگاه برف بازی(البت اگه اب نشه)
ای تکش نا سپاسعاغا جان عزیزتون از همینجا میخام تو حیاط و... گوله شوت نکنید تو سرو صورت ملت ! منم قراره 1 شنبه عزیمت کنم یونی خداکنه برفی دیه نباشه :دی
ای تکش نا سپاس
بعد قرنی برف درست و حسابی اوومده میگی نباشه؟ :-دبل یو
خردمندی اصن حضور غیاب نمیکنهعاغا کسی هست ؟
این استادا حضور غیاب و تغییر کد چقدر گیرن ؟ هر کی میدونه دریغ نکنه چن ساعت بیشتر وخ ندارم حسابی هم انتخاب واحمو خراب کردم
علی اخوین
ناصر مهندسی (تو آزمایشگاه)
میثم فراهانی
مصطفی عابدی
بهرام کوهی جله کران
مرتضی خردمندی
فتح آبادی (تو کلاس که حضور نداشت تو آزمایشگاه چی ؟)
این کار کردی یه وقت معدل این ترمت 19.98 نشه ...دوستان دیروز یه روز خیلی خاص بودا .روزی که منم کلاسو بپیچم باید تو تاریخ ثبت بشه .اونایی که رفتن یونی دیگه واقعا روی منو هم سفید کردن
شوما هم تیکه بندازاین کار کردی یه وقت معدل این ترمت 19.98 نشه ...
خوشم میاد تا همتون زبونم لال زبونم لال کم میارید بهم میگید اندک ...شوما هم تیکه بنداز
بچه خجالت بکش ادم به بزرگترش تیکه می ندازهاندک ترمراستی دیگه اون لقبت نیست از این به بعد بهت می گم فرزادک .ینی همون فرزاد کوچولوی خودمون
جاخالی دادمدقت کرده باشی گفتم که دیگه این لقبت نیست .خوشم میاد تا همتون زبونم لال زبونم لال کم میارید بهم میگید اندک ...
دیگه گذشت اون زمون لطفا جواب ندارید اندک هم نگید ...
مخاطب این حرف فقط شما نیستید بلکه همه افرادی که این مدت کم آوردند و این موضوع به من یاد آوری کردند ... متاسفانه ترکشش اول شما رو گرفت ...
سلام من دانشگاه ازاد شیرازم.از اونجایی که سیستم همه دانشگاههای ازاد یکی هست.کسی میدونه این پیام واسه چی میتونه باشه؟
من شنبه انتخاب واحد دارم.هنوزم دوتا از دروس رو نمراتشون رو نزده ولی واسه دوستام این پیام نمایش داده نمیشه :| دلیلش چی میتونه باشه؟مشاهده پیوست 533710
دقیق تر بگم سیستم همه ازادها یکی هست بجز تهران جنوب .این جا کلن انگار یه کشور دیگس .دانشگاه خودمختارهسلام من دانشگاه ازاد شیرازم.از اونجایی که سیستم همه دانشگاههای ازاد یکی هست.کسی میدونه این پیام واسه چی میتونه باشه؟
من شنبه انتخاب واحد دارم.هنوزم دوتا از دروس رو نمراتشون رو نزده ولی واسه دوستام این پیام نمایش داده نمیشه :| دلیلش چی میتونه باشه؟مشاهده پیوست 533710
داداش خودشو ناراحت نکن! همینا که بهت میگن اندک، مییرن سربازی چند تا اندک آبدار میشنون حاشون جا میاد :دیخوشم میاد تا همتون زبونم لال زبونم لال کم میارید بهم میگید اندک ...
دیگه گذشت اون زمون لطفا جواب ندارید اندک هم نگید ...
مخاطب این حرف فقط شما نیستید بلکه همه افرادی که این مدت کم آوردند و این موضوع به من یاد آوری کردند ... متاسفانه ترکشش اول شما رو گرفت ...