DORDORI
Registered User
سایت سنجش زده مثکه که کنکور پرید هفته دیگه
همه پر میزدن ولی در میرفتن از لونه (کلاس) )))پرنده که پر میزد ولی کم ...
مثل اینکه استاد اصلا پر نمیزده
اینم یه نظریه هستهمه پر میزدن ولی در میرفتن از لونه (کلاس) )))
عزیز شما خونه خودتونو نبین که اب وبرق وگاز ونون و...براهه!واقعا ؟
اونایی که دم کنکور میگه خدا یه هفته دیگه وقت بده دعاشون بر آورده شده ...
سرما هوا به کنکور چکار داره اخه ؟
سایت دانشگاه که اصلا تاحالا چیزی تو این جور موارد که سرعتی باشه ،رو زدن؟!تو سایت دانشگاه ننوشته همچین خبری رو؟
شما از کجا فهمیدی؟
قدیم ها همیشه چند متر چند متر برف میومد همه کاری هم میکردند ... تو همون برف .l..ن.ق..ل.l..ب کردند ..ح.ک..و.م..ت. ..س..ت.م..ک.l..ر. ..ش..l.ه..ن.ش..l.ه..ی. عوض کردند کنکور که چیزی نیست ...عزیز شما خونه خودتونو نبین که اب وبرق وگاز ونون و...براهه!
به فکر مازندرانی باش که اب وبرق وگاز ونون ندارن1اخه چطوری میتونن تو جایی که 2متر برفه.کنکور برگزار کرد!
بچه ها که فردا کلاس دارید.نرید سر کلاس چون هوا سرده،سرما میخورید!
حالت تب داره ها ظاهرا متوجه نشدی ، 2 متر برف اومده از زندگیشون موندن برن کنکور بدن ؟قدیم ها همیشه چند متر چند متر برف میومد همه کاری هم میکردند ... تو همون برف .l..ن.ق..ل.l..ب کردند ..ح.ک..و.م..ت. ..س..ت.م..ک.l..ر. ..ش..l.ه..ن.ش..l.ه..ی. عوض کردند کنکور که چیزی نیست ...
توی فضای باز که کنکور نمی دند جلو در دانشگان پارو می کنند عین تهران جنوب یه خاور هم بیارند که تو مسیر ها شن و نمک بریزه که کسی سر نخوره ... توی سالن ها هم سیستم گرمایشی هست دیگه ... البته من بگم من کنکوری نیستم ولی کنکوری ها رو دوست دارم ... (فرزاد(ر..ه)) تازه کنکور ارشد هست بچه 18 ساله نیستند ...
اتفاقا دوست خودم در همون شرایط هست ... بیشتر جنبه فان داشت (طنز 30یاc بود) :|حالت تب داره ها ظاهرا متوجه نشدی ، 2 متر برف اومده از زندگیشون موندن برن کنکور بدن ؟
تازه 1 ترمه اومدی تی جی پاک نابود شی هااتفاقا دوست خودم در همون شرایط هست ... بیشتر جنبه فان داشت (طنز 30یاc بود) :|
نابود هم خودتی ...تازه 1 ترمه اومدی تی جی پاک نابود شی ها
میثم فراهانی اشنایی با قران؟عاغا کسی هست ؟
این استادا حضور غیاب و تغییر کد چقدر گیرن ؟ هر کی میدونه دریغ نکنه چن ساعت بیشتر وخ ندارم حسابی هم انتخاب واحمو خراب کردم
علی اخوین
ناصر مهندسی (تو آزمایشگاه)
میثم فراهانی
مصطفی عابدی
بهرام کوهی جله کران
مرتضی خردمندی
فتح آبادی (تو کلاس که حضور نداشت تو آزمایشگاه چی ؟)
عاغا این ناصر مهدسی و فتح /ابادی برا آزمایشگاشون به تغییر کد گیر میدن ؟
مرسی داداشناصر مهندسی به تغییر کد گیر نمیده در صورتی باهاش هماهنگ کنی یه مقداررررر زود قاطی میکنه (خدا صبرت بده )
بکس رفتن برف بازی توی حیاطیکی بیاد شفاف سازی کنه ببینیم دانشگاه امروز باز بوده یا نه. میخوام برنامه ریزی کنم برا فردام! (خدا بخیر کنه)
شما اینده درخشانی داری!ما که هیچ کدوم از کلاسای این هفترو نرفتیم.یعنی کلا دانشگاه نرفتم
شما اینده درخشانی داری!
مرسی داداش
ولی چی شد ؟ گیر میده ! گیر نمیده ! هماهنگ کنم گیر نمیده ! هماهنگ کنم گیر میده !