از کی شنیدید ؟بچه ها ؟ترم بعد پیشرفته با کی بر می دارید ؟
از الان به فکرش باشید .مدیر گروه مگه زنه ؟اون خانم حسینی رو می گی ؟اون همه کارس ولی مدیر گروه نیست .البته هیچ کارم نیست .سگ
مدیر گروه حال نداره می پیچونه می گه برید پیش اون .منشی بود خودش بررسی می کرد حداقل برای اقایونی که دیدم .من پیشرفته با منشی داشتم .جلسه اول می گه مهمان اگر می شید باید مثل بقیه رقتار کنید .همون جور سکوت .و شرکت در فعالیت ها .بعدا بگید من مهمونم حالتون رو می گیره .کاری می گه شمام باید انجام بدید .به قول دوستمون جای بقیه رو هم نباید بگیرید اولویت با بچه های خود اون کلاسن .
ار دو سه تا از بروبچ عمران!همچینم قیافه میومدن واسم!میخواستم با اون کیفم یه حرکت بیام
ولی دیدم کیفم سبکه بی خیالش شدم
ترم بعد!
هنوز بهش فکر نکردم ولی یحتمل یا منشیه یا هاشمیان
پس فامیلیش حسینیه!
اصلا ازش خوشم نمیاد هیج جوره نمیشد رگ خوابشو بدست اورد
بی در و پیکریه دانشگاهه دیگه
امروز باید ساعت هفت و نیم میرفتم سر کلاس منشی ولی حسش نبود!خوابم میومد
یک ساعت دیگه کلاس با صمیمی دارم میرم ببینم چه خاکی تو سرم ریختم با این استاد برداشتنم
پس اینجور که دارید میگید باید فعالیت از خودمون نشون بدیم!فکر میکردم مهمون ها فقط باید یه گوشه عین مجسمه بشینن و فقط درسو گوش بدن!
ممنون از راهنماییتون از هفته ی بعد میرم سر کلاساش
سلام
ببين اگه كامپيوت ميموند جاي تعجب داشت!وبايد جفتشو باهم ببرن يافقط كامپيوت روببرن
بسه يا اناليزش كنم؟دي
send from 1100
سلام
نمیدونم!من کاری ندارم رشته ی دیگه میخواد جاش عوض بشه یا نه فقط برام مهمه من جام تغییر نکنه!هفت تیرو دوست ندارم
البته به قول الکس امر امر شماست
شنیده ها زیاده کیه که عمل کنه
بقول روحانی کل دانشگاه بچه های کامپیوترن دانشگاه رو ببرن بچه های کامپیوترو نمیتونن ببرن
گیزمو و بقیه گفتن اولویت تو کلاس منشی بچه های خودشه میتونی کلاسشو کنترل کنی که ببینی از کودوم کلاساس معمولااا کلاسش ساختمون 3 طبقات بالاس که کلاس 36 تا صندلی داره ولی دانشجوای خودش 35 تان خیلی مایل باشی میتونی اول مهمون بی چون و چراش خودت باشی و کاری به کارتم نداره معمولا جا برای دانشجوای خودش نباشه آخرین مهمون باید کلاس رو ترک کنه
صندلی بازی بلدی؟؟!! اینجا به دردت میخوره
صمیمی میگن بده و ... ولی خداییش اگه ازش سوال کنی و گیر بدی به نتیجه میرسه اطلاعاتش خوبه ولی فن بیان نداره واسه همین سوال بری ازش بپرسی بهتر به نتیجه میرسی
خداکنه فقط شایعه باشه
امروز اول میرم یه اماری میگیرم از بچه های منشی ببینم اوضاع از چه قراره جا هست یا نیست!
البته خود کلاس حاکی از جا داشتن یا نداشتن داره
از ساعت هفت صبح میرم دانشگاه واسه جام زنبیل میزارم جا داشته باشم
صمیمی هم دیگه یه جور عمل انجام شده بودش!امروز باید ببینم چجوری درس میده بعد نظرمو راجع بهش میگم!
از درس دادن مهم تر امتحان گرفتنشه که سخت میگیره یا اسون!