• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هر چی شوما بگی نگفته قبوله .
اینم بخونید خیلی باحاله خودم دیروز از همشهری عکس گرفتم .ینی از دانشگاه ازاد نمی شه یه قرون کند هیچ پول هم می کنه .تازه پول تبلیغم می گیره:D
ما نوکریم.

این قانون مزایدس که همه شرکت ها هم همین کارو میکنن.
یه پول بابت اسنادمیگیرن که هرکی سرشو نندازه پایین بره تو.این پول برگشت نمیزنن
برنده هم معمولا باید پول اگهی روبده!
همه جا همین طوریه!
ولی مثلا بعضی ها به جای 50بابت اسناد 10-20میگیرن.دیگه اینشو نمیدونم که چطوره!

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
سلام دوستان.....
کسی از بچه های صنایع اینجا هست؟؟؟
میخاستم ببینم دانشگده صنایع چه جور جایی؟؟؟
از لحاظ وسعت . سرویس بهداشتی و...
آخه من کنکورم اونجا افتاده
دمتون گرم

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلام دوستان.....
دمتون گرم
وسعت تاثیر داره ؟ :D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

Ashley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
بچه ها فردا انسان در اسلام با سوسن شیری دارم ، کسی میدونه میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟:oops:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام دوستان.....
دمتون گرم
من اونجا رفتم قبلا جای نقلیه .نه زیاد بزرگ نه زیاد کوچیک .یه ساختمونه اصلیه .با یه حیاط کوچیک .سرویسش هم فکر کنم خوب بود .تست کردم ولی الان یادم نیست چجور بود:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خیلی بد که همه شماره گوشیت + اس ام اس هات پاک بشه بعد ببینی روی سیم کارتتم نیست ...:(

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
از کی شنیدید ؟بچه ها ؟ترم بعد پیشرفته با کی بر می دارید ؟:pاز الان به فکرش باشید .مدیر گروه مگه زنه ؟اون خانم حسینی رو می گی ؟اون همه کارس ولی مدیر گروه نیست .البته هیچ کارم نیست .سگ:mad:مدیر گروه حال نداره می پیچونه می گه برید پیش اون .منشی بود خودش بررسی می کرد حداقل برای اقایونی که دیدم .من پیشرفته با منشی داشتم .جلسه اول می گه مهمان اگر می شید باید مثل بقیه رقتار کنید .همون جور سکوت .و شرکت در فعالیت ها .بعدا بگید من مهمونم حالتون رو می گیره .کاری می گه شمام باید انجام بدید .به قول دوستمون جای بقیه رو هم نباید بگیرید اولویت با بچه های خود اون کلاسن .
ار دو سه تا از بروبچ عمران!همچینم قیافه میومدن واسم!میخواستم با اون کیفم یه حرکت بیام:rolleyes: ولی دیدم کیفم سبکه بی خیالش شدم:D
ترم بعد!:rolleyes:هنوز بهش فکر نکردم ولی یحتمل یا منشیه یا هاشمیان;)
پس فامیلیش حسینیه!:mad:اصلا ازش خوشم نمیاد هیج جوره نمیشد رگ خوابشو بدست اورد:cool:بی در و پیکریه دانشگاهه دیگه:confused:
امروز باید ساعت هفت و نیم میرفتم سر کلاس منشی ولی حسش نبود!خوابم میومد:Dیک ساعت دیگه کلاس با صمیمی دارم میرم ببینم چه خاکی تو سرم ریختم با این استاد برداشتنم:cool:
پس اینجور که دارید میگید باید فعالیت از خودمون نشون بدیم!فکر میکردم مهمون ها فقط باید یه گوشه عین مجسمه بشینن و فقط درسو گوش بدن!:Dممنون از راهنماییتون از هفته ی بعد میرم سر کلاساش:):rolleyes:

سلام
ببين اگه كامپيوت ميموند جاي تعجب داشت!وبايد جفتشو باهم ببرن يافقط كامپيوت روببرن
بسه يا اناليزش كنم؟دي
send from 1100

سلام
نمیدونم!من کاری ندارم رشته ی دیگه میخواد جاش عوض بشه یا نه فقط برام مهمه من جام تغییر نکنه!هفت تیرو دوست ندارم:(
البته به قول الکس امر امر شماست:p:D

شنیده ها زیاده کیه که عمل کنه
بقول روحانی کل دانشگاه بچه های کامپیوترن دانشگاه رو ببرن بچه های کامپیوترو نمیتونن ببرن
گیزمو و بقیه گفتن اولویت تو کلاس منشی بچه های خودشه میتونی کلاسشو کنترل کنی که ببینی از کودوم کلاساس معمولااا کلاسش ساختمون 3 طبقات بالاس که کلاس 36 تا صندلی داره ولی دانشجوای خودش 35 تان خیلی مایل باشی میتونی اول مهمون بی چون و چراش خودت باشی و کاری به کارتم نداره معمولا جا برای دانشجوای خودش نباشه آخرین مهمون باید کلاس رو ترک کنه :D صندلی بازی بلدی؟؟!! اینجا به دردت میخوره
صمیمی میگن بده و ... ولی خداییش اگه ازش سوال کنی و گیر بدی به نتیجه میرسه اطلاعاتش خوبه ولی فن بیان نداره واسه همین سوال بری ازش بپرسی بهتر به نتیجه میرسی
خداکنه فقط شایعه باشه :rolleyes:
امروز اول میرم یه اماری میگیرم از بچه های منشی ببینم اوضاع از چه قراره جا هست یا نیست!:Dالبته خود کلاس حاکی از جا داشتن یا نداشتن داره:D
از ساعت هفت صبح میرم دانشگاه واسه جام زنبیل میزارم جا داشته باشم:rolleyes:
صمیمی هم دیگه یه جور عمل انجام شده بودش!امروز باید ببینم چجوری درس میده بعد نظرمو راجع بهش میگم!:oops:از درس دادن مهم تر امتحان گرفتنشه که سخت میگیره یا اسون!:D:rolleyes:

alidodar1

Registered User
لایک‌ها
18
سلام بچه ها
سهیل اصغری میشناسین واسه تاریخ تحلیلی؟
نمره میده؟؟؟؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نامردا محل ازمون ارشدو عوض کردن:mad::(

الکس کجا افتادی؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان من کارت دانشجویی رو اصلا تمدید نکردم تا حالا(8ترم) اگه برای فارغ شدن اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ ضمن اینکه کارت ورودی ما(88)کاغذی بود و شماره دانشجویی که روی اون نوشته بودن با شماره خودمون فرق داشت اون زمان میگفتن مشکلی نیست،الان گیر میدن؟فقط شماره دانشجویی مغایرت داره بقیه مشخصات درسته...آیا به نطرتون باید اقدامی کنم؟؟؟
لطف میکنید راهنمایی کنید...
واسه ورودی های جدید که کاغذی نیست هم شماره دانشجویی که روش میزنه با شماره دانشجویی مغایرت داره ...

بالا