• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بلاخره انتظار به پایان رسید(من خیلی منتظر این قسمت بودم که راه اندازی بشه)
جزوات و منابع درسی :
تایپیک ==>کتاب درسی
تایپیک==> جزوات درسی
تایپیک==> نمونه سوالات امتحانی
این نظر منه-ببین نظر دوستان چیه.
مرسی از نظرت عزیز ؛
بقیه دوستان هم نظرتون رو بفرمایید خوشحال میشیم;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بفرما من اول فکر کردم جزو اقایونی منتهی یاد لرد افتادم نظرم عوض شد .
لرد شده درس عبرت برات الکس : ))
مرسی از نظرت عزیز ؛
دسته بندی که plamber کرده خوبه ولی توی هر کودوم از دسته بندی ها یه پست ثابت بذار و لیستی از لینکهای موجود اون دسته بندی رو توش بذار واسه سریع پیدا کردن ... اینم نظر من

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
مرسی از نظرت عزیز ؛
جزوه هارو که آماده میکنی تو سایتم میخای بذاری حداقل به هم ریخته بزار بچه هام یه ذره تلاش کنن :D
به نظر من هر رشته رو جدا کنی بهتره بعد تو هر رشته واسه هر درس جزوه و کتابارو قاطی بزاری فکر نکنم بد بشه

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
خواهش میکنم.قابلی نداشت.
برو اونجا بلکه 4کلمه چیز یاد بگیری:پی
قربانت.

آبجی شما برادریت که نه ولی خواهریت رو ثابت کن هویت خودت رو لو بده، بعد متلک بگو که ما حداقل بتونیم جواب بدیم :دی الآن مجهول الهویه هستی نمیشه چیزی گفت :دی

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
بچه ها این سی دی که به کتابخونه میدی باید چطوری باشه؟؟میشه توضیح بدید.من که از قسمت پژوهشی چیزی نفهمیدم

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
بچه ها این سی دی که به کتابخونه میدی باید چطوری باشه؟؟میشه توضیح بدید.من که از قسمت پژوهشی چیزی نفهمیدم
فرمتشو بايد از سايت دانلود كني.فهرست و چكيده و مقدمه مي خوان. كارايي كه براي پروژت انجام داديو بايد فصل به فصل بنويسي.طبق فرمت بهشون بدي.ترجيحا هم موقع تحويل به اون آقايي كه تو اتاق ٤٠٠٢ هست بده كه چك كنه،خانمه گير الكي ميده.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اقا کسی از بچه ها یا دوستان یا اشنایانتون کینکت برای ویندوز نداره ؟یه روزه قرض بگیرم .

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
فرمتشو بايد از سايت دانلود كني.فهرست و چكيده و مقدمه مي خوان. كارايي كه براي پروژت انجام داديو بايد فصل به فصل بنويسي.طبق فرمت بهشون بدي.ترجيحا هم موقع تحويل به اون آقايي كه تو اتاق ٤٠٠٢ هست بده كه چك كنه،خانمه گير الكي ميده.
من ورد بلد نیستم.فرمتاش رو نمیدونم چطوریه

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
امروز با مدیر گروه کلاس داشتم حرف از امتحانات افتاد -یکی از بچه ها گفت امکان داره دانشگاه ازاد تاریخ امتحانات رو بخاطر جام جهانی جابجا کنه تا قبل جام جهانی امتحانات تموم بشه(مثل دو ترم قبل بشه) در پاسخ مدیر گروه گفت: یه صحبت هایی شده اما قطعی نیس بعد عید معلوم میشه شما سخت درس بخونید.
یعنی همین جوری من به فنا رفتم(5تا امتحان توی 2 روز) اگه تاریخ امتحانات رو بیارن جلو 100٪ نابود میشم با این برنامه ریزی شون.
به نظرتون امکانش هست تاریخارو تغییر بدن؟
خوبه که با خیال راحت فوتبال می بینیم :D ولی عمرا این کارو کنن، واسه 92 همه جا تاریخاشون و عوض کردن گذاشتم تیر تهران جتوب کاری نکرد! دیگه تاریخا قطعی شده عمرا کاری کنن اینا!

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خوبه که با خیال راحت فوتبال می بینیم :D ولی عمرا این کارو کنن، واسه 92 همه جا تاریخاشون و عوض کردن گذاشتم تیر تهران جتوب کاری نکرد! دیگه تاریخا قطعی شده عمرا کاری کنن اینا!
ما که 20 تا 20 تا واحد برداشتیم و همش اختصاصی و ... چیکار کنیم :oops:
واقعا امید دارین به تیم ملی ؟ من که امید ندارم همین ورودمون به جام جهانی هم شانسی بود حالا خدا بخیر بگذرونه آبرومونو نبرن مثل 2006 آلمان !
بعضی دانشگاها مثه علوم تفریحات و اینا معمولا میندازن بعد از بازیا یعنی تو تیر . چرا تی جی میندازه زودتر :rolleyes:

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
دسته بندی که plamber کرده خوبه ولی توی هر کودوم از دسته بندی ها یه پست ثابت بذار و لیستی از لینکهای موجود اون دسته بندی رو توش بذار واسه سریع پیدا کردن ... اینم نظر من
مرسی از نظرت ؛ آره احتمالا همینو بزنیم
یه سرچ درشت گذاشتم اون بالا تا فرهنگ سرچ رو جا بندازیم :) ولی اسم یه استاد مثل منشی رو بزن تو سرچ قبل از اینکه اینتر بزنی برات سرچ و لیست میکنه با این قابلیت دیگه اون پست ثابته لازم نیست ;) قبول داری ؟

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
جزوه هارو که آماده میکنی تو سایتم میخای بذاری حداقل به هم ریخته بزار بچه هام یه ذره تلاش کنن :D
به نظر من هر رشته رو جدا کنی بهتره بعد تو هر رشته واسه هر درس جزوه و کتابارو قاطی بزاری فکر نکنم بد بشه
مرسی از نظرت ؛
باشه به هم ریختشون میکنیم مثلا اسم درس ها رو جابه جا میذاریم فقط مسئولیت فش ها و نفرین هاش رو بر عهده میگیری ؟ :p
این کاری که میگی خوبه خیلی راحت میکنه دسترسی رو ؛ فقط موضوعات یکم زیاد نمیشه ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان کینکت برای ویندوز که نداشتید .کینکت برای xbox هم لابد ندارید لااقل کابلی که عکسش رو گذاشتم برای کینکته رو دارید ؟اصن کتاب انقلاب هراتی و عیوضی ویرایش دوم رو دارید ؟باو شما که هیچی ندارید به چه امیدی زنده اید ؟:p:D اصن پارچمو بدین من برم .
en-US151_Xbox360_Kinect_Power_Supply_3VJ-00001.png

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مرسی از نظرت ؛ آره احتمالا همینو بزنیم
یه سرچ درشت گذاشتم اون بالا تا فرهنگ سرچ رو جا بندازیم :) ولی اسم یه استاد مثل منشی رو بزن تو سرچ قبل از اینکه اینتر بزنی برات سرچ و لیست میکنه با این قابلیت دیگه اون پست ثابته لازم نیست ;) قبول داری ؟
اون پست ثابت واسه اونایی که کلا یادشون میره دنبال چی میگردن :D
والا سرچ که باشه حله

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
من ورد بلد نیستم.فرمتاش رو نمیدونم چطوریه
دوست عزیز تو متن کلی پروژه رو بریز توی سی دی و انتهاش رو باز بذار بعد ببر بده بده به مسئول سایت دانشکده (نزدیک نمازخونه)بگو برات درست کنه.کلا با1000تا2000تومن و 20دقیقه ای مطابق انتظار کتابخونه تحویلت میده.من هفته پیش بردم دادم به سایت با1000تومن یه چک کرد و چندتا ایراد جزیی رو برطرف کرد و بردم دادم به اون آقای داخل دفتر تحویل پروژه کتابخونه و اون دید و بعد تحویل اون خانومه داد و تموم.سعی کن وقتی ببری که اون آقا عینکیه هم داخل اتاق باشه و سی دی رو تحویل اون بدی و یکمی هم سربزیر باشی مشکلی پیش نمیاد.اکثرا صفحات اول و صحفه منابع رو چک میکنند.
موفق باشی...

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
مرسی از نظرت ؛
باشه به هم ریختشون میکنیم مثلا اسم درس ها رو جابه جا میذاریم فقط مسئولیت فش ها و نفرین هاش رو بر عهده میگیری ؟ :p
این کاری که میگی خوبه خیلی راحت میکنه دسترسی رو ؛ فقط موضوعات یکم زیاد نمیشه ؟
بابا مگه جنون داری اسم درسارو جابجا کنی همرو بدون موضوع بزار یه جا همه هی صفحه هارو ورق بزنن:D
آره کار زیاد میبره ولی اکثر سایتای خوب که سر میزنی همین کارو کردن برای راحتی کاربر ولی لازم نیست درس به درس جدا کنی مثلا کل درسای عمومی یه لینک بسشونه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
فوتبال!!!!!!!!!
اصلا به من میاد فوتبالی باشم(فقط افتتاحیه جام جهانیو از شبکه 4U دیدم همین) ؟
دو ترم پیش مگه تاریخارو بعد عید تغییر ندادن پس احتمال داره این کارو کنن -یا اینجوری یا اونجوری در کل تاریخ امتحانا میل باب من نیست تاریخارو هر قدر بهم بریزن ازینی که این ترم دارم بد تر نمیشه(سرتو درد نیارم با حال من فرقی نمیکنه میخوان عوض کنن میخوان نکنن به منچه)

بالا