alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
بفرما من اول فکر کردم جزو اقایونی منتهی یاد لرد افتادم نظرم عوض شد .خانم هستم.شما پخ بگو
بفرما من اول فکر کردم جزو اقایونی منتهی یاد لرد افتادم نظرم عوض شد .خانم هستم.شما پخ بگو
مرسی از نظرت عزیز ؛بلاخره انتظار به پایان رسید(من خیلی منتظر این قسمت بودم که راه اندازی بشه)
جزوات و منابع درسی :
تایپیک ==>کتاب درسی
تایپیک==> جزوات درسی
تایپیک==> نمونه سوالات امتحانی
این نظر منه-ببین نظر دوستان چیه.
لرد شده درس عبرت برات الکس : ))بفرما من اول فکر کردم جزو اقایونی منتهی یاد لرد افتادم نظرم عوض شد .
دسته بندی که plamber کرده خوبه ولی توی هر کودوم از دسته بندی ها یه پست ثابت بذار و لیستی از لینکهای موجود اون دسته بندی رو توش بذار واسه سریع پیدا کردن ... اینم نظر منمرسی از نظرت عزیز ؛
بقیه دوستان هم نظرتون رو بفرمایید خوشحال میشیم
جزوه هارو که آماده میکنی تو سایتم میخای بذاری حداقل به هم ریخته بزار بچه هام یه ذره تلاش کننمرسی از نظرت عزیز ؛
بقیه دوستان هم نظرتون رو بفرمایید خوشحال میشیم
قربانت.خواهش میکنم.قابلی نداشت.
برو اونجا بلکه 4کلمه چیز یاد بگیری:پی
فرمتشو بايد از سايت دانلود كني.فهرست و چكيده و مقدمه مي خوان. كارايي كه براي پروژت انجام داديو بايد فصل به فصل بنويسي.طبق فرمت بهشون بدي.ترجيحا هم موقع تحويل به اون آقايي كه تو اتاق ٤٠٠٢ هست بده كه چك كنه،خانمه گير الكي ميده.بچه ها این سی دی که به کتابخونه میدی باید چطوری باشه؟؟میشه توضیح بدید.من که از قسمت پژوهشی چیزی نفهمیدم
من ورد بلد نیستم.فرمتاش رو نمیدونم چطوریهفرمتشو بايد از سايت دانلود كني.فهرست و چكيده و مقدمه مي خوان. كارايي كه براي پروژت انجام داديو بايد فصل به فصل بنويسي.طبق فرمت بهشون بدي.ترجيحا هم موقع تحويل به اون آقايي كه تو اتاق ٤٠٠٢ هست بده كه چك كنه،خانمه گير الكي ميده.
خوبه که با خیال راحت فوتبال می بینیم ولی عمرا این کارو کنن، واسه 92 همه جا تاریخاشون و عوض کردن گذاشتم تیر تهران جتوب کاری نکرد! دیگه تاریخا قطعی شده عمرا کاری کنن اینا!امروز با مدیر گروه کلاس داشتم حرف از امتحانات افتاد -یکی از بچه ها گفت امکان داره دانشگاه ازاد تاریخ امتحانات رو بخاطر جام جهانی جابجا کنه تا قبل جام جهانی امتحانات تموم بشه(مثل دو ترم قبل بشه) در پاسخ مدیر گروه گفت: یه صحبت هایی شده اما قطعی نیس بعد عید معلوم میشه شما سخت درس بخونید.
یعنی همین جوری من به فنا رفتم(5تا امتحان توی 2 روز) اگه تاریخ امتحانات رو بیارن جلو 100٪ نابود میشم با این برنامه ریزی شون.
به نظرتون امکانش هست تاریخارو تغییر بدن؟
ما که 20 تا 20 تا واحد برداشتیم و همش اختصاصی و ... چیکار کنیمخوبه که با خیال راحت فوتبال می بینیم ولی عمرا این کارو کنن، واسه 92 همه جا تاریخاشون و عوض کردن گذاشتم تیر تهران جتوب کاری نکرد! دیگه تاریخا قطعی شده عمرا کاری کنن اینا!
مرسی از نظرت ؛ آره احتمالا همینو بزنیمدسته بندی که plamber کرده خوبه ولی توی هر کودوم از دسته بندی ها یه پست ثابت بذار و لیستی از لینکهای موجود اون دسته بندی رو توش بذار واسه سریع پیدا کردن ... اینم نظر من
مرسی از نظرت ؛جزوه هارو که آماده میکنی تو سایتم میخای بذاری حداقل به هم ریخته بزار بچه هام یه ذره تلاش کنن
به نظر من هر رشته رو جدا کنی بهتره بعد تو هر رشته واسه هر درس جزوه و کتابارو قاطی بزاری فکر نکنم بد بشه
اون پست ثابت واسه اونایی که کلا یادشون میره دنبال چی میگردنمرسی از نظرت ؛ آره احتمالا همینو بزنیم
یه سرچ درشت گذاشتم اون بالا تا فرهنگ سرچ رو جا بندازیم ولی اسم یه استاد مثل منشی رو بزن تو سرچ قبل از اینکه اینتر بزنی برات سرچ و لیست میکنه با این قابلیت دیگه اون پست ثابته لازم نیست قبول داری ؟
دوست عزیز تو متن کلی پروژه رو بریز توی سی دی و انتهاش رو باز بذار بعد ببر بده بده به مسئول سایت دانشکده (نزدیک نمازخونه)بگو برات درست کنه.کلا با1000تا2000تومن و 20دقیقه ای مطابق انتظار کتابخونه تحویلت میده.من هفته پیش بردم دادم به سایت با1000تومن یه چک کرد و چندتا ایراد جزیی رو برطرف کرد و بردم دادم به اون آقای داخل دفتر تحویل پروژه کتابخونه و اون دید و بعد تحویل اون خانومه داد و تموم.سعی کن وقتی ببری که اون آقا عینکیه هم داخل اتاق باشه و سی دی رو تحویل اون بدی و یکمی هم سربزیر باشی مشکلی پیش نمیاد.اکثرا صفحات اول و صحفه منابع رو چک میکنند.من ورد بلد نیستم.فرمتاش رو نمیدونم چطوریه
بابا مگه جنون داری اسم درسارو جابجا کنی همرو بدون موضوع بزار یه جا همه هی صفحه هارو ورق بزننمرسی از نظرت ؛
باشه به هم ریختشون میکنیم مثلا اسم درس ها رو جابه جا میذاریم فقط مسئولیت فش ها و نفرین هاش رو بر عهده میگیری ؟
این کاری که میگی خوبه خیلی راحت میکنه دسترسی رو ؛ فقط موضوعات یکم زیاد نمیشه ؟
فوتبال!!!!!!!!!خوبه که با خیال راحت فوتبال می بینیم ولی عمرا این کارو کنن، واسه 92 همه جا تاریخاشون و عوض کردن گذاشتم تیر تهران جتوب کاری نکرد! دیگه تاریخا قطعی شده عمرا کاری کنن اینا!