• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
زانتیا خیلی وقته که دیگه تولید نمیشه
واسه لیزینگ باید برید نمایندگی های لیزینگ که اکثرا تو خود نمایندگی های ایران خودرو هم نمایندگی دارن
لیزینگ ملت و پارسیان به نظر من معتبر ترین ها هستن
در کل به نظر من لیزینگی نگیرید خییییلی باید سود بدید
چکی بگیرید بهتره ( فروش اعتباری )

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
خب تبریک میگم
بنزین امروز 4اردیبهشت طبق اعلام تلویزیون نیمه یارانه ای 700 و ازادش 1000 تومن از ساعت 12امشب تو جایگاه ها داده میشه.
:D
ا

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
شوماخر بزرگ از کما خارج شد
پ.ن خوشحالم!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

seyfollah

Registered User
لایک‌ها
22
قیمت هر خودرو از یک تا چهار میلیون تومان افزایش پیدا کرده................

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
ریدن تو زندگی دهه شصتی مفلوک اینم روش!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
یه زن از اتومبیل صحبت میکنه :lol: اونجایی که قرمز کردم از نظر اقتصادی ؟! میخوان مردم رو مجبور کنید فقط از دو کارخانه معظم ایرنخودرو و سایپا خرید کنن ؟ خودروهایه زباله که با قیمت یک چهارم به کشورهای دوست و همسایه میفروشین و به هموطناتون 4 برابر میفروشین :hmm:
محیط زیست ؟! پراید با متور 1300 و وزن 900کیلویی باید صدی 7 بسوزونه ؟ ماشینهای همرده پراید صدی 4 میسوزونن یا سمند با اون مصرف وحشتناک ؟ و بنزین بی کیفیت که دارین داره گند میزنه به محیط زیست
امنیت ؟! سایپا مطمئن :lol:
خانم معاون مطمئنی وقتی حرف میزنی از سلولهای مغزت استفاده کردی ؟

کلاً مسئولین ما نه چیزی بنام مغز دارن و به طبع اون سلول خاکستری هم ندارن !
شیب؟بام؟چی؟
برادر جون زنت ساقیت را معرفی کن
نگرفتین چی شد !!! این برادر از خودمونه !

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
قیمت هر خودرو از یک تا چهار میلیون تومان افزایش پیدا کرده................
من توش موندم طبق چه قانون و ملاک و منطق تو ایران وقتی بنزین گرون میشه پشت بندشم ماشین هم گرون میشه ؟! o_O همه دنیا وقتی بنزین گرون میشه ماشین ارزون میشه اینجا چرا برعکسه ؟ o_O

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
پراید ، پیکان بار و وانت نیسان فراموش نشه... میدونی که : اینا همون سوگلی ها هستن که واسه پلاک کردنشون هر ماهه جناب نیروی انتظامی کلی از فرغون سازها شیرینی میگیره :D

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
من توش موندم طبق چه قانون و ملاک و منطق تو ایران وقتی بنزین گرون میشه پشت بندشم ماشین هم گرون میشه ؟! o_O همه دنیا وقتی بنزین گرون میشه ماشین ارزون میشه اینجا چرا برعکسه ؟ o_O
واقعا ! چرا ؟؟
ما فکر می کردیم بنزین گرون میشه ماشینم میاد پایین و استقبال مردم هم از خرید خودرو کم میشه و اینم باعث میشه قیمت پایین تر بیاد ولی دقیقا اینجا برعکس دنیاست ! در هر دو مورد قیمت بالاترم میره ! یعنی اگر مردم تخرن قیمت میره بالا ! یعنی رابطه عرضه و تقاضا که زیربنای اقتصاد هست به خاطر انحصاری بودن و هزارتا مسائل دیگه اینجا هیچ معنایی نداره !
درسته با بالارفتن بنزین تورم بالا میره تا حدودی و این روی همه کالا ها و مواد اولیه خودروها هم تاثیر میزاره اما تاثیرش دیگه اینقدرا هم نیست که شاهدش هستیم ! :(

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
وقتی سوخت گرون میشه از طریق بالا رفتن هزینه حمل و نقل قیمت تولید بالا میره
خودروهای کم مصرف هم به طبع باید گرون بشن مثل پراید و 206 و خودروهای دوگانه سوز

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
پایان راه یک BMW

تاپ ناپ: ظاهرا این اتومبیل لوکس و گرانقیمت BMW در کارخانه نتوانسته است تست ها و آزمون های نهایی را با موفقیت پشت سر بگذارد. از آنجایی که آلمانی ها روی کیفیت خیلی حساس هستند ترجیح دادند خودرو را منهدم نمایند. شاید هزینه های اصلاحات فنی آن از ارزش فلز های آن بیشتر بوده است.

348555_400.jpg

348556_921.jpg

348557_408.jpg

348558_405.jpg

348559_574.jpg

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
چون شرکت ها دولتی هستن، هر چی هم مردم نخرن و کارخونه ضرر کنه، دولت پولشو از جیب مردم میده بشون دوباره.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
میگن پراید شده 22 میلیون من تا بالای 25 میلیون هم شنیدم واقعت داره؟

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
پایان راه یک BMW

تاپ ناپ: ظاهرا این اتومبیل لوکس و گرانقیمت BMW در کارخانه نتوانسته است تست ها و آزمون های نهایی را با موفقیت پشت سر بگذارد. از آنجایی که آلمانی ها روی کیفیت خیلی حساس هستند ترجیح دادند خودرو را منهدم نمایند. شاید هزینه های اصلاحات فنی آن از ارزش فلز های آن بیشتر بوده است.

348555_400.jpg

348556_921.jpg

348557_408.jpg

348558_405.jpg

348559_574.jpg
خودمون خوبیم که اگه محصول وطنی ما فاقد موتور هم باشه باز هم مهر QC و همه استانداردهارو دریافت میکنه و مشتری بخت برگشته موظفه تمام مشکلات و قصور تولیدکننده بی پدر و مادر رو جبران کنه... بنازمت جمهوری اسلامی

بالا