021nima
Registered User
- نوشتهها
- 1,303
- لایکها
- 378
زانتیا که دیگه تولید نمیشه
جدی 206 چیی لیزینگی قمت دارین تیپ 3
زانتیا که دیگه تولید نمیشه
یه زن از اتومبیل صحبت میکنه :lol: اونجایی که قرمز کردم از نظر اقتصادی ؟! میخوان مردم رو مجبور کنید فقط از دو کارخانه معظم ایرنخودرو و سایپا خرید کنن ؟ خودروهایه زباله که با قیمت یک چهارم به کشورهای دوست و همسایه میفروشین و به هموطناتون 4 برابر میفروشین :hmm:
محیط زیست ؟! پراید با متور 1300 و وزن 900کیلویی باید صدی 7 بسوزونه ؟ ماشینهای همرده پراید صدی 4 میسوزونن یا سمند با اون مصرف وحشتناک ؟ و بنزین بی کیفیت که دارین داره گند میزنه به محیط زیست
امنیت ؟! سایپا مطمئن :lol:
خانم معاون مطمئنی وقتی حرف میزنی از سلولهای مغزت استفاده کردی ؟
نگرفتین چی شد !!! این برادر از خودمونه !شیب؟بام؟چی؟
برادر جون زنت ساقیت را معرفی کن
من توش موندم طبق چه قانون و ملاک و منطق تو ایران وقتی بنزین گرون میشه پشت بندشم ماشین هم گرون میشه ؟!قیمت هر خودرو از یک تا چهار میلیون تومان افزایش پیدا کرده................
واقعا ! چرا ؟؟من توش موندم طبق چه قانون و ملاک و منطق تو ایران وقتی بنزین گرون میشه پشت بندشم ماشین هم گرون میشه ؟!همه دنیا وقتی بنزین گرون میشه ماشین ارزون میشه اینجا چرا برعکسه ؟
![]()
چون شرکت ها دولتی هستن، هر چی هم مردم نخرن و کارخونه ضرر کنه، دولت پولشو از جیب مردم میده بشون دوباره.من توش موندم طبق چه قانون و ملاک و منطق تو ایران وقتی بنزین گرون میشه پشت بندشم ماشین هم گرون میشه ؟!همه دنیا وقتی بنزین گرون میشه ماشین ارزون میشه اینجا چرا برعکسه ؟
![]()
111 امروز بیست و دو و نیم بودمیگن پراید شده 22 میلیون من تا بالای 25 میلیون هم شنیدم واقعت داره؟
پس واقعا مملکت بی صاحاب شده111 امروز بیست و دو و نیم بود
پس واقعا مملکت بی صاحاب شده
!!!بی ادب این چه حرفیه؟ صاحب داره و صاحبشم حضرت آقا هستش
خودمون خوبیم که اگه محصول وطنی ما فاقد موتور هم باشه باز هم مهر QC و همه استانداردهارو دریافت میکنه و مشتری بخت برگشته موظفه تمام مشکلات و قصور تولیدکننده بی پدر و مادر رو جبران کنه... بنازمت جمهوری اسلامیپایان راه یک BMW
تاپ ناپ: ظاهرا این اتومبیل لوکس و گرانقیمت BMW در کارخانه نتوانسته است تست ها و آزمون های نهایی را با موفقیت پشت سر بگذارد. از آنجایی که آلمانی ها روی کیفیت خیلی حساس هستند ترجیح دادند خودرو را منهدم نمایند. شاید هزینه های اصلاحات فنی آن از ارزش فلز های آن بیشتر بوده است.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()