دوست عزیز وقتی نمایندگی بزنن ( من گفتم درصورت بوجود اومدن نمایندگی یا واردات قطعات) چه مشکل دیگه ای وجود داره؟
واسه استفاده های روزمره بهترین ماشین ها هیبرید هستش. مثلا نمایندگی تویوتا توی ایران چند مدل هیبرید با قیمت ارزون تر بیاره. اونوقت یعنی چی تو ایران معنی نداره؟
درسته قبول دارم که اگه صدتا کارانجام بشه توی این مملکت یه دونه شم به نفع ملت نیست بلکه به نفع خودشونه. اگه بخوایم بشماریم توی این سی سال روی هم رفته ده تا کار درست نکردن. ولی باز هم نباید چشممون رو ببندیم. متاسفانه ما یاد گرفتیم با چشم بسته هر کاری بشه ایراد بگیریم.
اصن نمایندگی تو ایران وجود نداره!!!!!!!!!!!! نمایندگی یعنی هزاران کیلومتر گارانتی . . تعویض قطعه رایگان و ثبت مشخصات فرد تو سایت اصلی خودرو ساز! کدوم از اینا تو ایران وجود داره!؟
4تا فرد دولتی میرن امارات و امثال اعهم انواع اقسام ماشین های خارجی رو با ارز کشور مبدا یعنی امارات وارد میکنن بَد دوکون های به اصطلاح نمایندگی میزنن شد نمایندگی! بَد ماشین رو میخری میبینی تموم آپشن هاش و نویگیشن هاش یا عربی نوشته ! بد خودرووی که با ارز مبدا وارد شده با نرخ ـه روز دلار میفروشن! حالا در بخش موتور سیکلت مبداشون هند هست ببین دیگه رو هر موتور چقدر سود میخورن! دفترچه منوآل میدن با زبان کشور خودت! همین میشه که 90% ایرانی ها از آپشن های ماشین ها خارجی سر در نمییارن!
امارات و و حتی عراق و افغانستان تو لیست order های مثلا تویوتا یا هیوندای هستن برو این کشور ها ببین نمایندگی یعنی چی! مشخصات تک تک مشتری ها تو سایت ثبت شده سرتاپای مشتری رو لیس میزنن!ماشین رو 8 برابر قیمت واقعی ش نمیکنن تو پاچه ی مشتری! خودروی تیره رنگ رو 10 میلیون گرونتر از خودرو سفید نمیدن!
چیزی ب اسم نمایندگی وجود نداره! قبل انقلاب نیست که هم ماشین های آمریکایی مونتاژ کنیم هم نمایندگی GM داشته باشیم!
گیرم تویوتا پریوس هیبرید اومد اصن! کوجا میخواد طرف شارژش کنه؟آیا منابع ژنراتور تو ایران وجود داره!؟
ما اینطوری بار اومدیم چون حکمرانان مون کسایی که برای ما تعین تکلیف میکنن خودشون سرتاپا ایراد هستن!