• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
LOL مگه قبلا ماشین هیبرید وارد میشد که حالا گمرکی شم برداشتن!:general105:

هیبرید(برقی) اصن ب کار ایرانی ها نمییاد! کی بهش میخواد خدمات بده!؟ کوجا میخوان بزنن تو شارژ!!! کی سوخت اکو دیزل میخواد بده بهشون

دادن دست مردم با این خبر خوشحال شن فردا همه فک میکنن گمرکی ماشین برداشته شد:general304::general304::general304::general304::general304:

البته که با دلار 4تومن حتی بدون گمرک 6برابر ارزش ماشین در مییاد
خيلي وقت هست دادن دست مردم ...
اونور دنيا كه مخترع اين جينگولك بازيا هستند با اون سطح خدمات، اين ماشين برقيا و ... هنوز جايي تو جامعه نداره به اون صورت ! حالا اين طرح كدوم خري بوده خدا ميدونه !

اين هيبريدي چيه ! چجوري كار ميكنه ؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
خيلي وقت هست دادن دست مردم ...
اونور دنيا كه مخترع اين جينگولك بازيا هستند با اون سطح خدمات، اين ماشين برقيا و ... هنوز جايي تو جامعه نداره به اون صورت ! حالا اين طرح كدوم خري بوده خدا ميدونه !

اين هيبريدي چيه ! چجوري كار ميكنه ؟

بگو آخه اگه اینکاره ای دلارو تک نرخی نگه دار!

آخه نمیگی هیبرید یکی بیاره یه تصادف کنه قطعات اینجینشو از کجا میخواد گیر بیاره!!دوبار قطعه عوض کنه طلافی 120% گمرکی در اومده دیگه :D

هیبرید ب این ماشین های برقی و سوخت پاک میگن که با باطری کار میکنه (بعضی ها شارژی بعضی ها هم تعویض باطری)

هیبریدی که منظور ایناست معلوم ــــه این نمونه های دوگانه (بنزین + هیبرید ) سوز هست مثل شورولت VOLT و Ford Fusion ( البته این دوتا 9تیپ دارن ) یا نمونه داخلی که وارد هم شد لکسوس CT200h که هم با بنزین کار میکنه هم هیبرید هست . از این لکسوس ها یه 200تایی اومد ایران همشونم برگشت خردن به امارات چون بنزین ایران اینجین شون رو داغون کرده بود! ب طوری که دیفیوزر هاشو باز میکردی میدید آهک بسته بود:general707::general707::general707: حرف خودم نیستا مجله ماشین و هفته نامه های خودرویی دست اینا رو رو کرده بودن

جالب اینجا بود همه این لکسوس هارو پیش فروش کرده بودن به مردم:general707::general707::general707: ملت هم 90 تومن ریخته بودن پولشون هم پَرید.حالا هی ایمیل بزنید به کمپانی لکسوس! لکسوس هم در یک کلام گفته راجع ب کشوری که تو لیست Order ما نیست سخن نمییگوییم:general304::general304::general304::general304::general304:دقیقا مثل اسکانیا آفتابه گرفت رو 70 میلیون نفر:general404:

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
اگه واقعا ازاد بشه که هرکسی بتونه بیاره عالیه بنظر من. بشرطی که واردات قطعاتشم ازاد کنن یا نمایندگیها تامین کنن.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اگه واقعا ازاد بشه که هرکسی بتونه بیاره عالیه بنظر من. بشرطی که واردات قطعاتشم ازاد کنن یا نمایندگیها تامین کنن.

دادا ساده ای ها!

از همین سادگی شما ها و امثال شما ها استفاده میکنن همچین خبر های کورسی شعری میدن دست مردم دیگه!

اصن هیبرید تو ایران معنی نداره!!!!!! حالا شما برو 100تا وارد کن!

به نقل از صفحه ویژه مجله ماشین،

سایه روشن خودروهای هایبرید و صفر شدن عوارض واردات آنها
پیرو انتشار خبر روز گذشته درخصوص صفر شدن تعرفه واردات خودروهای هایبرید جمع کثیری از علاقمندان برامون پیام فرستاند تا از چند و چون کار مطلع شوند..که بدلیل عدم زمان کافی برای پاسخگوی تکی در داخل مسیج ها از طریق این پستبه اطلاع علاقمندان رسونده می شه..

1.تنها واردات عوارض واردات خودروهایی با گنجایش موتور زیر 2500 سی سی صفر شده و این بدان معنا نیست که هیچ عوارضی به آن تعلق نمی گیره..حداقل باید 28 درصد مالیات بر ارزش افزوده رادرنظر داشت

2.ارز اختصاص داده شده به این خودروها آزاد است

3.امکان واردات هر خودرو و از هربرندی وجود نداشته و باید ابتدا خودرو مورد نظر دارای نمایندگی و همچنین خدمات پس از فروش در کشور های حوزه خلیج فارس بوده و همچنین باید توسط نمایندگی حاظر در خلیج فارس و مربوطه وارد لیست ثبت سفارش بشه که با توجه به شرایط بازاروبرندهای موجود فعلا محدودیت وجود داشته و بیشتر این خودروهای از برندهای آسیایی هستند

4. مهمترین زیر ساخت مربوط به این خودروها خدمات پس از فروش و مسائل تعمریگاهی آنها بویژه درخصوص ژنراتور و باطریهای آنهاست که در کشور هیچ ضمینه سازی ای صورت نگرفته است

5.گمرک پیام به عنوان درگاه تخصصی جهت ترخیص خودروهای سواری صرفا با حجم موتور کمتر از 2500 سی سی تعیین شده

6.خودروی هایبرید به ماشینی اطلاق می شده که دو منبع جداگانه تولید قدرت مثل موتور بنزینی+ موتور برقی در اختیار داشته و مزیت آنها به نسبت خودروهای بنزینی و دیزلی ، آلایندگی کمتر و مصرف سوخت پایین تر است.

7.دردنیا 3 مدل خودروی هایبرید با نامهای ماکرو هایبرید، میدل هایبرید و فول هایبرید وجود دارد

8.در خودروهایی که کاملا برقی نیستند، اصلا نیازی به ایستگاه شارژ باتری نداشته، چون انرژی لازم از طریق موتور الکتریکی خودرو تامین میشود

9.قیمت این خودروها درکمپانی مادر ارزانتر از مدل بنزینی نبوده و مثلا درحالی که تویوتا کمری بنزینی با قیمت پایه 22 هزار دلار عرضه می شود اما قیمت نمونه هایبرید آن حدود 26 می شود

و 10 ها موارد این چنینی دیگر....

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
دادا ساده ای ها!

از همین سادگی شما ها و امثال شما ها استفاده میکنن همچین خبر های کورسی شعری میدن دست مردم دیگه!

اصن هیبرید تو ایران معنی نداره!!!!!! حالا شما برو 100تا وارد کن!

به نقل از صفحه ویژه مجله ماشین،

سایه روشن خودروهای هایبرید و صفر شدن عوارض واردات آنها
پیرو انتشار خبر روز گذشته درخصوص صفر شدن تعرفه واردات خودروهای هایبرید جمع کثیری از علاقمندان برامون پیام فرستاند تا از چند و چون کار مطلع شوند..که بدلیل عدم زمان کافی برای پاسخگوی تکی در داخل مسیج ها از طریق این پستبه اطلاع علاقمندان رسونده می شه..

1.تنها واردات عوارض واردات خودروهایی با گنجایش موتور زیر 2500 سی سی صفر شده و این بدان معنا نیست که هیچ عوارضی به آن تعلق نمی گیره..حداقل باید 28 درصد مالیات بر ارزش افزوده رادرنظر داشت

2.ارز اختصاص داده شده به این خودروها آزاد است

3.امکان واردات هر خودرو و از هربرندی وجود نداشته و باید ابتدا خودرو مورد نظر دارای نمایندگی و همچنین خدمات پس از فروش در کشور های حوزه خلیج فارس بوده و همچنین باید توسط نمایندگی حاظر در خلیج فارس و مربوطه وارد لیست ثبت سفارش بشه که با توجه به شرایط بازاروبرندهای موجود فعلا محدودیت وجود داشته و بیشتر این خودروهای از برندهای آسیایی هستند

4. مهمترین زیر ساخت مربوط به این خودروها خدمات پس از فروش و مسائل تعمریگاهی آنها بویژه درخصوص ژنراتور و باطریهای آنهاست که در کشور هیچ ضمینه سازی ای صورت نگرفته است

5.گمرک پیام به عنوان درگاه تخصصی جهت ترخیص خودروهای سواری صرفا با حجم موتور کمتر از 2500 سی سی تعیین شده

6.خودروی هایبرید به ماشینی اطلاق می شده که دو منبع جداگانه تولید قدرت مثل موتور بنزینی+ موتور برقی در اختیار داشته و مزیت آنها به نسبت خودروهای بنزینی و دیزلی ، آلایندگی کمتر و مصرف سوخت پایین تر است.

7.دردنیا 3 مدل خودروی هایبرید با نامهای ماکرو هایبرید، میدل هایبرید و فول هایبرید وجود دارد

8.در خودروهایی که کاملا برقی نیستند، اصلا نیازی به ایستگاه شارژ باتری نداشته، چون انرژی لازم از طریق موتور الکتریکی خودرو تامین میشود

9.قیمت این خودروها درکمپانی مادر ارزانتر از مدل بنزینی نبوده و مثلا درحالی که تویوتا کمری بنزینی با قیمت پایه 22 هزار دلار عرضه می شود اما قیمت نمونه هایبرید آن حدود 26 می شود

و 10 ها موارد این چنینی دیگر....
دوست عزیز وقتی نمایندگی بزنن ( من گفتم درصورت بوجود اومدن نمایندگی یا واردات قطعات) چه مشکل دیگه ای وجود داره؟
واسه استفاده های روزمره بهترین ماشین ها هیبرید هستش. مثلا نمایندگی تویوتا توی ایران چند مدل هیبرید با قیمت ارزون تر بیاره. اونوقت یعنی چی تو ایران معنی نداره؟
درسته قبول دارم که اگه صدتا کارانجام بشه توی این مملکت یه دونه شم به نفع ملت نیست بلکه به نفع خودشونه. اگه بخوایم بشماریم توی این سی سال روی هم رفته ده تا کار درست نکردن. ولی باز هم نباید چشممون رو ببندیم. متاسفانه ما یاد گرفتیم با چشم بسته هر کاری بشه ایراد بگیریم.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
دوست عزیز وقتی نمایندگی بزنن ( من گفتم درصورت بوجود اومدن نمایندگی یا واردات قطعات) چه مشکل دیگه ای وجود داره؟
واسه استفاده های روزمره بهترین ماشین ها هیبرید هستش. مثلا نمایندگی تویوتا توی ایران چند مدل هیبرید با قیمت ارزون تر بیاره. اونوقت یعنی چی تو ایران معنی نداره؟
درسته قبول دارم که اگه صدتا کارانجام بشه توی این مملکت یه دونه شم به نفع ملت نیست بلکه به نفع خودشونه. اگه بخوایم بشماریم توی این سی سال روی هم رفته ده تا کار درست نکردن. ولی باز هم نباید چشممون رو ببندیم. متاسفانه ما یاد گرفتیم با چشم بسته هر کاری بشه ایراد بگیریم.

اصن نمایندگی تو ایران وجود نداره!!!!!!!!!!!! نمایندگی یعنی هزاران کیلومتر گارانتی . . تعویض قطعه رایگان و ثبت مشخصات فرد تو سایت اصلی خودرو ساز! کدوم از اینا تو ایران وجود داره!؟

4تا فرد دولتی میرن امارات و امثال اعهم انواع اقسام ماشین های خارجی رو با ارز کشور مبدا یعنی امارات وارد میکنن بَد دوکون های به اصطلاح نمایندگی میزنن شد نمایندگی! بَد ماشین رو میخری میبینی تموم آپشن هاش و نویگیشن هاش یا عربی نوشته ! بد خودرووی که با ارز مبدا وارد شده با نرخ ـه روز دلار میفروشن! حالا در بخش موتور سیکلت مبداشون هند هست ببین دیگه رو هر موتور چقدر سود میخورن! دفترچه منوآل میدن با زبان کشور خودت! همین میشه که 90% ایرانی ها از آپشن های ماشین ها خارجی سر در نمییارن!

امارات و و حتی عراق و افغانستان تو لیست order های مثلا تویوتا یا هیوندای هستن برو این کشور ها ببین نمایندگی یعنی چی! مشخصات تک تک مشتری ها تو سایت ثبت شده سرتاپای مشتری رو لیس میزنن!ماشین رو 8 برابر قیمت واقعی ش نمیکنن تو پاچه ی مشتری! خودروی تیره رنگ رو 10 میلیون گرونتر از خودرو سفید نمیدن!

چیزی ب اسم نمایندگی وجود نداره! قبل انقلاب نیست که هم ماشین های آمریکایی مونتاژ کنیم هم نمایندگی GM داشته باشیم!

گیرم تویوتا پریوس هیبرید اومد اصن! کوجا میخواد طرف شارژش کنه؟آیا منابع ژنراتور تو ایران وجود داره!؟

ما اینطوری بار اومدیم چون حکمرانان مون کسایی که برای ما تعین تکلیف میکنن خودشون سرتاپا ایراد هستن!

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
حرف شما درست. ولی حداقل قطعات موجوده توی مثلا ایرتویا اگرچه ده برابر میندازن و ادم هم مجبوره. چیزی که پیدا نشه نیست. و مثلا خودم یه بیمه بدنه میکنم خیالم راحته.
ماشین های هیبریدی هم نیاز به برق ندارن. نیاز به بنزین یا گزاییل دارن مصرفشون خیلی کمه.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
حرف شما درست. ولی حداقل قطعات موجوده توی مثلا ایرتویا اگرچه ده برابر میندازن و ادم هم مجبوره. چیزی که پیدا نشه نیست. و مثلا خودم یه بیمه بدنه میکنم خیالم راحته.
ماشین های هیبریدی هم نیاز به برق ندارن. نیاز به بنزین یا گزاییل دارن مصرفشون خیلی کمه.

ایر تویا - آسان موتور(هیوندا) که هر روزم مالکش عوض میشه- افرا موتور(کیا) و.....هم همشون دست افراد دولتی ــــــــــه! چی از این بهتر که قطعه رو خدا تومن بفروشن!

یه چی میگی ها دادا! ماشین های هیبریدی پایه و اساسشون برق هست یه سری دوگانه داره که با بنزین کار میکنن (البته نه با بنزین های ما )

اونی که شما میفرمایید اکودیزل هست! فقط هم تو آمریکا و ژاپن سوختش تولید میشه! مثل Chevrolet silverado-chevrolet Colorado و Toyota Thunder وGMC ....که99%شون پیکاپ هستن

اکودیزل هم ب عنوان بهترین سوخت دنیا و کم آلاینده ترین شناخته میشه . . . . 2لیترش برابری میکنه با 8لیترـه بنزین یورو6

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
خودرو های هیبریدی سه نوع هستن:
full court
half court
plug-ins
فقط توی مدل سوم نیاز به پریز برق هست. که تنها ماشین تجاری مدل سوم هم شورلت ولت و تسلا اس هست. که به ماشین های الکتریکی معروفن.
در بقیه مدل ها باتری ها توسط موتور بنزینی و ترمز ها شارژ میشن. و اصلا پریز برق ندارن!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
خودرو های هیبریدی سه نوع هستن:
full court
half court
plug-ins
فقط توی مدل سوم نیاز به پریز برق هست. که تنها ماشین تجاری مدل سوم هم شورلت ولت و تسلا اس هست. که به ماشین های الکتریکی معروفن.
در بقیه مدل ها باتری ها توسط موتور بنزینی و ترمز ها شارژ میشن. و اصلا پریز برق ندارن!

خو گزینه سومی که میشه فول هیبریدی (کولن برقی )

گزینه دو میشه برقی -بنزینی (موتور احتراقی بنزینی در کنارـه ژنراتورـه برقی )

گزینه اولی میشه (پروجان-سی ان جی -هیدروژن-حتی خورشیدی )

تازه یه گزینه چهارمی هم هست که نگفتی دیزل هیبریدی! که فعلا فقط تو بعضی تیپ های Ford Fusion و Chevrolet Volt و یه مدل از سیتروئن هم هست که اسمشو یادم رفته

جالبته وقتی شما میگی اصلا ب پریز برق و ژنراتور و باطری های ژنراتونی ماشین های هیبریدی نیازی ندارن لابد ندارن دیگه :D

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
خب کاربرد ژنراتور اینه که باتری رو شارژ کنه دیگه! نیازی به پریز برق نیست!
ماشین هایی که پریز دارن فقط اتلاف انرژی بوسیله ژنراتور به باتری برمیگرده. و اصلا موتور بنزینی تو ماشین وجود نداره! موتور بنزینی واسه اینه که به پریز نیاز نباشه!
مورد اول هم ماشین هایی هستن که هردوموتور بصورت موازی کار میکنن ( توی بعضی مدل ها موتور به ژنراتور وصله و باتری سارژ میشه و موتور الکتریکی به چرخ ها وصله)
مورد دوم هم فقط توی زمان حرکت یا سرعت ثابت موتور بنزینی خاموش میشه.
مورد سوم هم که گفتم

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
خب کاربرد ژنراتور اینه که باتری رو شارژ کنه دیگه! نیازی به پریز برق نیست!
ماشین هایی که پریز دارن فقط اتلاف انرژی بوسیله ژنراتور به باتری برمیگرده. و اصلا موتور بنزینی تو ماشین وجود نداره! موتور بنزینی واسه اینه که به پریز نیاز نباشه!
مورد اول هم ماشین هایی هستن که هردوموتور بصورت موازی کار میکنن ( توی بعضی مدل ها موتور به ژنراتور وصله و باتری سارژ میشه و موتور الکتریکی به چرخ ها وصله)
مورد دوم هم فقط توی زمان حرکت یا سرعت ثابت موتور بنزینی خاموش میشه.
مورد سوم هم که گفتم

چی گفتی دادا!:D آفتابه گرفتی رو Ransom Eli Olds ( بنیان گذار کمپانی OldsMobile ) و اولین ابدا کننده خودروی برقی در سال 1892 ! خودرویی مثل Curved Dash (و یا چند سال بعد aero tech oldsmobile )

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
این شادمغز از خودرو قد یه حیونن دراز گوش هم سر در نمیاره
بیهوده باهاش بحث نکنید که خودتونو خسته می کنید.

Try

Registered User
لایک‌ها
466
ما انقلاب رو با چیز هایی مثل ثبت توی سایت یا ماشین خارجکی یا موتو لوکس عوض نمیکنیم :general312:

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
میگم 22 23 که مذاکرات هست قیمت ماشین میاد پایین ؟

بعد اینکه 405 تو بازار چنده؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
میگم 22 23 که مذاکرات هست قیمت ماشین میاد پایین ؟

بعد اینکه 405 تو بازار چنده؟

خخخخ:D چه ربطی ب مذاکرات داره؟ همین 61نفری که فقط تو خوده تهران ب بانک مرکزی 15هزار میلیارد بدهکارن بدهی شون رو بیارن کفایت میکنه! نمیارن چون خودشون بانکی ن و دولتی :D

405 هم 31.800 تومن . . . . SLX ش هم 34 تومن میباشد . . . . .

حالا هر کدوم رو هم خواستی دوگانه کنی 1بکش روش:D

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
خخخخ:D چه ربطی ب مذاکرات داره؟ همین 61نفری که فقط تو خوده تهران ب بانک مرکزی 15هزار میلیارد بدهکارن بدهی شون رو بیارن کفایت میکنه! نمیارن چون خودشون بانکی ن و دولتی :D

405 هم 31.800 تومن . . . . SLX ش هم 34 تومن میباشد . . . . .

حالا هر کدوم رو هم خواستی دوگانه کنی 1بکش روش:D

من چون مخوام بفروشم میخوام ببینم الان بهترین موقع هست یا بازم گرون میشه

من 405 دوگانه مدل 91 ترو تمیز دارم که 37 هزارتا راه رفته ضبط و باند و روکش اینام داره چند می ارزه؟ تازه بنزین لیتری 400 هم داره:D

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
من چون مخوام بفروشم میخوام ببینم الان بهترین موقع هست یا بازم گرون میشه

من 405 دوگانه مدل 91 ترو تمیز دارم که 37 هزارتا راه رفته ضبط و باند و روکش اینام داره چند می ارزه؟ تازه بنزین لیتری 400 هم داره:D

به نظرم چه الان بفروشی چه آینده زیاد فرقی ب حالت نداره . مهم اینکه بفروشی دیگه چیزی نمیتونی بخری:D و پول رو هم اگه بخوای نگه داری پول روز ب روز ارزشش کمتر میشه(ب لطف بی ارزش ترین پول جهان یعنی ریال)

بین اینا چند گذاشتن شما هم تو این مایه ها بذار:دی پراید و 405 بیشترین ماشین هایی هستن که تو بازار دست دوم همه گذاشتن فروش ولی کسی نمیخره:دی

http://www.bama.ir/car/peugeot/405-glx

البته تو این لینک بالایی یکی جی ال ایکس صفر رو گذاشته 34 ! فک میکنم نصبت ب هفته گذشته این هفته گرونتر هم شده!

http://www.bama.ir/car/peugeot/405-slx

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
به نظرم چه الان بفروشی چه آینده زیاد فرقی ب حالت نداره . مهم اینکه بفروشی دیگه چیزی نمیتونی بخری:D و پول رو هم اگه بخوای نگه داری پول روز ب روز ارزشش کمتر میشه(ب لطف بی ارزش ترین پول جهان یعنی ریال)

بین اینا چند گذاشتن شما هم تو این مایه ها بذار:دی پراید و 405 بیشترین ماشین هایی هستن که تو بازار دست دوم همه گذاشتن فروش ولی کسی نمیخره:دی

http://www.bama.ir/car/peugeot/405-glx

البته تو این لینک بالایی یکی جی ال ایکس صفر رو گذاشته 34 ! فک میکنم نصبت ب هفته گذشته این هفته گرونتر هم شده!

http://www.bama.ir/car/peugeot/405-slx

میخوام یه زمین بخرم دهاتمون با وامش بسازمش یه دارو درخت هم بزنم توش بفروشم به شیخ ها خوب میخرن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
این شادمغز از خودرو قد یه حیونن دراز گوش هم سر در نمیاره
بیهوده باهاش بحث نکنید که خودتونو خسته می کنید.
اگه تو هیچی قبولش نداشته باشم تو ماشین قبولش دارم خوب میفهمه پدرسوخته خوووووب :D

بالا