• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داروخانه

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
سلام دوستان
کسی هست که اینجا در مورد درآمد داروخانه ها اطلاعی داشته باشه؟
حداقل درآمدشون چقدره؟
با تشکر

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
مجوزش اصل داستانه .اگر نه درآمدش به شرطی که جاش خوب باشه عالیه

• Like
Reactions: a13

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
مجوزشو به داروسازا میدن
نمیدونم شاید راه های دیگه ای هم واسه گرفتن مجوزش باشه
تا وقتی مجوزش انحصاری باشه و فقط به داروسازا بدن درآمدش خوبه وگرنه دست توش زیاد میشه
حداقل درامدشون تو روستاهاست که شاید به ماهی یه میلیونم نرسه، حداکثر درامدشون تو شهرای بزرگه که به ماهی یه میلیاردم میرسه

• Like

iasp

Registered User
لایک‌ها
12
حداقل درامدشون تو روستاهاست که شاید به ماهی یه میلیونم نرسه، حداکثر درامدشون تو شهرای بزرگه که به ماهی یه میلیاردم میرسه
پسرم این اطلاعاتو از کجا اوردی دقیقا :)
مجوزشو فقط به داروساز میدن ولی یه غیر داروساز هم میتونه محوزو از یه داروساز که میخواد داروخونش و مجوزشو بفروشه بخره که تو شهر اصفهان جواز 400 میلیون تومانه
و بعد به نام یه داروساز بزنه و با هم شریک بشند
درامدشم تو شهر ما بسته به جا و نوع نسحه هایی که میاد از حدود 7-8 میلیون هست تا داروخونه سراغ دارم ماهی 40-50

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
400 تومن واقعا معامله میشه؟

• Like

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چجوری میشه داروساز شیم؟ چن سال طول میکشه؟ داروساز که باشیم، گرفتن مجوزش گیر و گور داره یا راحته؟
@فمارا پاسخ بده لطفا

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
پسرم این اطلاعاتو از کجا اوردی دقیقا :)
مجوزشو فقط به داروساز میدن ولی یه غیر داروساز هم میتونه محوزو از یه داروساز که میخواد داروخونش و مجوزشو بفروشه بخره که تو شهر اصفهان جواز 400 میلیون تومانه
و بعد به نام یه داروساز بزنه و با هم شریک بشند
درامدشم تو شهر ما بسته به جا و نوع نسحه هایی که میاد از حدود 7-8 میلیون هست تا داروخونه سراغ دارم ماهی 40-50
این اطلاعاتو شخصا رفتم داروخونه های مختلف پرسو جو کردم
منم گفتم شاید راه های دیگه ایم واسه جواز گرفتن باشه ولی خیلی خیلی کمن که بخوان جوازو داروخونه رو بفروشن

• Like

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
چجوری میشه داروساز شیم؟ چن سال طول میکشه؟ داروساز که باشیم، گرفتن مجوزش گیر و گور داره یا راحته؟
@فمارا پاسخ بده لطفا
با اجازه من پاسخ میدم
باید بری رشته داروسازی 10ترم 5سال بخونی. خود داروسازا تو گرفتن جوازش موندن، گیرو گور داره شدید، طرف باید بره مناطق محروم کار کنه تا امتیاز جمع کنه واسه جواز داروخونه، هرچی شهری که میخواد توش دارو خونه بزنه پرجمعیت تر باشه امتیاز بیشتری میخواد، تازه بعدش باید ببینه ظرفیت داروخونه های اون شهر پر نشده باشه، کلا شاید 1% فارق التحصیلای داروسازی الان بتونن جواز بگیرن

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با اجازه من پاسخ میدم
باید بری رشته داروسازی 10ترم 5سال بخونی. خود داروسازا تو گرفتن جوازش موندن، گیرو گور داره شدید، طرف باید بره مناطق محروم کار کنه تا امتیاز جمع کنه واسه جواز داروخونه، هرچی شهری که میخواد توش دارو خونه بزنه پرجمعیت تر باشه امتیاز بیشتری میخواد، تازه بعدش باید ببینه ظرفیت داروخونه های اون شهر پر نشده باشه، کلا شاید 1% فارق التحصیلای داروسازی الان بتونن جواز بگیرن
تنکیو فور یور پاسخ. پس اون 99% که نمیتونن مجوز بگیرن چیکار میکنن؟ همه شون که نمیتونن جذب شرکتهای داروسازی بشن

• Like

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
اونا که نمیتونن میرن مسئول فنی میشن
مستول فنی هم الان همه جا میخوان
حقوقشم بین 1 میلیون ال 5 میلیون بستگی به داروحونه میدن بهشون

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
@فمارا پاسخ بده لطفا
کسی موی منو آتش زد؟:)
مجوز داروخانه گرفتن دو شرط داره
1- شهر مربوطه نیاز به تاسیس دارخانه داشته باشه (هر 10.000 نفر یه داروخانه)
2- متقاضی شرایط و امتیاز لازم رو داشته باشه
شرط اول هم تو دل خودش شرط نیاز محل تاسیس داروخانه رو داشته باشه
شرط دوم امتیاز فرد باید فرضا در بدترین روستا 2100 امتیاز داشته باشه با مدرک دکترای داروسازی 2000 امتیاز کسب می شه و با یکسال کار در داروخانه 15 امتیاز! یعنی عملا فقط داروسازها اجازه تاسیس داروخانه رو دارند
بسته به شهر یه فارغ التحصیل داروسازی بسته به شهر بعد از 3 تا 5 سال در یه شهر کوچک می تونه مجوز داروخانه بگیره در شهری مثل تهران بطبع دیرتر
کار در مناطق محروم و در زمینه مرتبط باعث بالا رفتن امتیاز می شه
اجاره کردن داروخانه توسط فرد دیگر قانونا ممنوعه
برای تاسیس داروخانه بعلت سیستم مالی اعتباری داروخانه ها عملا یه سرمایه خیلی کم می تونه مکفی باشه- زرنگ و با تجربه باشی شاید عملا سرمایه نخواهد
درآمد هم بستگی به موقعیت داروخانه و مدیریت داروساز بین 1 تا 30 الی 50 میلیون می تونه متغییر باشه
اون یک میلیونی ها دیگه خیلی شوتند و اون 50 میلیونی ها خیلی توپ!
گرفتن مدرک داروسازی هم 5 الی 5.5 سال تحصیل و دو سال طرح لازم داره
درآمدهای بالای داروخانه نه بخاطر صرفا فروش دارو که برای فروش فرضا اقلام مرتبط با داروخانه مثل لوازم پزشکی و یا آرایشی بسیار لوکسه- مثلا فروش شامپوی 200.000 تومانی یا کرمهای نیم میلیونی یا لنز چشم و لوازم ارتوپدی که این فروشهای میلیونی متعلق به داروخانه های خیلی محدود و انگشت شماره

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
من تو تهران هستم یه داروخانه تو محل ما هست تقریبا 20 سال هست اونجا هست اما یه روز رفتم توش دکتر داروخانه با دوستش حرف میزد زیاد از درآمدش راضی نبود در صورتی که مشتری های زیادی هم داره همیشه باید تو نوبت بشینی تا کارت راه بیفته شاید حق هم داشت طرف این همه درس خونده بعد 20 سال دکتر داروخانه یه پژو 405 بیشتر نداره به نظر من داروخانه زیاد درآمد نداره کارشون هم پر هزینه هست حداقل سه تا کارمند میخواد کرایه سنگین مغازه تو تهران شما فکر کنید ماهی 6 تومن هم سود کنه حداق ماهی 3 تومن اونو باید برای اجاره مغازه و کارمنداش کنار بزاره البته تو هر کاری استثنا هم هست ممکن هست یه داروخانه جای خاصی باشه 20 تومن هم دربیاره اما اکثرا اینطوری نیست شما خودتون برید تو محلتون ببینید دکتر داروخانه بدبخت با یه ماشین ارزون قیمت رفت آمد میکنه در صورتی که بقل همون داروخانه یه دندونپزشک داره پول پارو میکنه

• Like

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
خیلی ممنون از دوستان عزیز که پاسخگو بودن
پاسخ جناب فمارا در مورد داروخونه بسیار خوب بود.با تشکر از ایشان
اینطوری که من تحقیق کردم جواز رو به کسانی غیر از داروساز ها هم میدن ولی گرفتنش خیلی خیلی سخته. یعنی همانطروی که اشاره کردن عملا داروساز ها فقط میگیرنش
من خودم میخوام داروسازی بخونم، مغازه توی یکی از بلوار های اصلی شهر هم داریم.
به نظرم موقعیتش برا داروخانه خوبه.یه ساختمان پزشکان بزرگ توی 200 متریش هست (البته اونجا یه داروخانه داره) و یه ساختمان پزشکان 10-15 مطبی تازه اونوره خیابون زدن
حالا کلا درآمد داروساز ها چطوره؟ یعنی بازرا کارشون چطوره؟

با تشکر فراوان

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
تنکیو فور یور پاسخ. پس اون 99% که نمیتونن مجوز بگیرن چیکار میکنن؟ همه شون که نمیتونن جذب شرکتهای داروسازی بشن
بقیشون میرن تو بیمارستانا کار میکنن با حقوق یکی 2 میلیون
یه تعداد زیادیشونم بیکار میمونن و میرن فروشگاه پوشاک و فست فود و از اینجور چیزا باز میکنن که موفق تر هم میشن
پیشنهاد من اینه که کسی وقت نزاره رو این رشته، تنها رشته ای که فعلا ارزش وقت گذاشتن داره دندون پزشکیه، بقیه ول معطلن

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
شاید حق هم داشت طرف این همه درس خونده بعد 20 سال دکتر داروخانه یه پژو 405 بیشتر نداره

خیلی هم دلش بخواد . ماشین بهتر از 405 هم مگه داریم ؟ :دی

درآمد داروخانه توی تهران زیاده.بیشترش هم از فروش جانبیه همونطور که دکتر فمارا گفتن

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
خیلی ممنون از دوستان عزیز که پاسخگو بودن
پاسخ جناب فمارا در مورد داروخونه بسیار خوب بود.با تشکر از ایشان
اینطوری که من تحقیق کردم جواز رو به کسانی غیر از داروساز ها هم میدن ولی گرفتنش خیلی خیلی سخته. یعنی همانطروی که اشاره کردن عملا داروساز ها فقط میگیرنش
من خودم میخوام داروسازی بخونم، مغازه توی یکی از بلوار های اصلی شهر هم داریم.
به نظرم موقعیتش برا داروخانه خوبه.یه ساختمان پزشکان بزرگ توی 200 متریش هست (البته اونجا یه داروخانه داره) و یه ساختمان پزشکان 10-15 مطبی تازه اونوره خیابون زدن
حالا کلا درآمد داروساز ها چطوره؟ یعنی بازرا کارشون چطوره؟

با تشکر فراوان
تا 6 الی 7 سال دیگه کی زنده است کی مرده!
به صرف اینکه موقعیت محل خوبه برای چند سال بعد نمی توانید از الان تصور کنید که کسی طی این 7 سال یه مغازه اونورتر مجوز تاسیس داروخانه نگیره
بازار کار داروسازی تا حدود زیادی به موقعیت محل و پزشکانش مرتبطه و مقداری هم به شم اقتصادی مسئولش بستگی داره
فرضا نسخه یه چشم پزشک که شامل دو تا قطره هزار تومنی و یه پماد چشمی 700 تومنه یا نسخه یه روانپزشک که 20 دقیقه برای مریض وقت می گذاره و آخرش دو ورق قرص کلردیازپوکساید براش می نویسه قابل مقایسه با نسخه یه متخصص ارتوپدی با 10 قلم داروی خارجی و دو تا وسیله کمک ارتوپدی و یا نسخه متخصص داخلی با 8 قلم داروی خارجی با قیمتهای بالای صد تومان یکی نیست
خود پزشک هم با پزشک هم تخصصش فرق می کنه و بطبع در میزان درآمد داروخانه موثر
الان ضعیفترین داروخانه بالای سه میلیون درآمد خالص و پس از کسر هزینه ها داره

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بقیشون میرن تو بیمارستانا کار میکنن با حقوق یکی 2 میلیون
یه تعداد زیادیشونم بیکار میمونن و میرن فروشگاه پوشاک و فست فود و از اینجور چیزا باز میکنن که موفق تر هم میشن
پیشنهاد من اینه که کسی وقت نزاره رو این رشته، تنها رشته ای که فعلا ارزش وقت گذاشتن داره دندون پزشکیه، بقیه ول معطلن
تصور کن فلانی فست فود میزد
25r30wi.gif

بالا