• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

کلمه۲

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ba salam va arze khaste nabashid

Man az Englis mikham biam Iran va mikham ye TV ba moshakhasat zir ba khodam biaram. Mikhasatam ghabl az kharid az nazarat khoob shoma estefade konam. Chand maslae ro niaz daram ke bedonam

nazar koli shoma raje be kaifiat tasvir , estefade va ghabliat haye in model dar Iran che joor ast
Gheimat on dar iran cheghadr ast
In model ke LCD va HD hastesh ba antenhaye maamoli, bedoon mahvare, tasvir TV iran va .. ro chegoone migirad
Aya model behatri ro shoma pishnahad mikonid ke daaraye quality behtari dar Iran bashad
Hargoone rahnamaii digar mitoonid lotf befarmaiid
Dar moarefi in model gofte shode ke be dvar nasb nemishe aya mishe kari kard ke be betavan ono be divar nasb kard
Pishapish az lotfe shoma mamnonam

SAMSUNG LE37S73BD 37" HD ready digital LCD

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Man az Englis mikham biam Iran va mikham ye TV ba moshakhasat zir ba khodam biaram. Mikhasatam ghabl az kharid az nazarat khoob shoma estefade konam. Chand maslae ro niaz daram ke bedonam

nazar koli shoma raje be kaifiat tasvir , estefade va ghabliat haye in model dar Iran che joor ast
In model ke LCD va HD hastesh ba antenhaye maamoli, bedoon mahvare, tasvir TV iran va .. ro chegoone migirad
Aya model behatri ro shoma pishnahad mikonid ke daaraye quality behtari dar Iran bashad
Dar moarefi in model gofte shode ke be dvar nasb nemishe aya mishe kari kard ke be betavan ono be divar nasb kard

ال سی دی که فقط سونی ولی اگه پلاسما خواستی pioneer چیزهایی میزنه که متاسفانه تو ایران نیست وبهترین پلاسما ی جهاان دز سال 2006 بوده

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام خدمت دوست عزیز
سامسونگ M61 و R71 دارای رزولوشن 5000:1 هستند و تصویری عالی دارند 32" و 40" دارند و HD FULL هم هستند و قیمتش حدود 1.5 میلیون تومن است .
هم روی میز میشه گذاشت هم به دیوار پایه اش هم حدود 200 تا 250 هزار تومن است .
امیدوارم که کمکت کرده باشم .

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوست عزیز
سامسونگ M61 و R71 دارای رزولوشن 5000:1 هستند و تصویری عالی دارند 32" و 40" دارند و HD FULL هم هستند و قیمتش حدود 1.5 میلیون تومن است .
هم روی میز میشه گذاشت هم به دیوار پایه اش هم حدود 200 تا 250 هزار تومن است .
امیدوارم که کمکت کرده باشم .
حداقل من نیستم اطلاعات غلط ندین به ملت!
eek7.gif

رزولوشن 5000:1 یعنی چی اونوقت؟؟
292.gif
منظورت Contrast بوده دیگه؟؟
doofywave%5B1%5D.gif

درضمن هیچکدوم Full HD نیستن!
bum.gif
رزولوشن جفتشون 1366x768 هستن که میشه 720p !
tooth.gif

Full HD یعنی 1080p که رزولوشن 1920x1080 نیاز داره!
4628.gif
هیچکدوم اینا هم این رزولوشن رو ندارن!
mornincoffee.gif

پایه دیواری (Wall Mount) برای سامسونگ رایگانه و اگه بخواین خودشون براتون نصب میکنن!
121fs725372.gif

درضمن R71 و M61 هر دو از رده خارج هستن!!
doofywave%5B1%5D.gif

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حداقل من نیستم اطلاعات غلط ندین به ملت!
eek7.gif

رزولوشن 5000:1 یعنی چی اونوقت؟؟
292.gif
منظورت Contrast بوده دیگه؟؟
doofywave%5B1%5D.gif

درضمن هیچکدوم Full HD نیستن!
bum.gif
رزولوشن جفتشون 1366x768 هستن که میشه 720p !
tooth.gif

Full HD یعنی 1080p که رزولوشن 1920x1080 نیاز داره!
4628.gif
هیچکدوم اینا هم این رزولوشن رو ندارن!
mornincoffee.gif

پایه دیواری (Wall Mount) برای سامسونگ رایگانه و اگه بخواین خودشون براتون نصب میکنن!
121fs725372.gif

درضمن R71 و M61 هر دو از رده خارج هستن!!
doofywave%5B1%5D.gif

به به آقای سونی دوباره پیداش شد کجا بودی تا حالا :rolleyes:
پس چه مدلی از ال سی دی ها دارای Full Hd هستن اگه میشه بگی استفاده می کنیم
راستی چندتا ایمیل برات فرستادم ولی جوابمون رو ندادی خوش تیپ :blush
راستی واسه چی هر دو مدل R71 , M61 از رده خارج هستند ؟؟؟:

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به به آقای سونی دوباره پیداش شد کجا بودی تا حالا :rolleyes:
پس چه مدلی از ال سی دی ها دارای Full Hd هستن اگه میشه بگی استفاده می کنیم
راستی چندتا ایمیل برات فرستادم ولی جوابمون رو ندادی خوش تیپ :blush
راستی واسه چی هر دو مدل R71 , M61 از رده خارج هستند ؟؟؟:
همین جاها... حالا یه پست زدم قرار نیست دیگه اینجا لنگر بندازم! مزاحم نمیشم! یه یاد آوری بود فقط...
4628.gif

Full HD الان اینارو داریم:
Samsung F Series
Sony BRAVIA X Series
جفتشون هم 40 و 46 اینچ دارن... Samsung F 40 حدود 3 تومن هست... بقیه هم برو بالا!
doofywave%5B1%5D.gif

والا R71 که جایگزین M61 بود!! بعد تازه N71 هم اومد که جایگزین R71 هستش...
tooth.gif

کجا میل زدی جواب ندادم؟؟
eek7.gif
اینجا بزن‌: syamak [at] gmail [dot] com

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین جاها... حالا یه پست زدم قرار نیست دیگه اینجا لنگر بندازم! مزاحم نمیشم! یه یاد آوری بود فقط...
4628.gif

Full HD الان اینارو داریم:
Samsung F Series
Sony BRAVIA X Series
جفتشون هم 40 و 46 اینچ دارن... Samsung F 40 حدود 3 تومن هست... بقیه هم برو بالا!
doofywave%5B1%5D.gif

والا R71 که جایگزین M61 بود!! بعد تازه N71 هم اومد که جایگزین R71 هستش...
tooth.gif

کجا میل زدی جواب ندادم؟؟
eek7.gif
اینجا بزن‌: syamak [at] gmail [dot] com

ما همیشه از مطالبتون استفاده می کنیم MER30
آقا با 1.5 تومن چه LCD بخرم پس ؟؟ یه جوراهی دارم اصلا" بی خیال می شم .:weird: :weird:
استفادم هم برام ماهواره و DVD ؟ ؟

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آدرس زیر رو برو یک فلاش داره که فرق plasma و lcd رو گفته بعد خودت انتخاب کن .(برای پاناسونیک هستش)
http://panasonic.net/think_plasma/quality/index.html
راجع به کبفبت رنگ و حرکت تصاویر و روشنی تصویر و زاویه دید کلا " بحث کرده و دلیل علمی هم با گراف آورده است
آقا ببخشید من یادم رفت تشکر کنم بابت لینکی که گذاشتی

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تو مجله نوآور شماره 9 یک مقاله درباره ی lcd وپلاسما خوند م
تحت عنوان lcd یا پلاسما ؟
در کل پلاسما بهتر بوده
توی روزنامه ی شهروند امروز که در تهران واصفهان منتشر میشود هم خواندم که lcd نخرید پلاسما بخرید
(شماره ی 23 سال اول تاریخ 17 دی 85)

برای همینه با این که اکثرا مبگن lcd بهتره ولی من موندم آخه این روزنامه ها ومجله ها هم ..... شعر که نمیگن که!!!!!
دیشب هم که رفته بودم سر یک پاناسونیکی دیدم تلویزیو ن های lcd سونی را هم آورده (نمایندگی سونی را هم گرفته)ازش پرسیدم حالا lcd بهتره یا پلاسما : گفت lcd بعد بهش گفتم تو که تا چند وقت همین چند وقت پیش میگفتی که پلاسما بهتره بعد یارو انکار میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی انگار تو این دنیا به کسی نمیشه اعتماد کرد
هر کی فقط میخواد جنس خودش رو بفروشه

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تو مجله نوآور شماره 9 یک مقاله درباره ی lcd وپلاسما خوند م
تحت عنوان lcd یا پلاسما ؟
در کل پلاسما بهتر بوده
توی روزنامه ی شهروند امروز که در تهران واصفهان منتشر میشود هم خواندم که lcd نخرید پلاسما بخرید
(شماره ی 23 سال اول تاریخ 17 دی 85)

برای همینه با این که اکثرا مبگن lcd بهتره ولی من موندم آخه این روزنامه ها ومجله ها هم ..... شعر که نمیگن که!!!!!
دیشب هم که رفته بودم سر یک پاناسونیکی دیدم تلویزیو ن های lcd سونی را هم آورده (نمایندگی سونی را هم گرفته)ازش پرسیدم حالا lcd بهتره یا پلاسما : گفت lcd بعد بهش گفتم تو که تا چند وقت همین چند وقت پیش میگفتی که پلاسما بهتره بعد یارو انکار میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی انگار تو این دنیا به کسی نمیشه اعتماد کرد
هر کی فقط میخواد جنس خودش رو بفروشه

دوست عزیز میدونی من هم حدود 6-7 ماهه که تلویزیون نخریدم چون این مسئله هنوز برام حل نشده!!!
واقعیتش اینه که همین الان من توی سایت cnet که خوب یکی از معتبرترین سایتهای بررسی محصولات صوت وتصویر هستش خوندم که بهد از 5 صفحه به این نتیجه رسیده که هنوز پلاسما بهتره .واقعیت اینه که تولید LCDبه خاطر اینکه تکنولوژیش نسبت به پلاسما دم دست تر و راحت تره .به مراتب ارزونتر از پلاسما است .خوب شرکتها هم همه به دنبال سود بیشتر هستند و طبیعی است که مثلا شرکتی مثل سامسونگ که خودش بزرگترین تولیدکننده panel LCD در دنیاست .دیگه نمیره پلاسما تولید کنه (یا اگه هم بزنه خیلی کم) و همچنین سونی که خودش مشتریه عمده سامسونگ هستش . ولی حالا چرا این وسط شرکتی مثل پاناسونیک نرفته هنوز به سمت lcd جای سوال داره ؟!
شاید خط تولید پلاسماشون به نحوی هست که هنوز براشون سودمنده مگرنه عاشق من و شما نیستند که در عین ضرر دهی به کار خودشون ادامه بدهند(گرچه جدیدا دیدم که پاناسونیک هم رفته و lcd داره تولید میکنه و چندین مدل هم توی سایتش داره!!!)
اما فکر کنم باید به این مسئله توجه کنیم که نسل بعدی سیستمهای پخش به صورت HD هستند و خوب باید یه تلویزیونی بگیرید که FULL HD باشه یا همون 1080P که من نمیدونم کدومیک از پلاسما های پاناسونیک که در ایران موجوده این قابلیت رو داره؟ ولی مثلا lcd های سونی فعلا نداره به جز سری X که هنوز وارد ایران نشده البته قول دادند که قبل از عید میاد و احتمالا با قیمتی در حدود 4 میلیون !!!!برای 40 اینچش .یا 46 اینچش .
تنها ایرادی که فعلا به پلاسما وارده مسئله عمر مفید هست که گفته میشه بین 20 تا 30 هزار ساعته در صورتی که در lcd ها 60 هزار ساعته!ولی خوب اگر شما مشتاق به تماشای فوتبال -بسکتبال یا هر ورزش دیگه و یا تماشای فیلمهای اکشن هستید به نظر من فعلا با پنلهای LCDموجود که تاخیری معادل 8 میلی ثانیه دارند اشتباه محض خرید LCD هستش!!! چون من خودم با چشمه خودم این ضعفه بزرگ رو در سونی دیدم خونه داییم که به طور واضح و عذاب آوری شما شبحی رو به دنبال تصاویر مشاهده میکنید!!!!
حتما رفتید به فروشگاهها و دیدید که تصاویری که توی پلاسما نشون میدند یه فیلمه که از مسابقات فرمولا 1 گرفته شده (البته HDهستش و با چه کیفیتی ) ولی در LCD ها تصاویری از طبیعت .دریاچه ها و گل و درخت میبینید!!!
چرا ؟چون اگه اون تصاویر رو نشون بدند کسی خریدار lcd نخواهد بود .
یه مسئله دیگه حساس بودن صفحه lcd ها به تماس دست و وسایل دیگست که برای خونه هایی که بچه کوچیک دارند مصیبتی خواهد بود .البته گفته میشه در مدلهای جدید سونی این مشکل تا حدودی بر طرف شده!!!
والله من هم خودم هنوز موندم و از طرف خانواده مجبور شدم که تا قبل از عید بخرم ولی نمیدونم چه کنم .

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز میدونی من هم حدود 6-7 ماهه که تلویزیون نخریدم چون این مسئله هنوز برام حل نشده!!!
واقعیتش اینه که همین الان من توی سایت cnet که خوب یکی از معتبرترین سایتهای بررسی محصولات صوت وتصویر هستش خوندم که بهد از 5 صفحه به این نتیجه رسیده که هنوز پلاسما بهتره .واقعیت اینه که تولید LCDبه خاطر اینکه تکنولوژیش نسبت به پلاسما دم دست تر و راحت تره .به مراتب ارزونتر از پلاسما است .خوب شرکتها هم همه به دنبال سود بیشتر هستند و طبیعی است که مثلا شرکتی مثل سامسونگ که خودش بزرگترین تولیدکننده panel LCD در دنیاست .دیگه نمیره پلاسما تولید کنه (یا اگه هم بزنه خیلی کم) و همچنین سونی که خودش مشتریه عمده سامسونگ هستش . ولی حالا چرا این وسط شرکتی مثل پاناسونیک نرفته هنوز به سمت lcd جای سوال داره ؟!
شاید خط تولید پلاسماشون به نحوی هست که هنوز براشون سودمنده مگرنه عاشق من و شما نیستند که در عین ضرر دهی به کار خودشون ادامه بدهند(گرچه جدیدا دیدم که پاناسونیک هم رفته و lcd داره تولید میکنه و چندین مدل هم توی سایتش داره!!!)
اما فکر کنم باید به این مسئله توجه کنیم که نسل بعدی سیستمهای پخش به صورت HD هستند و خوب باید یه تلویزیونی بگیرید که FULL HD باشه یا همون 1080P که من نمیدونم کدومیک از پلاسما های پاناسونیک که در ایران موجوده این قابلیت رو داره؟ ولی مثلا lcd های سونی فعلا نداره به جز سری X که هنوز وارد ایران نشده البته قول دادند که قبل از عید میاد و احتمالا با قیمتی در حدود 4 میلیون !!!!برای 40 اینچش .یا 46 اینچش .
تنها ایرادی که فعلا به پلاسما وارده مسئله عمر مفید هست که گفته میشه بین 20 تا 30 هزار ساعته در صورتی که در lcd ها 60 هزار ساعته!ولی خوب اگر شما مشتاق به تماشای فوتبال -بسکتبال یا هر ورزش دیگه و یا تماشای فیلمهای اکشن هستید به نظر من فعلا با پنلهای LCDموجود که تاخیری معادل 8 میلی ثانیه دارند اشتباه محض خرید LCD هستش!!! چون من خودم با چشمه خودم این ضعفه بزرگ رو در سونی دیدم خونه داییم که به طور واضح و عذاب آوری شما شبحی رو به دنبال تصاویر مشاهده میکنید!!!!
حتما رفتید به فروشگاهها و دیدید که تصاویری که توی پلاسما نشون میدند یه فیلمه که از مسابقات فرمولا 1 گرفته شده (البته HDهستش و با چه کیفیتی ) ولی در LCD ها تصاویری از طبیعت .دریاچه ها و گل و درخت میبینید!!!
چرا ؟چون اگه اون تصاویر رو نشون بدند کسی خریدار lcd نخواهد بود .
یه مسئله دیگه حساس بودن صفحه lcd ها به تماس دست و وسایل دیگست که برای خونه هایی که بچه کوچیک دارند مصیبتی خواهد بود .البته گفته میشه در مدلهای جدید سونی این مشکل تا حدودی بر طرف شده!!!
والله من هم خودم هنوز موندم و از طرف خانواده مجبور شدم که تا قبل از عید بخرم ولی نمیدونم چه کنم .

حرفهاتا کامل تایید مبکنم اتفاقا منم از طرف خونه به همین امر خطیر دچار شدم
فقط چندتا نکته را بهت بگم
پاناسونیک تو خود کاتالوگ هاش عمر مفیدش را60000 ساعت زده
راستی این مدل که داییت داره سری s یا سریv sony ؟؟؟؟
ضمنا پاناسونیک یه مدل پلاسما;) 65" هم داره که full hdاست (th-65pv600)

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفهاتا کامل تایید مبکنم اتفاقا منم از طرف خونه به همین امر خطیر دچار شدم
فقط چندتا نکته را بهت بگم
پاناسونیک تو خود کاتالوگ هاش عمر مفیدش را60000 ساعت زده
راستی این مدل که داییت داره سری s یا سریv sony ؟؟؟؟
ضمنا پاناسونیک یه مدل پلاسما;) 65" هم داره که full hdاست (th-65pv600)
سونی سری x هم اومده تو بازار

خوب توی کاتالوگ این رو مینویسه ولی بعد از30000ساعت کی هست کی نیست که بری بگی اقا شما که گفتید 60000 ساعته؟!! اصلا با همون 300000 ساعت اگه هر روز 10 ساعت تلویزیون ببینید میشه تقریبا 9سال .که خوب حتما تا اون موقع از این تلویزیونها اومده که مثلا یه مکعب درست میشه تو فضا و برات بصورت 3 بعدی فیلم پخش میکنه !!!

مدلی که داییم داره سری S هستش ولی هر دو حتی سری X زمان تاخیرشون 8 میلی ثانیست و فرقی نمیکنه .

مدل 65 اینچش که خوب به درد خونه ما نمیخوره !!فقط اون مدلش full HD هستش؟؟!!!
اه .سری X اومده تو بازار !! خوب قیمتاشون رو هم میدونی ؟ 40 و 46 اینچش؟

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب توی کاتالوگ این رو مینویسه ولی بعد از30000ساعت کی هست کی نیست که بری بگی اقا شما که گفتید 60000 ساعته؟!! اصلا با همون 300000 ساعت اگه هر روز 10 ساعت تلویزیون ببینید میشه تقریبا 9سال .که خوب حتما تا اون موقع از این تلویزیونها اومده که مثلا یه مکعب درست میشه تو فضا و برات بصورت 3 بعدی فیلم پخش میکنه !!!

مدلی که داییم داره سری S هستش ولی هر دو حتی سری X زمان تاخیرشون 8 میلی ثانیست و فرقی نمیکنه .

مدل 65 اینچش که خوب به درد خونه ما نمیخوره !!فقط اون مدلش full HD هستش؟؟!!!
اه .سری X اومده تو بازار !! خوب قیمتاشون رو هم میدونی ؟ 40 و 46 اینچش؟

اولا ما یه تلویزیونی میخایم که 20 سال کار کنه آخه تلویزیون قبلی مون که یه سونی بود از سال 65 تا داره یه کله کار میکنه تازه یه ماه پیش بردیم لامپشو شارژ کردیم شد مثل روز اولش

تا اونجا که میدونم فقط اون سایزش FULL HD است

قیمت هم ندارم متاسفانه اما باید بالای 3.5 باشه

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CRT که سنگین وزن:(
LCD که تصویرش شبح داره :(
PLASMA که عمرش کمه:(
ُ فعلا" چیزی نخریم دیگه:blush: :blush: :wacko: :wack
تلویزیون SED چیه دیگه ؟؟؟؟؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
اینجوری بخواین پیش برید، به قول دوستمون بهتره TV نخرین اصلا :دی

به نظر من اول باید ببینیم چه سایزی میخوایم !
بعدش چقدر پول داریم.
بعدش هم یه سر میریم بازار، اون همه تلویزیون !
میشه مقایسه کرد..
من که از LCD های سونی خوشم اومد. شبح و روح و زامبی هم ندیدم توش . هم سری V هم S ! خیلی هم خوب بود.. البته خوب شاید چشم من مشکل داره :دی
دوستانی که تو تهران هستند، تو خیابون جمهوری، نمایندگی شماره 1 SONY ، همه tv ها رو کنار هم چیده .. میتونین قشنگ ببینین و مقایسه کنین.
مثلا من خودم با توجه به بودجه ای که خونواده داره و سایز بزرگی که میخوان 55 اینچ گرند وگا رو مناسب دیدم. درسته شفافیت lcd ها رو نداره اما خیلی کیفیتش از سری های قبلی projection ها بهتره و مشکلات اونا رو نداشت
قیمت هم با میز فابریک 2800 :)

3284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بعدش چقدر پول داریم.
میشه مقایسه کرد..
من که از LCD های سونی خوشم اومد. شبح و روح و زامبی هم ندیدم توش . هم سری V هم S ! خیلی هم خوب بود.. البته خوب شاید چشم من مشکل داره :دی
دوستانی که تو تهران هستند، تو خیابون جمهوری، نمایندگی شماره 1 SONY ، همه tv ها رو کنار هم چیده .. میتونین قشنگ ببینین و مقایسه کنین.
مثلا من خودم با توجه به بودجه ای که خونواده داره و سایز بزرگی که میخوان 55 اینچ گرند وگا رو مناسب دیدم. درسته شفافیت lcd ها رو نداره اما خیلی کیفیتش از سری های قبلی projection ها بهتره و مشکلات اونا رو نداشت

گدند وگا کدومهاست همونا که به lcd پروجکشن هم معروفه منظورته

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بعدش چقدر پول داریم.
میشه مقایسه کرد..

دوست عزیز چه نوع تصویری رو داخل سونی دیدی تصویر منظره بود ؟؟؟ برای اینکه زامبی و شبح رو ببینی اگر یک فوتبال یا یک فیلمی که سرعت تصویرش زیاده رو با این ال سی دی ها ببینی زامبی ها و شبح ها رو خواهی دید .:lol:

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بعدش چقدر پول داریم.
میشه مقایسه کرد..

خوب شما از فروشنده بخواييد كه تصاوير متحرك سريع رو بهتون نشون بده تا متوجه بشيد .حتما تبليغات شركت سامسونگ رو ديديد كه داره خودشو ميكشه واسه مانيتورهاي LCD كامپيوتر با سرعت پاسخ دهي 2 ميلي ثانيه .
يعني تونستند مانيتور رو برسونند به 2 ميلي ثانيه تا مثلا وقتي داري بازي ميكني مشكلي پيش نياد .حالا اين موضوع رو در نظر داشته باش :اون تلويزيونهاي LCDسوني كه ديدي همشون زمان پاسخ دهي 8 ميلي ثانيه دارند.خوب به نظر من كه اين مسئله طبيعيه كه در سرعتهاي بالا دچار مشكل بشه .
اما يه مسئله در مورد گرند وگا بهت بگم .درسته كه تو داري در ازاي سايز بزرگ پول كمي ميدي ولي اين رو بدون كه اولا مشكل زاويه ديد رو هنوز داره البته نه به اندازه پروجكشن ها .
دوم اينكه من خودم چندين جاي معتبر توي اينترنت خوندم كه اين تلويزيونها همانند پروجكشنها پس از 3-4 سال نياز به تعويض لامپ(ِا همون پرو‍ژكتورها) داره تا كيفيتش به شكل اولش برگرده .يعني چيزي در حدود 3000 ساعت عمر مفيدشونه .حالا شما در نظر بگير با اين شرايظ خدمات پس از فروش توي ايران هر چند وقت يكبار نياز به تعويض يا تعمير تلويزيونت داشته باشه!!!اونم تلويزيون به اين بزرگي !!!
اما هر جور كه ميدوني .از من به تو نصيحت به حرف فروشنده هيچ كاري نداشته باش چون اون مورد اطمينان نيست و در خيلي از مواقع اطلاعات فني اونها فقط از روي كاتالوگ هاي شركتي كه محصولش رو ميفروشند تامين شده !!خوب انتظار نداري كه معايب رو توي هيچ كاتالوگي بنويسند !!!!من به سخصه هيچ وقت حرف فروشنده برام ملاك نيست .
موفق باشي .

بالا