Nokia_My_Life
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 1
یعنی مجانی نمیده ؟مفت باشه ... باشه![]()
کجا فیل تر نداره؟!ماموتم رد کرده![]()
![]()
یعنی مجانی نمیده ؟مفت باشه ... باشه![]()
![]()
مفت باشه ... باشه![]()
![]()
عزیز جان زیادی مثل اینکه تو خارج زندگی کردی!!!!!!!!!!!!نداره فیل تر
مگه واسه شما فیل تره؟
من هر جا میگم داتک فیل تر نداره میگن "کجا فیل تر نداره"؟!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سرعتش خوب نیست ... but who cares ... من که صبح تا شب و شب تا صبح بهش وصلم (همش در حال دانلود)
مودم D-Link جدیدا با داتک کار میکنه.
مودم اینجا هم که سوخته با Dial-Up اومدم.
راستی برای داییم توی مرکز ولیعصر ADSL گرفتم ، سرعتش خوبه و مشکلی نداره.
محلاتی و الغدیر هم مشکلی نداره.
این بود وضعیت داتک در این مراکز!
مفت باشه ... باشه![]()
![]()
من میخواستم بگم اسیا تک کم اورده جمع کردن رفتن و.... که شما اینو گفتی!!!!!!!من امروز زنگ زدم قسمت فروش برداشت 88523520
عزیز جان زیادی مثل اینکه تو خارج زندگی کردی!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
مگه میشه!!!!!!!!!!!!!!اونم داتک اگه یه شرکت درپییت بود اره![]()
من میگم شما به احتمال زیاد یه نرم افزار فیلتر شکن فعال نصب داری رو سیستمت نگاه کن!!!!!!!![]()
منم زنگ زدم درباره ی پوشش دهی پرسیدممن میخواستم بگم اسیا تک کم اورده جمع کردن رفتن و.... که شما اینو گفتی!!!!!!!![]()
چطوری مهرزاد جوناین طرفا پیدات نبود!!!!!!!!![]()
![]()
یکی میخواد تو رو نصیحت کنه شما دو تا تو پیتی مشکل پهنای باند داتک رو راه انداختین!!!!!!!!![]()
![]()
نه عزیزم حالم خوبه! فیل تری در کار نیست! نرم افزاری هم در کار نیست! "همه ی سایت های دنیا بازه باز"!
یه جوری راهنمایی میکنی انگار از پشت کوه اومدم!
یعنی فقط برای من اینجوریه؟!! :blink:
من امروز از شاتل درخواست adsl دادم البته گفتند که در منطقه شما
فقط و فقط 128 ! اگر نه من با 64 راحت بودم!
گفتن که مودم رو از ما بگیر گفتم نوچ
گفتن پس مودمت حتما باید ایسوس باشه!
حالا می خوام اون ایسوس602رو بگیرم
کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بگیرم؟
شاتل با وجودي كه قيمتهاش بالاست و محدوديت حجمي زيادي هم داره ولي خود من از كيفيت سرويسهاش اصلا راضي نيستم اصلا.شايد باور نكنيد تو اين يكسالي كه ازشون سرويس گرفتم بيش از 1000 بار بهشون تلفن زدم و از وضعيت سرويسهاشون شكايت كردم.ايميل زدم.با مديريت شاتل در مورد سرويسهاي غير قابل قبولشون صحبت كردم.خلاصه كلام اعصاب خوردكني محض.فقط در انتظار اومدن يك سرويس دهنده خوب تو مركزمون هستم.براي همه دوستان و بستگانم كه ميخواستند ADSL بگيرند از سپنتا سرويس گرفتم كه خيلي هم راضي هستند(تا به الان) و وقتي سرويس خودشون را با سرويس من مقايسه ميكنند به حال من تاسف ميخورند و خيلي هم از اين بابت كه از شاتل سرويس نگرفتند راضي هستند.
چطوری ، کم پیدایی ؟
راست میگی دیگه نمیشه گیم بازی پینگم رو 800!!!!ولی در مورد تورنت فکر نکنم...من هنوز با 64 با 6 الا 7 کیلوبایت دانلود میکنم البطه خیلی نوسان داره...ولی راقعا" اون 4 ماه که رایگان بود یه جیز دیگه بود...در مورد رایگان بودن هم باید بگم که 5 ماه پیش منطقه ما تازه راه اندازی شده بود و قرار بود رایگان باشه تا وقتیکه یوزرهای منطقه زیاد بشن و حالا زیاد شدن(طبق گفته خودشون)...خوب حالا بریم بزنیمشون:f34r:
My ID Yahoo : pitiviae
مگه من گفتم حالت بده یا از پشت کوه امدی!!!!به خودت شک داری!!!!!نه عزیزم حالم خوبه! فیل تری در کار نیست! نرم افزاری هم در کار نیست! "همه ی سایت های دنیا بازه باز"!
یه جوری راهنمایی میکنی انگار از پشت کوه اومدم!
یعنی فقط برای من اینجوریه؟!! :blink:
به لطف خدا بهترم 6 روز مریض بودم دهنم سرویس شد خدا نصیب هیچ کدومتون نکنهسلام چطوری مهرشاد جون
کمتر پست میزنم پیر شدیم رفت یعنی پیرمون کردن
تو نرفتی اونجایی که جفتمون باید میرفتیم؟![]()
![]()
![]()
اینو نگاکار برو بچ bmc ه![]()
اره متاسفانه ! گفتن تو اون منطقه فقط 128 میدیم!!!شما گفتین 64 میخوام گفتن 128 میدیم فقط؟! 64:blink:
مودم هم هر مودمی میشه الکی گفتن! نرمال بود طرف؟یکی تو بازارچه میفروشه دست دو شو دیروز تاپیک زده بود اینجا
تازیگی مثل اینکه کپی شناسنامه هم میخوان![]()
اخه نه اینکه ما کم مشکل داریم کمتر به اینجا سر میزنیمدلمون برات تنگ میشه اینجا پست نمیزنی منم فکر میکنم دیگه پی تی نمیای اخه من تو پی تی فقط به همین تاپیک سر میزنم یه جور بیماری شده!!!دونه به دونه پستها رو میخونمتا الان بهترین شرکت سپنتا بوده رتبه اول دومین شرکت هم داتک به خاطر ارزونیش بقیه همه شوتن![]()
![]()
نه تصمیم گرفتم برم سرکار بیخیال شدم فعلا تا ببینم چی میشه![]()
باحال بود کلی خندیدم بازیگرای دیگشو نداری مثل حیف نون من از اون خیلی خوشم میاد![]()
فکر می کنم ایسوس از این جهت که بعد ها بخوام از یه شرکت دیگه
سرویس بگیرم مناسبتره! چون دیگه نمی تونن گیر بدن که مودمتون با
تجهیزات ما سازگار نیست...
اره کپی شناسنامه هم می خوان! البته داتک اگه خونه اجاره باشه کپی اجاره نامه
رو هم می خواد!
این دوستمون هم که مودم رو گرون میده! وقتی اکبدنش رو 45 میدن...
یعنی مودم AsuS از همه ی مودم ها بهتره ؟
کورکس چی ؟
کدومشون بهتره و چه مدلیش ؟