DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
مودم planet بهتره یا asus کسی نظری داره؟
به نقل از Radiohead :نداره فیل تر
مگه واسه شما فیل تره؟
من هر جا میگم داتک فیل تر نداره میگن "کجا فیل تر نداره"؟!
برای خودم سالمه!چه جوری سوزوندیش؟ به مام یاد بده![]()
چطوری تهرانشر جون خوبیچه خبر از رزیدنت ایول 3![]()
![]()
چیکار کردی مودمت سوخت!!!!!!!!!!!!بابا بیخیال بشو دانلودرو مرکز محلاتی ترکید!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من سید هام توی تورنت خیلی زیاده ولی باز میانگین دانلودم 2.5 هست ! جالب اینجاست که آپلود رو محدود نکردن این آسیاتک یه کاری کرده
آخه یکی نیست بگه که اگه میخواین سرعت شبکتون پایین نیاد باید آپلود رو بیارین پایین نه دانلود رو اینا برعکس کردن ... کاش همیشه مجانی بود چون سرویسشون بهتر از الان بود نمی خواستم بر علیهشون صحبت کنم آخه 4 بهمون مجانی حال داده ولی اگه همونجوری ادامه میداد پوز همه شرکتها رو میزد
من یادمه 2 هفته اولی که سرویس مجانی رو وصل کرده بودن من 65 هم دانلود داشتم داشتم پر در میاوردم یه لحظه فکر کردم کلان تو سرور اصلی دبی نشستم شانس آوردم جو گیر نشدم وگرنه کل راپیدشیر رو دانلود میکردم! بعدش که سرعتم پایین اومد با این خارجی ها تو چت روم ایمول صحبت کردم که چند وصل هستید بیشترشون 4 مگابیت دانلود و 1 مگابیت آپلود داشتن یعنی یه دی وی دی رو در عرض 45 دقیقه دانلود میکنن بعد پرسیدم هاردت چنده گفت 3 ترابایت اونجا بود که به ابله بودن خودم پی بردم چون یارو حتما مسئول سرور ایمول بوده! ولی عموما بیشترشون با خطور 1 تا 2 مگابیت وصل هستن... پینگشون هم در بدترین حالت بین 50 تا 80 هست ... ماها داریم کانتر استرایک آنلاین بازی میکنیم اونا Battle field 2142 بیخیال تازه 64 نفره.... خودمون رای دادیم خودمونم جورشو میکشیم!
راستی بین دوستان کسی هست که ترجمه کنه من دیگه حال ندارم حدود 60 -70 درصد سورس زبان ایمول رو ترجمه کردم توی تکست هست اگر کسی هست ادامش رو ترجمه کنه براش آپلود کنم دیگه تو لیست زبان های ایمول فارسی هم اضافه میشه آخه حیفه زبان بورکینافاسوی پشتوی جزایر لانگرهاس !! توی لیست زبان های ایمول هست ولی زبان فارسی عزیزمون نیست! جالب اینه که عربا هم برای ایمول زبان گذاشتن ... فقط 40 درصدش مونده اگه کسی میتونه کمکی بکنه زودتر بیاد چون ورژن بعدی ایمیول یه 1 ماه دیگه بیرون میاد تا اون موقع باید برای مدیر کامپایلش بفرستم . با نام هردومون اگرم نخواستی با نام خودت بفرست فقط بره...![]()
چطور برای اونها روز اول سوخت ؟اخه نه اینکه ما کم مشکل داریم کمتر به اینجا سر میزنیم
اره بابا تا وقتی میشه پول در اورد چرا ادم بره خودشو به سختی بندازه![]()
![]()
نه حیف نون فعلا در نیومده ، اینام هستن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تاپیکو به ..
اره ASUS امتحانشو پس داده بعضی مارک ها مثلا تو گرما اذیت میکنن مثل fiber home که بعضی ها مشکل داشتن باید زیرش هوا رد میشد اما تونستی بگیر asus حالا بزار 5 تومنم سود کنهیه جور نون خوری هم هست این مودم ها یه مودمی میارن که فقط با سیستم خودشو کار کنه :happy:
مثلا من Galaxy دارم 19 ماهی هست کار میکنه (شبانه روز)اما خوب برای خیلی ها هم همون ماه اول سوخت!![]()
دوست عزيز اين مشكل وقتي پيش مياد كه بروزر شما از طزيق يك پروكسي به سايت وصل بشود انهم يك پروكسي با كاربر زياد مانند onspeed چون ip شما مشابه فرد ديگري است كه در حال دانلود است اين پيغام داده ميشود.دوست عزيز فرمايش شما صحيح.ولي مساله اينه كه من اصلا دانلودي نداشتم كه ميگه شما در حال دانلود فايل هستيد يا ميگه مثلا 40 دقيقه ديگه تلاش كنيد.در صورتي كه قبلا اينطور نبود.اين چند روز اخير به اين صورت دراومده.دليلش رو دوستان ميدونند چرا به اين صورت ميشه؟
منتظر پاسخ و راهنمايي دوستان هستم.
خوب یه چی دیگه بگیر! چرا از خود داتک نمیگیری؟ داتک چی میده؟ اون جریان مشتری بیاری سر جاشه؟الانم که میخوام ASUS براش بگیرم ، قحطی اومده :blink: هرجا میزنگم میگه نداریم!
چطور برای اونها روز اول سوخت ؟![]()
من که نفهمیدم ؟! :blink:
خوب یه چی دیگه بگیر! چرا از خود داتک نمیگیری؟ داتک چی میده؟ اون جریان مشتری بیاری سر جاشه؟![]()
http://www.itna.ir/archives/news/006108.phpوي همچنين در خصوص كاهش پهناي باند اينترنت به مصرفكنندگان خانگي اظهار داشت: خطوط سيمي در شبكه ارايه پهناي باند بالاتر از KB128 را نميدهد. ضمن اينكه طرحي به شوراي اقتصاد دادهايم كه با سرمايهگذاري چندين ميليارد توماني قصد داريم اينترنت پرسرعت را به خانهها ببريم.
pcm يعني اينكه از يه كابل تلفن چند خط ميگذره و قابليت adsl رو نداره و سرعت ديال اپ شما فكر كنم زير 30 باشه كاريش نميشه كرد بايد يه خط تلفن بگيري كه pcm نباشه
این دوستمون هم که مودم رو گرون میده! وقتی اکبدنش رو 45 میدن...
الان داری مسخره میکنی از دید شکلکت بگیری میشه دو دید!!!!!!!... هورا! ......![]()
خدا کنه انقدر سرت شلوغ باشه پول پارو بکنی که همه تو کف بمونن ولی سعی کن کار به جا باشه تفریح به جااخه نه اینکه ما کم مشکل داریم کمتر به اینجا سر میزنیم
اره بابا تا وقتی میشه پول در اورد چرا ادم بره خودشو به سختی بندازه![]()
![]()
نه حیف نون فعلا در نیومده ، اینام هستن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تاپیکو به ..
خانم جان دمتون گرم اون تیکه اخرو من هستم اخه کسی که با نت به قول خودشون یه روزم کار کرده باشه میفمه فیلتر شدن سایت تو ایران یعنی چه:lol: اقا بهت بر نخوره ما رو بزنی!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
UNBELIEVABLE!!!
شوخي مي کنيد، يعني براي شما هيچ وقت اين صفحه ي زير نيومده؟!!!!!!!!!!!!!!
![]()
اين صفحه ي فيل تر مخصوص داتکه (يوزراي داتک خوب باهاش آشنايي دارند)، هر 5 تا سايت يکيش از اينا مياد اونوقت براي شما بازه؟ يعني الان مثلا اين لينک هاي زير براي شما فيل تر نيستند؟
http://www.youtube.com/
http://www.photobucket.com/
www.sina.com.cn
http://www.imageshack.us/
http://www.sohu.com/
http://www.flickr.com/services/api/
تازه اينا سايت هاي خيلي معمولي و بدون هيچي هستند که فيلترند، اگر براي شما بازند چنين ميتوان نتيجه گرفت که پس احتمالا شما آخوندي چيزي هستيد راديو جان![]()
.
برای خودم سالمه!
برای داییم سوخت!
راحت!![]()
اون 3راهی که مودم بهش وصل بود یکم مشکل داشت که یدفه دیدم چراغای مودم هی داره روشن و خاموش میشه تا اینکه خاموش شد و دیگه روشن نشد!:wacko: :f34r:
مارکش Corecess بود هرجا بردم تعمیر نمیکردن!
الانم که میخوام ASUS براش بگیرم ، قحطی اومده :blink: هرجا میزنگم میگه نداریم!
تنکس ، یو خوبی؟
رزیدنت اویل 3؟:blink:
هنوز ADSL نگرفتی ؟ بابا بیا داتک بگیر ارزونه و کیفیت عالی :happy:
شما اشنا داری میخوای کمک من فکر کنم بتونم یه کارایی برات بکنم اجازه هست بنده وکیلم!!!!!!!!:f34r:من امروز رفتم بازار ! البته اصلا حواسم نبود که 5 شنبه هست و باید زودتر برم!
این بود که اکثر فروشگاه های شبکه بسته بودن! یه فروشگاه بود که نمایندگی
وسائل شبکه planet بود که قیمتهاش از ایسوس بالاتر بود ! به نظر می اومد
که کیفیتش هم خوب باشه!یه فروشگاه بود تو ایران که اون بسته بود
یه فروشگاه هم تو بازار ولیعصر گفت تموم کردم و قول شنبه رو داد...
اقا این قوانین امضاء چیش باعث حذف امضاء شما شده!!!!:f34r:سلام به همه دوستان
من مي خوام ADSL بگيرم. اما مي خوام خودم مودم بخرم. به نظر شما چه مودمي بگيرم و همچنين از كدوم ISP سرويس بگيرم كه با مودمم سازگار باشه؟ اصلا قضيه سازگاري مهمه يا مثل دايال آپ با هر مودمي ميشه وصل شد؟
ديگه اينكه شنيدم اگه از يه شركت بگيريم بعدا نميشه از شركتهاي ديگه گرفت.(يعني ISP رو عوض كرد). ميگن خط آدمو ميبندن و رانژه مي كنن. درسته؟
يه چيز ديگه هم هست و اون پهناي بانده. بعضي از شركتها ميگن پهناي باند محدوده. مثلا 1 گيگ. و اين شامل سند و ريسيو ميشه. من نامحدود ميخوام كه ارزون هم باشه. از كجا سرويس بگيرم بهتره؟
شکیرا جان ما کوچیک شما و بقیه دوستان هستیم ! شما لطف داری! اما تجربه به من ثابت کرده کهعزیز جان خیلی ازت خوشم امده یه جورایی مثل خود منی مشکل پسندی پولتو به قول معروف ارزشش رو چی میدنی دمت گرم میدونی که برای چی اینو بهت گفتم به احتمال زیاد هم سرکار میری درسته!!!!!یعنی متکی به خانواده نیستی ایول!!!!!!!!!!!:blush: ناراحت نشی اگه بدت امد بگو نگم امدم برای اون اقا یه کاری کرده باشم یه کاری کرد ادمی مثل من که خیلی احترام میزاره به طرف مقابلش بار اول همچین چیزی بگم!!!!!!!:wacko:
راستی این پست یعنی چه!!!!یادم رفته بود شما حرف مهرزاد رو گوش کن وارده واقعا من قبولش دارم!!!![]()
اشنا تو تجیزات شبکه ... ندارم! حالا اگر تو اشنا داری که میتونی مودم رو با قیمت خوب بهم بده بهت وکالت میدم:happy:شما اشنا داری میخوای کمک من فکر کنم بتونم یه کارایی برات بکنم اجازه هست بنده وکیلم!!!!!!!!:f34r:
اقا یکی این مدیر رو صدا کنه برای چی لطف کنید بهش بگه مشکل من الان چیه چون تعداد پستهای من خیلی اینجوری میره بالا و پیتی=:wacko: اگرم کسی مدیریت این بخش رو داره لطف بکنه اینا رو ادقام کنه بد نیست اگرم نکردید خودم دو سه روز دیگه میام میکنم!!!!!!!!فقط بهش بگید من خودم گفتم فکر نکنه دارید خبر میدید!!!!!!!!!!!!!:wacko: ممنون![]()
تهرانشهر جون به زودی سرویس ساعتی سپنتا میگیرم نترس داش:lol: