Amirpooyan
Registered User
asus am602 adsl2+ با داتک جواب میده؟
چه عجب اینجا بعد از چند روز خرابی، دوباره درست شد! :happy:
من به همراه یکی از دوستانم که تصمیم گرفته بود دل از Dialup بکنه و بیاد سراغ ADSL، روز دوشنبه هفته پیش رفته بودیم بخش فروش داتک که یک سرویس 256Kbps بگیره. از قضا فکر کنم مودمی هم که به دوستم دادن فکر کنم از همین نوع Asus AM602 بود.
اتفاقا اون روز جناب فرج زاده هنوز بنده را به خاطر داشت و کلی هم از وقت خودش را به ما اختصاص داد (چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم) و خلاصه راجب به یک سری مسائل در زمینه ADSL با هم صحبت کردیم.
در ضمن من در مورد جوابی که داتک به خانم Persiana بابت سوالشون داده بودم (این پست) و یکم عجیب به نظر می رسید، موضوع را از جناب فرج زاده جویا شدم، که ایشان جواب دادند: ضریب اشتراک پهنای باند ADSL یک به چهار است. بنا به این روش محاسبه، در صورتی که همه مشترکینی که پهنای باند بین آنها به اشتراک گذاشته شده است، همزمان از حداکثر پهنای باند خودشان بخواهند استفاده کنند، چون ضریب اشتراک 1 به 4 هست، در این وضعیت مشترک یک چهارم سرعت سرویس خودش می تواند از پهنای باند استفاده کند. البته رخ دادن چنین شرایطی نادر است. (اما غیر ممکن نیست) فکر کنم جواب اون سوال نسبتا الان قابل درک تر است.
در بین گفتگو که با جناب فرج زاده داشتم یک سری اطلاعاتی بدست آوردم که بخشی از آن فکر کنم به درد سایر دوستان نیز بخورد. همانطور که می دانید مشکل مرکز شیخ فضل الله و ولیعصر مدتی است، که حل شده است اما در این مراکز فعلا مشترک جدیدی پذیرفته نمی شود! و دلیلش اینطور که جناب فرج زاده می گفت، به خاطر این است که مشکلات قبلی در این مراکز تکرار نشود. ایشان اضافه کردند بعد از افزایش پهنای باند در این مراکز دوباره قادر به پذیرش مشترک جدید هستند.
در مورد برنامه داتک راجب به پشتیبانی مرکز مفتح و پیام نور پرسیدم، که ایشان در مورد مرکز مفتح (مرکزی که محل کار من در آن واقع است) گفتند که این مرکز امکانات لازمه را برای فراهم کردن سرویس ADSL را فراهم نکرده است ( آب پاکی را ریختند روی دست من :lol: ) در مورد مرکز پیام نور که برای یکی از دوستانم سوال کرده بودم تا آواخر آذرماه احتمالا ارائه خدمات قابل اراده خواهد شد. اینطور که فهمیدم ظاهرا خدمات داتک در کرج هم عرضه شده است!