• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
asus am602 adsl2+ با داتک جواب میده؟

چه عجب اینجا بعد از چند روز خرابی، دوباره درست شد! :happy:
من به همراه یکی از دوستانم که تصمیم گرفته بود دل از Dialup بکنه و بیاد سراغ ADSL، روز دوشنبه هفته پیش رفته بودیم بخش فروش داتک که یک سرویس 256Kbps بگیره. از قضا فکر کنم مودمی هم که به دوستم دادن فکر کنم از همین نوع Asus AM602 بود.

اتفاقا اون روز جناب فرج زاده هنوز بنده را به خاطر داشت و کلی هم از وقت خودش را به ما اختصاص داد (چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم) و خلاصه راجب به یک سری مسائل در زمینه ADSL با هم صحبت کردیم.

در ضمن من در مورد جوابی که داتک به خانم Persiana بابت سوالشون داده بودم (این پست) و یکم عجیب به نظر می رسید، موضوع را از جناب فرج زاده جویا شدم، که ایشان جواب دادند: ضریب اشتراک پهنای باند ADSL یک به چهار است. بنا به این روش محاسبه، در صورتی که همه مشترکینی که پهنای باند بین آنها به اشتراک گذاشته شده است، همزمان از حداکثر پهنای باند خودشان بخواهند استفاده کنند، چون ضریب اشتراک 1 به 4 هست، در این وضعیت مشترک یک چهارم سرعت سرویس خودش می تواند از پهنای باند استفاده کند. البته رخ دادن چنین شرایطی نادر است. (اما غیر ممکن نیست) فکر کنم جواب اون سوال نسبتا الان قابل درک تر است. ;)

در بین گفتگو که با جناب فرج زاده داشتم یک سری اطلاعاتی بدست آوردم که بخشی از آن فکر کنم به درد سایر دوستان نیز بخورد. همانطور که می دانید مشکل مرکز شیخ فضل الله و ولیعصر مدتی است، که حل شده است اما در این مراکز فعلا مشترک جدیدی پذیرفته نمی شود! و دلیلش اینطور که جناب فرج زاده می گفت، به خاطر این است که مشکلات قبلی در این مراکز تکرار نشود. ایشان اضافه کردند بعد از افزایش پهنای باند در این مراکز دوباره قادر به پذیرش مشترک جدید هستند.

در مورد برنامه داتک راجب به پشتیبانی مرکز مفتح و پیام نور پرسیدم، که ایشان در مورد مرکز مفتح (مرکزی که محل کار من در آن واقع است) گفتند که این مرکز امکانات لازمه را برای فراهم کردن سرویس ADSL را فراهم نکرده است ( آب پاکی را ریختند روی دست من :lol: ) در مورد مرکز پیام نور که برای یکی از دوستانم سوال کرده بودم تا آواخر آذرماه احتمالا ارائه خدمات قابل اراده خواهد شد. اینطور که فهمیدم ظاهرا خدمات داتک در کرج هم عرضه شده است!

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان

شنیدید دو خط جدید هم از پاکستان گرفتن اصل خبر

تو خبر آمده که: «... فيبر نوري پاكستان كه قرار است از دو مسير به كشور متصل شود ...»

هنوز خبری نشده، قرار در آینده دو مسیر فیبر نوری با ظرفیت نامعلوم بین ما و پاکستان برقرار بشه.
در مورد مسیرهای فیبر نوری عراق تا الان ارتباطی برقرار نشده و معلوم هم نیست کی برقرار شود! :wacko:
ظاهرا در حال مذاکره برای یک مسیر فیبر نوری بین بین ایران و عمان هم هستند.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام خدمت دوستان.
يه مشكلي براي من پيش اومده گفتم با شما هم درميون بذارم ببينم چه ميشه كرد.چند روزي هست كه هر وقت ميخوام از سايت rapidshare دانلود داشته باشم بلا استثنا ميگه شما در حال دانلود هستيد و فعلا اجازه دانلود نداريد و از اين صحبتها.بعضي وقتها هم ميگه مثلا برو 30 دقيقه ديگه بيا براي دانلود.در صورتي كه قبلا اينطور نبود و من هر وقت دانلود داشتم به راحتي براي دانلود اول مشكلي ايجاد نميكرد.
دوستان! به نظر شما مشكل چيه و چرا اين اواخر اينطوري شده؟
با تشكر.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان.
يه مشكلي براي من پيش اومده گفتم با شما هم درميون بذارم ببينم چه ميشه كرد.چند روزي هست كه هر وقت ميخوام از سايت rapidshare دانلود داشته باشم بلا استثنا ميگه شما در حال دانلود هستيد و فعلا اجازه دانلود نداريد و از اين صحبتها.بعضي وقتها هم ميگه مثلا برو 30 دقيقه ديگه بيا براي دانلود.در صورتي كه قبلا اينطور نبود و من هر وقت دانلود داشتم به راحتي براي دانلود اول مشكلي ايجاد نميكرد.
دوستان! به نظر شما مشكل چيه و چرا اين اواخر اينطوري شده؟
با تشكر.
رپيد شير به شما كه به صورت free هستيد بيشتر از 20 مگ براي دانلود نمي ده براي هر ساعت

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
رپيد شير به شما كه به صورت free هستيد بيشتر از 20 مگ براي دانلود نمي ده براي هر ساعت

دوست عزيز فرمايش شما صحيح.ولي مساله اينه كه من اصلا دانلودي نداشتم كه ميگه شما در حال دانلود فايل هستيد يا ميگه مثلا 40 دقيقه ديگه تلاش كنيد.در صورتي كه قبلا اينطور نبود.اين چند روز اخير به اين صورت دراومده.دليلش رو دوستان ميدونند چرا به اين صورت ميشه؟
منتظر پاسخ و راهنمايي دوستان هستم.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزيز فرمايش شما صحيح.ولي مساله اينه كه من اصلا دانلودي نداشتم كه ميگه شما در حال دانلود فايل هستيد يا ميگه مثلا 40 دقيقه ديگه تلاش كنيد.در صورتي كه قبلا اينطور نبود.اين چند روز اخير به اين صورت دراومده.دليلش رو دوستان ميدونند چرا به اين صورت ميشه؟
منتظر پاسخ و راهنمايي دوستان هستم.
يكي از دلايلش هم اينه كه وسط دانلود كردن قطع كردي!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
يكي از دلايلش هم اينه كه وسط دانلود كردن قطع كردي!

خدمت شما عرض كردم اصلا دانلودي نداشتم كه بخوام وسطش قطع كنم.در ضمن من چند سالي هست كه از اين سايت دانلود ميكنم و تقريبا با انواع ادا بازيهاي اين سايت آشنا هستم.اما نميدونم چرا اين چند روزه و بخصوص امروز اينطور شده.جالبه كه حتي شمارنده دانلود هم ظاهر ميشه و پس از وارد كردن كد كه دانلود شروع بشه يك صفحه جديد باز ميكنه و ميگه شما در حال دانلود يك فايل هستيد و بايد صبر كنيد تا اون دانلود تموم بشه يا از اكانت premium استفاده كنيد.اگه نميخاد بزاره دانلود كنم پس چرا اون شمارنده رو نشون ميده ؟؟؟و چرا پس از وارد كردن كد دانلود نميكنه؟اينجوريش رو تا امروز برخورد نكرده بودم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا اون روز جناب فرج زاده هنوز بنده را به خاطر داشت و کلی هم از وقت خودش را به ما اختصاص داد (چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم) و خلاصه راجب به یک سری مسائل در زمینه ADSL با هم صحبت کردیم.

بله بله یه آقای فرج زاده هست و یه داتک واقعا حرف نداره کارش و اخلاقش ، حتی برخورد و احترامی که ایشون میزاره من جایی ندیدم ؛از همه مهم تر هوای مام خیلی داره :rolleyes: :D

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دوستان این سه چهار روزی که سرور مشکل داشت من هم اصلا نبودم وضع اینترنت چطور بود ؟ افت سرعت قطعی چیزی نبود؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
خدمت شما عرض كردم اصلا دانلودي نداشتم كه بخوام وسطش قطع كنم.در ضمن من چند سالي هست كه از اين سايت دانلود ميكنم و تقريبا با انواع ادا بازيهاي اين سايت آشنا هستم.اما نميدونم چرا اين چند روزه و بخصوص امروز اينطور شده.جالبه كه حتي شمارنده دانلود هم ظاهر ميشه و پس از وارد كردن كد كه دانلود شروع بشه يك صفحه جديد باز ميكنه و ميگه شما در حال دانلود يك فايل هستيد و بايد صبر كنيد تا اون دانلود تموم بشه يا از اكانت premium استفاده كنيد.اگه نميخاد بزاره دانلود كنم پس چرا اون شمارنده رو نشون ميده ؟؟؟و چرا پس از وارد كردن كد دانلود نميكنه؟اينجوريش رو تا امروز برخورد نكرده بودم.
شما باید از نرم افزاری مثل Hide IP Platinum استفاده کنید این نرم افزار ایپی شما رو عوض میکنه بعد شما مثلا در چین هستید میتونید دانلود کنید:f34r:

Infernus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دو هفته است PARSONLINEمشکلی نداره می خواستم تشکر کنم . :lol:

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
bitcamet ro az download.com begir
dar morede rapidshare bayad begam vaghti az
proxy estefade koni jadidan mifahme va baad az in kara mikone hata ba ip asli
khodet bayad kheli movazab bashe
bebakhshid farsi nadaram chon vista nasb kardam kheli bahale
verion rc1

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
در ضمن اون تورنت شکیرا که رو 17% گیر کرده رو چک کردم و جالب اینجاست که اگه با azureus دانلود کنی فقط به لیچرهایی وصل میشه که 17% از فایل رو دارند ولی با bitcomet به لیچرهایی با درصد بالاتر هم وصل میشه :blink:
شما bitcomet رو نصب کن و بعد برو تو option->preferences ->tasks و تیک add .bc! file extension رو بردار و بعدش می تونی بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنی. ;)
من bitcomet رو از سایتش دانلود کردم همه اون کارایی که گفته بودی رو کردم ولی خود به خود نمیاد تو برنامه bitcomet الان باید چیکار کنم یکی از بروبچ کمک میکنه مثل اینکه این دوستمون نیست:(

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان خوبم اين فروم پاسخ مشكل من را ندادند.البته شايد جاي طرح مشكل تو اين تاپيك نباشه ولي خوب تعدادي از دوستان هستند كه واقعا حرفه اي هستند و متخصص اين كار.امروز من حتي 1KB هم نتونستم از rapidshare دانلود كنم.چون به هيچ وجه من الوجوه اجازه دانلود نداد.يا ميگفت داري فايلي را دانلود ميكني و فعلا اجازه دانلود نداري يا ميگفت مثلا برو 50 دقيقه ديگه تلاش كن يا حتي وقتي شمارنده صفر ميشد و كد را وارد ميكردم بجاي دانلود فايل مورد نظر پيغام ميداد كه شما در حال دانلود ميباشيد و بعدا تلاش كنيد.تا بحال همچين چيزي نديده بودم.تا حالا پيش نيومده بود كه حتي 1KB هم نتونم دانلود داشته باشم.
اميدوارم دوستاني كه وارد و متخصص هستند راهنمايي لازم را بكنند تا مشكل من هم حل بشه.
با تشكر.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان خوبم اين فروم پاسخ مشكل من را ندادند.البته شايد جاي طرح مشكل تو اين تاپيك نباشه ولي خوب تعدادي از دوستان هستند كه واقعا حرفه اي هستند و متخصص اين كار.امروز من حتي 1KB هم نتونستم از rapidshare دانلود كنم.چون به هيچ وجه من الوجوه اجازه دانلود نداد.يا ميگفت داري فايلي را دانلود ميكني و فعلا اجازه دانلود نداري يا ميگفت مثلا برو 50 دقيقه ديگه تلاش كن يا حتي وقتي شمارنده صفر ميشد و كد را وارد ميكردم بجاي دانلود فايل مورد نظر پيغام ميداد كه شما در حال دانلود ميباشيد و بعدا تلاش كنيد.تا بحال همچين چيزي نديده بودم.تا حالا پيش نيومده بود كه حتي 1KB هم نتونم دانلود داشته باشم.
اميدوارم دوستاني كه وارد و متخصص هستند راهنمايي لازم را بكنند تا مشكل من هم حل بشه.
با تشكر.
من متخصص نیستم ولی از Hide IP Platinum استفاده کنی مشکلت حل میشه;)

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان به نظر شما بین سه شرکت داتک و شاتل و پارس آنلاین کدومشون سرویس با کیفیت تری میدهند؟ بحث قیمت اصلاً برام مهم نیست میخام بدونم ارزش داره پول بیشتری بدم واز شاتل یا پارس استفاده کنم یا داتک هم همون سرویسو میده ..ضمناً کسی میدونه پیش شماره 2266 مربوط به کدام مرکز مخابرات میشه؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان این سه چهار روزی که سرور مشکل داشت من هم اصلا نبودم وضع اینترنت چطور بود ؟ افت سرعت قطعی چیزی نبود؟

در این چند روزی که اشاره کردید، تا جایی که خودم پشت کامپیوتر بودم، به افت سرعت یا مشکل خاصی بر نخوردم. :)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من متخصص نیستم ولی از Hide IP Platinum استفاده کنی مشکلت حل میشه
نه دوست عزيز
نمي شه
من خودم با اين برنامه كار كردم
رپيد شير اينقدر قوي هستش كه به هيچ عنوان نمي توني اي پي را عوض كني!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان به نظر شما بین سه شرکت داتک و شاتل و پارس آنلاین کدومشون سرویس با کیفیت تری میدهند؟ بحث قیمت اصلاً برام مهم نیست میخام بدونم ارزش داره پول بیشتری بدم واز شاتل یا پارس استفاده کنم یا داتک هم همون سرویسو میده ..ضمناً کسی میدونه پیش شماره 2266 مربوط به کدام مرکز مخابرات میشه؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
اگر ازاد نت ساپورت مي كنه من اين شركت را بهت معرفي مي كنم
من بين 90 تا 130 كيلو بايت دانلود دارم
ولي محدوديت گيگ داره

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
با تشكر.

از توضیحاتی که در مورد مشکلتان دادید، (حدس میزنم) چنین مشکلاتی بیشتر بخاطر اشتراک یک IP بصورت NAT بین چندین مشترک است! البته این در حد حدس است و برای مطمئن شدن باید یک بررسی ساده انجام دهید.

- برای بررسی صحت این موضوع ابتدا شما مطمئن شوید که Proxy خاصی روی Browser تنظیم نشده باشد و همچنین برنامه های همچون CProxy و Secure Accelerator و OnSpeed و ... در حال اجرا نباشند.

- از طریق Browser وارد سایت همچون ip2location.com شوید، در قسمت اولین سطر قسمت زرد رنگ صفحه، IP که با آن دسترسی (Request) به صفحه انجام شده است، نمایش داده می شود.

- یک پنجره Command Prompt باز کنید و در آن تایپ کنید ipconfig و کلید Enter را بزنید. خروجی این دستور را بررسی کنید، اگر سرویس شما به صورت PPPoE یا PPPoA هست، مقدار IP که در قسمت PPP نوشته شده را بخاطر بسپارید. اگر از سرویس شما به صورت MPoA هست، مقدار IP که برای کارت شبکه (Ethernet adapter) است را به خاطر بسپارید.

- حالا شما باید مقایسه کنید، ببینید که IP که در مرحله دوم پیدا کردید با IP که در مرحله سوم پیدا کردید یکی هست یا نه! اگر یکی نبود شما و چند کاربر دیگر دارید همزمان از یک IP اشتراکی استفاده می کنید.

لطفا نتیجه را بنویسید، تا اگر حدس من اشتباه بود، موارد دیگر را بررسی کنیم.
(اگر در مورد NAT یا Network address translation نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، از این صفحه استفاده کنید)

بالا