ali-tahmasb
Registered User
هنوز تو ecare میزنه پرداخت شده. هنوز حسابم فعال نشده که بهم اینترنت بدن.
فقط سایت ایرانسل باز میشه
فقط سایت ایرانسل باز میشه
بله دوست من تا فردا حتما وصل می شودامروز مودم رو نصب کرد ساعت 12 ظهر. پس تا فردا صبح دیگه اوکی میشه. ممنون
عزیزه من اصلا طرف 2 مگ ایرانسل نرو.......آقا ......ای مردم.......طرف ایرانسل نرین......واقعا دزد شده......حروم خور شدن........من 2 مگ نامحدود دارم و دارم ماهی 135 هزار تومان میدم براش اما جدیدا 20 گیگ دانلود می کنیم شروع کی کنه تهدید کردن که شما خط مشی ایرانسل رو رعایت نکرده اید و اگر ادامه بدید سرعتتون کم میشه و ....نگیرین آقا نگیرین.....به خدا شاتل و پارس آلاین یه چیزه دیگن![]()
2 مگ ایرانسل - چطوره؟
عزیزه من اصلا طرف 2 مگ ایرانسل نرو.......آقا ......ای مردم.......طرف ایرانسل نرین......واقعا دزد شده......حروم خور شدن........من 2 مگ نامحدود دارم و دارم ماهی 135 هزار تومان میدم براش اما جدیدا 20 گیگ دانلود می کنیم شروع کی کنه تهدید کردن که شما خط مشی ایرانسل رو رعایت نکرده اید و اگر ادامه بدید سرعتتون کم میشه و ....نگیرین آقا نگیرین.....به خدا شاتل و پارس آلاین یه چیزه دیگن
کلا نامحدود وایمکس نگیر، اصلا بدرد نميخورهدوستان وضعیت دو مگ نامحدود ایرانسل چطوره ؟
کلا نامحدود وایمکس نگیر، اصلا بدرد نميخوره
ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4
جدا ؟منم تایید میکنم . نامحدود وایمکس خیلی افتضاحه . و سرعت 2 مگ فکر کنم سرعتش در حدود 60 یا 70 باشه
جدا ؟
خودتون داشتید ؟
جالبه ؟ یعنی 2 مگ که 120 تومنه 70 تا میدهمن نامحود 512 داشتم که سرعتش بیشتر از 30نمیشد .. ولی الان اومدم 128 ویژه گرفتم که در ماه 23 تومن میدم با 5 گیگ ترافیک و شبا هم از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان دانلود دارم با سرعت 250 تا 300 کیلو بایت و شبی بین 4 تا 4.5 گیگ دانلود دارم
جالبه ؟ یعنی 2 مگ که 120 تومنه 70 تا میده
اونوقت 128 که معمولا رو سرویس های وایمکس سرعتش فقله شبا 250 تا میده ؟
واقعا ؟!
کسی دیگه هم هست مثله شما اینقد خوش شانس باشه ؟
اخه برادر 128 کیلوبیت که زور بزنه 16 کیلو بایت میده ! اخه چطور شبا شما 250 کیلوبایت میکشی ؟فکر کنم به جز تهران و خوزستان تو همه شهرها این 128 ویژه و اشتراک 1 به 1 فعال باشه .. در مورد 2مگ وقتی شما نامحدود میگیری بین 8 نفر شیر میشه که اصطلاحا بهش میگن 1 به 8 و سرعت وافعی رو بهت نمیدن و به خاطر همین سرعتت بین 70 است و این موضوع تو 128 معمولی هم همینه یعنی سرعتش 15 هست ولی وقتی 128 ویژه بگیری میشه اشتراک 1به 1 و سرعت واقعی 128 رو بهت میدن و به خاطر همین هم سرعتش خوبه
اخه برادر 128 کیلوبیت که زور بزنه 16 کیلو بایت میده ! اخه چطور شبا شما 250 کیلوبایت میکشی ؟
ببخشید اگه اینجوری با تعجب حرف میزنم اخه واقعا واسم عجیبه