• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
جالبه ؟ یعنی 2 مگ که 120 تومنه 70 تا میده
اونوقت 128 که معمولا رو سرویس های وایمکس سرعتش فقله شبا 250 تا میده ؟
واقعا ؟!
کسی دیگه هم هست مثله شما اینقد خوش شانس باشه ؟
من ۲ مگ نامحدود ایرانسل دارم و سرعت دانلودم همیشه ۲۵۰ هست و کمتر نمیشه......حتی شب تا صبح هم فرقی نمی کنه.....اما اسمش فقط نامحدوده و اگر زیاد دانلود کنی بهت گیر میدن و تهدید می کنن که سرعتت رو میارن پایین .

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم. یک مدت زیاد ازش استفاده نمیکردم. الان پسورد وایرلسش رو فراموش کردم. ولی یوزر پس،ecare رو دارم. اکانتم هم فعاله. فقط یوزر پس وایرلس رو ندارم.
یه راهنمایی بکنید چطور میتونم این پسورد وایرلس رو ریست کنم.

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
وارد 192.168.1.1 بشید،یوزر و پس admin رو بزنید، بالا سمت چپ بخش networking ، بخش وای فای بشید
تنظیمات رو روی حالت دستی بزارید، بعد برید مرحله بعدی، در بخش پسورد ، رمز عبور جدید رو بزنید، بعد تایید کنید
درست میشه

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
دوستان من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم. یک مدت زیاد ازش استفاده نمیکردم. الان پسورد وایرلسش رو فراموش کردم. ولی یوزر پس،ecare رو دارم. اکانتم هم فعاله. فقط یوزر پس وایرلس رو ندارم.
یه راهنمایی بکنید چطور میتونم این پسورد وایرلس رو ریست کنم.

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
مدل مودم؟

W00T1991

Registered User
لایک‌ها
22
من ۲ مگ نامحدود ایرانسل دارم و سرعت دانلودم همیشه ۲۵۰ هست و کمتر نمیشه......حتی شب تا صبح هم فرقی نمی کنه.....اما اسمش فقط نامحدوده و اگر زیاد دانلود کنی بهت گیر میدن و تهدید می کنن که سرعتت رو میارن پایین .
تا چند گیگ دانلود کنی اذیت میکنن ؟

ALI_BAMARAM

Registered User
لایک‌ها
37
فکر کنم بالای 6 گیگ در روز اذیت میکنن

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
تا چند گیگ دانلود کنی اذیت میکنن ؟

فکر کنم بالای 6 گیگ در روز اذیت میکنن
ماهه قبل نزدیکه ۷۰ گیگ دانلود کردم و بهم گیر دادن و زدن سرعتم رو کم کردن.....
این ماه واقعا دانلود هام به ۵۰ گیگ نرسیده بود که باز هشدار دادن خط مشی رو رعایت نکنی سرعتت کم میشه...نمی دونین چه قدر تو دلم فحششون دادم...تازه زنگ هم میزنیم به پشتیبانی جوری با آدم جدیدا حرف می زنن انگار حجم ترافیکه باباشونو دارم مصرف می کنم......ماهی ۱۳۵ هزار تومن کم پولی نیست به خدا.......۱۳۵ تومن میدم و تازه اسمش هم نامحدوده اماااااااا نمی تونم نامحدود دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم پارس آنلاین و شاتل هم همینن یا نه....چون میخوام سرویسم رو عوض کنم چون شنیدم سرعتشون عالیه.....۲ مگ ایرانسل که به من سرعت دانلود ۲۵۰ میده....

ALI_BAMARAM

Registered User
لایک‌ها
37
این که کمتر از 2 گیگ در روز میشه .. اصلا به صرفه نیست . من 128 ویژه دارم شبی 4 گیگ دانلود دارم ..

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
این ماه واقعا دانلود هام به ۵۰ گیگ نرسیده بود که باز هشدار دادن خط مشی رو رعایت نکنی سرعتت کم میشه...نمی دونین چه قدر تو دلم فحششون دادم...تازه زنگ هم میزنیم به پشتیبانی جوری با آدم جدیدا حرف می زنن انگار حجم ترافیکه باباشونو دارم مصرف می کنم......ماهی ۱۳۵ هزار تومن کم پولی نیست به خدا.......۱۳۵ تومن میدم و تازه اسمش هم نامحدوده اماااااااا نمی تونم نامحدود دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم پارس آنلاین و شاتل هم همینن یا نه....چون میخوام سرویسم رو عوض کنم چون شنیدم سرعتشون عالیه.....۲ مگ ایرانسل که به من سرعت دانلود ۲۵۰ میده....
من قبلا ٥١٢ ايرانسل داشتم
فكركنم تا ماهي ١٠٠گيگ هم دانلودم ميشد اگه اشتباه نكنم
هيچ گيري هم نداشتن
تقريبا كل ساعات شبانه روز در حال دانلود بودم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
من قبلا ٥١٢ ايرانسل داشتم
فكركنم تا ماهي ١٠٠گيگ هم دانلودم ميشد اگه اشتباه نكنم
هيچ گيري هم نداشتن
تقريبا كل ساعات شبانه روز در حال دانلود بودم!

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله منم تا 3 ماهه ئیش ماهی بالای 100 گیگ دانلود داشتم فیلم و سریال و موزیک...اما الان با ترس و لرز دکمه Start Download رو می زنم.....بری تو سایت ایرانسل زده....قانونه جدیدشه.....

دوستان کسی از شاتل و ... خبر نداره که مثل اینه یا نه ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
بله منم تا 3 ماهه ئیش ماهی بالای 100 گیگ دانلود داشتم فیلم و سریال و موزیک...اما الان با ترس و لرز دکمه Start Download رو می زنم.....بری تو سایت ایرانسل زده....قانونه جدیدشه.....

دوستان کسی از شاتل و ... خبر نداره که مثل اینه یا نه ؟

شاتل بد تر از اون هست، بدون اخطار سرعت شما رو محدود میکنه اگه دانلودر باشی.

ghaf.amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان گول این کلاه بردار دز.د رو نخورید
من 2مگ گرفتم سرعتش روز ها زیر 50 شب ها زیر 30 کیلو
تازه آنتن 4خط پر میشد
بعد هم مودمو فروختم کلی رو مودم سود کردم

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
دوستان گول این کلاه بردار دز.د رو نخورید
من 2مگ گرفتم سرعتش روز ها زیر 50 شب ها زیر 30 کیلو
تازه آنتن 4خط پر میشد
بعد هم مودمو فروختم کلی رو مودم سود کردم
داداش چقدر مودم رو فروختی؟ مدل مودم چی بود؟

farhad212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من امروز وایمکس دو مگ نامحدود ایرانسل گرفتم، سرعتش خوبه دانلودش حدود ۲۴۰ کیلوبایت بر ثانیه است ولی طبق چیزایی که اینجا خوندم سرم کلاه رفته و نامحدودش خیلی هم محدوده. :(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایرانسل خیلی گند شده. همه سرویسهاش. جیبهاشو حسابی پر کرده دیگه.

A10-9999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

هرگز شاتل نگیر چون اگه بخوای باهاش دانلود رایگان کنی هم باید حدود 5000 تومن هزینه دانلود شبانه رو بدی!!! هم سرعت شبانش خوبه اما اگه هرسب چند گیگ دانلود کنی، سرعت شبانه بدجور محدود میکنن! پس اگه سرعت رایگان خوب نیاز داری، از شاتل نگیر.

برای راهنمایی بیشتر این متن پایین رو بخون:

هرکجا که بری همینه و خیلی کیفیت سرویست فرقی نمی کنه چون همشون دزدها و مارمولکای خوبی هستن. من از پارسو آسیاتر و مخابرات سرویس داشتم و درباره بقیه شرکتا هم زیاد جستجو کردم و تنها پیشنهاد من پارس آنلاین هستش. با اینکه سرعت و کیفیتش افت زیادی کرده اما هنوزم در ایران، بهترین سرویس رو با کمترین هزینه ارایه می ده. من الان سرویس 52 30 گیگش رو دارم که با 8% مالیات مزخرف ارش افزوده، شد 68،200. توی روز سرعتش زیاد خوب نیست و بجز چند ساعت صبح زود و چند ساعت آخر شب، سرعتش از 60 - 70 تا 150 - 200 متغیره و هرچی شبکه شلوغ تر باشه سرعتش کمتر و کمتر میشه. اما خوبیش اینه که این ارتقای سرعتی که تا سقف 9 مگ برای سرویسای بالای 128 گزاشتن، توی ساعات شبانشم فعاله و من دیشب با سرعت 250 تا 350 دانلود میکردم. دقت کن سرویسم 512 هست. پس بیشتر سرعت دانلود شبانه رو هم داره. هرچقدر هم دانلود بکنی سرعتتو کم نمیکنن مثه شاتر، ایرانتر و غیره. پس من میگم الان فقط پارس.

Last edited:

farhad212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا حالا کسی تو لیست سیاه وایمکس نامحدود ایرانسل رفته؟
حدس می‌زنم فقط تهدید می‌کنن و تا حالا از کسی نشنیدم که سرعتش کم شده باشه یا قرارادشو فسخ کرده باشن.
لطفا اگه تجربه ای دارید بگید.

ghaf.amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
داداش چقدر مودم رو فروختی؟ مدل مودم چی بود؟

fm 130 بود
من تو تخفیف 2 سال پیش خریدم 30 تومن فروختم 150
اولش 128 گرفته بودم زنگ میزدم به پشتیبان میگفتم چرا سرعت 2کیلو بیشتر نمیشه!!!!!!!
شروع می کرد دری وری گفتن
کابلت چرا قرمزه چرا مانیتورت سامسونگه چرا میز کامپیوتر سیاه
از این دلایل می آورد که چرا سرعت کمه
امید وارم هیچ کسی ایرانسل نخره که بدجوری میره تو پاچش

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
مزخرف تر از ایرانسل وجود نداره. باز صدرحمت به مبین‌نت، با اینکه تو محل ما به سختی انتن میده، ولی سرعتش خوبه. ایرانسل ۵۱۲ گرفتم، سرعتش به زور ۱۲۸ میرسه. زنگ هم میزنم میگن سرعتت خیلی هم خوبه، اشتراک شر شده‌ست و از اینجور مزخرفات. تضمین بازپرداخت وجه هم که چرته، چون اونقدر قانون عجیب غریب دارن که هیچوقت شاملش نمیشی. کلی پول مودم و سرویس و غیره وایمکس ایرانسل دادم، آخرشم رفتم همون مبین‌نت تمدید کردم!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
مزخرف تر از ایرانسل وجود نداره. باز صدرحمت به مبین‌نت، با اینکه تو محل ما به سختی انتن میده، ولی سرعتش خوبه. ایرانسل ۵۱۲ گرفتم، سرعتش به زور ۱۲۸ میرسه. زنگ هم میزنم میگن سرعتت خیلی هم خوبه، اشتراک شر شده‌ست و از اینجور مزخرفات. تضمین بازپرداخت وجه هم که چرته، چون اونقدر قانون عجیب غریب دارن که هیچوقت شاملش نمیشی. کلی پول مودم و سرویس و غیره وایمکس ایرانسل دادم، آخرشم رفتم همون مبین‌نت تمدید کردم!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
خب 512 که باید 64 سرعت بده :| :O

بالا