• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
امروز رفتم میدون **** گفتم یکم اعزام هستم هنوز کد ندادن. گفت ١٥ خرداد به بعد معلوم میشه.
گفتم ارشد تهران می افتم ؟ گفت معلوم نیست هیچی!!

Sent from my Nexus 4

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی.. باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
ولی لیسانس در هیچکدام از ارگان های دیگه پست نمیده چون در ارتش افسره و در نیروی انتظامی معمولا راهور هست.. اگر کلانتری هم بیوفته بازم ستوان سوم ها معمولا راننده میشن..

فوق لیسانس با دوره تکمیلی ستوان سوم هست..
خدمت در **** مزیا ومعایبی داره/ کلا خیلی مد شده میگن خدمت تو **** راحته و خوش به حالت.. ولی برای فوق لیسانس ها ارتش خیلی بهتره.. ولی برای دیپلم **** بهتره چون عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی چون اونجا همه باهم برادرن و درجه هیچ تاثیری نداره. در نیروی انتظامی هم همینطوره..ولی نیروی انتظامی خوب شرایط کاریش فرق داره بیشتره آماده باشن.. ولی کلا بستگی به روحیات هرکس داره که در کدام ارگان بیشتر به روحیه اش میخوره..
دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی..
من لیسانس نرم افزار هستم و درجه ام ستوان سوم هست. یکی از بچه های قدیم پادگانمون لیسانس کشاورزی هست و رزمدار یکم.

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
در پادگان های دیگه رو نمیدونم، ولی در پادگان ما، من که ستوان سوم هستم، هفته ای یک شب پاسبخش هستم و اون دوستم که با لیسانس، رزمدار یکم هست، افسر شیفت هست.

عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی
درسته که توی ****، احترام نظامی خیلی کمرنگ تره. ولی به اون صورت هم نیست که لیسانس و فوق لیسانس جارو بکشن.

ما آموزشی نرفتیم و فقط یک هفته کلاس های عقیدتی بودیم. اونجا یه پاسدار باوجدان که مسئول کلاس های عقیدتی بود، یه حرف خوبی زد. گفت بعد از کلاس های عقدتی، حکم رو بهتون میدن و همه تون افسر میشید. اما حواستون باشه که خودتون شوت نباشید و به کسی سواری ندید. گفت هیچکس حق نداره از شما بیگاری بکشه یا بگه جایی رو جارو کن.

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان من شنیدم توی **** واسه کسائی که فوق دیپلم و بالاتر هستند اولویت اول خدمت در شهر خودشونه و بعد استان خودشون و بعد جاهای دیگه آیا این درسته!!!!؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من شنیدم توی **** واسه کسائی که فوق دیپلم و بالاتر هستند اولویت اول خدمت در شهر خودشونه و بعد استان خودشون و بعد جاهای دیگه آیا این درسته!!!!؟
امروز از **** وظیفه سالن ٣ پرسیدم گفت معلوم نیست. چون فوق لیسانس قبلاً شهر خودش می افتاد اما این گفت اصلا معلوم نیست هیچی که اموزشی یا دوره اصلی کجا بیفتیم.

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان برای لیسانس دیگه چیزی کم نمیکنند؟قبلا مثلا لیسانس1ماه و فوق2ماه و ...از 21ماه کم میکردند،الان همچین داستانی نیست؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان همانطور که شنیدید از این به بعد کارت سبز در خونه نمیاد و باید از+10بگیریم.من1تیر اعزامم فقط المثنی از +10گرفتم و اصلی که هلوگرام داره رو هنوز نگرفتم .اگه بزارم با برگ سفید 15خرداد به بعد از +10 بگیرم مشکلی پیش میاد؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی.. باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
ولی لیسانس در هیچکدام از ارگان های دیگه پست نمیده چون در ارتش افسره و در نیروی انتظامی معمولا راهور هست.. اگر کلانتری هم بیوفته بازم ستوان سوم ها معمولا راننده میشن..

فوق لیسانس با دوره تکمیلی ستوان سوم هست..
خدمت در **** مزیا ومعایبی داره/ کلا خیلی مد شده میگن خدمت تو **** راحته و خوش به حالت.. ولی برای فوق لیسانس ها ارتش خیلی بهتره.. ولی برای دیپلم **** بهتره چون عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی چون اونجا همه باهم برادرن و درجه هیچ تاثیری نداره. در نیروی انتظامی هم همینطوره..ولی نیروی انتظامی خوب شرایط کاریش فرق داره بیشتره آماده باشن.. ولی کلا بستگی به روحیات هرکس داره که در کدام ارگان بیشتر به روحیه اش میخوره..

دوست عزیز من نمیدونم شما کجا خدمت میکنی!!!!!! ولی اینجا از این خبرا نیست! والا از سال 91 توی نیروی هوافضا **** (نیرو هوایی سابق) تا الان هرکی که دوره تکمیلی رفته باشه آموزشی دیگه خبری نیست و درجه اش میشه ستوان سه (البته من الان دارم در مورد لیسانس صحبت میکنم) و اگه دوره تکمیلی نرفته باشه در صورت داشتن سابقه بسیج فعال هم باید آموزشی بره و نهایت دو خط میاد زیر اون سه تا هلال! اگه هم مثل من هیچ سابقه بسیجی نداشته باشه میشه سه هلال یه خط
در مورد پست و پاسبخشی و....... هم توی **** پادگان با پادگان فرق داره! مثلا پادگان ما رسما پدر صاحب اکثر لیسانسه ها رو در میاره اما پادگان کناریمون کویته!
توی پادگان ما لیسانسه از پست با اسلحه بگیر تا جارو و بیل و کلنگ زنی و ببخشید عملگی میکنن در حد لالیگا اما مثلا هم دوره ای خود من پادگانشون 5 دقیقه با ما فاصله داره و الان توی یه ساختمون اداری داره عشق و حال میکنه (نوش جونش)
لیسانس توی نیرو انتظامی هم تا دلت بخواد پست های وحشتناک دارن (مرزبانی) رفیق خود من با لیسانس رو برجک بتنی تو تبعیدگاه داره پست میده (دالامپر) در ضمن درجه های لیسانسه ها توی نیرو انتظامی کاملا رندوم و عشقیه و اینجور نیست که همشون بشن ستوان سه!(از استوار دو شروع میشه تا ستوان سه)
پست فقط توی ارتش برای لیسانسه ها نیست!

paydar69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان همانطور که شنیدید از این به بعد کارت سبز در خونه نمیاد و باید از+10بگیریم.من1تیر اعزامم فقط المثنی از +10گرفتم و اصلی که هلوگرام داره رو هنوز نگرفتم .اگه بزارم با برگ سفید 15خرداد به بعد از +10 بگیرم مشکلی پیش میاد؟
الان که 26 روز از پست کردن دفترچه ام گذشته اما برگ سبز منم هنوز نیومده. خودم رفتم المثنی رو از پلیس +10 گرفتم خوردم اعزامی 1 تیر
مگه برگ سبز اصلی که هلوگرام داره رو 15 خرداد به بعد خود پلیس +10 میده؟! من که بعید میدونم.

subroza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شنیدم کسایی که دوره تکمیلی بسیج رفتن.مدت آموزشی واسشون 21 روزه . درسته ؟؟
من اعزام 1.4 هستم.قبل از پست کردن دفترچه یه بنده خدایی بهم قول پذیرش **** داده بود.که از شانس ما نشد.فرصت امریه گرفتن رو هم از دست دادم.
الان میخوام واسه معافیت پزشکی درخواست بدم که حداقل معاف از رزم رو بگیرم (پارگی مینیسک درجه 2 (نمیتونم بدوم.زانو درد میشم) - واریکوسل درجه 1 )
رفتم پلیس + 10 . نمیدونستن چه فرمی رو باید پر کنم !!!!!!!!

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
الان که 26 روز از پست کردن دفترچه ام گذشته اما برگ سبز منم هنوز نیومده. خودم رفتم المثنی رو از پلیس +10 گرفتم خوردم اعزامی 1 تیر
مگه برگ سبز اصلی که هلوگرام داره رو 15 خرداد به بعد خود پلیس +10 میده؟! من که بعید میدونم.
راستش منم نمیدونستم توی صفحه قبلی همین تایپیک یه دوستی گفت خودش رفته گرفته.منم چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که دیگه برگه اعزام به خدمت به درب منزل مشمولین ارسال نمیشود و از+10باید اخذ شود.اون 15ام هم به خاطر اینه که از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
الان به یه نتیجه ای رسیدم.
کسی که میخواد درس بخونه اگه بره خدمت دق میکنه ..........
از طرفی خدمت نری کلی راه گرفته میشه .
از طرفی بری بهترین دوران زندگیت به گاج میره(از لیسانس بخوایی بری)وگر نه از دیپلم بری عشقه .سنت میره بالا اصن وضعی ......
کارهای الکی .روزمرگی .کارایه مسخره.تو مخیهای الکی کلا هیچ به هیچ /بود و نبودت هیچ فرقی نداره فقط یه روز درمیون باید 24 ساعت بازداشت بشی
یه جنازه که هیچ احساسی بش ندارن و حتی حرفشم درک نمیکنن.
من خودم دیگه مهر تسویه میکنم میرم ارشد ازاد ثبت نام میکنم.
فکر نکنید که ادمی هستم همش تو خونه بودم و بیرون زندگی نکردم و با ادما برخورد نداشتم.
من از وقتی دیپلمو گرفتم وارد دانشگاه شدم تقریبا 4-5 تا کار نیمه وقت انجام دادم .همه نوع کاری
اما محیط سربازی به جد با همه چی فرق میکنه ..........

paydar69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش منم نمیدونستم توی صفحه قبلی همین تایپیک یه دوستی گفت خودش رفته گرفته.منم چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که دیگه برگه اعزام به خدمت به درب منزل مشمولین ارسال نمیشود و از+10باید اخذ شود.اون 15ام هم به خاطر اینه که از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.
بله گویا همینطوره که میگی و قراره دیگه برگ آماده به خدمت یا همون برگ سبز درب منازل مشمولین پُست نشه و به صورت آنلاین از +10 صادر و اخذ بشه. این خبر در سایت پلیس هم درج شده. حالا تا دیروز از طریق پست برگ سبز میومداا ، به ما که رسید آسمون تپید و باید خودمون بریم اخذ کنیم. حتما روز اعزام هم باید خودمون تکی بریم مرکز آموزش و خودمونو معرفی کنیم و گروهی نمیریم.والا.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&pageid=1492&newsview=3714

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بله گویا همینطوره که میگی و قراره دیگه برگ آماده به خدمت یا همون برگ سبز درب منازل مشمولین پُست نشه و به صورت آنلاین از +10 صادر و اخذ بشه. این خبر در سایت پلیس هم درج شده. حالا تا دیروز از طریق پست برگ سبز میومداا ، به ما که رسید آسمون تپید و باید خودمون بریم اخذ کنیم. حتما روز اعزام هم باید خودمون تکی بریم مرکز آموزش و خودمونو معرفی کنیم و گروهی نمیریم.والا.
پَ نَ پَ

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان به یه نتیجه ای رسیدم.
کسی که میخواد درس بخونه اگه بره خدمت دق میکنه ..........
از طرفی خدمت نری کلی راه گرفته میشه .
از طرفی بری بهترین دوران زندگیت به گاج میره(از لیسانس بخوایی بری)وگر نه از دیپلم بری عشقه .سنت میره بالا اصن وضعی ......
کارهای الکی .روزمرگی .کارایه مسخره.تو مخیهای الکی کلا هیچ به هیچ /بود و نبودت هیچ فرقی نداره فقط یه روز درمیون باید 24 ساعت بازداشت بشی
یه جنازه که هیچ احساسی بش ندارن و حتی حرفشم درک نمیکنن.
من خودم دیگه مهر تسویه میکنم میرم ارشد ازاد ثبت نام میکنم.
فکر نکنید که ادمی هستم همش تو خونه بودم و بیرون زندگی نکردم و با ادما برخورد نداشتم.
من از وقتی دیپلمو گرفتم وارد دانشگاه شدم تقریبا 4-5 تا کار نیمه وقت انجام دادم .همه نوع کاری
اما محیط سربازی به جد با همه چی فرق میکنه ..........

درسته دوسته عزیز.من وقتی لیسانس گرفتم دوره تکمیلی هم داشتم اما **** منو جذب نکرد و از 200 نفر فقط 50 نفر جذب کرد و150 نفر دیگه افتادن نیروی انتظامی و ارتش.. من دو هفته مونده بود به اعزامم تو نیروی انتظامی افتاده بودم که جواب ارشد آزاد اومد.. جای خیلی تاپی هم نبود یه شهر معمولی مثل تمام واحد های دیگه اش..
خیلی ها گفتن برو درست رو ادامه بده و خیلی ها هم گفتن برو خدمتو اول تموم کن
ولی من تصمیمم این بود که ارشدم رو بگیرم چون تا لیسانس اومدم حیفه.. تصمیم من این بود که درسم رو به آخر برسونم.. خلاصه رفتم ثبت نام قطعی کردم و اعزامم باطل شد ولی خدمت رو باید یا با دیپلم رفت.یا وقتی که دیگه مطمئنی ادامه نمیدی.مثلا من دیگه مطمئن هستم دکترا شرکت نمیکنم..
محیط سربازی و نظامی خیلی خیلی بیخوده.. من لیسانس دیدم ته مونده های غذای کادری هارو جمع میکرده تو کلانتری و ظرفهارو میشسته و بعد تی میکشیده و ماشین میشسته و پست میداده و حتی دیدم به چشم تو پادگان **** لیسانس باغچه و اطراف پادگان بیل میزده..

Last edited:

hooman233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من لیسانس نرم افزار هستم و درجه ام ستوان سوم هست. یکی از بچه های قدیم پادگانمون لیسانس کشاورزی هست و رزمدار یکم.

در پادگان های دیگه رو نمیدونم، ولی در پادگان ما، من که ستوان سوم هستم، هفته ای یک شب پاسبخش هستم و اون دوستم که با لیسانس، رزمدار یکم هست، افسر شیفت هست.

درسته که توی ****، احترام نظامی خیلی کمرنگ تره. ولی به اون صورت هم نیست که لیسانس و فوق لیسانس جارو بکشن.

ما آموزشی نرفتیم و فقط یک هفته کلاس های عقیدتی بودیم. اونجا یه پاسدار باوجدان که مسئول کلاس های عقیدتی بود، یه حرف خوبی زد. گفت بعد از کلاس های عقدتی، حکم رو بهتون میدن و همه تون افسر میشید. اما حواستون باشه که خودتون شوت نباشید و به کسی سواری ندید. گفت هیچکس حق نداره از شما بیگاری بکشه یا بگه جایی رو جارو کن.
ی

دوست عزیز پادگان با پادگان فرق داره مثلا پادگان های **** تو تهران همینطوره که شما میفرمایید.ولی پادگان **** اراک هرکی که تکمیلی رفته یک درجه کمتر میدن.. ولی تو تهران یک درجه بیشتر.. با سابقه بسیج حتی ستوان سوم
ولی اراک به هیچ وجه لیسانس ستوان سوم نمیدن .اونایی که آموزشی برن رزمدار یکم. اونی که برگه سبز داشته باشه رزمدار دوم

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
راستش منم نمیدونس..........
از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.
البته دو سال ؛)

هر کلمه از این خبر مبهمه :))
# در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مشمولان و ارتقاء سطح خدمات الکترونیکی و همچنین افزایش سرعت رسیدگی به وضعیت مشمولان#

خدمت رسانی: تعجیل در بیگاری
هر چه بیشتر : هر چه سریعتر
ارتقاء سطح خدمات الکترونیک : مراجعه حضوری به بعلاوه ده (نه احیانا مثل کارت شناسایی کنکور پرینت کنیم و معتبر باشه. اخه سگ هم میاد خودش جا بزنه بره یه جا دیگه خدمت که ما بدبخت ها کنیم ؟؟) البته مدیونین هزینه دفاتر کاهش بدید چون دیگه با پست ارسال نمیکنین و هزینه پست نمیدین و همچنین از ما هم ٥٠٠ تومن واسه پرینت بعلاوه ده اخذ نمیکنه (که اصلش ٣٠٠ تومنه گویا. اما عید اصفهان مجانی بهم دادن) حالا پول هولوگرام ازمون نگیرن خوبه !!
افزايش سرعت :منظور من و امثال منه که ٢٥ اسفند فرستادیم و در اثر سرعت زیاد داریم حالت تهوع میگیریم و باید تا ١٥ خرداد یعنی حدودا ٨٠ روز معطل باشیم تا مفهوم سرعت بالا رو درک کنیم.... تازه بعد از ٨٠ روز تحمل سرعت بالا بازم معلوم نیست کجا می افتیم تا روز اعزام!! سرعته دیگه.... کاریش نمیشه کرد
مشمولان : مفعولان.

پی نوشت : همچنان سهل میگیریم که سهل بگذره.... فقط بگذره :))

Sent from my Nexus 4

Last edited:

PIQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دو هفته دیگه اعزامم، سازمان به کار گیرنده: دژبان مرکز، مرکز آموزش: آموزشگاه کهریزک سماجا... کسی اینجا خدمت کرده؟ چجوریاس؟ راستی برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟ اشکال داره؟ باید برم **** وظیفه؟؟

• Like
Reactions: _ni

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
دو هفته دیگه اعزامم، سازمان به کار گیرنده: دژبان مرکز، مرکز آموزش: آموزشگاه کهریزک سماجا... کسی اینجا خدمت کرده؟ چجوریاس؟ راستی برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟ اشکال داره؟ باید برم **** وظیفه؟؟
برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟
برگ سبز مهم نیست. توی برگ سبز، فقط تاریخ اعزام نوشته میشه. مهم برگه سفید هست.

باید برم **** وظیفه؟؟
نه. همون تاریخی که نوشته، به همون آدرسی که گفته مراجعه کن. پایین برگ سفید نوشته که چه مدارکی همراهت باشه.

• Like
Reactions: PIQ

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
من اموزشی اینجا بودم ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
آقا یه عکسی اسکنی چیزی میشه لطفاً بذاری ببینیم این برگ چطوریه چی داره چی نداره
ممنون

Sent from my Nexus 4

بالا