دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی.. باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
ولی لیسانس در هیچکدام از ارگان های دیگه پست نمیده چون در ارتش افسره و در نیروی انتظامی معمولا راهور هست.. اگر کلانتری هم بیوفته بازم ستوان سوم ها معمولا راننده میشن..
فوق لیسانس با دوره تکمیلی ستوان سوم هست..
خدمت در **** مزیا ومعایبی داره/ کلا خیلی مد شده میگن خدمت تو **** راحته و خوش به حالت.. ولی برای فوق لیسانس ها ارتش خیلی بهتره.. ولی برای دیپلم **** بهتره چون عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی چون اونجا همه باهم برادرن و درجه هیچ تاثیری نداره. در نیروی انتظامی هم همینطوره..ولی نیروی انتظامی خوب شرایط کاریش فرق داره بیشتره آماده باشن.. ولی کلا بستگی به روحیات هرکس داره که در کدام ارگان بیشتر به روحیه اش میخوره..
من لیسانس نرم افزار هستم و درجه ام ستوان سوم هست. یکی از بچه های قدیم پادگانمون لیسانس کشاورزی هست و رزمدار یکم.دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی..
در پادگان های دیگه رو نمیدونم، ولی در پادگان ما، من که ستوان سوم هستم، هفته ای یک شب پاسبخش هستم و اون دوستم که با لیسانس، رزمدار یکم هست، افسر شیفت هست.خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
درسته که توی ****، احترام نظامی خیلی کمرنگ تره. ولی به اون صورت هم نیست که لیسانس و فوق لیسانس جارو بکشن.عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی
امروز از **** وظیفه سالن ٣ پرسیدم گفت معلوم نیست. چون فوق لیسانس قبلاً شهر خودش می افتاد اما این گفت اصلا معلوم نیست هیچی که اموزشی یا دوره اصلی کجا بیفتیم.دوستان من شنیدم توی **** واسه کسائی که فوق دیپلم و بالاتر هستند اولویت اول خدمت در شهر خودشونه و بعد استان خودشون و بعد جاهای دیگه آیا این درسته!!!!؟
دوست عزیز اگر دوره تکمیلی رفته باشی که آموزشی نداشته باشی درجه ات در **** سه تا هلال یه خط زیر که در واقع استوار دوم یا رزمدار دوم میشه// ولی اگه آموزشی بری در **** سه تا هلال دوخط زیر در واقع استوار یکم یا رزمدار یکم میشی.. باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که درجه دارها دفترچه باید پر کنن و تردد ندارند و اینکه حتما حتما حتما پست میدن.. و پاسبخشی در کار نیست.. در پادگان **** به چشم دیدم که لیسانس دوشب در هفته پست میده
ولی لیسانس در هیچکدام از ارگان های دیگه پست نمیده چون در ارتش افسره و در نیروی انتظامی معمولا راهور هست.. اگر کلانتری هم بیوفته بازم ستوان سوم ها معمولا راننده میشن..
فوق لیسانس با دوره تکمیلی ستوان سوم هست..
خدمت در **** مزیا ومعایبی داره/ کلا خیلی مد شده میگن خدمت تو **** راحته و خوش به حالت.. ولی برای فوق لیسانس ها ارتش خیلی بهتره.. ولی برای دیپلم **** بهتره چون عملا هیچ فرقی تو درجه هاش نیست و قانونی نداره و ممکنه شما با فوق لیسانس هم جاروکشی کنی چون اونجا همه باهم برادرن و درجه هیچ تاثیری نداره. در نیروی انتظامی هم همینطوره..ولی نیروی انتظامی خوب شرایط کاریش فرق داره بیشتره آماده باشن.. ولی کلا بستگی به روحیات هرکس داره که در کدام ارگان بیشتر به روحیه اش میخوره..
الان که 26 روز از پست کردن دفترچه ام گذشته اما برگ سبز منم هنوز نیومده. خودم رفتم المثنی رو از پلیس +10 گرفتم خوردم اعزامی 1 تیردوستان همانطور که شنیدید از این به بعد کارت سبز در خونه نمیاد و باید از+10بگیریم.من1تیر اعزامم فقط المثنی از +10گرفتم و اصلی که هلوگرام داره رو هنوز نگرفتم .اگه بزارم با برگ سفید 15خرداد به بعد از +10 بگیرم مشکلی پیش میاد؟
راستش منم نمیدونستم توی صفحه قبلی همین تایپیک یه دوستی گفت خودش رفته گرفته.منم چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که دیگه برگه اعزام به خدمت به درب منزل مشمولین ارسال نمیشود و از+10باید اخذ شود.اون 15ام هم به خاطر اینه که از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.الان که 26 روز از پست کردن دفترچه ام گذشته اما برگ سبز منم هنوز نیومده. خودم رفتم المثنی رو از پلیس +10 گرفتم خوردم اعزامی 1 تیر
مگه برگ سبز اصلی که هلوگرام داره رو 15 خرداد به بعد خود پلیس +10 میده؟! من که بعید میدونم.
بله گویا همینطوره که میگی و قراره دیگه برگ آماده به خدمت یا همون برگ سبز درب منازل مشمولین پُست نشه و به صورت آنلاین از +10 صادر و اخذ بشه. این خبر در سایت پلیس هم درج شده. حالا تا دیروز از طریق پست برگ سبز میومداا ، به ما که رسید آسمون تپید و باید خودمون بریم اخذ کنیم. حتما روز اعزام هم باید خودمون تکی بریم مرکز آموزش و خودمونو معرفی کنیم و گروهی نمیریم.والا.راستش منم نمیدونستم توی صفحه قبلی همین تایپیک یه دوستی گفت خودش رفته گرفته.منم چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که دیگه برگه اعزام به خدمت به درب منزل مشمولین ارسال نمیشود و از+10باید اخذ شود.اون 15ام هم به خاطر اینه که از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.
پَ نَ پَبله گویا همینطوره که میگی و قراره دیگه برگ آماده به خدمت یا همون برگ سبز درب منازل مشمولین پُست نشه و به صورت آنلاین از +10 صادر و اخذ بشه. این خبر در سایت پلیس هم درج شده. حالا تا دیروز از طریق پست برگ سبز میومداا ، به ما که رسید آسمون تپید و باید خودمون بریم اخذ کنیم. حتما روز اعزام هم باید خودمون تکی بریم مرکز آموزش و خودمونو معرفی کنیم و گروهی نمیریم.والا.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&pageid=1492&newsview=3714
الان به یه نتیجه ای رسیدم.
کسی که میخواد درس بخونه اگه بره خدمت دق میکنه ..........
از طرفی خدمت نری کلی راه گرفته میشه .
از طرفی بری بهترین دوران زندگیت به گاج میره(از لیسانس بخوایی بری)وگر نه از دیپلم بری عشقه .سنت میره بالا اصن وضعی ......
کارهای الکی .روزمرگی .کارایه مسخره.تو مخیهای الکی کلا هیچ به هیچ /بود و نبودت هیچ فرقی نداره فقط یه روز درمیون باید 24 ساعت بازداشت بشی
یه جنازه که هیچ احساسی بش ندارن و حتی حرفشم درک نمیکنن.
من خودم دیگه مهر تسویه میکنم میرم ارشد ازاد ثبت نام میکنم.
فکر نکنید که ادمی هستم همش تو خونه بودم و بیرون زندگی نکردم و با ادما برخورد نداشتم.
من از وقتی دیپلمو گرفتم وارد دانشگاه شدم تقریبا 4-5 تا کار نیمه وقت انجام دادم .همه نوع کاری
اما محیط سربازی به جد با همه چی فرق میکنه ..........
یمن لیسانس نرم افزار هستم و درجه ام ستوان سوم هست. یکی از بچه های قدیم پادگانمون لیسانس کشاورزی هست و رزمدار یکم.
در پادگان های دیگه رو نمیدونم، ولی در پادگان ما، من که ستوان سوم هستم، هفته ای یک شب پاسبخش هستم و اون دوستم که با لیسانس، رزمدار یکم هست، افسر شیفت هست.
درسته که توی ****، احترام نظامی خیلی کمرنگ تره. ولی به اون صورت هم نیست که لیسانس و فوق لیسانس جارو بکشن.
ما آموزشی نرفتیم و فقط یک هفته کلاس های عقیدتی بودیم. اونجا یه پاسدار باوجدان که مسئول کلاس های عقیدتی بود، یه حرف خوبی زد. گفت بعد از کلاس های عقدتی، حکم رو بهتون میدن و همه تون افسر میشید. اما حواستون باشه که خودتون شوت نباشید و به کسی سواری ندید. گفت هیچکس حق نداره از شما بیگاری بکشه یا بگه جایی رو جارو کن.
البته دو سال ؛)راستش منم نمیدونس..........
از 15خرداد به بعد مشخص میشه کدوم خراب شده باید 2ماه از عمرمونو تلف کنیم.
بله گویا همینطوره که میگی و قراره دیگه برگ آماده به خدمت یا همون برگ سبز درب منازل مشمولین پُست نشه و به صورت آنلاین از +10 صادر و اخذ بشه. این خبر در سایت پلیس هم درج شده. حالا تا دیروز از طریق پست برگ سبز میومداا ، به ما که رسید آسمون تپید و باید خودمون بریم اخذ کنیم. حتما روز اعزام هم باید خودمون تکی بریم مرکز آموزش و خودمونو معرفی کنیم و گروهی نمیریم.والا.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&pageid=1492&newsview=3714
دو هفته دیگه اعزامم، سازمان به کار گیرنده: دژبان مرکز، مرکز آموزش: آموزشگاه کهریزک سماجا... کسی اینجا خدمت کرده؟ چجوریاس؟ راستی برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟ اشکال داره؟ باید برم **** وظیفه؟؟
برگ سبز مهم نیست. توی برگ سبز، فقط تاریخ اعزام نوشته میشه. مهم برگه سفید هست.برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟
نه. همون تاریخی که نوشته، به همون آدرسی که گفته مراجعه کن. پایین برگ سفید نوشته که چه مدارکی همراهت باشه.باید برم **** وظیفه؟؟
من اموزشی اینجا بودم ?دو هفته دیگه اعزامم، سازمان به کار گیرنده: دژبان مرکز، مرکز آموزش: آموزشگاه کهریزک سماجا... کسی اینجا خدمت کرده؟ چجوریاس؟ راستی برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟ اشکال داره؟ باید برم **** وظیفه؟؟
آقا یه عکسی اسکنی چیزی میشه لطفاً بذاری ببینیم این برگ چطوریه چی داره چی ندارهدو هفته دیگه اعزامم، سازمان به کار گیرنده: دژبان مرکز، مرکز آموزش: آموزشگاه کهریزک سماجا... کسی اینجا خدمت کرده؟ چجوریاس؟ راستی برام برگ سفید اومده ولی برگ سبز نیومده، قضیه چیه؟ اشکال داره؟ باید برم **** وظیفه؟؟