yasharhi
Registered User
- نوشتهها
- 1,113
- لایکها
- 80
من یه سوال از شما دارم این تبلیغ فروشگاهی که توی امضات گذاشتی ارتباطی با خودت داره یا فقط قصد معرفی داشتی؟
parsianec ماله خودمه
من یه سوال از شما دارم این تبلیغ فروشگاهی که توی امضات گذاشتی ارتباطی با خودت داره یا فقط قصد معرفی داشتی؟
parsianec ماله خودمه
با این سن و سالی که شما دارید بهتره بیشتر به فکر درس و مشق باشید , کنترل همین سایت ها هم کلی وقت میخواد حالا بخوایید فروشگاه بزنید با اینهمه دردسر و ... فکر نکنم براتون بصرفه !دوستان یه راهنمایی میخواستم، من الان تقریبا روزانه 10 تا سفارش دارم از انواع محصولات و با مشارکت در فروش وب ام سی کار میکنم، حالا به نظر شما با روزی 10 تا 30 تا سفارش ارزش داره فروشگاه راه بندازم و خودم با رایارا کار کنم؟
دردسرش چقدره؟ از وب ام سی 100% راضی هستم اما میخوام بدونم اگر به درد میخوره یه فروشگاه بزنم خودم، درضمن سن زیر 18 سال هستم![]()
با این سن و سالی که شما دارید بهتره بیشتر به فکر درس و مشق باشید , کنترل همین سایت ها هم کلی وقت میخواد حالا بخوایید فروشگاه بزنید با اینهمه دردسر و ... فکر نکنم براتون بصرفه !
بهتره همون همکاری رو ادامه بدید !
والا من که علم غیب ندارم که بفهمم شما میخوایید کار رو به کس دیگه ای بدید !خوب استاد منم نگفتم که همه کار هاشو من میخوام انجام بدم![]()
شخص حقیقیش هست که میتونه کارهاش رو انجام بده فقط این سوال برام پیش اومد که با این تعداد سفارش اصلا ارزش راه اندازی داره و به سودش میارزه یا نه؟
دوستان یه راهنمایی میخواستم، من الان تقریبا روزانه 10 تا سفارش دارم از انواع محصولات و با مشارکت در فروش وب ام سی کار میکنم، حالا به نظر شما با روزی 10 تا 30 تا سفارش ارزش داره فروشگاه راه بندازم و خودم با رایارا کار کنم؟
دردسرش چقدره؟ از وب ام سی 100% راضی هستم اما میخوام بدونم اگر به درد میخوره یه فروشگاه بزنم خودم، درضمن سن زیر 18 سال هستم![]()
دوستان یه راهنمایی میخواستم، من الان تقریبا روزانه 10 تا سفارش دارم از انواع محصولات و با مشارکت در فروش وب ام سی کار میکنم، حالا به نظر شما با روزی 10 تا 30 تا سفارش ارزش داره فروشگاه راه بندازم و خودم با رایارا کار کنم؟
والا من که علم غیب ندارم که بفهمم شما میخوایید کار رو به کس دیگه ای بدید !
اگه میخوایید فروشگاه بزنید مسلما فقط نباید به فروش فروشگاه خودتون فکر کنید چون براتون فکر نکنم بصرفه ! اگه به فکر گسترش فروشگاهتون هستید (تبلیغ و سئو و ...) , فروشگاه رو بزنید .
ببنید شما حتی اگر یک محصول هم دارید می تونید و خوب هست برای معرفی اون یک وب سایت و یا وبلاگ داشته باشید.
اول با فروش نقدی جلو برید و بعد سیستم های پستی را با یک تحقیق خوب انتخاب کنید.
در کل با این وضعیت فروش نقدی بهتر است.
سوالی بود در خدمتم
با این تعداد سفارش به نظر من خودتان فروشگاه بزنید میتونید موفق تر باشید.
البته به قول جناب ساشی 24 اگر میخواید این سفارشات را به هر نحوی ( سئو ، سیستم همکاری فروش ، تبلیغات و ... ) گسترش بدید این کار را انجام بدید و صرفا اگر میخواید یک فروشگاه با همین تعداد سفارشی که الان کار میکنید داشته باشید به دردسرش نمیرزه..
برای دادن سفارش به شهرستان ها باید چیکار کرد من ترجیحا نمیخوام از cod استفاده کنم ..