• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره در خصوص راه اندازی فروشگاه اینترنتی

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
نظرتون چیه می تونه سودی توش باشه

می خوام فروشگاه سوغات شهر خودمون رو بزنم البته تو این فروشگاه سعی میشه با کیفیت ترین برند و جنس ها رو بفروشم (نکته:بخش خوردنی هاش بیشتر مد نظر هست)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

می خوام فروشگاه سوغات شهر خودمون رو بزنم البته تو این فروشگاه سعی میشه با کیفیت ترین برند و جنس ها رو بفروشم (نکته:بخش خوردنی هاش بیشتر مد نظر هست)

احتمال زیاد جواب نمیده
هم با سیستم پستی درو داغون میشه
هم تقریبا این چیزها بیرون زیاد پیدا میشه
کسی توی ایران نمیاد خوردنی از نت بخره مگر اینکه محصولات مشابه رو ارزونتر از بیرون بدی و چیزهای جدید بیاری که بیرون پیدا نمیشه

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80

100% جواب میده شک نکنید
ما هم بصورت گروهی با جمعی از مسئولان در حال راه اندازی فروشگاه صنایع دستی و سوغات اردبیل به تمام ایران هستیم .
توی اقتصاد یک نظریه وجود داره که میگه : محصول پر فروش رو نفروش که همه می فروشن ، محصولی رو بفروش که تنها تو فروشندش باشی .

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
احتمال زیاد جواب نمیده
هم با سیستم پستی درو داغون میشه
هم تقریبا این چیزها بیرون زیاد پیدا میشه
کسی توی ایران نمیاد خوردنی از نت بخره مگر اینکه محصولات مشابه رو ارزونتر از بیرون بدی و چیزهای جدید بیاری که بیرون پیدا نمیشه

آره مشکل اصلی پسته!
موافقم اما من می خوام یه چیزی ک واقعا عالی باشه بفروشم نه اینکه از اونایی که شما میگید بفروشم (هدف:فروش بهترین و با کیفیت ترین برند سوغات)

تو نت که ما چیز ارزون ندیدیم حتی سی دی با دی وی دی که اکثر فروشگا ه ها می فروشن گرونه اما در مورد اونم باید ببینم چی میشه
ممنون
100% جواب میده شک نکنید
ما هم بصورت گروهی با جمعی از مسئولان در حال راه اندازی فروشگاه صنایع دستی و سوغات اردبیل به تمام ایران هستیم .
توی اقتصاد یک نظریه وجود داره که میگه : محصول پر فروش رو نفروش که همه می فروشن ، محصولی رو بفروش که تنها تو فروشندش باشی .
مرسی بابت روحیه دادنت
منم فکر میکنم که جواب بده
حالا یا ضرر میشه یا نمیشه
ما قصدمان پول دار شدن تو یه شب نیست بلکه تحقق ضرب المثل :از تو حرکت از خدا برکت هست (اینو دوست دخترمون یه زمونی بهمون گفت :دی)

برید کنار ما میخواهیم حرکت کنیم :دی:دی:دی:دی

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8

خیلی از صنایع دستی هست که مشتری داره ولی همه جا هم پیدا نمی شه که اگه فروش اینترنتی رو راه بندازی و تبلیغات خوبی داشته باشی فروش خوبی داره ولی خوردنی چند تا مشکل داره مثلا شما یه شیرینی خاصی رو بخوای بفرستی اول اینکه مشتری پیش خودش میگه کلی پول پست بدم یه هفته هم صبر کنم معلوم نیست این چیزی که بفرسته بین راه چقدر ضربه ببینه .
دوم اینکه بسته هایی که برگشت بخوره قابل استفاده نخواهد بود به خاطر حمل ناصحیح پست .

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
خیلی از صنایع دستی هست که مشتری داره ولی همه جا هم پیدا نمی شه که اگه فروش اینترنتی رو راه بندازی و تبلیغات خوبی داشته باشی فروش خوبی داره ولی خوردنی چند تا مشکل داره مثلا شما یه شیرینی خاصی رو بخوای بفرستی اول اینکه مشتری پیش خودش میگه کلی پول پست بدم یه هفته هم صبر کنم معلوم نیست این چیزی که بفرسته بین راه چقدر ضربه ببینه .
دوم اینکه بسته هایی که برگشت بخوره قابل استفاده نخواهد بود به خاطر حمل ناصحیح پست .

صنایع دستی پر فروش نیست ولی این رو بدونید که اولین و تنها فروشگاه اینترنتی شهرتون خواهید بود .
در ضمن ارسال مواد غذایی به هیچ وجه توصیه نمی شه . ( ما برناممون اینه قالیچه ، تابلو فرش و از این چیزا بفروشیم )

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
منم با شما موافقم
و در حال حاضر مشکل اصلی پست هست
بازم ممنون
در ضمن سوغات شهر ما ارومیه(انواع نقل - حلوای گردویی - عرقیات گیاهی هست)
یعنی هیچ کس از نمیخواد بخره

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
منم با شما موافقم
و در حال حاضر مشکل اصلی پست هست
بازم ممنون
در ضمن سوغات شهر ما ارومیه(انواع نقل - حلوای گردویی - عرقیات گیاهی هست)
یعنی هیچ کس از نمیخواد بخره
نظری نیست

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر ما سوغات شهر فروش خوبی داره قطعا توش شکی نیست مساله همونطور که اشاره کردن دوستان ارسال هست حالا من با پست که قرارداد داشتم سی دی و وسایل کامپیوتر میفروختم چیز خراب شدنی نبود ولی شیرینی جات آسیب پذیرند.

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر ما سوغات شهر فروش خوبی داره قطعا توش شکی نیست مساله همونطور که اشاره کردن دوستان ارسال هست حالا من با پست که قرارداد داشتم سی دی و وسایل کامپیوتر میفروختم چیز خراب شدنی نبود ولی شیرینی جات آسیب پذیرند.
ممنون ک توجه کردین
پست برای این نوع سفارش راهکاری قرار نداده؟!
در ضمن سوغات شهر ما خودشون بسته بندی شده هستند فقط موندم که باید بازم بسته بندیش کنیم (یعنی از پست پاکت مخصوص بگیریم؟هزینش چقدره؟)
:wacko:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنون ک توجه کردین
پست برای این نوع سفارش راهکاری قرار نداده؟!
در ضمن سوغات شهر ما خودشون بسته بندی شده هستند فقط موندم که باید بازم بسته بندیش کنیم (یعنی از پست پاکت مخصوص بگیریم؟هزینش چقدره؟)
:wacko:

پست خیال خودشو راحت کرده
میگه جنس شکستی و مواد شیمیایی نمیگیریم
پست امکان تفکیک بسته ها براساس محتویات رو نداره
ولی تا اونجایی که اطلاع دارم tnt داره و براساس چیزی که میفرستی این موضوع رو مشخص میکنه
ولی tnt هم گرونه و شهرهای کمی رو ساپورت میکنه

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
خواهش میکنم آره شرکت جدید تیباکس این امکان رو داره البته تیپاکس هم شاید داشته باشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوردنی رو یه بار تست کردم ، جواب دادنش نزدیک صفر بود . 2 میلیون تومن شکلات و هله هوله رو خودمون خوردیم و کادو دادیم این و اون ( ممکن بود منقضی بشه )

دقت کن

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان برای بالا رفتن فروش فیلم و سریال چه راهکارهایی پیشنهاد می کنند

راههای افزایش فروش و نگهداشتن مشتری های قبلی

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بعد از گذشت یه مدت و تصمیمات جدید و تغییراتی که در نظر گرفته شد، مجددا تصمیم گرفته شد که فروشگاه راه اندازی بشه.

از فروشگاه سازا، کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟ روی پایگان زیاد فکر کردم، پیشنهاد همکاری هم گرفتم، اما هنوز دو دل هستم. سیستم های دیگه وضعیتشون چطوره ؟
در کل، پیشنهاد شما کدوم یکی هست ؟

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
حرف های دوستان تایید میشه به نظر منم سیستم همکاری در فروش پادینا بین بقیه سیستم های هم کاملتره و هم قیمتش خوبه ;)
سابقه و اعتبار خود فرشاد هم که خوب بوده , با خود فرشاد تماس بگیرید راهنماییتون میکنه

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
متاسفانه پادینا قیمتش بالاست، و با عرض معذرت چند نفری هم تایید نکردن و شکایت داشتن.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود..

لازم دونستم 1-2 نکته را عرض کنم تا منطقی تر به قضیه نگاه کنیم و از رو حدس و گمان و ... یک طرفه به قضیه نگاه نکنیم .

متاسفانه پادینا قیمتش بالاست،

شرکت های دیگه با امکاناتی کمتر از ما 1.6 میلیون تومن عرضه میکنند .

و با عرض معذرت چند نفری هم تایید نکردن و شکایت داشتن.

اگر بابت مشکلات چند ماه پیش هاست بود که ربطی به سیستم نداشت و مشکل کاملا حل شد .
ولی اگر مشکلی هست لطفا واضح تر اون دوستی که تایید نکرده بگه که ما بدونیم.

ممنون

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
والا من تازگی یه سیستم همکاری از جناب شمشاد خریدم که داره برام نصب میشه اما بقیه دوستام که زودتر گرفتن ( بعضیا بچه های همین فرومن ) کارایی و سودآوریشو تایید کردن

خودمم قبلا چند بار تو چند تا پروژه از کارای پادینا و شمشاد عزیز استفاده کردم و میتونم بگم که با خیال راحت کارشونو تایید می کنم ... بهرحال ایشون از قدیمی های کار تجارت الکترونیکن و زمانی که امثال من یا ایشون شروع کردیم ، تعداد فروشگاه های ایران به 10 تا هم شاید نمی رسید .

قیمت سیستم همکاریشم نصف دو سه تا مورد رقیبشه که . امکاناتشم انگار بیشتره

Last edited:

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
پرستا شاپ هم خیلی توپه

بالا