توضیحاتی در مورد سیستم همکاری در فروش به خصوص ایران مارکت سنتر :
بنده به هیچ وجه این روش فروش رو توصیه نمی کنم چونکه
1- خریدار باهوشه و متوجه میشه که محصول ماله شما نیست و رغبت کمتری برای خرید یک محصول که میدونه داره براش پورسانت فروش پرداخت می کنه نشون میده .
2- قیمت این نوع فروش خیلی بالاست و خریدار می تونه از فروشگاههایی که به صورت مستقیم عرضه می کنه خرید کنه و خیلی ارزونتر در بیاد
3- معمولا اکثر محصولات موجود در این پلنها ماله عهد دقیانوس هستش و محصولات جدید و پرفروش داخلش نیست .
4- تمام سود متعلق به شما نیست
در مورد همکاری در فروش که فکر کنم شما هم با نظر من موافق باشید که یکی از بهترین راه هاست برای افزایش فروش
فکر کنم بحث سر سیستم های مثل پرتال فروشگاهی ایران مارکت و سابقا dpay و اخیرا رایارا و پایگان باشه !!!
من خودم سفارش های یکی از فروشگاه هایی که داره با مامور پست جمع آوری که بسته های منو میگیره کار میکنه رو دیدم که خیلی از روزا سفارش هاش از یکی از سایت های معروف دانلود که اونم با اون مامور جمع آوری کار میکنه و الکساش زیر 100 هست بیشتره !!!
جالب این جاست که من هر چی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این فروشگاه سایت فروشگاهی مستقل نداره و فقط محصولاتشو ریخته توی پرتال فروشگاهی ایران مارکت
و وقتی هم رایارا و پایگان پرتال فروشگاهی و همکاری در فروش راه انداختند با اونا هم قرارداد بسته بود
همین چند روز هم که توی شاپ کیپر در این مورد بحث شد و خیلی از فروشگاه ها راضی بودن از سفارشاتشون
یکیشون میگفت فقط از طریق پرتال فروشگاهی ایران مارکت روزانه 10 سفارش میگیره
هرچی سرچ کردم نتوسنتم تاپیکو توی انجمن پیدا کنم تا لینکشو بگذارم
البته من خودم چون پارسپیکی ام این شیوه فروش رو تجربه نکردم
با این تفاسیر موارد 1 و 2 اتومات نفی میشه
مورد 3 هم : چه بهتر ما محصولات جدیدتر و به روزتر میگذاریم تا از رقبامون پیشی بگیریم !!!
مورد 4 : سود کمتر , فروش بیشتر !!!! ضمن این که فروشنده ها حاضر نیستند قیمت واقعی رو توی سیستم بگذارن و پولی که قراره به بازاریاب بدن رو میگذارن روی قیمت محصول
منم یه روزی کار اینترنتیمو با ایران دات بی زد شروع کردم و به عنوان بازاریاب واسه یه فروشنده و فقط با درج آگهی در سایت های نیازمندی روزانه 2 الی 3 سفارش میگرفتم