• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره در خصوص راه اندازی فروشگاه اینترنتی

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
.روي چه محصولي سرمايه گذاري كنم كه هميشه رونق داشته باشه؟ و جزو فيلم و موزيك هم نباشه .

Last edited:

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
البته نظر خودم و بسياري از دوستان اين است كه بايد يك سايت راه انداخت و خدمات داد و بعد از اون سراغ فروشگاه رفت.

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
دوستانی که واردن یه مشورت اصولی بدن .

من الان چند تا کتاب دارم می فروشم که میزان فروشش از طریق اینترنت خوبه و صرفا با چند تا آگهی رایگان مشتریا منو پیدا می کنن حالا دنبال محصولات مشابه به اینا می گردم چون انبار دارم مشکلی برای جا نیست ولی می خام مثل این کتاب ها نیاز به تبلیغات نداشته باشه .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
توضیحاتی در مورد سیستم همکاری در فروش به خصوص ایران مارکت سنتر :
بنده به هیچ وجه این روش فروش رو توصیه نمی کنم چونکه
1- خریدار باهوشه و متوجه میشه که محصول ماله شما نیست و رغبت کمتری برای خرید یک محصول که میدونه داره براش پورسانت فروش پرداخت می کنه نشون میده .
2- قیمت این نوع فروش خیلی بالاست و خریدار می تونه از فروشگاههایی که به صورت مستقیم عرضه می کنه خرید کنه و خیلی ارزونتر در بیاد
3- معمولا اکثر محصولات موجود در این پلنها ماله عهد دقیانوس هستش و محصولات جدید و پرفروش داخلش نیست .
4- تمام سود متعلق به شما نیست
در مورد همکاری در فروش که فکر کنم شما هم با نظر من موافق باشید که یکی از بهترین راه هاست برای افزایش فروش
فکر کنم بحث سر سیستم های مثل پرتال فروشگاهی ایران مارکت و سابقا dpay و اخیرا رایارا و پایگان باشه !!!

من خودم سفارش های یکی از فروشگاه هایی که داره با مامور پست جمع آوری که بسته های منو میگیره کار میکنه رو دیدم که خیلی از روزا سفارش هاش از یکی از سایت های معروف دانلود که اونم با اون مامور جمع آوری کار میکنه و الکساش زیر 100 هست بیشتره !!!
جالب این جاست که من هر چی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این فروشگاه سایت فروشگاهی مستقل نداره و فقط محصولاتشو ریخته توی پرتال فروشگاهی ایران مارکت
و وقتی هم رایارا و پایگان پرتال فروشگاهی و همکاری در فروش راه انداختند با اونا هم قرارداد بسته بود

همین چند روز هم که توی شاپ کیپر در این مورد بحث شد و خیلی از فروشگاه ها راضی بودن از سفارشاتشون
یکیشون میگفت فقط از طریق پرتال فروشگاهی ایران مارکت روزانه 10 سفارش میگیره
هرچی سرچ کردم نتوسنتم تاپیکو توی انجمن پیدا کنم تا لینکشو بگذارم
البته من خودم چون پارسپیکی ام این شیوه فروش رو تجربه نکردم
با این تفاسیر موارد 1 و 2 اتومات نفی میشه
مورد 3 هم : چه بهتر ما محصولات جدیدتر و به روزتر میگذاریم تا از رقبامون پیشی بگیریم !!!
مورد 4 : سود کمتر , فروش بیشتر !!!! ضمن این که فروشنده ها حاضر نیستند قیمت واقعی رو توی سیستم بگذارن و پولی که قراره به بازاریاب بدن رو میگذارن روی قیمت محصول

منم یه روزی کار اینترنتیمو با ایران دات بی زد شروع کردم و به عنوان بازاریاب واسه یه فروشنده و فقط با درج آگهی در سایت های نیازمندی روزانه 2 الی 3 سفارش میگرفتم

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام
تجربه 3 ساله من تنها چیزی که جواب داده تنها :
سئو

متاسفانه در این زمینه خاص نه .
1 تعداد فروشگاهها خیلی زیاده و رقابت خیلی سخت 2- تقریبا تمام محصولات شاپ ها تکراری هستند و اگه 5000 شاپ باشه 3000 تاشون لاست رو دارن . 3- خیلی از مواقع با دیدن محصولات جدید که قبلا اسمش رو هم نشنیده خرید می کنه . به طور مثال بنده تبلیغ سریال گروه برادران رو دیدم و خریدم در صورتی که از وجود همچین سریالی اطلاع نداشتم

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
در مورد همکاری در فروش که فکر کنم شما هم با نظر من موافق باشید که یکی از بهترین راه هاست برای افزایش فروش
فکر کنم بحث سر سیستم های مثل پرتال فروشگاهی ایران مارکت و سابقا dpay و اخیرا رایارا و پایگان باشه !!!

من خودم سفارش های یکی از فروشگاه هایی که داره با مامور پست جمع آوری که بسته های منو میگیره کار میکنه رو دیدم که خیلی از روزا سفارش هاش از یکی از سایت های معروف دانلود که اونم با اون مامور جمع آوری کار میکنه و الکساش زیر 100 هست بیشتره !!!
جالب این جاست که من هر چی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این فروشگاه سایت فروشگاهی مستقل نداره و فقط محصولاتشو ریخته توی پرتال فروشگاهی ایران مارکت
و وقتی هم رایارا و پایگان پرتال فروشگاهی و همکاری در فروش راه انداختند با اونا هم قرارداد بسته بود

همین چند روز هم که توی شاپ کیپر در این مورد بحث شد و خیلی از فروشگاه ها راضی بودن از سفارشاتشون
یکیشون میگفت فقط از طریق پرتال فروشگاهی ایران مارکت روزانه 10 سفارش میگیره
هرچی سرچ کردم نتوسنتم تاپیکو توی انجمن پیدا کنم تا لینکشو بگذارم
البته من خودم چون پارسپیکی ام این شیوه فروش رو تجربه نکردم
با این تفاسیر موارد 1 و 2 اتومات نفی میشه
مورد 3 هم : چه بهتر ما محصولات جدیدتر و به روزتر میگذاریم تا از رقبامون پیشی بگیریم !!!
مورد 4 : سود کمتر , فروش بیشتر !!!! ضمن این که فروشنده ها حاضر نیستند قیمت واقعی رو توی سیستم بگذارن و پولی که قراره به بازاریاب بدن رو میگذارن روی قیمت محصول

منم یه روزی کار اینترنتیمو با ایران دات بی زد شروع کردم و به عنوان بازاریاب واسه یه فروشنده و فقط با درج آگهی در سایت های نیازمندی روزانه 2 الی 3 سفارش میگرفتم

خیلی ممنون
بنده فروش همکاری در فروش رو نفی نکردم که . اگر فروش نداشتن که همون اول جمع می شدن و هزاران شاپ به صورت همکاری در فروش فعالیت نمی کرد .

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
دوستانی که واردن یه مشورت اصولی بدن .

من الان چند تا کتاب دارم می فروشم که میزان فروشش از طریق اینترنت خوبه و صرفا با چند تا آگهی رایگان مشتریا منو پیدا می کنن حالا دنبال محصولات مشابه به اینا می گردم چون انبار دارم مشکلی برای جا نیست ولی می خام مثل این کتاب ها نیاز به تبلیغات نداشته باشه .

کتابی بفروش که بیرون نیست . بنده خودم چندین بار مجبور شدم اینطوری کتاب بخرم .
اسم کتابهایی رو که می فروشی رو بگو شاید از تو هم کتاب خریدم . کتاب عمران هم می فروشی ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب پس چرا به ایشون توصیه نکردید ؟؟؟
مگه هدفمون غیر از رسیدن به فروش بالاست ؟؟؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
.روي چه محصولي سرمايه گذاري كنم كه هميشه رونق داشته باشه؟ و جزو فيلم و موزيك هم نباشه .

انتخاب محصول بستگی به خودتون داره . فقط چند نکته رو در نظر بگیرید :
محصولتون خاص باشه و همه جا نریخته باشه .
گرون باشه به طوری که از هر فروش پول خوبی در بیارید حداقل 5000 تومن از هر فروش .
محصولی که میدید بیرون یا نباشه یا خیلی گرونتر باشه .
مشکلی در ارسال بسته وجود نداشته باشه و وزنش هم مناسب باشه .
به نظر شخصی بنده اگر عام باشه یعنی از کارگر گرفته تا دکتر بتونن ازش استفاده کنن بهتره .

محصولاتی که بیشتر تو نت فرخته میشه :
دی وی دی - بهداشتی و زناشویی - اسپری مو - بعضی از فروشگاههای خاص سخت افزار

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
کتابی بفروش که بیرون نیست . بنده خودم چندین بار مجبور شدم اینطوری کتاب بخرم .
اسم کتابهایی رو که می فروشی رو بگو شاید از تو هم کتاب خریدم . کتاب عمران هم می فروشی ؟

چه طوری بفهمم چه کتابی نیست؟؟

من الان کتاب در زمینه طب سنتی می فروشم

اطلاعات بیشتر :
teb.salmanparsi.net

Last edited:

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
خب پس چرا به ایشون توصیه نکردید ؟؟؟
مگه هدفمون غیر از رسیدن به فروش بالاست ؟؟؟

الان هم میگم فروش برای خودت بهتر از همکاری در فروشه و فکر کنم دیگه بحث در این مورد کافی باشه

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
آقا برای افرادی مثل من که وقت و حوصله فروشگاه داری ندارند جایی مثل حراجی ebay هست تو سایت های ایرانی که هم پر بازدید باشه هم موثر؟

چطور میشه یک آماری از فروش سایتهای ایرانی درآورد؟

فروش محصولات فانتزی الکترونیکی چطوره؟ چون تو لیستت نبود
منظورم همین وسایل استراق سمع و عینک 3 بعدی و کلا" کالاهای دیجیتال مصرفیه نه دیجیتال گارانتی دار مثل موبایل و لپ تاپ
ارادتمند

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
آقا برای افرادی مثل من که وقت و حوصله فروشگاه داری ندارند جایی مثل حراجی ebay هست تو سایت های ایرانی که هم پر بازدید باشه هم موثر؟

چطور میشه یک آماری از فروش سایتهای ایرانی درآورد؟

فروش محصولات فانتزی الکترونیکی چطوره؟ چون تو لیستت نبود
منظورم همین وسایل استراق سمع و عینک 3 بعدی و کلا" کالاهای دیجیتال مصرفیه نه دیجیتال گارانتی دار مثل موبایل و لپ تاپ
ارادتمند

سایت پر بازدید ایرانی و موثر همین با زارچه پی تی
عینک 3 بعدی هم دورش تموم شده

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
چه طوری بفهمم چه کتابی نیست؟؟

من الان کتاب در زمینه طب سنتی می فروشم

اطلاعات بیشتر :
teb.salmanparsi.net

همچین چیزی سخته ولی شدنیه .
من یک کتاب ترجمه خریده بودم که خودش ترجمه کرده بود و توی نت میفروخت .
همین چیزی که الان می فروشی هم خوبه چون هیچ کتاب فروشی مستقلی برای اون توی جامعه وجود نداره .

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
منظور من کالاهایی مثل عینک 3 بعدی بود نه لزوما" عینک

ما هر وقت اینجا چیری برای فروش گذاشتیم زیر 100 بازدید داشت و بعدشم تاپیک خاک خورد..

منظورم لوازم شخصیه نه فروشگاه

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
منظور من کالاهایی مثل عینک 3 بعدی بود نه لزوما" عینک

ما هر وقت اینجا چیری برای فروش گذاشتیم زیر 100 بازدید داشت و بعدشم تاپیک خاک خورد..

منظورم لوازم شخصیه نه فروشگاه

اسم اون کالا رو بگی بهتره . ساعت هم دیگه بازار نداره . اگه توجه کنی توی بازارچه تاپیک های فروشی هستن که بالای 60000 بازدید داشتن .
بعضی از کالاها یه دفعه ای میفتن تو بورس . و اکثرا هم دلیلش تبلیغ تو ماهپ*اره است . اگه اونموقع تست بکنی معمولا نتیجه میده .

.:EMPERATOR:.

Registered User
لایک‌ها
1
بله حتما . در ضمن راه اندازی فروشگاه 100 تومن بیشتر پول نمی خواد . 40 تومن برای راه اندازی فروشگاه و 50 تومن هم قرار داد پستی

سلام دوست عزیز ممنون میشم تجربتون رو در زمینه انتخاب اسکریپت فروشگاهی و سیستم قرارداد پستی برام پخ کنید .:blush:

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سلام دوست عزیز میشه بگی چه شکلی فروش خودت رو زیاد کردی؟
من دارم فروشگاه درست میکنم.
میخوام بدونم باید چی کار کنم تا فروش داشته باشم؟

بالا