• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره در خصوص راه اندازی فروشگاه اینترنتی

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
مشاوره همچنان ادامه داره کسی نیاز داشت بگه .
قرار داد پستی با شرایط ویژه هم موجوده خواستید بگید ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یه راهنمایی میخواستم، من الان تقریبا روزانه 10 تا سفارش دارم از انواع محصولات و با مشارکت در فروش وب ام سی کار میکنم، حالا به نظر شما با روزی 10 تا 30 تا سفارش ارزش داره فروشگاه راه بندازم و خودم با رایارا کار کنم؟
دردسرش چقدره؟ از وب ام سی 100% راضی هستم اما میخوام بدونم اگر به درد میخوره یه فروشگاه بزنم خودم، درضمن سن زیر 18 سال هستم:D

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
دوستان یه راهنمایی میخواستم، من الان تقریبا روزانه 10 تا سفارش دارم از انواع محصولات و با مشارکت در فروش وب ام سی کار میکنم، حالا به نظر شما با روزی 10 تا 30 تا سفارش ارزش داره فروشگاه راه بندازم و خودم با رایارا کار کنم؟
دردسرش چقدره؟ از وب ام سی 100% راضی هستم اما میخوام بدونم اگر به درد میخوره یه فروشگاه بزنم خودم، درضمن سن زیر 18 سال هستم:D
با این سن و سالی که شما دارید بهتره بیشتر به فکر درس و مشق باشید , کنترل همین سایت ها هم کلی وقت میخواد حالا بخوایید فروشگاه بزنید با اینهمه دردسر و ... فکر نکنم براتون بصرفه !

بهتره همون همکاری رو ادامه بدید !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با این سن و سالی که شما دارید بهتره بیشتر به فکر درس و مشق باشید , کنترل همین سایت ها هم کلی وقت میخواد حالا بخوایید فروشگاه بزنید با اینهمه دردسر و ... فکر نکنم براتون بصرفه !

بهتره همون همکاری رو ادامه بدید !

خوب استاد منم نگفتم که همه کار هاشو من میخوام انجام بدم:D
شخص حقیقیش هست که میتونه کارهاش رو انجام بده فقط این سوال برام پیش اومد که با این تعداد سفارش اصلا ارزش راه اندازی داره و به سودش میارزه یا نه؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
خوب استاد منم نگفتم که همه کار هاشو من میخوام انجام بدم:D
شخص حقیقیش هست که میتونه کارهاش رو انجام بده فقط این سوال برام پیش اومد که با این تعداد سفارش اصلا ارزش راه اندازی داره و به سودش میارزه یا نه؟
والا من که علم غیب ندارم که بفهمم شما میخوایید کار رو به کس دیگه ای بدید !

اگه میخوایید فروشگاه بزنید مسلما فقط نباید به فروش فروشگاه خودتون فکر کنید چون براتون فکر نکنم بصرفه ! اگه به فکر گسترش فروشگاهتون هستید (تبلیغ و سئو و ...) , فروشگاه رو بزنید .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ببنید شما حتی اگر یک محصول هم دارید می تونید و خوب هست برای معرفی اون یک وب سایت و یا وبلاگ داشته باشید.
اول با فروش نقدی جلو برید و بعد سیستم های پستی را با یک تحقیق خوب انتخاب کنید.
در کل با این وضعیت فروش نقدی بهتر است.
سوالی بود در خدمتم

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240

با این تعداد سفارش به نظر من خودتان فروشگاه بزنید میتونید موفق تر باشید.

البته به قول جناب ساشی 24 اگر میخواید این سفارشات را به هر نحوی ( سئو ، سیستم همکاری فروش ، تبلیغات و ... ) گسترش بدید این کار را انجام بدید و صرفا اگر میخواید یک فروشگاه با همین تعداد سفارشی که الان کار میکنید داشته باشید به دردسرش نمیرزه..

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
والا من که علم غیب ندارم که بفهمم شما میخوایید کار رو به کس دیگه ای بدید !

اگه میخوایید فروشگاه بزنید مسلما فقط نباید به فروش فروشگاه خودتون فکر کنید چون براتون فکر نکنم بصرفه ! اگه به فکر گسترش فروشگاهتون هستید (تبلیغ و سئو و ...) , فروشگاه رو بزنید .

بله قطعا به فکر گسترش هستم اما میخواستم اول برای شروع با سفارش های روزانه خودم شروع کنم و ببینم اون قدری که فکر میکنم سود داره یا نه، اگر خوب باشه که حله میرم سراغ گسترشش اما اگر موفق نباشه باید یه فکر دیگه بکنم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ببنید شما حتی اگر یک محصول هم دارید می تونید و خوب هست برای معرفی اون یک وب سایت و یا وبلاگ داشته باشید.
اول با فروش نقدی جلو برید و بعد سیستم های پستی را با یک تحقیق خوب انتخاب کنید.
در کل با این وضعیت فروش نقدی بهتر است.
سوالی بود در خدمتم

راستش منظورتون رو از فروش نقدی نفهمیدم یعنی خریداران اینترنتی پرداخت کنند و موقعی که مامور پست جنس رو میبره دیگه هزینه ای پرداخت نکنند و فقط تحویل بگیرند یا این که اول یه مرکز فروش مثلا یه مغازه بزنم و در کنار اون فروش اینترنتی رو هم راه بندازم؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با این تعداد سفارش به نظر من خودتان فروشگاه بزنید میتونید موفق تر باشید.

البته به قول جناب ساشی 24 اگر میخواید این سفارشات را به هر نحوی ( سئو ، سیستم همکاری فروش ، تبلیغات و ... ) گسترش بدید این کار را انجام بدید و صرفا اگر میخواید یک فروشگاه با همین تعداد سفارشی که الان کار میکنید داشته باشید به دردسرش نمیرزه..

خوب یعنی برای شروع کار مثلا 1 ماه اول با سفارش روزی 10 تا 15 تا محصول به نظرتون میتونه موفق باشه؟
این هم باید بگم که من الان از 7 تا محصول مختلف روزی 10 تا سفارش دارم اما اگر بخوام فروشگاه بزنم باید همه این محصولات رو خودم تهیه کنم و فکر کنم دردسر هم زیاد داشته باشه.
نمونه محصولات: میز لپ تاپ - سفید کننده دندان - شال - ساعت و ...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ایران تیم خوبه فرستنده هم خوبه

Nader.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش اسکریپت "فروشگاه خدمات پول الکترونیک" با قیمت مناسب
با این شماره تماس بگیرید 09393889916

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان برای دادن سفارش دست مشتری باید حتما از سیستم cod استفاده کرد ؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
نبود کسی بدونه؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
برای دادن سفارش به شهرستان ها باید چیکار کرد من ترجیحا نمیخوام از cod استفاده کنم ..

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
چرا اینجا اینقد خلوته....!؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
برای دادن سفارش به شهرستان ها باید چیکار کرد من ترجیحا نمیخوام از cod استفاده کنم ..

مي تونيد فروش نقدي بزاريد و بعد از دريافت هزينه محصول رو از باجه هاي پست مستقيم براي مشتري بفرستيد
اگر مشتري در شهر هاي بزرگ يا مراكز استان هم باشه ميشه از روش هاي ارسال ديگه مثل تيپاكس يا باربري استفاده كرد

بالا