• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام یه مودم 632 دارم الان مبین نت هستش میخواستم ایرانسلش کنم چه کار کنم؟
با سلام دوست عزیز بله امکانش وجود دارد.با شماره بنده در تماس باشید.با تشکر
0936-635-9636

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام. خسته نباشید.
من میخوام تعرفه مودمم رو افزایش بدم اما سند مودم به نام من نیست.
امکان ارتقاء تعرفه و یا حتی تغیر مشخصات سند هست؟
به صاحب سند دسترسی ندارم . مودو ازین مودم های آماده تحویل بوده و از نمایندگی گرفتم.

سلام بله فقط کافی است شماره شناسه ایرانسل و نام و نام خانوادگی را برای بنده ارسال کنید تا براتون افزایش سرعت انجام شود.با تشکر
ارسال به شماره همراه بنده 09366359636

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .........
با سلام دوست عزیز با شماره بنده در ارتباط باشید.مشکل شما قابل حل است.با تشکر

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
اقا من توسط خودتون 2 شبکه ای کدم چندروز پیش ک از مبین نت دوباره ب ایرانسل سوییچ کدم صاحب اصلی اون اکانت ایرانسلی ک داده بودی اومده بودو اکانت 6 ماهه فعال کده بود
سلام با شماره من تماس بگیرید.اگر اشتباهی صورت گرفته باشه جوابگو هستم.با تشکر

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان عزیز لطفا جهت کارهاتون با موبایلم تماس بگیرید...امتحانات دانشگاه شروع شدن.وقت سفارش فعلا ندارم.با تشکر...هر سوالی دارید 09366359636 همیشه روشن است و پاسخگو هستم با تشکر.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
من یه اشتراک یک ساله داشتم 8 روز مونده میشه کاری کنید که همین امروز اشتراکم تمام بشه اخه دوازده گیگ حجم داشتم و تا روز آخر نریسه نمی تونم اشتراک جدید وایمکس ایرانسل بگیرم و باید گیگ اضاف بخرم که به دردم نمی خوره چون هشت روز دیگه اشتراکم صفر میشه
ممنون

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
من یه اشتراک یک ساله داشتم 8 روز مونده میشه کاری کنید که همین امروز اشتراکم تمام بشه اخه دوازده گیگ حجم داشتم و تا روز آخر نریسه نمی تونم اشتراک جدید وایمکس ایرانسل بگیرم و باید گیگ اضاف بخرم که به دردم نمی خوره چون هشت روز دیگه اشتراکم صفر میشه
ممنون
سلام
اقا هشت روز تموم شد خبری ازتون نشد

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
اقا هشت روز تموم شد خبری ازتون نشد
دوست من شما 3 شبنه اعلام کردی مشکلتو و گفتی 8 روز دیگه ...2روز بعد اعلام کردی 8 روز تمام شد!!!!;)دوست عزیز من اعلام کردم وقت نمیکنم اینجا بیام با موبایلم تماس بگیرید هروقت نتونستم. شما مشکلتون را مطرح کنید اگر از دست من کمکی بر بیاید انجام میدهم.؟؟؟؟؟09366359636

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
دوست عزیز برای رایتل هم میتونید اون نامه شرکت برا افزایش سرعت رو ردیف کنید?

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2

omidrezav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز،
کیس من یه خورده با مورد دوستان فرق می کنه. من مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. بعد در یه حرکت محیرالعقول شیطون گولم زد و فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره عین روز اولش بشه. ممکنه؟ نیست؟ از راه دور میشه؟ هزینه اش چقدر میشه؟ چقدر طول می کشه؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست عزیز،
کیس من یه خورده با مورد دوستان فرق می کنه. من مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. بعد در یه حرکت محیرالعقول شیطون گولم زد و فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره عین روز اولش بشه. ممکنه؟ نیست؟ از راه دور میشه؟ هزینه اش چقدر میشه؟ چقدر طول می کشه؟
سلام مشکل شما بررسی شد و اطلاعات به ایمیل شما ارسال شد.با تشکر

HeSabGaRi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تشکر از زحمات شما
منم مشکل این دوستمونو دارم , مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره ایرانسل بشه ؛ هرجا گشتم فایل bin ایرانسل نیست ,با فایل exe هم ارور میده آپدیت نمیکنه ؛ با این حال من همه فرکانسای ایرانسلم وارد کردم بازم نشد ؛ ممنون میشم کمکم کنید

Last edited:

mahdieliya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
مدل مودم ایرانسلم اینه wixfbr 105 آیا میشه مبین نت روش گذاشت?

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با عرض سلام و تشکر از زحمات شما
منم مشکل این دوستمونو دارم , مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره ایرانسل بشه ؛ هرجا گشتم فایل bin ایرانسل نیست ,با فایل exe هم ارور میده آپدیت نمیکنه ؛ با این حال من همه فرکانسای ایرانسلم وارد کردم بازم نشد ؛ ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز با همراه من 09366359636 تماس بگیرید.مشکل قابل حل است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا