microsaaft.com
Registered User
با سلام دوست عزیز بله امکانش وجود دارد.با شماره بنده در تماس باشید.با تشکرسلام یه مودم 632 دارم الان مبین نت هستش میخواستم ایرانسلش کنم چه کار کنم؟
0936-635-9636
با سلام دوست عزیز بله امکانش وجود دارد.با شماره بنده در تماس باشید.با تشکرسلام یه مودم 632 دارم الان مبین نت هستش میخواستم ایرانسلش کنم چه کار کنم؟
سلام. خسته نباشید.
من میخوام تعرفه مودمم رو افزایش بدم اما سند مودم به نام من نیست.
امکان ارتقاء تعرفه و یا حتی تغیر مشخصات سند هست؟
به صاحب سند دسترسی ندارم . مودو ازین مودم های آماده تحویل بوده و از نمایندگی گرفتم.
با سلام دوست عزیز با شماره بنده در ارتباط باشید.مشکل شما قابل حل است.با تشکرسلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .........
سلام با شماره من تماس بگیرید.اگر اشتباهی صورت گرفته باشه جوابگو هستم.با تشکراقا من توسط خودتون 2 شبکه ای کدم چندروز پیش ک از مبین نت دوباره ب ایرانسل سوییچ کدم صاحب اصلی اون اکانت ایرانسلی ک داده بودی اومده بودو اکانت 6 ماهه فعال کده بود
سلامسلام
من یه اشتراک یک ساله داشتم 8 روز مونده میشه کاری کنید که همین امروز اشتراکم تمام بشه اخه دوازده گیگ حجم داشتم و تا روز آخر نریسه نمی تونم اشتراک جدید وایمکس ایرانسل بگیرم و باید گیگ اضاف بخرم که به دردم نمی خوره چون هشت روز دیگه اشتراکم صفر میشه
ممنون
دوست من شما 3 شبنه اعلام کردی مشکلتو و گفتی 8 روز دیگه ...2روز بعد اعلام کردی 8 روز تمام شد!!!!سلام
اقا هشت روز تموم شد خبری ازتون نشد
بلهدوست عزیز برای رایتل هم میتونید اون نامه شرکت برا افزایش سرعت رو ردیف کنید?
Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
سلام مشکل شما بررسی شد و اطلاعات به ایمیل شما ارسال شد.با تشکرسلام دوست عزیز،
کیس من یه خورده با مورد دوستان فرق می کنه. من مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. بعد در یه حرکت محیرالعقول شیطون گولم زد و فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره عین روز اولش بشه. ممکنه؟ نیست؟ از راه دور میشه؟ هزینه اش چقدر میشه؟ چقدر طول می کشه؟
با سلام مجدد،سلام مشکل شما بررسی شد و اطلاعات به ایمیل شما ارسال شد.با تشکر
خواهش میکنم.با سلام مجدد،
از لطفتون خیلی ممنونم. کارم راه افتاد.
سلام دوست عزیز با همراه من 09366359636 تماس بگیرید.مشکل قابل حل است.با عرض سلام و تشکر از زحمات شما
منم مشکل این دوستمونو دارم , مودم bm632w ایرانسل دارم. می خواستم firmware مودم رو آپدیت کنم. سایت ایرانسل یه فایل exe گذاشته بود که دانلود کردم ولی آپدیت نشد. فایل bin مبین نت رو دانلود کردم و آپدیت کردم. الان مودمم مبین نت شده. من فقط می خوام این دوباره ایرانسل بشه ؛ هرجا گشتم فایل bin ایرانسل نیست ,با فایل exe هم ارور میده آپدیت نمیکنه ؛ با این حال من همه فرکانسای ایرانسلم وارد کردم بازم نشد ؛ ممنون میشم کمکم کنید