amirusa
Registered User
نیم ساعت دیگه
اخ اخ
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
اخ اخ
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
همش اشتباه میگیکونگراجلویشن!
سوکراتیسپاپاسدوپولوست گل زد!
فک کنم یکی دو بازیکن اصلیشون هم محروم هستن...هلند و کاستاریکا به هم رسیدن،دو تیمی که توی گروهشون اول شدن . فکر نکنم هلند کار سختی داشته باشه مخصوصا اینکه الان کاستاریکا خیلی خسته شده .
دقیقاً اونچه که نوشتی با آنچه که من نوشتم یکسانه!!!همش اشتباه میگی
درستش میشه : سوکراتیس پاپاستادوپولوس
چه سالی بود یونان ، قهرمان اروپا شد؟ همینطوری شانسی میبرد
راستی دیشب تو بازی برزیل رو نیمکت کارلوس البرتو پریرا رو دیدماین خودش 2006 سر مربی برزیل بود الان کمک مربی برزیل شده. 2002 همین اسکولاری مربی برزیل بود خیلی جالبه دو تا سرمربی سابق برزیل الان دوتاشون با هم کار میکنن یکی سرمربی یکی هم کمک مربی
مشاهده پیوست 619301
کدوم پیشکسوت ترن حالا؟ این پریرا همون نیست که چندین سال پیش با عربستان ما رو بُرد؟
پاپاستا!!!! دوپولوسدقیقاً اونچه که نوشتی با آنچه که من نوشتم یکسانه!!!
--------
این بازیکن داغونی که اومد پنالنی بزنه رو از کجا پیدا کرده!!؟؟؟ اعتماد بنفسش از جلبک کمتر بود!!
ممنون. ولی من هلندی یه مدت خونده ام با کتاب و نوار. تلفظ دقیقش رو میدونم. اون سایتی هم که گفتید منبع معتبری حداقل واسه من نیست. چون عرض کردم، بنده خودم یه مدتی هلندی رو با نوار اریجینال و کتاب یاد میگرفتم. تلفظ درستش همون اِشنِیدر هست و نه اِسنِیدر.تلفظ درست snɛi̯.dərـه، که نزدیکترین بهش در فارسی میشه اِسنِیدر. می تونید برای گوش کردن به تلفظها از این سایت استفاده کنید: http://www.forvo.com/word/wesley_sneijder/
به هر حال، شاید این کوچکترین اشتباهی باشه که بشه از این یه مشت نادون گرفت که اسمشون رو گذاشتن گزارشگر بس که تلفظاشون اشتباهه و مزخرف می گن...
چرا، یادمه. من از اون جام، گل دنیس برگ کمپ به آرژانتین رو خوب یادم مونده. گل به برزیلش هم به همون اندازه قشنگ بود. اون سال واقعا برزیل شانس آورد هلند حذفش نکرد.همین اقای پریرا سال 94 تو فینال ایتالیا رو برد مگه یادتون نمیاد؟
اولین مربی برزیل بود که ژوکو بونیتو رو گذاشت کنار و بیشتر به نتیجه گیری روی آورد قبل از اون برزیلیا به زیبایی بازی بیشتر اهمیت میدادن تا نتیجه اما این اقا نتیجه گرایی رو هم وارد فوتبال برزیل کرد
آقای دونگا هم که کاپیتان اون روزهای برزیل بود الان دقیقا همون شیوه رو ارائه می کنه و فوتبالش ملال آوره و چقدر فردوسی پور تو 2010 بهش تیکه انداخت و می گفت به خاطر بازیکن بی استعدادی مثل دونگا پریرا مجبور بود این شیوه ی نتیجه گیری و پیش بگیره و فوتبال زیبا رو بزاره کنار
ایتالیا همه بازیها رو 120 دقیقه بازی کرد(دقیقا ایتالیایی وار و با جون به لب کردن طرفداراش) بالا اومد و استراحت کمتری نسبت به برزیل داشت تو فینال هم مثل پسر بچه هایی که ختنه کرده باشن بازیکناشون جون دویدن نداشتن و پاورچین راه می رفتن و باجو با عضله پاره بازی می کرد اما برزیل نتونست تو وقت معمول ببره و به پنالتی کشده شد و قضیه باجو و اینا پیش اومد که دیگه همتون بهتر از من می دونید(گرچه باجو هم پنالتیش رو گل می کرد بازم بستگی به پنالتی بعدی برزیل داشت و اگه اونا گل می کردن بازم ایتالیا باخته بود)
حالا همه اینا رو گفتم که به این نتیجه برسم که فوتبال بعضی موقع ها ناعادلانه می شه و آریگو ساچی یکی از معماران فوتبال نوین و بنیان گذار ابرمیلان دهه نود که امثال کاپلو از دسترنجش استفاده کردند و اسم و رسمی برا خودشون دست و پا کردن مقابل کارلوس البرتو پریرا که فوتبال بسته ملال آور و فاقد نوآوری و طراوت اونم با برزیل!! بازی رو واگذار کرد
باز جای شکرش باقیه این معذرت خواهی کرده اون سوارز وحشی اصلا میگفت من گاز نگرفتم![]()