• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نیم ساعت دیگه
اخ اخ :(

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بازم پنالتی ...

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا الان یونان دقیقه 122 گل میزنه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
هلند و کاستاریکا به هم رسیدن،دو تیمی که توی گروهشون اول شدن . فکر نکنم هلند کار سختی داشته باشه مخصوصا اینکه الان کاستاریکا خیلی خسته شده .

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
هلند و کاستاریکا به هم رسیدن،دو تیمی که توی گروهشون اول شدن . فکر نکنم هلند کار سختی داشته باشه مخصوصا اینکه الان کاستاریکا خیلی خسته شده .
فک کنم یکی دو بازیکن اصلیشون هم محروم هستن...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هلند یه پای نیمه نهایی هست مثل اینکه،این کاستاریکا فک نکنم هلند رو بتونه اذیت بکنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
همش اشتباه میگی
درستش میشه : سوکراتیس پاپاستادوپولوس
دقیقاً اونچه که نوشتی با آنچه که من نوشتم یکسانه!!!

--------
این بازیکن داغونی که اومد پنالنی بزنه رو از کجا پیدا کرده!!؟؟؟ اعتماد بنفسش از جلبک کمتر بود!!

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
این کاستاریکا از یونان مزخرفتره
اسم یونان بدبخت بددرفته
یونان راحت می تونست بازی رو قبل از پنالتی ها ببره فقط بدشانس بودن و بی دقت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
چه سالی بود یونان ، قهرمان اروپا شد؟ همینطوری شانسی میبرد

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
در مودد کاستاریکا درست صحبت کنید ؛دی
حالا بازی با هلند رو خواهید دید چقدر ازیت میکنه.
10 نفره بود به این موضوع توجه کنید.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اسم بازیکن یونان خیلی جالب بود
Papastathopoulos
ولی فکر کنم تلویزیون برزیل دو سه تا o و u اضافه موقع معرفی کردنش گذاشته بود

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
راستی دیشب تو بازی برزیل رو نیمکت کارلوس البرتو پریرا رو دیدم o_O این خودش 2006 سر مربی برزیل بود الان کمک مربی برزیل شده. 2002 همین اسکولاری مربی برزیل بود خیلی جالبه دو تا سرمربی سابق برزیل الان دوتاشون با هم کار میکنن یکی سرمربی یکی هم کمک مربی o_O

مشاهده پیوست 619301

کدوم پیشکسوت ترن حالا؟ این پریرا همون نیست که چندین سال پیش با عربستان ما رو بُرد؟

همین اقای پریرا سال 94 تو فینال ایتالیا رو برد مگه یادتون نمیاد؟
اولین مربی برزیل بود که ژوکو بونیتو رو گذاشت کنار و بیشتر به نتیجه گیری روی آورد قبل از اون برزیلیا به زیبایی بازی بیشتر اهمیت میدادن تا نتیجه اما این اقا نتیجه گرایی رو هم وارد فوتبال برزیل کرد
آقای دونگا هم که کاپیتان اون روزهای برزیل بود الان دقیقا همون شیوه رو ارائه می کنه و فوتبالش ملال آوره و چقدر فردوسی پور تو 2010 بهش تیکه انداخت و می گفت به خاطر بازیکن بی استعدادی مثل دونگا پریرا مجبور بود این شیوه ی نتیجه گیری و پیش بگیره و فوتبال زیبا رو بزاره کنار
ایتالیا همه بازیها رو 120 دقیقه بازی کرد(دقیقا ایتالیایی وار و با جون به لب کردن طرفداراش) بالا اومد و استراحت کمتری نسبت به برزیل داشت تو فینال هم مثل پسر بچه هایی که ختنه کرده باشن بازیکناشون جون دویدن نداشتن و پاورچین راه می رفتن و باجو با عضله پاره بازی می کرد اما برزیل نتونست تو وقت معمول ببره و به پنالتی کشده شد و قضیه باجو و اینا پیش اومد که دیگه همتون بهتر از من می دونید(گرچه باجو هم پنالتیش رو گل می کرد بازم بستگی به پنالتی بعدی برزیل داشت و اگه اونا گل می کردن بازم ایتالیا باخته بود)
حالا همه اینا رو گفتم که به این نتیجه برسم که فوتبال بعضی موقع ها ناعادلانه می شه و آریگو ساچی یکی از معماران فوتبال نوین و بنیان گذار ابرمیلان دهه نود که امثال کاپلو از دسترنجش استفاده کردند و اسم و رسمی برا خودشون دست و پا کردن مقابل کارلوس البرتو پریرا که فوتبال بسته ملال آور و فاقد نوآوری و طراوت اونم با برزیل!! بازی رو واگذار کرد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دقیقاً اونچه که نوشتی با آنچه که من نوشتم یکسانه!!!

--------
این بازیکن داغونی که اومد پنالنی بزنه رو از کجا پیدا کرده!!؟؟؟ اعتماد بنفسش از جلبک کمتر بود!!
پاپاستا!!!! دوپولوس

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
تلفظ درست snɛi̯.dərـه، که نزدیکترین بهش در فارسی میشه اِسنِیدر. می تونید برای گوش کردن به تلفظها از این سایت استفاده کنید: http://www.forvo.com/word/wesley_sneijder/

به هر حال، شاید این کوچکترین اشتباهی باشه که بشه از این یه مشت نادون گرفت که اسمشون رو گذاشتن گزارشگر بس که تلفظاشون اشتباهه و مزخرف می گن...
ممنون. ولی من هلندی یه مدت خونده ام با کتاب و نوار. تلفظ دقیقش رو میدونم. اون سایتی هم که گفتید منبع معتبری حداقل واسه من نیست. چون عرض کردم، بنده خودم یه مدتی هلندی رو با نوار اریجینال و کتاب یاد میگرفتم. تلفظ درستش همون اِشنِیدر هست و نه اِسنِیدر.
حرف s در اول کلمه رو با صدای "ش" تلفظ میکنند.
بهرحال ممنونم.

Last edited:

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
همین اقای پریرا سال 94 تو فینال ایتالیا رو برد مگه یادتون نمیاد؟
اولین مربی برزیل بود که ژوکو بونیتو رو گذاشت کنار و بیشتر به نتیجه گیری روی آورد قبل از اون برزیلیا به زیبایی بازی بیشتر اهمیت میدادن تا نتیجه اما این اقا نتیجه گرایی رو هم وارد فوتبال برزیل کرد
آقای دونگا هم که کاپیتان اون روزهای برزیل بود الان دقیقا همون شیوه رو ارائه می کنه و فوتبالش ملال آوره و چقدر فردوسی پور تو 2010 بهش تیکه انداخت و می گفت به خاطر بازیکن بی استعدادی مثل دونگا پریرا مجبور بود این شیوه ی نتیجه گیری و پیش بگیره و فوتبال زیبا رو بزاره کنار
ایتالیا همه بازیها رو 120 دقیقه بازی کرد(دقیقا ایتالیایی وار و با جون به لب کردن طرفداراش) بالا اومد و استراحت کمتری نسبت به برزیل داشت تو فینال هم مثل پسر بچه هایی که ختنه کرده باشن بازیکناشون جون دویدن نداشتن و پاورچین راه می رفتن و باجو با عضله پاره بازی می کرد اما برزیل نتونست تو وقت معمول ببره و به پنالتی کشده شد و قضیه باجو و اینا پیش اومد که دیگه همتون بهتر از من می دونید(گرچه باجو هم پنالتیش رو گل می کرد بازم بستگی به پنالتی بعدی برزیل داشت و اگه اونا گل می کردن بازم ایتالیا باخته بود)
حالا همه اینا رو گفتم که به این نتیجه برسم که فوتبال بعضی موقع ها ناعادلانه می شه و آریگو ساچی یکی از معماران فوتبال نوین و بنیان گذار ابرمیلان دهه نود که امثال کاپلو از دسترنجش استفاده کردند و اسم و رسمی برا خودشون دست و پا کردن مقابل کارلوس البرتو پریرا که فوتبال بسته ملال آور و فاقد نوآوری و طراوت اونم با برزیل!! بازی رو واگذار کرد
چرا، یادمه. من از اون جام، گل دنیس برگ کمپ به آرژانتین رو خوب یادم مونده. گل به برزیلش هم به همون اندازه قشنگ بود. اون سال واقعا برزیل شانس آورد هلند حذفش نکرد.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
باز جای شکرش باقیه این معذرت خواهی کرده اون سوارز وحشی اصلا میگفت من گاز نگرفتم o_O

واسه چی معذرت خواهی کنه؟ موجبات انبساط خاطر خیلی ها رو فراهم کرد تازه یه نفر هم سر اینکه آیا سوارز توو این جام گاز می گیره یا نه، حدود 1000 دلار توو یه شرط بندی برد:p

بالا