• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
من یه سیستم جدید پیدا کردم که تازه شروع کرده و از همون اول کارش گرفتن تبلیغات هستش و فروش ساعتو اینا نیست
کار جالبی هم که انجام داده یکیش این که الکی نرخ بالا نداده و کاربرا رو با نرخ بالا گول نمیزنه و اینکه شماره پشتیبانی هم گذاشته شمارشش هم حرف نداره میتونید یه کوچولو تست کنید من که تا الان راضیم
اینم لینکش:
سیستم پاپ آپ استار
http://xdev.ir/user/licenseChecker/popupstar.ir
popupstar.ir
فعالیت این وبسایت غیرمجاز میباشد

funrooz

Registered User
لایک‌ها
122
http://xdev.ir/user/licenseChecker/popupstar.ir
popupstar.ir
فعالیت این وبسایت غیرمجاز میباشد
ربطی به این موضوع نداره
الان خیلی از سایت ها که کلاهبردار از آب در اومدن همشون توی اون سایتی که فرمودین مجاز هستن!
یعنی اون سایت اعتبار یک سیستم رو تضمین میکنه؟!!
پس الان باید اون سایتهایی که کلاهبرداری کردن رو اونا پاسخ بدن و پول کاربرا رو پرداخت کنن
کاربرا میتونن از سایت xdev شکایت کنن

arsalan007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کسی تا حالا با این سیستم کار کرده؟ به ازای هر آی پی 16 تومن میده (8 + 8 تومن)
اگه کلاه بردار نباشه خیلی عالیه

www.qam.ir

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

www.qam.ir
هر ای پی 16تومن؟:eek:
رو گنج نشسته این مگه
تو لیست پرداختی هاش هم که دو سه نفر بیشتر نیستن:general210:
از نظر من سراغ این نرو .;)

funrooz

Registered User
لایک‌ها
122

www.qam.ir

ببینید این سایت معلومه که تازه شروع کرده برای جذب کاربر اومده نرخ بالا میده 16 تومن رو از هر طرف بررسی کنی ضرر هستش:
اگه از این دید نگاه کنیم که این سایت از راه فروش محصول درامد کسب میکنه خوب میدونید که امکان پذیر نیست چون اونایی که 8 تومن هم میدادن ورشکست شدن چه برسه به 16 تومن چون الان وضع فروش خیلی خیلی خراب هستش
اگرم از این دید نگاه کنیم که ایشون اسپانسر دارن و پاپ آپ ها رو میفروشن هم بازم با عقل جور در نمیاد چون اون موقع باید هر پاپ آپ رو حداقل به قیمت 12-13 تومن بفروشه تا براش صرف کنه که با این قیمت هم هیچ کس حاضر نمیشه از این سایت پاپ آپ بخره چون همه جا پاپ آپ رو میفروشن 3-4-5 تومن!!
امیدوارم که این سایت هم مثله 100ها سایت دیگه ورشکست نشه و در نره!!;)

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
سایت http://www.qam.ir/

همین دو ساعت پیش حسابم شد 15 تومن که 2 ساعت بعد واریز شد شمارشش هم که خوبه

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
کسی که توان مالی جهت خریداری اسکریپت رو نداره، مطمئنآ و بدون شک توان مدیریت سایت و پرداخت پول کاربرهاش رو هم نداره ...
از این مورد بگذریم، کسی که از ابتدای کارش به صورت حروم و با دزدی شروع میشه، انتظار بییشتری میشه داشت که 2 روز دیگه هم پول کاربراشو نده و علاوه بر دزد، کلاه بردار هم بشه ...
ربطی به این موضوع نداره
الان خیلی از سایت ها که کلاهبردار از آب در اومدن همشون توی اون سایتی که فرمودین مجاز هستن!
یعنی اون سایت اعتبار یک سیستم رو تضمین میکنه؟!!
پس الان باید اون سایتهایی که کلاهبرداری کردن رو اونا پاسخ بدن و پول کاربرا رو پرداخت کنن
کاربرا میتونن از سایت xdev شکایت کنن

Last edited:

funrooz

Registered User
لایک‌ها
122
کسی که توان مالی جهت خریداری اسکریپت رو نداره، مطمئنآ و بدون شک توان مدیریت سایت و پرداخت پول کاربرهاش رو هم نداره ...
از این مورد بگذریم، کسی که از ابتدای کارش به صورت حروم و با دزدی شروع میشه، انتظار بییشتری میشه داشت که 2 روز دیگه هم پول کاربراشو نده و علاوه بر دزد، کلاه بردار هم بشه ...
من کاری با این موضوع ندارم و کارشون رو تایید نمیکنم و دلیلی نداره ما بهشون تهمت بزنیم
شاید ایشون از یکی دیگه خریداری کرده باشن و اطلاعی از این موضوع ندارن
من چند وقت پیش بهم ایمیل زدن که اوپن سورس اسکریپت شمارو دارن و میفروشن زیر قیمت!!!
اونایی که از شما اسکریپت رو میخرن و حلال هستش و توی سایت شما با عنوان مجاز یا معتبر شناخته میشن شما تضمینشون میکنید؟؟!
بالاخره شما اونارو میشناسید که مجازشون کردید پس کاربرا میتونن وقتی دستشون به جایی بند نیست از شما شکایت کنن درسته؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
من کاری با این موضوع ندارم و کارشون رو تایید نمیکنم و دلیلی نداره ما بهشون تهمت بزنیم
شاید ایشون از یکی دیگه خریداری کرده باشن و اطلاعی از این موضوع ندارن
من چند وقت پیش بهم ایمیل زدن که اوپن سورس اسکریپت شمارو دارن و میفروشن زیر قیمت!!!
اونایی که از شما اسکریپت رو میخرن و حلال هستش و توی سایت شما با عنوان مجاز یا معتبر شناخته میشن شما تضمینشون میکنید؟؟!
بالاخره شما اونارو میشناسید که مجازشون کردید پس کاربرا میتونن وقتی دستشون به جایی بند نیست از شما شکایت کنن درسته؟
اگه از شخص دیگه ای بخرن، کپی رایت خودشون نمیاد روی سایت ! بنده هم میدونم کیا دارن زور میزنن اسکریپت ما رو زیر قیمت بفروشن ... بماند.
چک یکی پاس نشه شما میری از بانک شکایت میکنی که چرا به این دسته چک دادی؟ حرفتون خیلی خنده دار و غیر منطقی هستش.
منظور بنده هم این بود که کسی که نداره یا نمیخواد هزینه بابت اسکریپت بده، پس فردا هم نداره یا نمیخواد که پول کاربر بده (به هر دلیلی).
کسی که لقمه حروم میخوره، چه یه لقمه، چه یه دیس پر، فرقی براش نمیکنه، میخوره ...

funrooz

Registered User
لایک‌ها
122
بل
اگه از شخص دیگه ای بخرن، کپی رایت خودشون نمیاد روی سایت ! بنده هم میدونم کیا دارن زور میزنن اسکریپت ما رو زیر قیمت بفروشن ... بماند.
چک یکی پاس نشه شما میری از بانک شکایت میکنی که چرا به این دسته چک دادی؟ حرفتون خیلی خنده دار و غیر منطقی هستش.
منظور بنده هم این بود که کسی که نداره یا نمیخواد هزینه بابت اسکریپت بده، پس فردا هم نداره یا نمیخواد که پول کاربر بده (به هر دلیلی).
کسی که لقمه حروم میخوره، چه یه لقمه، چه یه دیس پر، فرقی براش نمیکنه، میخوره ...
بله حق با شماست
البته اسکریپت شما یه چند وقتی توی پی سی ول پخش شد
اینم یادآور بشم که دیکد کردن و اوپن سورس کردن اسکریپت شما کار سختی نیست یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه! بماند که شما اونو 300 میفروشید!!
من یکی دوبار بهتون تیکت زدم برای گذاشتن یه امکان که امروز و فردا کردید فک کنم از اخرین آپدیتتون یه بیشتر از 4ماه میگذره
میدونم سرتون شلوغه و اینم میدونم که اسکریپت شما عالی هستش ولی یه طراحی کوچیک ارزشش رو نداشت
الان توی اخبارتون زدید که اوپن سورس رو میدید تا هر کسی خواست خودش تغییرات بده
من خودم با وجود اینکه از خیلی وقت پیش اوپن سورس شما رو داشتم اما ندادم دست برنامه نویس چون خودتونم میدونید که کافیه بدم دسته یکی اونم برداره پخش کنه توی نت!!
آدم خوبی نیستم اما وجدان کاری دارم و میدونم بابت این اسکریپت چقدر زحمت کشیدید اونقد منتظر شدم اپدیت جدید بدید که نشد حتی گفتم هزینه اش رو هم میدم گفتید توی آپدیت جدید میدید
منم مجبور شدم سیستم رو به وینوکس تغییر بدم...
توی این زمونه هر کس یه طریقی حروم خوره شده تنها اون بیچاره نیست...

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
بل

بله حق با شماست
البته اسکریپت شما یه چند وقتی توی پی سی ول پخش شد
اینم یادآور بشم که دیکد کردن و اوپن سورس کردن اسکریپت شما کار سختی نیست یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه! بماند که شما اونو 300 میفروشید!!
من یکی دوبار بهتون تیکت زدم برای گذاشتن یه امکان که امروز و فردا کردید فک کنم از اخرین آپدیتتون یه بیشتر از 4ماه میگذره
میدونم سرتون شلوغه و اینم میدونم که اسکریپت شما عالی هستش ولی یه طراحی کوچیک ارزشش رو نداشت
الان توی اخبارتون زدید که اوپن سورس رو میدید تا هر کسی خواست خودش تغییرات بده
من خودم با وجود اینکه از خیلی وقت پیش اوپن سورس شما رو داشتم اما ندادم دست برنامه نویس چون خودتونم میدونید که کافیه بدم دسته یکی اونم برداره پخش کنه توی نت!!
آدم خوبی نیستم اما وجدان کاری دارم و میدونم بابت این اسکریپت چقدر زحمت کشیدید اونقد منتظر شدم اپدیت جدید بدید که نشد حتی گفتم هزینه اش رو هم میدم گفتید توی آپدیت جدید میدید
منم مجبور شدم سیستم رو به وینوکس تغییر بدم...
توی این زمونه هر کس یه طریقی حروم خوره شده تنها اون بیچاره نیست...
میشه بفرمایید امکانی که مد نظرتون بوده چی بوده؟
ما اوپن سورس گذاشتیم برای فروش دلیل بر این نیست که دیگه آپدیت نمیدیم.

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
قضیه واریزی های وطن پاپ به کجا رسید؟

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
ایران پاپ آپ بنده استفاده میکنم ثابت هستش و هم سود خود و مشتری رو در نظر میگیره ..

mahdi407

Registered User
لایک‌ها
14
برید تو این آدرس.
من این تو دو تا از بهترین سایت های کسب در آمد پاپ آپ در ایران رو معرفی کردم که خودم هم از اون ها استفاده میکنم و دریافتی هم داشتم.
توجه داشته باشید یکی از این سایت ها رتبه 20 الکسا ایران و دیگری رتبه 35 الکسا ایران را دارد و هیچ سایت کسب در آمد پاپ آپی در ایران از این رتبه بهتر ندارند.
اگر هم کلاهبردار بودن به این رتبه نمیرسیدند.
http://forum.persiantools.com/threads/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF.586453/

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا