mohsen2223
Registered User
اکثر پاپ اپها که کلاه بردارن!!!!!!
http://xdev.ir/user/licenseChecker/popupstar.irمن یه سیستم جدید پیدا کردم که تازه شروع کرده و از همون اول کارش گرفتن تبلیغات هستش و فروش ساعتو اینا نیست
کار جالبی هم که انجام داده یکیش این که الکی نرخ بالا نداده و کاربرا رو با نرخ بالا گول نمیزنه و اینکه شماره پشتیبانی هم گذاشته شمارشش هم حرف نداره میتونید یه کوچولو تست کنید من که تا الان راضیم
اینم لینکش:
سیستم پاپ آپ استار
ربطی به این موضوع نداره
هر ای پی 16تومن؟کسی تا حالا با این سیستم کار کرده؟ به ازای هر آی پی 16 تومن میده (8 + 8 تومن)
اگه کلاه بردار نباشه خیلی عالیه
www.qam.ir
کسی تا حالا با این سیستم کار کرده؟ به ازای هر آی پی 16 تومن میده (8 + 8 تومن)
اگه کلاه بردار نباشه خیلی عالیه
www.qam.ir
ربطی به این موضوع نداره
الان خیلی از سایت ها که کلاهبردار از آب در اومدن همشون توی اون سایتی که فرمودین مجاز هستن!
یعنی اون سایت اعتبار یک سیستم رو تضمین میکنه؟!!
پس الان باید اون سایتهایی که کلاهبرداری کردن رو اونا پاسخ بدن و پول کاربرا رو پرداخت کنن
کاربرا میتونن از سایت xdev شکایت کنن
من کاری با این موضوع ندارم و کارشون رو تایید نمیکنم و دلیلی نداره ما بهشون تهمت بزنیمکسی که توان مالی جهت خریداری اسکریپت رو نداره، مطمئنآ و بدون شک توان مدیریت سایت و پرداخت پول کاربرهاش رو هم نداره ...
از این مورد بگذریم، کسی که از ابتدای کارش به صورت حروم و با دزدی شروع میشه، انتظار بییشتری میشه داشت که 2 روز دیگه هم پول کاربراشو نده و علاوه بر دزد، کلاه بردار هم بشه ...
اگه از شخص دیگه ای بخرن، کپی رایت خودشون نمیاد روی سایت ! بنده هم میدونم کیا دارن زور میزنن اسکریپت ما رو زیر قیمت بفروشن ... بماند.من کاری با این موضوع ندارم و کارشون رو تایید نمیکنم و دلیلی نداره ما بهشون تهمت بزنیم
شاید ایشون از یکی دیگه خریداری کرده باشن و اطلاعی از این موضوع ندارن
من چند وقت پیش بهم ایمیل زدن که اوپن سورس اسکریپت شمارو دارن و میفروشن زیر قیمت!!!
اونایی که از شما اسکریپت رو میخرن و حلال هستش و توی سایت شما با عنوان مجاز یا معتبر شناخته میشن شما تضمینشون میکنید؟؟!
بالاخره شما اونارو میشناسید که مجازشون کردید پس کاربرا میتونن وقتی دستشون به جایی بند نیست از شما شکایت کنن درسته؟
بله حق با شماستاگه از شخص دیگه ای بخرن، کپی رایت خودشون نمیاد روی سایت ! بنده هم میدونم کیا دارن زور میزنن اسکریپت ما رو زیر قیمت بفروشن ... بماند.
چک یکی پاس نشه شما میری از بانک شکایت میکنی که چرا به این دسته چک دادی؟ حرفتون خیلی خنده دار و غیر منطقی هستش.
منظور بنده هم این بود که کسی که نداره یا نمیخواد هزینه بابت اسکریپت بده، پس فردا هم نداره یا نمیخواد که پول کاربر بده (به هر دلیلی).
کسی که لقمه حروم میخوره، چه یه لقمه، چه یه دیس پر، فرقی براش نمیکنه، میخوره ...
میشه بفرمایید امکانی که مد نظرتون بوده چی بوده؟بل
بله حق با شماست
البته اسکریپت شما یه چند وقتی توی پی سی ول پخش شد
اینم یادآور بشم که دیکد کردن و اوپن سورس کردن اسکریپت شما کار سختی نیست یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه! بماند که شما اونو 300 میفروشید!!
من یکی دوبار بهتون تیکت زدم برای گذاشتن یه امکان که امروز و فردا کردید فک کنم از اخرین آپدیتتون یه بیشتر از 4ماه میگذره
میدونم سرتون شلوغه و اینم میدونم که اسکریپت شما عالی هستش ولی یه طراحی کوچیک ارزشش رو نداشت
الان توی اخبارتون زدید که اوپن سورس رو میدید تا هر کسی خواست خودش تغییرات بده
من خودم با وجود اینکه از خیلی وقت پیش اوپن سورس شما رو داشتم اما ندادم دست برنامه نویس چون خودتونم میدونید که کافیه بدم دسته یکی اونم برداره پخش کنه توی نت!!
آدم خوبی نیستم اما وجدان کاری دارم و میدونم بابت این اسکریپت چقدر زحمت کشیدید اونقد منتظر شدم اپدیت جدید بدید که نشد حتی گفتم هزینه اش رو هم میدم گفتید توی آپدیت جدید میدید
منم مجبور شدم سیستم رو به وینوکس تغییر بدم...
توی این زمونه هر کس یه طریقی حروم خوره شده تنها اون بیچاره نیست...
قضیه واریزی های وطن پاپ به کجا رسید؟