• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
اینجا آسیاتک صدای کاپتان جک اسپارو:D
سرعت ای میول: داونلود: 13-15 / آپلود: 13-15 با خط 128 که البته برای شرکتی مثل آسیاتک رکورد بی نظیریه!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شاتل بسیار کنده امروز
هرچند 100 موفقیت داره تو پینگ کردن گوگل اما بسیار کنده و نمیتونه صفحات عادی رو باز کنه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ارزونترین در کل تهران آسیا تکه. ولی تعداد شیر هر آیپی خیلی زیاده(یعنی کیفیت پایینتر)
http://www.asiatech.ir

اینجا آسیاتک صدای کاپتان جک اسپارو
سرعت ای میول: داونلود: 13-15 / آپلود: 13-15 با خط 128 که البته برای شرکتی مثل آسیاتک رکورد بی نظیریه!
اگر واقعا یه همچین سرعتی داره پس چرا انقدر ارزونه!!!

قطعی نداره؟ مشکل دیگه ؟

از این سایت بازم تست کنی بد نیست: www.bandwidthplace.com/

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
اگر واقعا یه همچین سرعتی داره پس چرا انقدر ارزونه!!!

قطعی نداره؟ مشکل دیگه ؟

از این سایت بازم تست کنی بد نیست: www.bandwidthplace.com/

چند تا سایت تست اسپید تست کردم پهنای باندم بین 118 تا 123 بود:) ولی امیدوارم تا آخر همینجور بمونه بلکه بهتر بشه. در ضمن خوبیه آسیاتک نسبت به داتک اینه که اولا 256 به خونگی ها میده حتی 512. دوما قیمت 256 آسیاتک برابر 128 داتک هست. حالا اگه بگیم 128 داتک سرعتش همون اسمیه یعنی 16 ولی فک کنم سرعت 256 آسیاتک بین 28-30 باشه که خیلی نسبت به داتک می ارزه فوقش در بدترین حالت، سرعت 256 آسیاتک همون 16 داتک هست که در این حالت هیچ فرقی نمی کنه. البته اینم بگم که پشتیبانی آسیاتک بسیار مزخرفه و اگه مثل من یه هفته سرعتت پایین باشه هیچ کمکی نمی کنن و اگه مثل الان سرعتت بالا باشه دیگه بهشون احتاجی نیست!

و اینکه باز به نظر من الان آسیاتک تو مرحله آزمون و خطاست برای همین نوسان سرعت داره و علت اینکه اولش 1 ماه آزمایشی مجانی میده هم همینه. وقتی به ثبات برسه فکر کنم وضعش هم از نظر سرعت و هم از نظر قیمت عالی بشه.

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در ضمن خوبیه آسیاتک نسبت به داتک اینه که اولا 256 به خونگی ها میده حتی 512. دوما قیمت 256 آسیاتک برابر 128 داتک هست. حالا اگه بگیم 128 داتک سرعتش همون اسمیه یعنی 16 ولی فک کنم سرعت 256 آسیاتک بین 28-30 باشه که خیلی نسبت به داتک می ارزه فوقش در بدترین حالت، سرعت 256 آسیاتک همون 16 داتک هست که در این حالت هیچ فرقی نمی کنه.

همش قبول ، ولی قیمتاش چی کاپیتان! اونم یکی ؟ قیمت 128 داتک با 256 آسیاتک یکیه ؟

و اینکه باز به نظر من الان آسیاتک تو مرحله آزمون و خطاست برای همین نوسان سرعت داره و علت اینکه اولش 1 ماه آزمایشی مجانی میده هم همینه. وقتی به ثبات برسه فکر کنم وضعش هم از نظر سرعت و هم از نظر قیمت عالی بشه.

بعد از دو سه سال اینا هنور تو مرحله آزمون و خطا باشن یعنی خیلی از مرحله پرتن !!!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
داتک هم کیفیت خوبه و هم قیمت

http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_

سپنتا هم قیمتش نسبتا خوبه!

adsl.sepanta.net

ارزونترین در کل تهران آسیا تکه. ولی تعداد شیر هر آیپی خیلی زیاده(یعنی کیفیت پایینتر)
http://www.asiatech.ir
من گفتم یه ای اس پی بگید که 6674 رو پوشش بده ! اینارو که خودم میدونستم
بازم ممنون ;)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
همش قبول ، ولی قیمتاش چی کاپیتان! اونم یکی ؟ قیمت 128 داتک با 256 آسیاتک یکیه ؟

بعد از دو سه سال اینا هنور تو مرحله آزمون و خطا باشن یعنی خیلی از مرحله پرتن !!!

والا قیمت 256 آسیاتک 24 هزار تومانه و تا جایی که می دونم 128 داتک هم همینطور.

فکر نکنم آزمون و خطا 1 سال بیشتر طول بکشه که فکر کنم 6 ماهش هم گذشته باشه. به هر حال من که نسبتا راضی ام. البته چون فعلا پول نمیدم;)

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من کرج زندگی می کنم.
الآن از شرکت شبدیز که نماینده داتک در کرج هست سرویس می گیرم.
سرویس 64 رو ماهیانه با آبونمان مخابرات و عوارض مالیات و... ماهی 19000 تومان میدم.
تقریبا از سرعتش راضی هستم فقط یه مشکل دارم می خوام ببینم شما هم تو تهران این مشکل رو دارید یا نه
بعضی از ساعت ها سرعت من نوسان داره یعنی وقتی کانکت می شم سرعت تا 5-6 دقیقه خوبه ولی یه دفعه سرعت صفر میشه و برای این که مشکل رفع بشه مجبورم دوباره کانکت بشم و این خیلی آزار دهندست مخصوصا وقتی بخوای فایل دانلود کنی هی باید مواظب باشی تا اگه صفر شد دوباره کانکت کنی
به پشتیبانی گفتم گفت از نویز خط منم از در خونه تا مودم سیم مستقیم کشدم ولی مشکل حل نشد کسی می دونه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
از دوستان كسي ميدونه كه روي اين مودمهاي ايسوس داتك يه پورت رو كه بسته است چطور ميشه
باز كرد من الان لنگ پورت 5566 هستم و گير افتادم لطفا كمممممممممممممك كنيد:blink:

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من کرج زندگی می کنم.
تقریبا از سرعتش راضی هستم فقط یه مشکل دارم می خوام ببینم شما هم تو تهران این مشکل رو دارید یا نه
بعضی از ساعت ها سرعت من نوسان داره یعنی وقتی کانکت می شم سرعت تا 5-6 دقیقه خوبه ولی یه دفعه سرعت صفر میشه و برای این که مشکل رفع بشه مجبورم دوباره کانکت بشم و این خیلی آزار دهندست مخصوصا وقتی بخوای فایل دانلود کنی هی باید مواظب باشی تا اگه صفر شد دوباره کانکت کنی
به پشتیبانی گفتم گفت از نویز خط منم از در خونه تا مودم سیم مستقیم کشدم ولی مشکل حل نشد کسی می دونه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست من نویز در خطوط مسی تلفن یه چیز عادی و همیشگی هستش ولی در بعضی اوقات این اتفاق زیاد رخ میده ، مثلا وقتی بارون میاد بجهت خیس شدن اتصالات در کانکشنهای اینترنتی دیلی(Dilay) یا تاخیر در دریافت اطلاعات صورت میگیره ...
اما جهت اطمینان در همون ساعاتی که مشکل داری گوش تلفون خونتون رو بردار در حین اینکه گوشی کنار گوشته یه عدد رو فشار بده بعد ببین نویز چطوره و در ساعاتی هم که مشکل نداری این کار را انجام بده اگه فرق چندانی نداشت بدون از سرویس دهنده هست در غیر این صورت از مرکز مخابراتییه ...
یه حالت دیگه که ممکنه اینه که خط شما ریموت باشه یعنی از مرکز مخابراتی دور باشید که البته احتمالش نزدیک به صفره چون تا اون جایی که من میدونم تنها شاتل هست که روی خطوط ریموت خدمات اینترنت پرسرعت ارائه میده و بقیه شرکت ها قادر به ارائه روی این خطوط نیستند ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
والا قیمت 256 آسیاتک 24 هزار تومانه و تا جایی که می دونم 128 داتک هم همینطور.

فکر نکنم آزمون و خطا 1 سال بیشتر طول بکشه که فکر کنم 6 ماهش هم گذشته باشه. به هر حال من که نسبتا راضی ام. البته چون فعلا پول نمیدم;)
256 داتک هم 24 تومنه ولی به خانگی نمیده.

128 داتک 19600 هست.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
شاتل امروز از ساعت 3 عصر تا حدود 9.30 امشب قطع بود.جالبه كه وقتي زنگ زدم و علت را جويا شدم گفتند كه اين مدت حدود 2 ماه و امروز عصر مشكل از طرف شاتل بوده و ارتباطي با مخابرات نداره ولي نگفت كه مشكل چي بوده كه اينقدر طول كشيده و هنوز هم برطرف نشده.به نظر دوستان علت چي ميتونه باشه؟فردا يه ايميل ميزنم به شركت به قسمت شكايات ببينم چرا اين طوري شده و تا كي اين روند ميخاد ادامه پيدا كنه؟؟؟!!!
اين هم از شانس خوب ما:blink: :blink: :blink:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
شاتل بسیار کنده امروز
هرچند 100 موفقیت داره تو پینگ کردن گوگل اما بسیار کنده و نمیتونه صفحات عادی رو باز کنه!

شما كدوم منطقه مخابراتي هستيد.امروز كه شاتل با اين قطعي طولاني يه حال اساسي به ما داد.

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببین دوست من نویز در خطوط مسی تلفن یه چیز عادی و همیشگی هستش ولی در بعضی اوقات این اتفاق زیاد رخ میده ، مثلا وقتی بارون میاد بجهت خیس شدن اتصالات در کانکشنهای اینترنتی دیلی(Dilay) یا تاخیر در دریافت اطلاعات صورت میگیره ...
اما جهت اطمینان در همون ساعاتی که مشکل داری گوش تلفون خونتون رو بردار در حین اینکه گوشی کنار گوشته یه عدد رو فشار بده بعد ببین نویز چطوره و در ساعاتی هم که مشکل نداری این کار را انجام بده اگه فرق چندانی نداشت بدون از سرویس دهنده هست در غیر این صورت از مرکز مخابراتییه ...
یه حالت دیگه که ممکنه اینه که خط شما ریموت باشه یعنی از مرکز مخابراتی دور باشید که البته احتمالش نزدیک به صفره چون تا اون جایی که من میدونم تنها شاتل هست که روی خطوط ریموت خدمات اینترنت پرسرعت ارائه میده و بقیه شرکت ها قادر به ارائه روی این خطوط نیستند ...

من منظورتون رو نفهمیدم
گوشی رو بردارم یه عدد رو بگیرم اگر چه اتفاقی بیفته یعنی خط نویز داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن فاصله من از مرکز مخابرات منطقمون خیلی کمه (تقریبا 1 کوچه فاصله داریم)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
از دوستان كسي ميدونه كه روي اين مودمهاي ايسوس داتك يه پورت رو كه بسته است چطور ميشه
باز كرد من الان لنگ پورت 5566 هستم و گير افتادم لطفا كمممممممممممممك كنيد:blink:

یا می تونی تو قسمت virtual server شماره پورتی رو که می خوای باز کنی بدی البته از نوع TCP یا اینکه تو قسمت DMZ آی پی کارت شبکتو بدی که توی این مورد دوم همه پورت های مودمت باز میشه. اگر هم فایروال داری، توی فایروالت هم باید پورتتو باز کنی. الان من همین کارو کردو و مشکلم حل شده.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
256 داتک هم 24 تومنه ولی به خانگی نمیده.

128 داتک 19600 هست.

بله منتها 24 تومان داتک بدون عوارضه که با عوارضش میشه 29 تومان ولی آسیاتک روی 256 مالیات و عوارض نمی گیره و همون 24 تومان قیمت نهاییشه و یه خونگی هم میده. البته کیفیتشو نمی دونم.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممنون از پيغامت پيرات123 ولي ديگه گرفتم!
راستي چه طوري 256 ميده؟ من بهشون گفتم گفتن نميشه!

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من منظورتون رو نفهمیدم
گوشی رو بردارم یه عدد رو بگیرم اگر چه اتفاقی بیفته یعنی خط نویز داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن فاصله من از مرکز مخابرات منطقمون خیلی کمه (تقریبا 1 کوچه فاصله داریم)

در تلفن هر عددی رو که میگیری یه صدایی (TONE) داره ! وقتی عددی رو فشار میدی سکوت برقرار میشه اما در پس زمینه یه صدای خس خس میاد که خیلی کمه و باید محیط اطرافت ساکت باشه تا بتونی بشنوی که این همون صدای نویز خطت هست ... در موقع عادی این صدا کم ولی در بعضی خطها (مثل خط بیت ما) خیلی زیاده !!! ok
همیشه هم فاصله کم نمیتونه مهمترین مزیت باشه یه ارتباط خوب به خیلی چیزا وابسته هست

بالا