• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین اخبار فوتبال

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]فرديناند قطعا به اردوي تيم انگليس خواهد پيوست[/h]
به گزارش رويترز از لندن ، آلکس فرگوسن گفت ريو فرديناند با وجود اينکه قبلا از حضور در تيم انگليس خودداري کرده بود ، اين بار دعوت روي هاجسون سرمربي تيم ملي را براي دو بازي با سن مارينو و مونته نگرو رد نخواهد کرد.

فرگوسن گفت از شنيدن نام فرديناند 34 ساله در فهرست جديد تيم انگليس متعجب شده است.

فرگوسن گفت :« ريو و اشلي يانگ به اردوي تيم ملي خواهند رفت.»

فرديناند اولين بازي ملي خود را 16 سال قبل برگزار کرد و سابقه 81 بازي ملي تا ژوئن 2011 را دارد.درگيري بر سر رفتار نژادپرستانه با جان تري مدافع چلسي سبب شد فرديناند قبل از يورو 2012 بازنشستگي از تيم ملي را اعلام کند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد چيذري در رابطه با وضعيت علي کريمي و ساير بازيکنان تيم پرسپوليس، اظهار کرد: علي کريمي در حال حاضر تمرينات دو را دور زمين شروع کرده و از نظر بدني شرايط خوبي دارد. البته هنوز پا به توپ نشده، اما تصور مي‌کنم ظرف يکي، دو هفته‌ آينده تمرينات گروهي را شروع کند، هر چند در اين باره نظر پزشک وي داراي اهميت است که اجازه اين کار را به وي بدهد يا خير؟ اما در مجموع از نظر بدني مشکل خاصي ندارد. همچنين ساير بازيکنان تيم نيز به جز حقيقي هافبک تيم پرسپوليس هيچ مشکلي از نظر آسيب ديدگي‌ ندارند و با تمام توان تمريناتي که از لحاظ بدني به آنها ارائه مي‌شود به خوبي اجرا مي‌کنند.

به گزارش ايسنا ، وي درباره حقيقي نيز گفت: قرار است امروز پزشک جراح حقيقي درباره جواب MRI وي نتيجه‌ نهايي را صادر کند. اميدوارم کشيدگي رباط وي به ميزاني نباشد که امکان حضورش را در رقابت‌هاي جام حذفي با مشکل مواجه کند.

چيذري همچنين در خصوص وضعيت خود در تيم پرسپوليس ، اظهار کرد: با همدلي و صميمي که بين من، بازيکنان و کادر فني برقرار است، تاکنون با مشکل خاصي با تيم پرسپوليس روبرو نشدم و تقريبا توانسته ام جايگاه خود را در اين تيم تثبيت کنم. اميدوارم اين جايگاه با کسب قهرماني تيم پرسپوليس در رقابت‌هاي جام حذفي مستحکم شود و شرايط خوبي را از لحاظ آمادگي بدني براي تيم پرسپوليس رقم بزنم.

مربي بدنساز تيم پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: با اطمينان خاطري که سردار رويانيان نسبت به کار من در تيم پرسپوليس دارد، انگيزه ام براي ماندن در اين تيم چند برابر شده و اميدوارم بتوانم در سال آينده نيز با عملکردم به اعتماد وي پاسخ مثبت بدهم.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]کياني: با درد مقابل استقلال بازي مي‌کردم[/h]
مهدي کياني در مورد تساوي 3 بر 3 تيمش مقابل الجيش گفت: بعد از ديدار سنگين مقابل استقلال به مصاف الجيش رفتيم. در نيمه اول بازي عملکرد خوبي داشتيم اما هر 2 بار عقب افتاديم. در نهايت هم در حالي که داشتيم مي باختيم با گلي که به ثمر رسانديم به يک امتياز اين بازي رسيديم که نتيجه خوبي بود.

به گزارش فارس ، وي در مورد ديدار حساس مقابل سپاهان در هفته سي ام ليگ برتر، عنوان کرد: بازي بسيار سختي است و براي هر 2 تيم اهميت دارد. با توجه به اينکه در خانه بازي مي کنيم بايد 3 امتياز را کسب کنيم. هواداران در اين ديدار بايد از تيم حمايت کنند تا به موفقيت برسيم. اين بازي در سرنوشت قهرماني تأثير گذار است و برايمان از نان شب واجب تر است.

کياني در مورد فشردگي بازي ها خاطر نشان کرد: بازي کردن در اين شرايط خيلي سخت است. با امکاناتي که در ليگ وجود دارد بازيکنان دوام نمي آورند و صدمه مي بينند. انشاالله تدبيري براي اين مسأله انديشيده شود.

کياني در مورد مصدوميت جزئي که از ناحيه کمر دارد، گفت: علاوه بر کمرم زانوي پايم هم دچار مشکل است. شرايط سختي دارم. باور کنيد در از دقيقه 30 بازي با استقلال مشکل داشتم و با وجود مصدوميت و درد به بازي ادامه مي دادم. اعتقاد موفقيت دارم تيم از هر چيزي مهمتر است.

وي در مورد اينکه آيا تراکتورسازي مي تواند در اين فصل به مقام قهرماني برسد، عنوان کرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست و اميد زيادي داريم که بتوانيم به قهرماني برسيم. اميدوارم تيمي که شايسته است و لياقت دارد به مقام قهرماني برسد. بازيکنان بزرگي در تيم ما حضور دارند و با حمايت هوادارانمان تمام تلاشمان را مي کنيم تا در پايان مسابقات به قهرماني برسيم.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
حسين شمس درباره ماندن خسوس کاندلاس به عنوان سرمربي تيم ملي فوتسال، بيان کرد: مبارک باشد! خسوس گزينه واقعا خوبي است. او مبلغ قراردادش را از 14 به دو هزار يورو کاهش داد و همه جور حرف شنوي هم دارد.

به گزارش ايسنا ، وي در ادامه درباره قولي که افتخاري به او داده بود تا در صورت مصاحبه نکردن عليه کميته‌ فوتسال جايگزين خسوس شود، مطرح کرد: افتخاري چند ماه پيش جلسه‌اي را در دفتر کيومرث هاشمي، درباره فوتسال دانش‌آموزي برگزار کرد که من هم به عنوان رييس فوتسال دانش‌آموزي حضور داشتم. افتخاري در اين جلسه به صورت مستقيم قولي به من نداد و تنها به هاشمي گفت که مشکل شمس در مصاحبه‌هاي تندش است. اما او جرات ندارد به من بگويد بعد از 52 سال چطور حرف بزنم. به هر حال افتخاري از بستگان نزديک سعيدلو است و بنده هرگز توقع ندارم نسبت فاميلي‌اش را خراب کند و سراغ من آيد. بهتر است اين دو به نسبت فاميلي خود بپردازند و من آن را فقط به خدا واگذار مي‌کنم!

سرمربي سابق تيم ملي همچنين، افزود: من فريب افتخاري را خوردم. چندين بار دعوتش را پذيرفتم و کلاس‌هاي رايگان فوتسال برايش برگزار و از او حمايت کردم. او با چهره‌اش ما را فريب داد، اما افتخاري وابسته به جامعه فوتبال نيست. در حالي که فکر مي‌کردم مي‌تواند خدمت کند. او هم راه گذشتگان را مي‌رود.

شمس همچنين با اشاره به اين که تيم ملي تا دو سال آينده برنامه خاصي ندارد، افزود: تيم ملي در خرداد 92 مسابقات داخل سالن کره جنوبي را پيش‌رو دارد و در کل بازي‌هاي تيم ملي تا شروع جام ملت‌هاي آسيايي 2014 تفريحي است. مهم اين است که خسوس خودش را در بازي‌هاي رسمي نشان دهد . او که تا آخر عمر نمي‌تواند به روسيه برود و کسي نبيند تيمش چطوري بازي مي‌کند، مطمئنا دست او رو خواهد شد، اما آرزويم اين است که خسوس موفق باشد و در تيم ملي بماند. بنده هم به دليل گرفتاري نمي توانستم به تيم ملي برگردم.

شمس همچنين با اعلام خبر انتخابش به عنوان رييس کميته‌ فني مسابقات داخل سالن کره جنوبي به ايسنا، گفت: چهارم فروردين براي تدريس در کلاس سطح يک آسيا به ويتنام مي روم و هشتم ارديبهشت هم کلاس پيشرفته فيفا را در قرقيزستان برگزار مي‌کنم. همچنين در سازمان بهزيستي مشغول هستم و قرار است با پرسپوليس بهزيستي در ليگ برتر فوتسال شرکت کنيم.

تيم فوتسال پرسپوليس که به دليل تباني از سوي رويانيان منحل شده بود طبق قانون به ليگ دسته يک سقوط کرده و از سال آينده بايد در اين ليگ بازي کند، اما شمس به عنوان مديرعامل پرسپوليس بهزيستي که از طريق رويانيان به اين سازمان واگذار شده، معتقد است تيمش بايد در ليگ برتر حضور داشته باشد. او در اين باره تاکيد کرد: ما با تيم پر قدرتي به ليگ برتر مي‌آييم و اجازه نمي‌دهيم ما را به دسته يک بفرستند. پرسپوليس را به ناحق از ليگ برتر بيرون کرده‌اند،‌اما ما به دنبال گرفتن حق‌مان هستيم. حال ليگ با هر تعداد تيمي که مي‌خواهد برگزار شود. ما فقط در ليگ برتر بازي مي‌کنيم!

باشگاه دبيري تبريز اعلام کرده که فصل آينده تيم با قدرتي را با حضور شمس و شمسايي راهي مسابقات خواهد کرد، اما شمس با تکذيب حضورش در دبيري، تصريح کرد: من در پرسپوليس بهزيستي به عنوان مديرعامل فعاليت خواهم کرد و نمي‌توانم در دبيري باشم. ما از 21 فروردين تمرين‌هاي تيم را شروع مي‌کنيم. وحيد شمسايي هم با توجه به تجربه‌اش مي‌تواند به تنهايي دبيري را بچرخاند.

شمس در پايان درباره تشکيل سازمان تيم‌هاي ملي در فدراسيون فوتبال به رياست عزيزي خادم نيز ، توضيح داد: مطمئنا تشکيل چنين سازماني به نفع فوتسال کشور خواهد بود. بودجه تيم ملي فوتسال از کميته‌ فوتسال جدا مي‌شود و مثل فوتبال حمايت خواهد شد. چنين سازماني زمان رياست صفايي فراهاني هم وجود داشت و اکنون جاي خوشحالي دارد که تيم ملي بالاخره صاحب پيدا کرد تا از تنگ نظري‌هاي کميته‌ فوتسال رهايي پيدا کند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]ياران داوري بر بوخوم غلبه کردند[/h]
مسابقات هفته بيست و ششم دسته دوم بوندس‌ليگا آلمان شب گذشته با 2 ديدار پيگيري شد که اينتراخت برانشوايگ به عنوان ميهمان موفق شد يک بر صفر در ورزشگاه «روراشتاديون» بوخوم را مغلوب کند.

به گزارش فارس، در اين مسابقه که برانشوايگي‌ها «دانيل داوري»، دروازه‌بان ايراني را در ترکيب داشتند، کومبلا با گل دقيقه 85 باعث کسب هر سه امتياز بازي شد.

برانشوايگ آخرين بار هفته بيست و دوم يک بر صفر مقابل يان رگنسبورگ برنده شد.

همچنين در ديداري ديگر مونيخ 1860 در خانه مقابل هرتابرلين متوقف شد.

در پي ثبت اين دو نتيجه، اينتراختي‌ها که تا دو هفته قبل صدرنشين ليگ 2 ژرمن‌ها بودند، 55 امتيازي شده و در فاصله يک امتيازي هرتابرلين (صدرنشين) قرار گرفتند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
گزارش الکره ، لئوناردو به شبکه اسکاي اسپورتس گفت :« شايعه مذاکرات براي خريد وين روني از يونايتد صحت ندارد و ما در اين مورد تمايلي نداريم.از آنجائي که باشگاه پاري سن ژرمن موقعيت مالي مناسبي دارد ، بسياري از خبرگزاري ها و پايگاه ها در مورد انتقال بازيکنان مختلف به تيم ما خبرسازي مي کنند.»

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
مجيد زين‌العابدين افزود: شبکه سه با وجود تدارک گسترده و تهيه برنامه‌هاي متنوع براي هموطنان عزيز، مسابقه‌ي تيم ملي فوتبال ايران مقابل کويت در مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا (ششم فروردين ماه) و بازي‌هاي پرسپوليس و استقلال در ليگ برتر و جام حذفي (10 و 11 فروردين) را پخش مي‌کند.

به گزارش ايسنا، او ادامه داد: شبکه سه به همراه شبکه ورزش و شبکه‌هاي استاني به طور همزمان ديدارهاي تراکتورسازي، فولاد سپاهان و استقلال با الشباب، الاهلي و الهلال عربستان در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ( 13و 14 فروردين ) را پخش مي‌کند.

پخش مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 (فرانسه - اسپانيا)، ديدارهاي دوستانه‌ي فوتبال (ايتاليا - برزيل و روسيه - برزيل)، ليگ‌هاي فوتبال اسپانيا، ايتاليا (اينتر - يونتوس)، انگليس(چلسي - منچستر يوتايتد)، آلمان و ليگ قهرمانان اروپا شامل بازي‌هاي بايرن مونيخ – يوونتوس و پاري سن ژرمن – بارسلونا ( 13 فروردين ) و رئال مادريد – گالاتا سراي و دورتموند – مالاگا ( 14 فروردين ) از ديگر برنامه‌هاي شبکه‌هاي سه و ورزش است.

مدير شبکه سه همچنين گفت: بازي‌هاي تيم فوتبال اميد ايران در رقابت‌هاي چهار جانبه‌ي دوحه با تيم‌هاي مراکش، قطر و ترکيه نيز روزهاي اول، سوم و پنجم فروردين از شبکه ورزش تقديم به علاقمندان فوتبال خواهد شد.

دبير شوراي هماهنگي ورزش صدا وسيما در پايان گفت: در کنار بازي‌هاي فوتبال که به طور زنده از شبکه هاي سه و ورزش پخش مي‌شود، علاقمندان به فوتبال مي‌توانند بازي‌هاي خاطره انگيز ملي و باشگاهي را هر روز صبح و مسابقات به ياد ماندني خارجي سال 1391 را هر شب از شبکه سه سيما تماشا کنند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
نقل از ساکرنت، تاتنهام ديدار هفته سي ام خود در ليگ برتر انگليس را با شکست خانگي برابر فولام به پايان برد.

در اين ديدار ديميتار برباتوف در دقيقه 52 تنها گل ديدار را وارد دروازه ميزبان کرد. تاتنهام با اين شکست رتبه سوم جدول رده بندي را به چلسي واگذار کرد. فولام نيز 36 امتيازي شد و به رتبه دهم صعود کرد.

آندره وياس بواس در خصوص اين ديدار گفت: نمي‌خواهم بگويم در اين ديدار چه اشتباه‌هايي انجام داديم. تنها کاري که مي‌توانيم انجام دهيم اين است که از بروز آنها در ديدارهاي آينده جلوگيري کنيم. ماه خيلي سختي را سپري کرده‌ايم ولي اگر بار ديگر بتوانيم به فرم ايده‌آل‌مان برگرديم و اعتماد به نفس بالاي‌مان را بازيابيم، مي‌توانيم به چرخه پيروزي‌هاي خوب و پر گل باز گرديم. بايد تلاش زيادي کرده و به سختي تمرين کنيم.

وي افزود: اطمينان بالايي دارم که مي‌توانيم اين کار را انجام دهيم. بازي‌هاي زيادي تا پايان فصل داريم که به عقيده من مي‌توانيم از افت زيادمان در جدول ليگ پيشگيري کنيم. نتيجه‌اي که در اين ديدار به دست آمد دلخواه ما نبود. در ديدار با اينترميلان و ليورپول هم به آن چيزي که مي‌خواستيم نرسيديم ولي به تمامي نکات مثبتي که در اين ديدار اتفاق افتاد فکر کرده و تلاش مي‌کنم در ديدارهاي آينده چنين نتيجه‌هايي نگيريم.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ساکرنت، چلسي در ديدار هفته سي ام خود در ليگ برتر انگليس با حساب 2 بر صفر وستهام يونايتد را شکست داد.

در اين ديدار فرانک لمپارد 19 و ادن ازر 50 براي تيم‌شان گل زدند تا با 55 امتياز به رتبه سوم جدول رده بندي صعود کنند.

لمپارد با گلزني در اين ديدار، تعداد گل‌هاي خود براي چلسي را به عدد 200 رساند تا تنها 2 گل با بابي تمبلينگ، رکورد دار گلزني براي باشگاه فاصله داشته باشد.

رافائل بنيتس در اين مورد گفت: خيلي خوشحال هستم چون فرانک توانست دويستمين گل خود را بزند. اين يک دستاورد بسيار عالي براي هر بازيکني به خصوص براي او است. براي او خوشحالم. او بازيکن بسيار خوبي است و در جلسه‌هاي تمريني خيلي سخت کار مي‌کند. بازي‌هاي زيادي در پيش داريم. اميدوارم او بتواند گل‌هاي بيشتري براي ما بزند.

سرمربي چلسي معتقد است تيمش در اين برهه از فصل خوب کار کرده و ثبات رويه‌ خود را در پيکارهاي پياپي حفظ کرده است. چلسي همچنين به دور يک هشتم نهايي ليگ اروپا راه پيدا کرده و به دنبال رسيدن به جايگاه دوم جدول رده بندي است زيرا فاصله خود با منچسترسيتي را به 4 امتياز رسانده است.

بنيتس در ادامه عنوان کرد: اگر به پيروزي‌هاي‌مان ادامه دهيم مي‌توانيم خودمان را به رده دوم نزديک‌تر کنيم. برنامه‌ ديدارهاي‌مان فشرده است. فقط بايد روي بازي‌هاي‌مان تمرکز کنيم تا ببينيم در پايان فصل به چه رتبه‌اي دست پيدا مي‌کنيم.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0

نتايج اين مسابقات به شرح زير است :

قطر 1 - 0 تايلند

- گل خلفان ابراهيم در دقيقه 56

- تيم قطر هم گروه ايران در مقدماتي جام جهاني 2014 و تايلند هم گروه تيم ايران در مقدماتي جام ملت هاي آسيا است.

بحرين 0 - 0 لبنان

- تيم لبنان در هر دو رقابت مقدماتي جام جهاني و جام ملت ها هم گروه ايران است.

مالزي 1 - 4 عربستان

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
مجتبي جباري که بعد از ديدار مقابل العين در هيچ کدام از جلسات تمريني آبي پوشان شرکت نکرده بود شب گذشته در هتل المپيک محل اردوي استقلال حاضر شد و خود را به کادر فني اين تيم معرفي کرد.

به گزارش فارس، جباري به دليل غيبت هاي متعدد در تمرينات استقلال به احتمال فراوان در ترکيب اصلي اين تيم براي ديدار مقابل نفت تهران حضور نخواهد داشت.

ديدار تيم هاي نفت تهران و استقلال امروز ساعت 15:30 برگزار مي‌شود.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0

به گزارش الکره ، ريوالدو که دوره آخر بازي خود را در تيم سائوکتانو برزيل سپري مي کند به روزنامه اسپورتيوو اينتراتيوو برزيل گفت مي خواهد پس از بازنشستگي مربي شود و تصميم دارد اين کار را در باشگاه بارسلونا آغاز کرد.

اين مهاجم 40 ساله گفت :« درهاي بارسلونا هميشه به روي من باز است. ساندرو روسل رييس بارسا از دوستان من است و او هر وقت که بخواهم اين کار را شروع کنم به من کمک خواهد کرد.»

ريوالدو که با تيم برزيل قهرمان جام جهاني 2002 شده است در سال 1999 مرد سال فوتبال اروپا و جهان شد.

وي افزود :« من تابعيت اسپانيا را هم دارم و مي توانم هر وقت که بخواهم در اين کشور زندگي کنم.»

ريوالدو تاکيد کرد بارسا در دوران درمان تيتو ويلانووا سرمربي تيم در امريکا روزهاي سختي را سپري کرد.

ريوالدو از 1997 تا 2002 در 157 بازي براي بارسا به ميدان رفت و 86 گل به ثمر رساند.

وي در تيم هاي کورينتيانس ، پالميراس ، کروزيرو ، موگي ميريم و سائوپائولو برزيل ، دپورتيوو لاکرونيا ، ميلان ، المپياکو و آ ا ک اتن يونان ، بنيادکار ازبکستان و کابوسکورپ آنگولا نيز حضور داشته است.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]جدول برترين گلزنان لاليگا اسپانيا[/h]
پس از مسي که تاکنون چهل و دو گل در رقابت‌هاي اين فصل به ثمر رسانده، کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد قرار دارد که تاکنون بيست و هفت گل زده است.

فالکائو (اتلتيکو مادريد) با بيست و يک گل زده در رده سوم است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، نگردو ( سويا) پانزده گله است. سولدادو (والنسيا) نيز با چهارده گل زده در رده بعدي است.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
پس از سوآرز که بيست و دو گل به ثمر رسانده است، فان پرسي (منچستريونايتد) با نوزده گل زده در رده دوم است. بيل (تاتنهام) نيز با شانزده گل زده در رده سوم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، با (استون ويلا)، لمبرت (ساوتهمپتون) و لوکاکا (وست برومويچ) نيز هر يک سيزده گل به ثمر رسانده‌اند.

ژکو ( منچسترسيتي)، لمپارد(چلسي)، روني (منچستر يونايتد) نيز تاکنون هر يک دوازده گل به ثمر رسانده‌اند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]جدول برترين گلزنان بوندس‌ليگا[/h]
پس از لواندوفسکي که تاکنون نوزده گل به ثمر رسانده است، کيسلينگ مهاجم باير لورکوزن قرار دارد که شانزده گله است. مانژوکيچ (بايرن مونيخ) نيز با پانزده گل زده در رده سوم است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، ايبسويچ ( اشتوتگارت)، مير (فرانکفورت)، مولر (بايرن مونيخ)، سالاي (ماينس) نيز هر يک دوازده گل به ثمر رسانده‌اند.

پترسون (وردر برمن)، ريوس (دورتموند) و رودنوس (هامبورگ) نيز يازده گله هستند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
پس از ابراهيموويچ که تاکنون بيست و پنج گل به ثمر رسانده، اوباميانگ (سنت اتين) با شانزده گل زده در رده دوم است. ويتانيچ (نيس) و گوميس (ليون) نيز هر يک دوازده گل به ثمر رسانده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، آليادير (لوريان) نيز يازده گله است.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]مدافع برزيلي بارسلونا مصدوم شد[/h]
باشگاه بارسلونا در پايگاه اينترنتي توئيتر با اعلام اين خبر افزود آدريانو بين چهار تا شش هفته قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.

بدين ترتيب مدافع برزيلي بارسلونا ديدارهاي رفت و برگشت مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا مقابل پاري سن ژرمن را از دست خواهد داد. اين ديدارها قرار است روزهاي دوم و دهم آوريل برگزار شوند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، پويول ديگر مدافع بارسلونا نيز که پيشتر تحت عمل جراحي زانوي راست قرار گرفته بود، در ديدار مقابل پاري سن ژرمن غايب خواهد بود.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
پيشتر شايعاتي مبني بر اختلاف بين مسي و ويا وجود داشت اما رورا با خنده اين شايعات را تکذيب و ارتباط آنها را در داخل و خارج از زمين تحسين کرد.

وي به خبرنگاران گفت: اين چيزي است که من چند بار شنيده ام و هميشه به نظرم مسخره رسيده است.

رورا افزود: هيچگاه دليلي براي تکذيب اين موضوع وجود نداشته و رابطه آنها در حال حاضر همانند چند ماه قبل بسيار خوب است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، مربي بارسلونا گفت: آنها رابطه خوبي دارند. در مورد مسي حرفي براي گفتن وجود ندارد. ويا هم گل مي‌زند و به خوبي در فضاهاي خالي حرکت مي‌کند. آنها يکديگر را کامل مي‌کنند و ما از درک متقابل بين آنها بسيار خوشحال هستيم.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
[h=1]توقف پاري سن ژرمن مقابل سنت اتين[/h]
در آخرين بازي از هفته بيست و نهم لوشامپيونه فرانسه تيم فوتبال سنت اتين ميزبان پاري سن ژرمن بود که اين بازي در پايان با نتيجه 2 بر 2 مساوي خاتمه يافت.

به گزارش فارس، پاستوره9 و ايبراهيموويچ 19 براي پاريسي‌ها در نيمه اول گلزني کردند و الکس در دقيقه 37 (گل به خودي) اختلاف را به حداقل رساند. در دقيقه 72 نيز کلرک بازي را به تساوي کشاند تا اين مسابقه با نتيجه 2 بر 2 مساوي به پايان برسد.

در جدول رده بندي لوشامپيونه فرانسه تيم فوتبال پاري سن ژرمن با 58 امتياز صدرنشين است. سنت اتين نيز با اين تساوي 49 امتياز چهارم ماند.

d-sajad13

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش "ورزش سه" ، ناصر گودرزي مدير عامل باشگاه صنعت نفت آبادان ، عليرضا فيروزي را به دليل کسب نتايج ضعيف و عدم صدور کارت مربيگري ايشان از سوي سازمان ليگ برتر و برخي دلايل ديگر ، از سمت مربيگري باشگاه برکنار کرد .

لازم به ذکر است ، تيم صنعت نفت آبادان در هشت بازي اخيرش فقط پنج امتياز کسب کرده و يکي از نامزدهاي اصلي سقوط به ليگ آزادگان است .

بالا