• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین اخبار فوتبال

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
اتلتیکومادرید در ورزشگاه خانگی خود اسپانیول را با یک گل شکست داد.
Diego-Costa-Atletico-Madrid-2014-edited1_3102088.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، دیشب اتلتیکو مادرید موفق شد میهمان خود اسپانیول را با یک گل شکست دهد.

تک گل این دیدار را دیه‌گو کاستا در دقیقه 55 به ثمر رساند.

اتلتیکو مادرید با این برد 67 امتیازی شد و همچنان در مکان دوم قرار دارد.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
لیورپول با 3 گل منچستریونایتد را در هم کوبید.

379282hp2.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، در آخرین شب از هفته بیست‌و‌نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های انگلیس عصر امروز (یک‌شنبه) تیم فوتبال منچستریونایتد در ورزشگاه اولدترافورد میزبان لیورپول بود.

لیورپول دراین بازی توانست منچستریونایتد را 3 بر صفر شکست دهد.گل های این دیدار را استیون جرارد ار روز ضربات پنالتی در دقایق 34 و 46 و لوئیس سوآرز در دقیقه 84 به ثمر رساندند.

لیورپول با این برد 62 امتیازی شد و در مکان دوم قراردارد.منچستریونایتد هم 48 امتیازی باقی ماند و در مکان هفتم قرار دارد.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
میلان در ورزشگاه خانگی خود مقابل پارما 4 بر 2 شکست خورد.

377764hp2.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، هفته بیست‌و‌هشتم سری A باشگاه‌های ایتالیا عصر امروز (یک‌شنبه) با چند دیدار پیگیری شد که در یکی از دیدارهای حساس
کالیاری در ورزشگاه خانگی خود میزبان لاتزیو بود که لاتزیو با 2 گل کالیاری راشکست داد.گل های این دیدار را سناد لولیچدر دقیقه 19 و بالده دیائو کیتا در دقیقه 69 به ثمر رساندند.

در دیگر بازی حساس امروز میلان در ورزشگاه خانگی خود میزبان پارما بود که 4 بر 2 شکست خورد.در این دیدار آنتونیو کاسانو در دقیقه( 9 از پنالتی و 51) و آمائوری (78) و جاناتان بیابیانی (94) برای پارما و عادل رامی (57) و ماریو بالوتلی (76- پنالتی)برای میلان به ثمر رساندند.

نتایج دیگر دیدارها:
آتالانتا 3 - 0 سامپدوریا
لیورنو 2 - 1 بلونیا
ساسولو 3 - 1 کاتانیا

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
آرسنال در خانه تاتنهام به پیروزی یک بر صفر دست یافت.

Tottenham-v-Arsenal-Tomas-Rosicky-celeb_3102624.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، تاتنهام در ورزشگاه خانگی خود میزبان آرسنال بود که آرسنال موفق شد با یک گل تاتنهام را شکست دهد.
تک گل این دیدار را توماس روسیچکی در دقیقه 2 به ثمر رساند.

آرسنال با این برد 62 امتیازی شد و فعلا در مکان سوم قرار گرفت.تاتنهام نیز با این باخت 53 امتیازی باقی ماند و در مکان پنجم باقی ماند.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
بارسلونا با 7 گل اوساسونا را در هم کوبید.

379004hp2.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، در یک دیدار دیگر از هفته بیست و هشتم لالیگا اسپانیا بارسلونا در ورزشگاه خانگی خود میزبان اوساسونا بود که موفق شد با نتیجه 7 بر صفر اوساسونا را شکست دهد.

در این بازی لیونل مسی در دقایق (18،63،88) و الكسیس سانچز (22) و آندرس اینیستا (33) و کریستین تیو (78) و پدرو (90) به ثمر رساندند.

بارسلونا با این پیروزی 66 امتیازی شد و همچنان در مکان سوم قراردارد.اوساسونا هم با 29 امتیاز در مکان 15 قراردارد.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
فیورنتینا در دیداری خانگی موفق شد کیه وو را 3 بر 1 شکست دهد.

Fiorentina-v-Chievo-Cuadrado-group-celeb_3102767.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، هفته بیست و هشتم از رقابت های باشگاهی سری آ ایتالیا دیشب (یکشنبه) با 2 دیدار پیگیری شد که در یکی از این دیدارها فیورنتینا در ورزشگاه خانگی خود میزبان کیه وو بود که توانست 3 بر 1 کیه وو را شکست دهد.

گل های این دیدار را خوان کودرادو در دقیقه 11 و آلساندرو ماتری در دقیقه 39 و ماریو گومز در دقیقه 89 برای فیورنتینا به ثمر رساندند.
تک گل کیه وو را آلبرتو پلوشی در دقیقه 62 به ثمر رساند.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
یوونتوس در ورزشگاه جنوا موفق شد جنوا را با یک گل شکست دهد.

022f4e72-7b3e-372c-a316-1bdaf24e7c97.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، هفته بیست و هشتم از رقابت های باشگاهی سری آ ایتالیا دیشب (یکشنبه) با 2 دیدار پیگیری شد که در یکی از این دیدارها جنوا در ورزشگاه خانگی خود میزبان یوونتوس بود که یوونتوس با یک گل جنوا را شکست داد.

تک گل این دیدار را آندره آ پیرلو در دقیقه 89 به ثمر رساند.

یوونتوس با این پیروزی 75 امتیازی شد و همچنان در صدر جدول قرار دارد.جنوا نیز با این باخت 35 امتیازی باقی ماند و در جایگاه 12 قراردارد.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
پاری سن ژرمن در ورزشگاه خانگی خود سنت اتین را با 2 گل شکست داد.

PSG-v-St-Etienne-Zlatan-Ibrahimovic-Blaise-Ma_3102769.jpg

به گزارش سایت اخبار روز فوتبال، هفته بیست و نهم لوشامپیونه فرانسه دیشب (یکشنبه) با یک دیدار به پایان یافت که در این دیدار پاری سن ژرمن در ورزشگاه خانگی خود میزبان سنت اتین بود که پاری سن ژرمن موفق شد 2 بر صفر سنت اتین را شکست دهد.

هر دو گل این دیدار را زلاتان ابراهیموویچ در دقایق (14 و 41) به ثمر رساند.

پاری سن ژرمن با این برد 70 امتیازی شد و همچنان در صدر قرار دارد.سنت اتین هم با این باخت 48 امتیازی باقی ماند و در جایگاه چهارم قراردارد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
احتمال سقوط اوساسونا افزايش‌ يافت

احتمال سقوط تيم فوتبال اوساسونا به ليگ دسته دوم با شکست خانگي افزايش يافت.
00943350.gif

در يک ديدار ديگر از هفته سي و ششم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال اوساسونا در حالي در ورزشگاه خانگي خود ميزبان سلتاويگو بود که در رقابت با چند تيم براي ماندن در لاليگا نياز مبرم به پيروزي در اين ديدارهاي باقيمانده خود داشت اما اين اتفاق رخ نداد و اوساسونا اين مسابقه را با دو گل به سلتاويگو واگذار کرد.

هر دو گل اين ديدار را نوليتو در دقايق 20 و 34 به ثمر رساند.

اوساسونا با اين شکست در امتياز 35 و رده هفدهم باقي ماند تا با پيروزي احتمالي وايادوليد و آلمريا، به رده‌هاي پايين‌تر سقوط کرده و در نهايت راهي دسته دوم ليگ اسپانيا شود.

سلتاويگو نيز با اين برد 46 امتيازي شد و با دو پله صعود موقتا به رده هشتم جدول رسيد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
قهرماني ناپولي در کوپا ايتاليا

ناپولي در ديداري جنجالي با برتري سه بر يک برابر فيورنتينا قهرمان جام حذفي ايتاليا شد.
00957155.jpg

دو تيم ناپولي و فيورنتينا شب گذشته (شنبه) در فينال جام حذفي ايتاليا در ورزشگاه المپيک شهر رم به مصاف هم رفتند که اين ديدار جنجالي در پايان با برتري سه بر يک ناپولي به پايان رسيد.

لورنزو اينسيگنه دو بار در دقايق يازده و هفده و دريس مرتنس در دقيقه‌ 90 براي ناپولي گلزني کردند و تک گل بنفش‌هاي شهر فلورانس را نيز خوآن وارگاس وارد دروازه‌ ناپولي کرد تا رافائل بنيتس به اولين قهرماني خود با ناپولي دست يابد.

پيش از شروع مسابقه هجوم هواداران ناپولي و فيورنتينا براي ورود به ورزشگاه باعث درگيري پليس با آنها شد. شدت اين درگيري به حدي بود که پليس يکي از هواداران ناپولي را با دو ضربه گلوله از پاي درآورد! همچنين سه هوادار ديگر ناپولي نيز در شرايط وخيمي به سر مي‌برند.

اين درگيري باعث به تاخير افتادن مسابقه و برگزاري آن تحت تدابير شديد امنيتي شد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
جهانبخش: بي‌اندازه خوشحالم

مهاجم ايراني نايمخن با اعلام اين که در بازي برابر آژاکس وظيفه‌اش را انجام داده است، مي‌گويد از اين که توانسته يک امتياز حياتي را براي تيمش به دست آورد، بي‌اندازه خوشحال است.
00946224.jpg

نايمخن که عليرضا جهانبخش را در اختيار دارد در هفته‌ پاياني ليگ هلند برابر آژاکس به تساوي دو بر دو رسيد تا به پلي‌آف ليگ هلند برسد. جهانبخش که به عنوان بازيکن تعويضي وارد زمين مسابقه شد هر دو گل تيمش را به ثمر رساند تا نايمخن از سقوط به دسته پايين‌تر نجات يابد و به ديدار پلي‌آف برسد.

به نقل از ايسنا، اين مهاجم ايراني پس از درخشش در بازي برابر آژاکس گفت: خيلي خوشحالم. يک امتياز بسيار حياتي را به دست آورديم. بازي برابر آژاکس به هيچ وجه آسان نيست. آنها قهرمان ليگ هستند. به همين خاطر از اين که توانستم در اين ديدار مهم براي تيمم مفيد باشم و گلزني کنم بي‌اندازه خوشحالم.

او در ادامه گفت: پس از آن که بويان کرکيچ دروازه‌ ما را باز کرد، ديگر فکر کرديم کار تمام است و تيم سقوط کرده‌ هستيم اما هنوز هم اميد براي تيم ما وجود داشت. براي گلزني در تيم نايمخن حضور دارم. وظيفه‌ من گلزني است. خوشحالم که در دقايق پاياني توانستم گلي را به ثمر برسانم که ممکن است باعث شود تيمم در ليگ هلند باقي بماند.

"فاکس اسپورت" با تمجيد از بازي موثر عليرضا جهانبخش اعلام کرد در صورتي که نايمخن فصل آينده براي بيست‌ويکمين بار پياپي در ليگ هلند بازي کند، بيشتر به خاطر اين بازيکن ايراني است.

جهانبخش در پايان گفت: بايد از هم‌تيمي‌هايم تشکر کنم. خوش‌شانس بودم که در دقايق‌ پاياني توانستم فرصت گلزني به دست آورم و دروازه‌ حريف را باز کنم.

با نتايج به دست آمده در هفته‌ پاياني ليگ هلند رودا کرکراد به دسته پايين‌تر سقوط کرد و تيم‌هاي نايمخن و والوايک به پلي‌آف ليگ هلند رسيدند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
بازگشت آزمون به ترکيب روبين کازان

روزنامه‌ "اسپورت ميل" روسيه از بازگشت سردار آزمون به ترکيب تيمش خبر داد.
00946034.jpg

هفته‌ بيست و هشتم رقابت‌هاي ليگ روسيه امروز (يکشنبه) با سه ديدار به پايان مي‌رسد که در يکي از اين ديدارها روبين کازان در خانه پذيراي تيم اورال خواهد بود.

به نقل از ايسنا، روزنامه‌ "اسپورت ميل" روسيه خبر داد. سردار آزمون، مهاجم جوان ايراني روبين کازان که هفته‌ گذشته به دليل مصدوميت نتوانست در ترکيب تيمش به ميدان برود مشکلي براي بازي امروز ندارد و به احتمال زياد در ترکيب روبين کازان به ميدان خواهد رفت.

روبين کازان در حال حاضر با 31 امتياز از 27 ديدار در رده دهم ليگ شانزده تيمي روسيه قرار دارد و هيچ شانسي براي حضور در رقابت‌هاي اروپايي فصل آينده ندارد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
جايگاه دايي در پرسپوليس گارانتي است

مديرعامل سابق پرسپوليس گفت: جايگاه علي دايي در پرسپوليس گارانتي شده و استيلي هم براي سرمربيگري به پرسپوليس نيامده است.
00939476.jpg

امير عابديني در مورد وضعيت باشگاه داماش گيلان و انتقال احتمالي آن به تهران گفت: در حال حاضر مشغول حساب و کتاب بازيکنان و مربيان هستيم و پس از کسر جريمه 50 درصدي مطالبات آنها را پرداخت مي‌کنيم تا تيم را به تهران بياوريم. موافقت اين انتقال را هم از دستگاه قضايي و همچنين فدراسيون فوتبال مي‌گيريم.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه هيأت فوتبال استان احتمالاً با اين انتقال مخالفت خواهد کرد، گفت: داماش ايرانيان در آن منطقه مورد حمايت مسئولان قرار نگرفت و به همين دليل تيم به تهران مي‌آيد تا در فصل آينده در ليگ يک به ميدان برود.

عابديني در مورد اينکه مديرعامل و سرمربي اين باشگاه چه کسي خواهد بود، گفت: من در حال حاضر به عنوان عضو هيأت‌مديره باشگاه در حال صحبت هستم و مديرعامل داماش نيستم در مورد کادر فني هم در روزهاي آينده تصميم‌گيري خواهيم کرد.

مديرعامل سابق پرسپوليس در مورد اينکه با حضور هيأت‌مديره جديد اين باشگاه مي‌تواند موفق شود يا نه،‌گفت: ابزار موفقيت براي پرسپوليس مهيا شده است و بايد به هيأت‌مديره جديد زمان داد و حوصله کرد.

عابديني در مورد اينکه چطور او نامش در هيأت‌مديره باشگاه پرسپوليس نيست در حالي‌که پيش از آن گزينه‌هاي مديرعاملي باشگاه هم مطرح مي‌شد، گفت: اسپانسر تصميم گرفته و نبايد در اين مورد گلايه کنيم. رحيمي هم يک مدير کاربلد است و بايد به او فرصت داد.

وي در مورد رفتاري که با علي پروين انجام شد گفت: به پروين فرصت مناسب داده شد و من بارها گفتم که پروين نتوانست از اين فرصت استفاده کند و فرصت‌سوزي شده است. بنابراين ديگر پيشکسوتان پرسپوليس نمي‌توانند بهانه‌اي بياورند که باشگاه را به آنها نداده‌اند.

عابديني در مورد اينکه حضور حميد استيلي در هيأت‌مديره براي مقابله با علي دايي است و احتمال دارد او جانشين سرمربي پرسپوليس شود، گفت:‌ اصلاً چنين چيزي نيست. جايگاه دايي در پرسپوليس گارانتي شده است. او فصل گذشته خوب نتيجه گرفت و تيم را جمع و جور کرد.حميد استيلي هم براي سرمربي‌گري به پرسپوليس نيامده است.

عضو هيأت‌رئيسه سازمان ليگ در مورد کارت‌هاي پايان خدمتي که گفته مي‌شود با مدارک جعلي گرفته شده، گفت: در اين مورد باشگاه‌ مرتکب تخلفي نشده‌اند و اگر تخلفي هم صورت گرفته شده باشد متوجه بازيکنان است و آن بازيکنان گرفتار خواهند شد نه باشگاه‌ها زيرا اين اسناد از سوي بازيکنان به سازمان ليگ و باشگاه‌ها و سازمان ليگ ارائه شده است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
پيروزي الاهلي با درخشش جباري

الاهلي با درخشش مجتبي جباري لخويا را در جام امير قطر شکست داد و به نيمه نهايي صعود کرد.
00946136.jpg

در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي قطر چهار ديدار برگزار شد که در حساس‌ترين ديدار الاهلي موفق شد با درخشش مجتبي جباري با نتيجه‌ سه بر دو تيم پر ستاره لخويا را از پيش‌رو بردارد و به نيمه نهايي صعود کند.

به نقل از ايسنا، در اين ديدار که در ورزشگاه خانگي الاهلي برگزار شد بازيکنان اين تيم بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه‌ چهار توسط مجتبي جباري به گل رسيدند.

در دقيقه‌ 24 مجتبي جباري گل دوم خود و تيمش را به ثمر رساند. سه دقيقه‌ بعد عادل احمد يکي از گل‌ها را براي لخويا جبران کرد تا اين تيم به نتيجه‌ گرفتن در اين بازي اميدوار شود. ولاديمير وايس در دقيقه‌ 65 بازي را براي لخويا به تساوي کشاند اما اين پايان کار نبود و در حالي همه منتظر شنيدن سوت پايان بازي بودند ديوکو گل پيروزي را براي الاهلي در وقت‌هاي تلف شده به ثمر رساند تا شاگردان ميلان ماچالا به نيمه نهايي صعود کنند.

الاهلي در نيمه نهايي بايد شنبه هفته‌ آينده به مصاف السيليه برود.

در يکي ديگر از ديدارهاي حساس اين مرحله الغرافه که در وقت‌هاي اصلي تلف شده به تساوي بدون گل برابر الجيش دست يافته بود در ضربات پنالتي با نتيجه‌ 9 بر 8 به پيروزي رسيد.

تيم پر ستاره السد هم با دو گل العربي را از پيش‌رو برداشت.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
ادو؛ همکار جديد کي‌روش در جام‌جهاني

پايگاه اينترنتي "futbolprimra" از همکاري ادو با کارلوس کي‌روش در جام‌جهاني خبر داد.
00943539.gif

تيم ملي ايران در جام جهاني 2014 برزيل با تيم‌هاي آرژانتين، نيجريه و بوسني‌وهرزگوين همگروه است و در اولين ديدار خود بايد برابر نماينده قاره‌ آفريقا ديدار کند.

به نقل از ايسنا، پايگاه اينترنتي "futbolprimra" خبر داد کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي ايران از ادو، سرمربي جوان کورينيتانس درخواست کرده است که در طول بازي‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل به او کمک کند و مشاوره دهد.

ادو گاسپار، سرمربي 35 ساله کورينتيانس سابقه بازي در تيم‌هاي آرسنال و والنسيا را در کارنامه خود دارد و 15 بار نيز تيم ملي برزيل را بر تن کرده است. کي‌روش با ادو رابطه صميمانه‌اي دارد و در فوتبال اروپا سابقه همکاري با هم دارند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
شايعه جعلي بودن کارت پايان خدمت مسخره است

دروازه‌بان ملي‌پوش فولاد خوزستان در مورد بحث جعلي بودن کارت پايان خدمت بعضي از بازيکنان تيمش گفت: دوست ندارم در مورد اين حرف‌هاي مسخره صحبت کنم.
00945607.jpg

سوشا مکاني ضمن بيان اين مطلب گفت: صحبت کردن در مورد جعلي بودن کارت پايان خدمت برخي بازيکنان فولاد مسخره است و من اصلاً يک ثانيه هم به اين موضوع فکر نمي‌‌کنم. وقتي چنين خبري را شنيدم فقط خنديدم. اين خبرهاي بي‌ارزش نبايد ذهن ما را درگير کند. من هيچ صحبتي در اين مورد ندارم و همانطور که گفتم مسائل بي‌ارزش برايم اهميتي ندارد.

به نقل از تسنيم، وي در مورد وضعيتش براي فصل آينده خاطر نشان کرد: من هنوز تصميم خاصي نگرفته‌ام و بعد از دو بازي رفت و برگشت مقابل السد قطر، قراردادم با فولاد تمام مي‌‌شود. گزينه اول من تيمي است که حسين فرکي در آن حضور دارد و بايد منتظر بمانم. من نمي‌‌دانم فرکي مي‌‌ماند يا جدا مي‌‌شود ولي دوست دارم همچنان زير نظر اين مربي کار کنم.

دروازه‌بان فولاد خوزستان به حساسيت ديدار تيمش مقابل السد قطر در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا اشاره کرد و گفت:‌ السد تيم خوبي است اما مطمئناً کادر فني فولاد با شناخت کامل از حريف قطري، تيم ما را آماده خواهد کرد. شرايط فولاد بسيار خوب است و من شانس برد تيم خودم را بيشتر مي‌دانم. معمولاً پيش‌بيني‌هاي من درست از آب درمي‌آيد و اميدوارم فولاد با عبور از السد به مرحله بعدي برود.

مکاني در پاسخ به اين پرسش که «چقدر احتمال مي‌‌دهي همراه با تيم ملي‌ به جام جهاني بروي؟»، گفت: تمرين کردن يک بخش قضيه است و بخش ديگر به تصميم سرمربي بستگي دارد. من نهايت تلاشم را در تمرينات انجام مي‌دهم و چيزي کم نمي‌گذارم. نتيجه کار و تمرينات من اين است که به جام جهاني بروم ولي تصميم‌گيرنده خودم نيستم. من دوست ندارم با شانس و اتفاق به جام جهاني بروم و مي‌‌خواهم با تلاشي که دارم نظر سرمربي تيم ملي را جلب کنم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
گيگز: به بازيکنان منچستر‌ اعتقاد دارم

رايان گيگز مي‌گويد هنوز هم به بازيکنان منجستر‌يونايتد اعتقاد دارد اما دليل بازي ضعيف خانگي برابر ساندرلند را نمي‌داند.
00957117.jpg

رايان گيگز در دومين تجربه مربيگري خود در منچستر‌يونايتد در خانه برابر ساندرلند شکست خورد تا اين تيم همچنان در رده هفتم جدول باقي بماند.

به نقل از ايسنا، رايان گيگز سرمربي موقت منچستر‌يونايتد پس از شکست تيمش برابر ساندرلند در خانه گفت: بازي بسيار ضعيفي در خانه از خود نشان داديم. نمي دانم چرا بازيکنانم در اين ديدار بي‌انگيزه بودند. هفته گذشته بازي خيلي خوبي از خود نشان داديم و اين هفته بازي بسيار بدي ارائه داديم. من هنوز هم به کيفيت بازيکنان منچستر‌ اعتقاد دارم.

گيگز در ادامه گفت: در نيمه نخست چند سانتر خوب داشتيم. اما در نيمه دوم توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم و چندين فرصت گلزني ايجاد کرديم با اين حال متاسفم که نتوانستيم در زدن ضربات آخر دقت کنيم. همين باعث شد شکست بخوريم. فکر مي‌کنم اگر مي‌توانستيم يک گل به ثمر برسانيم، توانايي زدن گل‌هاي بيشتري هم داشتيم.

سرمربي جوان ولزي منچستر‌يونايتد در ادامه گفت: اين فصل در بازي‌هاي خارج از خانه بازي‌هاي خوبي داشتيم اما نمي‌دانم در اولدترافورد چه اتفاقي مي‌افتد که نمي‌توانيم بازي هميشگي خود را به نمايش بگذاريم. در فصل گذشته هر وقت که در اولدترافورد بازي داشتيم، دروازه حريف را به توپ مي‌بستيم و هوادارانمان هر لحظه منتظر به ثمر رسيدن گل بودند اما نمي‌دانم چرا در اين فصل بازي‌هاي کسل کننده‌اي در اولدترافورد نشان مي‌دهيم.

ساندرلند که تا هفته‌هاي گذشته يکي از تيم‌هاي قعرنشين بود با پيروزي برابر تيم‌هاي چلسي و منچستر‌يونايتد و تساوي برابر منچستر‌سيتي توانست خود را از قعر جدول جدا کند و در ليگ برتر باقي بماند.

منچستر‌يونايتد هفته آينده در آخرين ديدار خود در ليگ برتر با ساوت‌همپتون ديدار خواهد کرد

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
هيات‌مديره استقلال تغييرات عمده خواهد داشت

معاون وزير ورزش و جوانان گفت: رايزني‌ها را براي اعضاي هيات مديره استقلال آغاز کرديم و به نظر من تغييرات گسترده و عمده خواهد بود.
00946877.jpg

اميررضا خادم صبح امروز در گفت‌وگو با راديوورزش با اشاره به آخرين وضعيت تغييرات در باشگاه استقلال اظهار داشت: همانطور که قول داده بوديم در ابتدا کار پرسپوليس را انجام داديم و خوشبختانه آنها مشغول فعاليت شدند.

از سوي ديگر کار استقلال و بررسي‌هايش را آغاز کرده‌ايم که در همين راستا ديشب تا ساعت 23 و 30 دقيقه درخصوص باشگاه استقلال برنامه‌هايي داشتم و پيگير بودم امروز هم همين هدف را دنبال خواهم کرد چون به مردم قول دادم و بايد به قولم وفادار باشم.

معاون وزير ورزش و جوانان و نماينده تام‌الاختيار وزارتخانه در امر خصوصي‌سازي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس درخصوص حامي استقلال نيز گفت: با شرکت‌هاي خوبي به جمع‌بندي رسيديم ولي فکر مي‌کنم اسپانسر استقلال از لحاظ مالي شرايط مناسب‌تري نسبت به پرسپوليس داشته باشد البته درخصوص مديرعامل نفرات مدنظرمان را بررسي مي‌کنيم تا هيات مديره در مورد آنها تصميم بگيرد زيرا يک گروه بايد مديرعامل استقلال را انتخاب کنند. در پرسپوليس هم اين اتفاق افتاد و ما حالا تصميم داريم در استقلال هيات‌مديره‌اي را در نظر بگيريم که متفاوت نسبت به گذشته عمل کند و سياست‌هاي باشگاه را زير نظر داشته باشد فکر مي‌کنم تا پايان هفته قطعا اين تغييرات انجام شود.

خادم در پاسخ به اين سوال که آيا تغييرات گسترده و عمده خواهد بود گفت: تصور مي‌کنم همينطور باشد و تغييرات در هيات مديره باشگاه استقلال عمده و گسترده است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
مارتينو: من مسئول اين فصل کابوس‌وار هستم

سرمربي آرژانتيني بارسلونا پس از تساوي تيمش برابر ختافه اعتراف کرد که او مسئول نتايج کابوس‌وار بارسلونا در فصل جاري است.
00946607.jpg

بارسلونا در هفته‌ سي و ششم رقابت‌هاي ليگا در حالي که تا دقايق پاياني با نتيجه‌ دو بر يک از ختافه جلو بود گل تساوي را دريافت کرد تا شانس اين تيم براي کسب عنوان قهرماني بسيار کم شود.

به نقل از ايسنا، خراردو مارتينو، سرمربي آبي اناري‌ها از تساوي تيمش در دقايق پاياني بسيار ناراحت است. او خودش را مسئول کسب نتايج ضعيف بارسلونا در فصل جاري دانست.

سرمربي آرژانتيني بارسلونا پس از توقف تيمش برابر ختافه گفت: من اصلا دوست ندارم توجيه کنم. وقتي يک تيم نمي‌تواند به هدفي که دارد برسد اين نشان مي‌دهد عملکرد خوبي نداشته است. اصلا دوست ندارم از مسئوليتي که به من واگذار شده شانه خالي کنم. من مسئول نتايج کابوس‌وار بارسلونا در اين فصل هستم. ديگر چه دليلي دارد دست به توجيه و بهانه‌تراشي بزنم؟

او افزود: در اين فصل تنها در چند بازي بارسلوناي حقيقي را ديدم. بارسلونا در اين چند سال اخير همواره عملکرد خوبي داشته است اما متاسفانه در اين فصل از روزهاي اوج خود بسيار دور بوديم. مسئول نتايج بد بارسلونا من هستم و بايد سرزنش‌ها متوجه من باشد. گاهي اوقات يک مربي احساس مي‌کند که نبايد به او ديگر فرصتي داده شود، چرا که او شايسته آن نيست. يک مربي مسئول نتايج تيمش است. او در هر حالتي بايد پاسخگو باشد. من هم مسئول نتايج نااميدکننده بارسلونا در فصل جاري هستم.

مارتينو درباره آينده خود با آبي اناري‌ها گفت: هنوز زود است درباره آينده‌ام صحبت کنم. عجله‌اي ندارم چرا که هنوز تا پايان فصل زمان داريم. بعدها در فرصت مناسبي با سران بارسلونا در اين‌باره صحبت خواهيم کرد

بالا