• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین اخبار فوتبال

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
مصدوميت سرخيو آگرو جدي نيست

باشگاه منچسترسيتي اعلام کرد مصدوميت سرخيو آگرو جدي نيست.
00941314.jpg

منچسترسيتي موفق شد با برتري سه بر دو برابر اورتون در يک قدمي قهرماني ليگ برتر انگليس قرار گيرد.

سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي شب گذشته (شنبه) در جريان بازي با اورتون دچار مصدوميت شد و از زمين مسابقه به بيرون رفت تا نگراني هواداران آرژانتين را قبل از جام جهاني افزايش دهد.

به نقل از ايسنا، باشگاه منچسترسيتي درباره مصدوميت سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني اعلام کرد : آگرو از مشکل ماهيچه‌اي رنج مي‌برد و معلوم نيست که چه زماني به مستطيل سبز باز خواهد گشت. او بازيکن مهمي براي تيم است و به زودي کادر پزشکي باشگاه ميزان دقيق مصدوميت او را اعلام خواهند کرد، اما بعيد به نظر مي‌رسد مصدوميت آگرو جدي باشد.

آرژانتين، در اولين ديدار خود در جام جهاني 2014 برزيل با بوسني و هرزگوين ديدار خواهد کرد و در دومين ديدار با تيم ملي ايران بازي خواهد داشت و در سومين ديدار مرحله گروهي با نيجريه پيکار خواهد داشت.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
70 درصد انرژي دايي فصل قبل صرف حاشيه شد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي فصل قبل 70درصد انرژي خود را صرف جمع کردن حاشيه ها کرده بود.
00938045.jpg

عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگويي در رابطه با جلسه شب گذشته خود با علي دايي اظهار داشت: اين جلسات فقط مربوط به شب گذشته نبود و قبلا هم جلساتي را با دايي برگزار کرده بوديم. ايشان با پرسپوليس قرارداد دارند و بحث ما درباره ادامه حضور و همکاري و برنامه‌هاي پيش رو براي پرسپوليس بود.

به نقل از فارس، وي افزود: دايي ليست فصل آينده بازيکنان را در اختيار باشگاه قرار داده است و برنامه‌هاي آماده‌سازي و اردوي تدارکاتي هم مشخص شده است که به زودي به اطلاع رسانه‌ها خواهيم رساند.

رحيمي افزود: با توجه به اينکه پرسپوليس بايد در سه جام به رقابت با حريفانش بپردازد ما بايد با يک برنامه کامل و منسجم تيم را براي فصل پيش رو آماده کنيم. به نظر من دايي در فصل قبل تنها 20 تا 30 درصد از انرژي خود را براي تيمش گذاشت و بيش از 70 درصد از انرژي‌اش صرف حاشيه‌ها شد. وظيفه من و اعضاي هيات مديره اين است که اين حاشيه‌ها را از تيم دور کنيم تا دايي و پرسپوليس بتوانند با تمام ظرفيت و قدرت خود به مصاف حريفان بروند.

مديرعامل پرسپوليس در ادامه درباره وضعيت قراردادهاي بازيکنان فوتبال هم گفت: متاسفانه تقسيم‌بندي‌اي که در ليگ ما وجود دارد باعث به وجود آمدن اين مسائل مي‌شود. اگر به جاي اينکه بگويند هر تيم 6 بازيکن ليگ برتري و سه بازيکن خارجي داشته باشد به جاي آن از 2 يا 3 بازيکن ليگ برتري و يک بازيکن خارجي استفاده کنند باشگاه‌ها مجبور مي‌شوند ناخودآگاه به تيم‌هاي پايه توجه کنند و بر روي آنها سرمايه‌گذاري کنند و از آنها در تيم‌هاي بزرگسال استفاده کنند.

وي ادامه داد: اين موضوع هم در قيمت بازيکنان تاثير دارد و هم اينکه باعث مي‌شود بازيکنان جوان و آينده‌داري به تيم ملي معرفي شوند.

رحيمي در پايان درباره تيم فولاد هم خاطرنشان کرد: ما نسبت به اين موضوع توجهي نداريم و اميدواريم جام براي آنها باقي بماند پرسپوليس هيچ علاقه‌اي ندارد که اينگونه قهرمان شود و ما مي‌خواهيم در زمين مسابقه قهرماني را به دست آوريم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
شفاف‌سازي قراردادها براي کوبيدن گروه قبلي بود

رئيس سابق فدراسيون فوتبال گفت: شفاف‌سازي قراردادهاي بازيکنان فوتبال براي کوبيدن گروه قبلي بود.
00957125.jpg

محمد دادکان در برنامه امروز صبح‌بخير ايران در مورد حضور ايران در جام جهاني و اينکه قرار است يک گروه مشوق به برزيل اعزام شوند، عنوان کرد: من **** و مملکتم را دوست دارم اما براي حمايت يک گروه مشوق که 3 حلقه حضور دارند و نمي‌گذارند فردي به تيم نزديک شود چه فايده‌اي دارد اين همه هزينه کنيم. براي اعزام 150 نفر بايد چيزي حدود 6 ميليارد تومان پول هزينه کنيم. بهتر است اين 6 ميليارد تومان را به هزار جوان بدهيم که به هرکدام 6 ميليون تومان مي‌رسد و مي‌توانند با آن تشکيل زندگي دهند و جهيزيه تهيه کنند.

وي افزود: براي اين مسئله مي‌گويند اسپانسر گرفته‌ايم اما اگر اين افراد مي‌خواهند به عنوان حامي به جام جهاني بروند خودشان هزينه کنند. دولت بگويد ما براي اين کار پول نمي‌دهيم و مطمئنم اين کار صورت مي‌گيرد. افرادي که مي‌خواهند سي‌دي تهيه کنند و آنجا ارائه دهند اين کار را از هزينه شخصي خود انجام دهند. نمي‌دانم چرا رسانه‌ها به اين مسئله نمي‌پردازند. از حضور مشوق چه چيزي عايد تيم ملي مي‌شود. وقتي به من نامه داده‌اند و براي حضور در جام جهاني دعوت شد گفتم به جاي اينکه 40 ميليون پول برايم هزينه شود خانه مي‌نشينم و 3 مسابقه را از تلويزيون تماشا مي‌کنم. بهتر نيست اين پول‌ها هزينه خانواده‌هاي بي‌سرپرست شود. وقتي در اين کشور سيب‌زميني کيلويي 4 هزار تومان به فروش مي‌رسد آن وقت بايد 40 ميليون بدهيم و افراد را به جام جهاني اعزام کنيم. شايد من را تحريم کنند و بگويند دادکان از اين پس به تلويزيون نيايد اما با اين کارها من تحريم نمي‌شوم.

در اين لحظات قرار بود ميان‌ برنامه‌‌اي بين صحبت‌هاي دادکان پخش شود که او اعلام کرد نمي‌دانم چرا هر وقت من صحبت مي‌کنم مي‌گويند برويم ميان‌ برنامه ببينيم و از اين مسئله خوشحالم.

وي در ادامه تأکيد کرد: خوشحالم شبکه يک سيما در اين رابطه احساس مسئوليت دارد تا بحث حضور مشوقين را شفاف‌سازي کنند. وقتي وزارت ورزش و جوانان دم از شفاف‌سازي مي‌زند و اعلام مي‌کند مردم از فوتباليست‌ها منزجر هستند آيا اجازه مي‌دهد در اين رابطه مورد بررسي قرار گيرد تا مشخص شود آيا اين نظر را مردم نيز درباره آنها هم دارند يا خير. اينکه در جامعه به مردم احترام بگذاريم و شفاف‌سازي کنيم بسيار خوب است اما بايد ديد آيا در آينده هم چنين اقدامي صورت مي‌گيرد. از همين حالا که در فصل نقل و انتقالات حضور داريم مديرعامل پرسپوليس قراردادهايي که مي‌بندد به صورت شفاف اعلام کند اما من به شما قول مي‌دهم چنين اتفاقي نمي‌افتد. شفاف‌سازي قراردادهاي مديرعامل قبلي براي گروه قبل بود تا کار دست خودمان بيفتد.

رئيس سابق فدراسيون فوتبال ايران در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به اينکه افراد براي مديريت به خوبي انتخاب نمي‌شوند، يادآور شد: مديريت در تمامي مسائل نياز به تخصص، دانش، تجربه و مقبوليت دارد. در ايران مربي يا مديري که زمين خورده توسط رسانه‌ها مطرح مي‌شود و او را از تيمي به تيمي ديگر انتقال مي‌دهند. بايد ببينيم و سؤال کنيم که آيا فرد مديري که براي حضور در سمتي انتخاب مي‌شود آيا مقبوليت دارد. متأسفانه دلمان به حال هيچ چيز نمي‌سوزد و کاري نداريم که يک فرد به جايي مي‌رود و پس از حضور خود آنجا را خراب کرده و سپس جدا مي‌شود.

وي افزود: اگر من و همکارانم به کمک مردم بازار براي باشگاه پرسپوليس، استقلال و فدراسيون پول جمع نمي‌کرديم و اين 3 ساختمان شکيل را خريداري نمي‌کرديم معلوم نبود اين دو باشگاه و فدراسيون در کجا استقرار مي‌يافتند. اين اقدام را در سال 83 انجام داديم.

دادکان در پاسخ به اين سؤال که ممکن است همين انتقاد از او صورت بگيرد و بگويد چرا اين همه پول صرف خريد ساختمان کرده است، يادآور شد: با اين حرف شما موافق نيستم. اگر اين 3 ساختمان نبود مسئولان پرسپوليس، استقلال و فدراسيون کجا مي‌نشستند. حالا شما بررسي کنيد و ببينيد کدام يک از اين امکانات را افزايش دادند. تنها ميليارد ميليارد براي تيم اول خود هزينه کردند و هيچ بازيکن جواني را به فوتبال کشور معرفي نکردند. 25 ميليارد اين فصل هزينه مي‌کنند و پس از پايان فصل جاري سال بعد نيز همين هزينه انجام مي‌شود. دو ماه ديگر اگر بررسي کنيد مي‌بينيد قراردادهايي که بسته شده مبالغي بيشتر از قراردادهاي سال قبل دارد. بنده موافق قرارداد با رقم بالا نيستم بلکه اعتقاد دارم بهترين بازيکن ايران صد ميليون و بهترين مربي نيز 50 ميليون ارزش دارد. شايد شما اطلاع نداشته باشيد اما 10 سال پيش با حسين فرکي بهترين مربي ايران 12 ميليون تومان قرارداد بستند، مجيد جلالي در تيم ملي جوانان 8 ميليون تومان مي‌گيرند و محمد مايلي‌کهن نيز 10 ميليون تومان دريافتي داشت، چطور 10 ميليون تومان به يک ميليارد و صد ميليون تومان مي‌رسد. مطمئنا همين‌ها هم در اين موج حذف خواهند شد. اگر وزارت ورزش راست مي‌گويد در دو ماه آينده قراردادها را که به نفع مردم است شفاف‌‌سازي کند.

دادکان در مورد اينکه حمايت بي‌هزينه چگونه صورت مي‌گيرد، گفت: بنده تجربه مديريت در اين برهه را دارم. همان موقع که رئيس فدراسيون بودم به ضرغامي نامه زدم و از او خواستم از تيم ملي حمايت کند او هم با نظر بلند خود اين اقدام را انجام داد و به تيم ملي در راستاي حضور در جام جهاني کمک کرد. بايد افرادي که عاشق فوتبال هستند را دعوت کنيم تا آنها براي مردم صحبت کنند و در فضايي آرام و با آرامش تيم ملي را به جام جهاني بفرستيم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
ماگات: امروز تلخ‌ترين روز مربيگري من بود

فليکس ماگات پس از شکست تيمش برابر استوک سيتي مي‌گويد يکي از تلخ‌ترين روزهاي مربيگري خود را سپري کرده است.
00939718.jpg

فولام با شکست چهار بر يک برابر استوک سيتي همراه کارديف به رقابت‌هاي دسته يک انگليس سقوط کرد تا ديدار هفته‌ آينده ياران اشکان دژاگه برابر کريستال پالاس تشريفاتي شود.

به نقل از ايسنا، فليکس ماگات، سرمربي فولام پس از شکست تيمش برابر استوک سيتي در نشست خبري خود گفت: امروز يکي از بدترين روزهاي مربيگري من بود. قبل از مسابقه اميد زيادي داشتم تيمم در ليگ برتر باقي بماند اما امروز نمايش ما آنقدر افتضاح بود که نمي‌توان درباره آن صحبتي کرد. به هيچ وجه روحيه تيمي نداشتيم و حريف توانست کاملا بر ما مسلط باشد. نتوانستيم بازي هميشگي خودمان را به نمايش بگذاريم و حتي در دادن پاس‌هاي اوليه نيز مشکل داشتيم.

سرمربي فولام در ادامه گفت: همه بازيکنان در رختکن ناراحت بودند و گريه کردند. اما من مسئوليت اين شکست را بر عهده مي‌گيرم و از هواداران تيم عذرخواهي مي‌کنم. امروز خيلي از بازيکنانم مانند روزهاي گذشته نبودند. نمي‌دانم چرا بازيکنان تکنيکي ما در بازي برابر استوک در حد و اندازه خودشان ظاهر نشدند. بايد با بازيکنانم صحبت کنم. امروز يکي از تلخ ترين روزهاي مربيگري من بود. به زودي به ديدار شاهدخان، مالک باشگاه خواهم رفت و درباره آينده‌ام در اين تيم صحبت خواهم کرد. من دوست دارم در فولام باقي بمانم اما اين مالک باشگاه است که درباره آينده من تصميم خواهد گرفت.

شکست فولام برابر استوک سيتي باعث شد تا اين تيم انگليسي پس از 10 سال به رقابت‌هاي دسته يک انگليس سقوط کند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
عشوري: قرارداد دارم اما مي‌توانم جدا شوم

هافبک تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان اعلام کرد با پرداخت 40 درصد از مبلغ قراردادش مي تواند از اين تيم جدا شود.
00025846.jpg

سينا عشوري در خصوص انتخاب سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اظهار داشت: من در اين مورد اطلاعات قطعي ندارم اما تا آنجايي که شنيده‌ام امير قلعه‌نويي، منصور ابراهيم‌زاده و يحيي گل‌محمدي گزينه‌هاي باشگاه هستند. اميدوارم هر شخصي که مسئولان باشگاه براي هدايت تيم انتخاب مي‌کنند، انتخابش براي باشگاه خير باشد و بتواند سال بعد ذوب‌آهن را به جايگاه واقعي‌اش برساند. ما بازيکنان هم اگر شرايط مهيا بود، مطمئناً زير نظر مربي که باشگاه انتخاب خواهد کرد تمام تلاش خود را براي موفقيت ذوب‌آهن انجام مي‌دهيم.

به نقل از تسنيم، وي در پاسخ با اين پرسش که «اميدي به اين هست که ذوب‌آهن بار ديگر به عنوان مدعي در ليگ برتر مطرح شود؟»،‌ گفت: شما شک نکنيد فصل بعد ذوب‌آهن جزو سه چهار تيم صدر جدول خواهد بود. با تغييراتي که در باشگاه رخ مي‌‌دهد و نگاهي که در باشگاه وجود دارد به شخصه آينده اين تيم را روشن مي‌‌بينم.

هافبک تيم فوتبال ذوب‌آهن از بازگشت دوباره منصور ابراهيم‌زاده به اين تيم استقبال کرد و گفت: منصور ابراهيم‌زاده مربي است که سال‌ها در ذوب‌آهن کار کرده و سابقه درخشاني در اين تيم دارد. فکر مي‌‌کنم با توجه به شناختي که ابراهيم‌زاده از ذوب‌آهن دارد بتواند کارهاي خوبي در اين تيم انجام دهد.

«آيا در صورت بازگشت ابراهيم‌زاده به ذوب‌آهن مي‌‌توانيم بار ديگر شاهد آن تيم رويايي سال‌هاي اخير باشيم؟»، عشوري در پاسخ به اين سؤال گفت:‌ با آمدن ابراهيم‌زاده انتظار داريم ذوب‌آهن بار ديگر اوج بگيرد. بازيکنان بزرگي از ذوب‌آهن جدا شده‌اند اما مسئولان باشگاه مي‌‌توانند با برگرداندن برخي از آنها و اضافه کردن چند بازيکن خوب ديگر تيم قدرتمندي را در اختيار ابراهيم‌زاده بگذارند که بازهم در ايران و آسيا مدعي باشد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
کروس: 4 گل شور و اشتياق بايرن را نشان داد

هافبک بايرن مونيخ گفت: با برد 4 بر يک مقابل هامبورگ نشان داديم چه شور و اشتياق زيادي داريم.
00947030.jpg

يکي از بازيکناني که شب گذشته در برد 4 بر يک مونيخي‌ها مقابل تيم فوتبال هامبورگ از هفته سي و سوم بوند‌س‌ليگا سهيم شد، توني کروس بود.

به نقل از فارس، وي پس از بازي اظهار داشت: بازي با هامبورگ ديداري بود که ما از ابتدا تا پايان در زمين خوب کار کرديم. از خط دفاع تا حمله نشان داديم چه شور و اشتياقي به بازي داريم. فکر مي‌کنم آسوده‌خيال و راضي مي‌توانيم به شهرمان بازگرديم.

در اين پيکار ماريو گوتسه 32 و 69، توماس مولر 55 و کلاديو پيزارو 75 براي مونيخي‌ها گلزني کردند. در حاليکه هاکان کالاهانگلو 72 براي هامبورگ گل زدند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
سرمربي نايمخن: جهانبخش معجزه کرد

سرمربي نايمخن و رسانه‌هاي هلندي از بازي‌ درخشان عليرضا جهانبخش در بازي برابر آژاکس تمجيد کرد.
00946152.jpg

نايمخن با درخشش مهاجم ايراني خود در هفته‌ پاياني ليگ هلند موفق شد، آژاکس را با تساوي دو بر دو متوقف کند تا ياران جهانبخش با نجات از سقوط به دسته پايين‌تر به ديدار پلي‌آف برسد.

به نقل از ايسنا، آنتون يانسن، سرمربي نايمخن پس از نتيجه‌ با ارزش تيمش برابر آژاکس گفت: نتيجه‌ بسيار خوبي کسب کرديم. در دقايق پاياني مسابقه ضربان قلب من بسيار بالا رفته بود. دو بار از حريف عقب افتاديم اما در نهايت توانستيم به مسابقه باز گرديدم.

يانسن در ادامه با تمجيد از عليرضا جهانبخش گفت: عملکرد جهانبخش برابر آژاکس بي‌نظير بود. او در اين ديدار معجزه کرد. دو گل بي‌نظير جهانبخش مي‌تواند ما را در ليگ نگه دارد. از بازي او در اين ديدار کاملا راضي هستم. وقتي جهانبخش به ميدان آمد تيم ما در خط حمله کاملا عملکرد متفاوتي با نيمه نخست ارائه داد. از اين نتيجه‌ بسيار هيجان زده شدم. اميدوارم که در ديدار پلي‌آف نيز پيروز شويم تا در ليگ هلند باقي بمانيم.

همچنين رسانه‌هاي هلندي نيز پس از نمايش درخشان جهانبخش به تمجيد از بازيکن ايراني اين تيم پرداختند.

پايگاه اينترنتي "SPORT1" هلند با تمجيد از جهانبخش نوشت: دو گل عليرضا جهانبخش ليگ را براي نايمخن خريد. او که به عنوان بازيکن تعويضي به زمين مسابقه آمد توانست بازي را کاملا به نفع تيم خود تغيير دهد و نشان داد چرا در نيم فصل نخست به عنوان يکي از استعدادهاي برتر فوتبال هلند معرفي شد.

روزنامه‌ "تلگراف" هلند نيز با تمجيد از عليرضا جهانبخش نوشت: اين بازيکن ايراني نمايش بي‌نظيري برابر آژاکس از خود به نمايش گذاشت تا نايمخن به ماندن در ليگ هلند اميدوار شود. هر چند جهانبخش در اکثر بازي‌هاي تيمش به عنوان يار تعويضي به زمين مسابقه آمده اما هر بار توانسته عملکرد درخشاني از خود به نمايش بگذارد و گل‌هاي مهمي را به ثمر برساند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
بنيتس: شايسته قهرماني بوديم

سرمربي اسپانيايي ناپولي شاگردانش را شايسته قهرماني در جام حذفي ايتاليا دانست.
00943517.jpg

ناپولي با پيروزي سه بر يک برابر فيورنتينا قهرمان کوپا ايتاليا شد.

رافائل بنيتس، سرمربي اسپانيايي ناپولي پس از قهرماني به ستايش از شاگردانش پرداخت و آنها را شايسته قهرماني دانست.

به نقل از ايسنا، او پس از بازي در گفت‌وگويي که با شبکه تلويزيوني "راي اسپورت" ايتاليا داشت، گفت: بازي زيبايي بود. از همان ابتدا توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم و به راحتي دو گل به ثمر رسانديم اما با گلي که فيورنتينا به ثمر رساند کار ما سخت شد. آنها براي زدن گل تساوي هر آنچه را در توان داشتند رو کردند اما خوشبختانه اين ما بوديم که گل سوم را به ثمر رسانديم و در نهايت پيروز از ميدان خارج شديم.

او افزود: در نيمه دوم مي‌توانستيم گل سوم را به ثمر رسانيم اما بعد از 10 نفره شدن به کار دفاعي روي آورديم و اين باعث شد تا حريف فشار زيادي بر ما آورد. در نهايت در وقت‌هاي تلف شده گل سوم را به ثمر رسانديم و خيالمان از پيروزي راحت شد. همواره گفته‌ام که شکست چيزي را تغيير نمي‌دهد اما پيروزي بار رواني مثبتي را به تيم منتقل مي‌کند. تماشاگران ديدند که بازيکنان ناپولي 100 درصد توان خود را براي اين ديدار گذاشتند و اين بسيار مهم است.

ستاره ناپولي در اين ديدار لورنزو انسينيه مهاجم جوان اين تيم بود که دو گل به ثمر رساند تا اميد زيادي براي حضور در جام جهاني داشته باشد. بنيتس به ستايش از اين مهاجم جوان پرداخت و معتقد است که او مي تواند در جام جهاني 2014 برزيل براي تيم ملي فوتبال ايتاليا بازي کند: "حرف‌هاي زيادي درباره حضور انسينيه در جام جهاني 2014 برزيل به گوش مي‌رسد. براي اين باورم که او بايد در ليست چزاره پراندلي قرار گيرد. لورنزو اين توانايي را دارد که در هر ديدار نتيجه بازي را تغيير دهد. او آينده درخشاني دارد و مي‌تواند کمک زيادي به ناپولي کند."

سرمربي اسپانيايي ناپولي ادامه داد: به خوبي اين نکته را درک کرده‌ايم که بايد به هنگام شکست و پيروزي يک تيم باشيم و پشت همديگر را خالي نکنيم. از عملکرد تيمم راضي هستم. ناپولي بازي خوبي را به نمايش گذاشت و شايسته پيروزي در اين ديدار بود. نبايد فراموش کنيم که فيورنتينا تيم خوب و قوي است و براي پيروزي برابر اين تيم تلاش زيادي داشتيم.

بنيتس در پايان سخنان خود درباره اين سوال که اين قهرماني را به چه کسي تقديم مي‌کند، اين گونه پاسخ داد: همواره قهرماني‌ها تيمم را به خانوده‌ام، دوستانم و تماشاگراني که در هر حالت از تيمشان حمايت کردند تقديم مي‌کنم. اميدوارم که ناپولي باز هم جام کسب کند.

ناپولي در حالي قهرماني در جام حذفي ايتاليا را به دست آورد که هيچ شانسي براي کسب قهرماني در رقابت‌هاي سري A ندارد اما اين شانس را دارد که سهميه ليگ قهرمانان اروپا براي فصل بعد را به دست آورد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
روبن: مقابل هامبورگ خطرناک بوديم

ستاره هلندي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: مقابل هامبورگ خطرناک بوديم و گل هاي خوبي هم زديم.
00943041.gif

شب گذشته در هفته سي‌وسوم بوندس‌ليگا بايرني‌ها 4 بر يک مقابل هامبورگ برنده شدند. آرين روبن اظهار داشت: نيمه اول بازي کاملا خوبي انجام داديم. نيمه دوم نيز فضاي بيشتري پيدا کرديم و از اين فرصت خوب استفاده کرديم. فکر مي‌کنم مقابل هامبورگ بسيار خطرناک بوديم و گل‌هاي خوبي هم زديم. نشان داديم که کيفيت بالايي داريم.

در اين پيکار ماريو گوتسه 32 و 69، توماس مولر 55 و کلاديو پيزارو 75 براي مونيخي‌ها گلزني کردند. در حاليکه هاکان کالاهانگلو 72 براي هامبورگ گل زدند

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
پولادي: با ماکت‌هاي خوب نيجريه بازي کرديم

مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: در اردوي آفريقاي جنوبي موفق شديم با ماکت‌هاي خوب نيجريه بازي‌هاي دوستانه برگزار کنيم.
00946496.jpg

مهرداد پولادي ابتدا در خصوص اردوي آفريقاي جنوبي اظهار داشت: با توجه به شرايط تمريني و مخصوصاً تمرينات بدنسازي به نظرم گام بلندي را پس از اردوي آفريقا براي حضور موفق در جام جهاني برداشتيم. بالاخره امکاناتي که در آفريقا به ما داده بودند باعث شد تا تمرينات خوب و منسجمي را دنبال کنيم تا هر روزي که به جام جهاني نزديک‌تر مي‌شويم آماده‌تر شويم.

به نقل از فارس، وي در مورد برخي اخبار مبني بر شرايط نامناسب مکان اردو و زمين چمن نيز گفت: مشکلي نبود، ما امکانات و شرايط تمريني خوبي داشتيم و حتي هتل بسيار خوبي را براي ما تدارک ديدند و ما راضي هستيم.

پولادي ادامه داد: مشکل اصلي ما لباس‌هايي بود که در اختيار داشتيم. نمي‌خواهم حرف تکراري بزنم اما باور کنيد در شأن تيم ملي نبود که يک دست گرمکن داشته باشد. ما زياد‌تر از حد نمي‌خواهيم اما ما نماينده ايران بزرگ هستيم واقعاً در شخصيت فوتبال کشور ما نيست که به اين شکل لباس‌ها را بپوشيم. متأسفانه نمي‌دانم چرا هيچ کس پيگيري نمي‌کند، حداقل کاري کنيد که کيفيت لباس‌ها تغيير کند چون اين گونه رفتارها در شأن تيم ملي نيست.

وي تأکيد کرد: بايد تجديدنظر کنند ما نمي‌خواهيم که 50 دست لباس به ما بدهند مي‌گوييم در حد و نام ايران و شخصيت ايران که جزو 32 تيم برتر جهان به يک رويداد بزرگ راه پيدا کرده نگاه ويژه کنند.

مدافع تيم ملي در پاسخ به سؤالي که با اين وضعيت آيا به تيم ملي خوش‌بين هستيد، يا خير گفت: ما براي مردمان در برزيل مي‌جنگيم و تمرينات خوبي داشتيم. اگر هم حرف از اين لباس مي‌زنيم دل‌مان براي تيم ملي مي‌سوزد. ما بايد براي بزرگ‌ترين رويداد جهان آماده شويم و بايد صد درصد بيشتر کار کنيم. ما بايد بدانيم در روزهاي آينده حتي بايد سخت‌تر از اردوي آفريقا کار کنيم تا ان‌شاءالله با همين روند به برزيل برويم.

پولادي در مورد بازي‌هاي دوستانه تيم ملي نيز گفت: بازي‌هاي خوبي بود. با نظرم با ماکت‌هاي خوب نيجريه بازي کرديم. تيم‌هاي آفريقايي بسيار پرقدرت و خوب مقابل ما ظاهر شدند. فکر کنم کي‌روش هم به دنبال اين بود تا بچه‌ها را کنار هم بچيند. ان‌شاءالله در اردوي اتريش هم همه بچه‌ها باشند تا بتوانيم بازي‌هاي تدارکاتي کامل‌تري را داشته باشيم.

وي در پايان در مورد انتخاب عليرضا رحيمي به عنوان مديرعامل پرسپوليس و ماندن يا رفتن خودش نيز گفت: بالاخره رحيمي مديري است که چند سالي در تيم خوب سپاهان بوده و در فدراسيون هندبال نيز کارنامه درخشاني دارد ان‌شاءالله بتواند به پرسپوليس خدمت کند و اين تيم را سربلند کند. امسال پرسپوليس در آسيا کار سختي دارد و بايد نگاه ويژه به اين تيم شود. درباره خودم هم بايد بگويم همه مردم مي‌دانند که من فصل گذشته يک ريال هم از پرسپوليس نگرفتم ولي بايد ببينم شرايط چه مي‌شود، بايد ببينيم تکليف قراردادها چه مي‌شود و آيا مي‌خواهند طلب ما را بدهند يا خير. من هيچ وقت شرط و شروط براي تيم بزرگ پرسپوليس نمي‌گذارم ولي اگر قرار باشد بمانم با صحبت خيلي از مشکلات حل مي‌شود. من فقط مي‌خواهم که مسئولان پرسپوليس من را درک کنند که چه شرايطي در فصل گذشته داشتم. ديگر همه چيز دست خدا است اما در همين پايان از تمام هواداران پرسپوليس تشکر مي‌کنم که در طول يک سال گذشته من را هميشه مورد لطف خود داشتند. باور کنيد اگر هواداران و کادر فني پرسپوليس نبود نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتاد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
آنچلوتي: کاسياس به دروازه رئال بازمي‌گردد

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد که در بازي‌هاي باقي مانده لاليگا از کاسياس هم استفاده خواهد کرد.
00945537.jpg

کارلو آنچلوتي اعلام کرد که وظايف دروازه‌باني از حالا تا پايان فصل بين کاسياس و ديگو لوپز تقسيم مي‌شود و هر کدام از بازيکنان در يک مسابقه به ميدان مي‌روند. اين خبر عجيبي بود که آنچلوتي در نشست خبري پيش از ديدار مقابل والنسيا در برنابئو اعلام کرد.

به نقل از فارس، وي اظهار داشت: من تصميمم را گرفته‌ام. امشب ديگو لوپز بازي مي‌کند، ايکر چهارشنبه مقابل وايادوليد به ميدان مي‌رود. پس از آن ديگو مقابل سلتاويگو بازي خواهد کرد و ايکر در آخرين مسابقه ما مقابل اسپانيول درون دروازه خواهد ايستاد. با هر دوي آنها در اين باره حرف زدم و هر دو موافق بودند. اين تصميم را گرفتم زيرا کاسياس بايد فعال باشد و به نظر من عادلانه نيست که به او در سه هفته‌اي که تا فينال ليگ قهرمانان باقي مانده، استراحت بدهم.

آنچلوتي ادامه داد: مردم درباره قدرت اتلتيکو صحبت مي‌کنند اما آنها توانايي‌هاي زيادي دارند و يکي از بهترين تيم‌هاي اروپا هستند.

وي در خصوص جانشين آلونسو در فينال ليگ قهرمانان اروپا خاطرنشان کرد: انتخاب مسلم ما ايارامندي است. او براي جانشيني خيلي خوب است و در اين پست هم بازي کرده است. اگر چيزي از حالا تا فينال تغيير نکند، ايارامندي جانشين ژابي خواهد شد.

سرمربي رئال مادريد اضافه کرد: اگر بخواهيم از حالا درباره ليگ قهرمانان فکر کنيم تا رسيدن فينال ديوانه مي‌شويم، مي‌خواهيم براي پيروزي در ديدارهاي باقي مانده بجنگيم. مودريچ در اين بازي حضور ندارد؛ او همچنان از مصدوميت ساق پا رنج مي‌برد. خديرا اکنون مي‌تواند بازي کند و بقيه بازيکنان هم در شرايط بازي کردن هستند.

وي گفت: خديرا براي بازي کردن آماده است. او خيلي سريع‌تر از آنچه انتظار مي‌رفت، بهبود يافت اما بايد خيلي مراقبش باشيم. ديدار امشب آسان نيست اما ما به پيروزي نياز داريم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
دتلگراف: آرين روبن به منچستريونايتد مي‌رود

در صورت حضور لويي‌ فان‌خال در راس کادر فني تيم منچستريونايتد تصور مي‌شود آرين روبن هم پيراهن شياطين سرخ را به تن کند.
00940705.jpg

در روزهاي گذشته بحث حضور احتمالي سرمربي کنوني تيم ملي فوتبال هلند در باشگاه نخست شهر منچستر زياد مطرح شده است. رسانه‌ها احتمال زيادي مي‌دهند در چند روز گذشته قرارداد اين مربي 62 ساله با يونايتد‌ها منعقد شود.

به نقل از فارس، در همين ارتباط روزنامه دتلگراف هلند نوشت در صورت مربيگري فان‌خال در جزيره، ‌آرين روبن ستاره تکنيکي بايرن مونيخ آلمان جذب خواهد شد.

اين گمانه‌زني در حالي است که قبلا گفته مي شد توماس مولر،‌ مهاجم جوان و دست‌پرورده فان‌خال جذب من‌يونايتد مي‌شود.

مربي تيم هلند تا پايان جام جهاني در قبال تيم لاله‌هاي نارنجي مسئوليت دارد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
ايبراهيموويچ: حذف به دست چلسي ناراحتم کرد

مهاجم سوئدي تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن باور دارد باخت از چلسي و حذف از ليگ قهرمانان اروپا تجربه‌اي سخت بوده است.
00943338.gif

به نقل از فارس، زلاتان ايبراهيموويچ در گفت‌وگويي با تلويزيون فرانسه اظهار داشت: به خاطر باخت از چلسي خيلي عصباني و ناراحت شدم. در آن بازي واقعا بهتر از چلسي بوديم اما تنها 3 دقيقه کم آورديم. ما باختيم و چلسي راهي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد.

ياران «ايبرا» در بازي رفت با تيم استمفوردبريجي 3 بر يک در پاريس برنده شد اما در بازي برگشت 2 بر صفر مغلوب شده و در حالت تساوي 3 بر 3 به خاطر گل زده بيشتر حريف از صعود باز ماند.

وي ادامه داد: به هرحال باخت از چلسي، ناراحت‌کننده بود. با اين حال گمان ‌کنم از اين تجربه خيلي چيزها آموختيم. تجربه‌‌اي که به کمک ما در فصل بعد قطعا خواهد آمد.

ايبراهيموويچ در مورد حضورش در سن‌ژرمن نيز عنوان کرد: فکر مي‌کنم با حضور در پاريس، قدم بزرگي در زندگي ورزشي‌ام برداشتم. البته از مدت قراردادم با تيم هنوز دو سال ديگر باقي‌مانده که اميدوارم تا پايان آن را به انجام رسانم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
دي‌بوئر:جهانبخش مقابل آژاکس فوق‌العاده کار کرد

سرمربي 43 ساله آژاکس با بيان اينکه قصد ترک اين تيم را ندارد از مهاجم ايراني نايمخن تمجيد کرد.
00946224.jpg

در هفته آخر رقابت‌هاي ليگ حرفه‌اي فوتبال باشگاهي هلند موسوم به اردويژه شب گذشته (شنبه) تيم فوتبال آژاکس، قهرمان زودهنگام فصل جاري اين رقابت‌ها در خانه خود مقابل اِن‌اي‌سي نايمخن با نتيجه 2 بر 2 متوقف شد.

به نقل از تسنيم، فرانک دي‌بوئر، سرمربي آژاکس در پي تساوي شاگردانش مقابل نايمخن گفت: نتيجه‌اي که در اين بازي رقم خورد نه تنها براي تيم رودا جِي‌سي که به دسته پايين‌تر سقوط کرد تلخ بود بلکه براي ما هم اينچنين بود.

عليرضا جهانبخش، مهاجم ايراني نايمخن که در دقيقه 59 به جاي ساموئل استفانيک به بازي آمد در دقايق 74 و 88 هر دو گل تيمش را به ثمر رساند و مانع سقوط تيمش به دسته پائين‌تر شد. نايمخن با اين تساوي حريف اسپارتا روتردام در مرحله پلي‌آف شد.

سرمربي نامدار آژاکس با تمجيد از مهاجم ايراني نايمخن گفت: تمام تلاش خودمان را در اين بازي انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي هم روي دروازه نايمخن خلق کرديم که خيلي از آنها تبديل به گل نشد ولي متأسفانه بازيکن جانشين (جهانبخش) که آنها به ميدان فرستادند خيلي عالي کار کرد.

وي افزود: به دنبال پيروزي در اين بازي و پايان خوب بوديم. متأسفانه کارهاي تاکتيکي ما در اين بازي آنطور که بايد جواب نداد ولي براي قضاوت عملکرد تيم مي‌توان به عقب بازگشت و به طول فصل نگاهي انداخت.

دي‌بوئر در مورد شايعات مطرح شده در خصوص جدايي‌اش از اين باشگاه هلندي اظهار داشت: بار ديگر مي‌گويم که فکر نمي‌کنم با باشگاه ديگري در خصوص همکاري صحبت کنم و اين شامل تاتنهام هم مي‌شود. علاقه‌اي هم به اين موضوع ندارم. قصد ترک آژاکس را ندارم و خوشحالم که يک سال ديگر با اين تيم کار خواهم کرد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
پيروزي خفيف آرسنال مقابل وست برومويچ

شاگردان آرسن ونگر با پيروزي برابر وست برومويچ، فاصله خود را با همشهري آبي‌پوش‌شان کاهش دادند.
00026725.jpg

دومين روز از هفته سي‌وهفتم ليگ برتر انگليس امروز (يکشنبه) با برگزاري يک ديدار آغاز شد که طي آن آرسنال موفق شد ميهمان خود وست برومويچ را با يک گل شکست دهد.

تک گل اين بازي را اوليويه ژيرو در دقيقه 14 به ثمر رساند تا توپچي‌هاي لندن 76 امتيازي شوند و فاصله خود را با چلسي رده سومي به سه امتياز کاهش دهند، هرچند اين فاصله مي‌تواند دوباره به شش امتياز افزايش پيدا کند اگر آبي‌پوشان لندن امشب ميهمان خود نوريچ سيتي را شکست دهند. اين بازي از ساعت 19:30 به وقت تهران در ورزشگاه استمفوردبريج لندن برگزار مي‌شود.

در جدول رده‌بندي ليگ برتر انگليس، تيم‌هاي منچسترسيتي و ليورپول هر دو با 80 امتياز و برحسب تفاضل گل، به ترتيب در رده‌هاي اول و دوم قرار دارند و چلسي با 78 امتياز سوم است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
شکست سنگين رم، يوونتوس را قهرمان کرد

با شکست سنگين جالوروسي در خانه کاتانيا، يوونتوس در فاصله دو هفته به پايان ليگ دسته اول فوتبال ايتاليا براي سومين بار متوالي اسکودتو را از آن خود کرد.
00957158.jpg

هفته سي‌وششم ليگ دسته اول فوتبال ايتاليا امروز (يکشنبه) با برگزاري پنج ديدار آغاز شد که در مهمترين آنها تيم رده دومي رم در خانه کاتانيا با نتيجه 4 بر يک تن به شکست داد و عملاً عنوان قهرماني اين فصل از رقابت‌‌هاي سري A را به يوونتوس صدرنشين تقديم کرد.

ماريانو خوليو ايسکو دو بار در دقايق 26 و 34، گونسالو برگسيو در دقيقه 55 و پابلو بارينتوس در دقيقه 79 براي کاتانيا گلزني کردند و تنها گل رم را فرانچسکو توتي در دقيقه 37 به ثمر رساند. با اين نتيجه فاصله هشت امتيازي جالوروسي با يوونتوس صدرنشين در فاصله دو هفته مانده به پايان رقابت‌ها پابرجا ماند تا بانوي پير بدون انجام سي‌وششمين بازي اين فصل خود رسماً قهرمان شود و براي سومين سال متوالي و مجموعاً براي بار سي‌ام اسکودتو را از آن خود کند.

در ديگر بازي‌ مهم هفته سي‌وششم سري A که پرگل‌ترين بازي اين هفته نيز بوده است، اودينزه با نتيجه 5 بر 3 ميهمان خود ليورنو را شکست داد تا 42 امتيازي شود و به رده سيزدهم صعود کند.

در ساير بازي‌هاي امروز اين نتايج رقم خورد:

کيه‌وو صفر - تورينو يک

جنوا صفر - بولونيا صفر

پارما 2 - سامپدوريا صفر

در آخرين و حساس‌ترين بازي هفته سي‌وششم سري A، امشب تيم ميلان در دربي معروف شهر ميلان «دربي دلامادونينا» از ساعت 23:15 به وقت تهران ميزبان اينتر است.

در جدول رده‌بندي سري A، يوونتوس که قهرماني‌اش مسجل شده با 93 امتياز صدرنشين است، رم با 85 امتياز در رده دوم قرار دارد و ناپولي با 69 امتياز جايگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
شکست خارج از خانه اتلتيکو مادريد مقابل لوانته

تيم فوتبال اتلتيکو مادريد در ديداري خارج از خانه مقابل لوانته شکست خورد.
00957161.jpg

در يک ديدار حساس ديگر از هفته سي و ششم لاليگا، تيم فوتبال اتلتيکو مادريد صدرنشين فعلي لاليگا، در ورزشگاه خانگي لوانته به مصاف اين تيم رفت که اين ديدار در نهايت با نتيجه 2 بر صفر به سود ميزبان به پايان رسيد.

فيليپه لوئيس در دقيقه 7 (گل به خودي) لوانته را يک بر صفر پيش انداخت و داويد بارال در دقيقه 69 اختلاف را دو برابر کرد.

اتلتيکو مادريد در کورس قهرماني با دو تيم رئال مادريد و بارسلونا است که نزديک‌ترين تعقيب‌کننده اين تيم رئال مادريد است که امشب در سانتياگو برنابئو از والنسيا پذيرايي مي‌کند.

قهرماني اتلتيکو مادريد در صورت شکست در اين ديدار تا حد زيادي به خطر مي‌افتاد که چنين نيز شد و اين تيم در امتياز 88 باقي ماند و در صورت پيروزي رئال مادريد در دو ديدار باقيمانده، هر دو تيم هم‌امتياز خواهند شد و سرنوشت قهرماني به روز آخر خواهد کشيد.

لوانته نيز با اين برد 45 امتيازي شد و با يک پله صعود به رده دهم جدول رسيد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
پيروزي خانگي کوويلا برابر ليخوس

تيم فوتبال کوويلا در ديداري خانگي به پيروزي رسيد.
00015276.jpg

از هفته چهل و يکم ليگ دسته دوم پرتغال، تيم فوتبال اسپورتينگ کوويلا که عليرضا حقيقي دروازه‌بان ملي‌پوش کشورمان را در اختيار دارد، در ورزشگاه خانگي خود مقابل ليخوس به پيروزي يک بر صفر رسيد.

به نقل از فارس، تک گل اين ديدار را جوئل در دقيقه 73 وارد دروازه ليخوس کرد.

کوويلا با اين برد 47 امتيازي شد و بالاتر از ليخوس قار گرفت که در امتياز 46 ماندني شد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
آث ميلان فاتح دربي شهر ميلان شد

تيم فوتبال آث ميلان با برتري مقابل اينتر، 3 امتياز ارزشمند دربي شهر ميلان را از آن خود کرد.
00945929.jpg

حساسترين ديدار هفته سي و ششم ليگ فوتبال باشگاه هاي ايتاليا يکشنبه شب بين دو تيم همشهري ميلان و اينتر در ورزشگاه مملو از تماشاگر سن سيرو شهر ميلان برگزار شد که در پايان قرمز و سياه پوشان ميلان به برتري يک بر صفر دست يافتند.

شاگردان «کلارنس سيدورف» با اين پيروزي 54 امتيازي شده و به رتبه هشتم صعود کردند و اينتر نيز با 57 امتياز در رتبه پنجم باقي ماند.

تک گل اين ديدار را «نايجل دي يانگ» هافبک هلندي ميلان در دقيقه 65 درون دروازه اينتر جاي داد تا ميلاني ها شکست يک بر صفر مقابل حريف ديرينه خود در دور رفت را جبران کنند.

همچنين امروز آ.اس رم، تيم رده دوم در زمين کاتانيا با نتيجه 4 بر يک شکست خورد تا قهرماني يوونتوس مسجل شود.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
توقف خانگي رئال مادريد برابر والنسيا

تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار مقابل والنسيا با نتيجه 2 بر 2 متوقف شد تا موقعيت افزايش شانس قهرماني خود در لاليگا را از دست بدهد.
00017960.jpg

تيم فوتبال رئال مادريد يکشنبه شب در هفته سي و ششم ليگ فوتبال باشگاه هاي اسپانيا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان والنسيا بود و در پايان به تساوي 2 بر 2 رضايت داد.

در اين ديدار «جرمي متئو» و «پارخو» براي والنسيا و «سرخيو راموس» و «کريستيانو رونالدو» براي رئال مادريد گلزني کردند.

در اين ديدار رئال مادريد تا دقيقه 92 از حريف خود عقب بود که در اين لحظه، رونالدو با ضربه پشت پا گلي ديدني را به تور والنسيايي ها چسباند تا کهکشاني ها از شکست رهايي يابند.

با اين اوصاف اتلتيکومادريد با وجود شکست برابر لوانته همچنان با 88 امتياز صدرنشين است و بارسلونا با 85 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

رئال مادريد نيز با 83 امتياز و يک بازي کمتر در جايگاه سوم جدول رده بندي جا دارد.

بالا