• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین کتابی که خریدید چه بوده است؟

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اندیشه های زرین نیچه

دو قرن سکوت

بررسی آثار صادق هدایت

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
روانشناسي شخصيت تاليف دكتر يوسف كريمي

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
کتاب خریدن با کتاب خواندن خیلی تفاوت داره ،به نظر من یه کتاب خوان فقط اونی نیست که کتاب می خره .آخه من همه کتاب هایی که خواندم اونایی نیستند که خودم خریدم .مثلا این آخری مال خواهرم بود.که فوق العاد ه بود به همه توصیه می کنم بخوانند.کتاب "رهایی "در مورد رابطه هایی که نا خودآگاه توش گیر می افتیم و خودمون هم نمی فهمیم چرا؟
--------------------------
Montreal kitchen

Montreal armoire de cuisine

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
بروكلین نوشته كلم توبین
البته از دوستي هديه گرفتم ك ميدونست دنبال اين كتابم

naz goli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
مجموعه كتابهاي گردشگري ايران. ، سازمان ميراث فرهنگي
كتابهاي خوبيه اما ميتونستند بهتر و جامع تر كار كنن

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
رنگ آمیزی کودکان

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
ویلت. اثر شارلوت برونته. ترجمه رضا رضایی، نشر نی
اثر جالبیه از بزرگترین خواهر برونته ها که از خواندنش پی می برید به عمق قدرت تخیل، درک و نویسندگی خواهرانی که شرایط زندگی چندان جالب و روشنی نداشتن...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من تقریبا 90 درصد پست همگی رو خوندم . دم همتون گرم . من طی چندسال اخیر به جز کتب درسیم چیز دیگه نخوندم . چون اینجا شهر ما امکاناتاش نیست و جز کتاب قران و احکام و اصول دین و فروع دین چیز دیگه ای پیدا نمیشه . کتابفروشی متوسط هم وجود نداره . اصلا کتابی وجود نداره . نه نمایشگاهی نه چیزی . خلاصه از اینکه تهرانید قدرشو بدونید ! ما اینجا از اون موقعیت ها که برا شما فراهمه برای ما به هیچ عنوان فراهم نیست !

Mari.Achi

Registered User
لایک‌ها
48
من تقریبا 90 درصد پست همگی رو خوندم . دم همتون گرم . من طی چندسال اخیر به جز کتب درسیم چیز دیگه نخوندم . چون اینجا شهر ما امکاناتاش نیست و جز کتاب قران و احکام و اصول دین و فروع دین چیز دیگه ای پیدا نمیشه . کتابفروشی متوسط هم وجود نداره . اصلا کتابی وجود نداره . نه نمایشگاهی نه چیزی . خلاصه از اینکه تهرانید قدرشو بدونید ! ما اینجا از اون موقعیت ها که برا شما فراهمه برای ما به هیچ عنوان فراهم نیست !

اینترنت دوست شماست.

آدینه بوک..کارا کتاب و..

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
من چند وقتیه که دیگه کتاب نمیخرم. سعی کردم خودم رو به ایبوک خوندن عادت بدم :) زمونه در حال تغییره، از کاغذ و اینا باید گذشت:cool:. به هر حال آخرین کتابی که خوندم کتاب جنایات و مکافات داستایوسکی بود که از سایت کتابناک گرفتم. این داستایوسکی گویا به تحلیل روانی شخصیت های داستانهاش معروف هست. کلاً مغز شخصیت ها رو میشکافه و تک تک سلول های مغزیشون رو نشون خواننده میده. قشنگ حال و هوای شخصیتا برای آدم قابل لمس میشه.

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
من چند وقتیه که دیگه کتاب نمیخرم. سعی کردم خودم رو به ایبوک خوندن عادت بدم :) زمونه در حال تغییره، از کاغذ و اینا باید گذشت:cool:.

اشتباه می کونی عمو! لذتی که در کتاب خاندن هست در ایبوک خاندن نیست!
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

new24

Registered User
لایک‌ها
300

کسی خواست رمان دارم

بالا