• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
@arminagha
خب الان این برگه با اینی که پست شده فرق نداره که....
عجب گیری کردیما این وسط

Sent from my Nexus 4
سوال منم همینه، اینکه فرقی نداره، اصلاً این چیزها رو کی گفته ؟

توی برگه دور آبی که چیزی ننوشته ؟

• Like
Reactions: _ni

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
عاغا من میرم همون پادگان. فکر کنم آدرس که روی همین برگه با حاشیه آبی درج شده درست هست.
دیگه ملا لغتی که نیستن یا خفت کردن که نیست. روی این برگه ننوشتن برید بعلاوه ده و پرینت دیگه ای بگیرین.
مال **** و ارتش و نیرو انتظامی ظاهرا ادرس محل میدن. مال من ادرس پادگان زده. پرینت ها هم سیستمی هست و چیزی نیست که طرف توی word تایپ کنه یا یادش بره یه خط تایپ کنه....
روی برگه هم نوشته برگه اعزام دیگه.
برای محکم کاری اگه بتونم صبح میرم میدون **** میپرسم خیال همه جمع بشه. اما فکر نکنم چیزی غیر از این هم بگن.

Sent from my Nexus 4

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
حقوق سرباز برحسب درجه است یا مدرک تحصیلی؟
حداقل و حداکثر آن چقدر است؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
من الان میدون **** بودم.
١. گفت هر کس میره همون ادرسی که روی برگه با حاشیه آبی زده راس ساعت.
٢. برگه خودمو نشون دادم گفت باید بری پادگان خودت. گفتم اتوبوس اینا نباید سوار شم ؟ گفت نه.
٣. گفتم ایا برگه دیگه ای باید بگیرم از بعلاوه ده ؟ گفت نه با همین میری صبح.
٤. گفتم پس جریان هولوگرام چیه ؟ گفت نداریم. همین برگه حاشیه ابی کافیه
٥. گفتم کسی ١٥٠٠ کیلومتر فاصله داره چه کنه ؟ گفت همون ادرس که گفتن بره اگه میدون یا جایی گفتن بره اونجا اتوبوس میگیرن میفرستن. گفتم اگر ٢ یا ٣ تیر برسن غیبت نیست ؟ گفت نه. هر موقع برسن پذیرش میشن حتی شب.
امیدوارم ابهامی نمونده باشه با این اوصاف.
موفق باشید

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
حقوق سرباز برحسب درجه است یا مدرک تحصیلی؟
حداقل و حداکثر آن چقدر است؟
ظاهرا به اعزامی های دی 92 لیسانس 80000تومان وجه رایج مملکت که باهاش میشه خیلی کار کرد:mad::general208::mad: اول هر ماه واریز میکردند...

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
من یک تیر اعزامم سربازی پادگان اشرف گنجوی کرمان. صفر پنج کرمان.
من خونمون شهریاره. آدرس محل مراجعه همون شهریار میدان **** مجتمع حلال احمر زده. ساعت هفت صبح زده.
مارو همون روز میفرستن؟ یا نه؟
کس دیگه ای نیوفته صفر پنج کرمان؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
مقررات سربازگیری در ارتش چین تسهیل می‌شود

یکی از روزنامه‌های چین در گزارشی نوشت، ارتش این کشور با کم کردن پذیرش افراد بدون دیپلم متوسطه به دنبال تغییر در نحوه سربازگیری است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری رویترز، ارتش چین به دنبال پذیرش داوطلبان تحصیل کرده است و در راستای تحقق اهداف خود حداقل‌های لازم برای جذب از جمله قد، وزن و دید را متعادل‌تر کرده است.

چین بزرگترین ارتش جهان را با 2.3 میلیون زن و مرد دارد و هزینه‌های دفاعی آن پس از آمریکا در رتبه دوم قرار دارد. در یک دهه گذشته نیزاقداماتی را برای مدرنیته کردن، ساخت تسلیحات جدید و ترقی و به‌روز کردن نیروهایش انجام داده است.

روزنامه چاینا دیلی به نقل از دفتر امور جذب سرباز برای ارتش خلق چین نوشت: ارتش آزادی‌بخش خلق چین حداقل قد برای سربازگیری را کاهش داده، حداکثر وزن محدود را افزایش داده، استانداردهای دید را کم کرده و افرادی را که قبلا خالکوبی داشتند و نمی‌توانستند وارد خدمت سربازی شوند، به خدمت می‌گیرد.

این روزنامه نوشت: به خدمت گرفتن سربازان با کفایت یک فاکتور مهم در ایجاد ارتشی با قابلیت و قوی است. ارتش چین همچنین افرادی با بیماری‌های روانی از جمله شیزوفرنی، افسردگی و ناتوانی دو قطبی را از خدمت معاف کرده است.

در شهرهای پکن، تیانجین، شانگهای و کونگ تینگ افرادی برای خدمت سربازی جذب خواهند شد که دیپلم متوسطه دارند و در سایر مناطق به تدریج افرادی که دیپلم ندارد، از خدمت سربازی کنار گذاشته می‌شوند.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رئیس سازمان وظیفه عمومی خبر داد
تشکیل شورای سیاست‌گذاری برخورد با مشمولان غایب

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، از تشکیل «شورای سیاست گذاری برخورد با مشمولان غایب در نیروی انتظامی» در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به دنبال استفاده از اعمال محدودیت و محرومیتهای اجتماعی برای مشمولین غایب که در قانون پیش بینی شده، هستیم.

به گزارش سرویس «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار سید حمید صدرالسادات درباره موضوع غیبت مشمولان و نحوه رسیدگی به آن گفت: در گذشته به دلیل تأمین نیاز نیروهای مسلح، به موضوع غیبت و اعزام غایبان، کمتر توجه شده است اما با کاهش موالید و افزایش میزان ورودی دانشگاه‌ها و درپی آن دریافت معافیت تحصیلی از سوی مشمولان، تعداد اعزام‌ها با کاهش روبرو شده و به همین علت موضوع افزایش مدت خدمت سربازی مطرح و در حال حاضر نیز در دست بررسی است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا تصریح کرد: یکی از راه های جایگزین برای عدم افزایش مدت خدمت سربازی، تعیین تکلیف و اعزام غایبین است تا در اجرای این طرح، میزان اعزام ها افزایش یافته و در نهایت نیاز نیروهای مسلح تامین شود. از طرف دیگر، عدم پیگیری وضعیت مشمولان غایب به منظور اعزام آنان، بی عدالتی و تبعیض برای کسانی خواهد بود که به موقع به خدمت مقدس سربازی اعزام می شوند، لذا از سال گذشته، بر روی این موضوع تمرکز بیشتری کردیم.

صدرالسادات با اشاره به اینکه هماهنگی کافی بین دستگاه های اجرایی ذیربط برای برخورد با وضعیت غایبین وجود ندارد، یادآور شد: به زودی «شورای سیاست گذاری برخورد با مشمولان غایب در نیروی انتظامی» به دبیری سازمان وظیفه عمومی ناجا و ریاست جانشین فرمانده ناجا سردار اشتری تشکیل می‌شود که در این شورا وظایفی برای پلیس های تخصصی در همین زمینه ایجاد خواهد شد و پلیس های پیشگیری، آگاهی و راهور و معاونت های فن آوری و ارتباطات ناجا، حقوقی و مجلس و عملیات ناجا از اعضای این شورا هستند.

این مقام ارشد انتظامی درباره تعقیب و دستگیری مشمولان غایب توسط ناجا براساس ماده 58 دستورالعمل اجرایی فراخوان مشمولان غایب گفت: هرچند موضوع تعقیب و دستگیری این افراد در قانون آمده است و مجوزهای قانونی لازم برای تعیین تکلیف وضعیت غایبین وجود دارد اما ما بیشتر به دنبال استفاده از راهکارهای تعامل با دستگاه‌های مرتبط در خصوص محدودیت و محرومیتهای اجتماعی که در قانون پیش بینی شده، هستیم؛ ضمن اینکه در این راستا هرکجا که احساس کنیم خلاء قانونی وجود دارد موضوع را مورد پیگیری قرار خواهیم داد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، وظایف این شورا را تدوین و تصویب سیاستهای اجرایی در زمینه ارائه خدمات به مشمولان غایب، تمرکز اطلاعات مورد نیاز و ایجاد بستر مناسب برای تبادل اطلاعات سیستمی بین پلیس های تخصصی برشمرد.

وی یادآور شد: از جمله تمهیداتی که در اجرای این دستورالعمل پیش بینی می شود، روشن شدن وضعیت خدمت سربازی افراد متقاضی تمدید گواهینامه،عدم واگذاری هرگونه وام و خدمات بانکی و همچنین عدم اشتغال در بخش های دولتی و غیردولتی افرادی است که وضعیت خدمتشان مشخص نشده، باشد.

صدرالسادات با اشاره به ایجاد بانک اطلاعات مشمولان غایب در سازمان وظیفه عمومی ناجا، افزود: هم اکنون برای دریافت گذرنامه نیاز به ارائه کارت پایان خدمت است و این موضوع منجر به شناسایی کارتهای جعلی شده چرا که اطلاعات مشمولان، سربازان و کلیه افرادی که دارای کارتهای معافیت و یا پایان خدمت وظیفه عمومی می باشند، هم اکنون در اختیار گذرنامه قرارگرفته و از این طریق می‌توانند غایبین را شناسایی و معرفی کنند و با پیگیریهای انجام شده این تعامل در آینده نزدیک بین ما، سازمان تامین اجتماعی، بانک مرکزی و دیگر ارگانهای و نهادهای مرتبط ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
رئیس سازمان وظیفه عمومی خبر داد
تشکیل شورای سیاست‌گذاری برخورد با مشمولان غایب

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، از تشکیل «شورای سیاست گذاری برخورد با مشمولان غایب در نیروی انتظامی» در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به دنبال استفاده از اعمال محدودیت و محرومیتهای اجتماعی برای مشمولین غایب که در قانون پیش بینی شده، هستیم.

به گزارش سرویس «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار سید حمید صدرالسادات درباره موضوع غیبت مشمولان و نحوه رسیدگی به آن گفت: در گذشته به دلیل تأمین نیاز نیروهای مسلح، به موضوع غیبت و اعزام غایبان، کمتر توجه شده است اما با کاهش موالید و افزایش میزان ورودی دانشگاه‌ها و درپی آن دریافت معافیت تحصیلی از سوی مشمولان، تعداد اعزام‌ها با کاهش روبرو شده و به همین علت موضوع افزایش مدت خدمت سربازی مطرح و در حال حاضر نیز در دست بررسی است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا تصریح کرد: یکی از راه های جایگزین برای عدم افزایش مدت خدمت سربازی، تعیین تکلیف و اعزام غایبین است تا در اجرای این طرح، میزان اعزام ها افزایش یافته و در نهایت نیاز نیروهای مسلح تامین شود. از طرف دیگر، عدم پیگیری وضعیت مشمولان غایب به منظور اعزام آنان، بی عدالتی و تبعیض برای کسانی خواهد بود که به موقع به خدمت مقدس سربازی اعزام می شوند، لذا از سال گذشته، بر روی این موضوع تمرکز بیشتری کردیم.

صدرالسادات با اشاره به اینکه هماهنگی کافی بین دستگاه های اجرایی ذیربط برای برخورد با وضعیت غایبین وجود ندارد، یادآور شد: به زودی «شورای سیاست گذاری برخورد با مشمولان غایب در نیروی انتظامی» به دبیری سازمان وظیفه عمومی ناجا و ریاست جانشین فرمانده ناجا سردار اشتری تشکیل می‌شود که در این شورا وظایفی برای پلیس های تخصصی در همین زمینه ایجاد خواهد شد و پلیس های پیشگیری، آگاهی و راهور و معاونت های فن آوری و ارتباطات ناجا، حقوقی و مجلس و عملیات ناجا از اعضای این شورا هستند.

این مقام ارشد انتظامی درباره تعقیب و دستگیری مشمولان غایب توسط ناجا براساس ماده 58 دستورالعمل اجرایی فراخوان مشمولان غایب گفت: هرچند موضوع تعقیب و دستگیری این افراد در قانون آمده است و مجوزهای قانونی لازم برای تعیین تکلیف وضعیت غایبین وجود دارد اما ما بیشتر به دنبال استفاده از راهکارهای تعامل با دستگاه‌های مرتبط در خصوص محدودیت و محرومیتهای اجتماعی که در قانون پیش بینی شده، هستیم؛ ضمن اینکه در این راستا هرکجا که احساس کنیم خلاء قانونی وجود دارد موضوع را مورد پیگیری قرار خواهیم داد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، وظایف این شورا را تدوین و تصویب سیاستهای اجرایی در زمینه ارائه خدمات به مشمولان غایب، تمرکز اطلاعات مورد نیاز و ایجاد بستر مناسب برای تبادل اطلاعات سیستمی بین پلیس های تخصصی برشمرد.

وی یادآور شد: از جمله تمهیداتی که در اجرای این دستورالعمل پیش بینی می شود، روشن شدن وضعیت خدمت سربازی افراد متقاضی تمدید گواهینامه،عدم واگذاری هرگونه وام و خدمات بانکی و همچنین عدم اشتغال در بخش های دولتی و غیردولتی افرادی است که وضعیت خدمتشان مشخص نشده، باشد.

صدرالسادات با اشاره به ایجاد بانک اطلاعات مشمولان غایب در سازمان وظیفه عمومی ناجا، افزود: هم اکنون برای دریافت گذرنامه نیاز به ارائه کارت پایان خدمت است و این موضوع منجر به شناسایی کارتهای جعلی شده چرا که اطلاعات مشمولان، سربازان و کلیه افرادی که دارای کارتهای معافیت و یا پایان خدمت وظیفه عمومی می باشند، هم اکنون در اختیار گذرنامه قرارگرفته و از این طریق می‌توانند غایبین را شناسایی و معرفی کنند و با پیگیریهای انجام شده این تعامل در آینده نزدیک بین ما، سازمان تامین اجتماعی، بانک مرکزی و دیگر ارگانهای و نهادهای مرتبط ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

حقوق ها را افزایش بدین (1 میلیون) / بعد ببین چطور همه میان سربازی / با ماهی 50 تومن مگه میشه زندگی کرد
.
.
.

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
حقوق خدمت بر حسب درجه هست نه تحصیلات
والا خودتونو درگیر نکنید من 74 میگیرم با لیسانس رفیقم 62 میگیره هم برجی هم هستیم

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
نبود؟

من خونمون شهریاره. آدرس محل مراجعه همون شهریار میدان **** مجتمع حلال احمر زده. ساعت هفت صبح زده.

western1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان. اون دوستانی که قبلا اعزام شده اند و مرخصی گرفته اند الان مجددا اعزام می شوند روزه اول کجا باید برود؟ رفیق من شامل همین داستان می شود و قبلا آموزشی و نصف خدمت رو رفته. الان برگه آبیش اومده و محل اعزام رو زده میدان **** تهران و مرکز آموزشش رو همون پادگان قبلیش زده. این الان باید برود میدان **** یا برود یگان خدمتیش که بعد از آموزشی رفته یا برود مرکز آموزشی؟
کسی تاحالا این طوری تجربه داشته؟ این چون قبلا آموزشی رفته و به یگان رفته بوده قبلا باز دوباره میفرستشنش آموزشی یا اینکه ؟؟؟ ممنون

Last edited:

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام عزیز.من یک تیر اعزامم به بیرجند.رفتم پرسیدم در مورد روز اعزام گفتن همون ساعت مقرر باید اونجایی که نوشتن(شهریار) حاضر باشین.بعدش اگه تعدادتون زیاد باشه خودشون اتوبوس میگیرن براتون یا اینکه اگه کم باشین پول میدن خودتون برین ترمینال.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام دوستان. اون دوستانی که قبلا اعزام شده اند و مرخصی گرفته اند الان مجددا اعزام می شوند روزه اول کجا باید برود؟ رفیق من شامل همین داستان می شود و قبلا آموزشی و نصف خدمت رو رفته. الان برگه آبیش اومده و محل اعزام رو زده میدان **** تهران و مرکز آموزشش رو همون پادگان قبلیش زده. این الان باید برود میدان **** یا برود یگان خدمتیش که بعد از آموزشی رفته یا برود مرکز آموزشی؟
کسی تاحالا این طوری تجربه داشته؟ این چون قبلا آموزشی رفته و به یگان رفته بوده قبلا باز دوباره میفرستشنش آموزشی یا اینکه ؟؟؟ ممنون
شاید من اشتباه میکنم، ولی نمیدونم از چی میترسید که به جای خودتون میگید رفیق من فلان شده.
در مورد شما یا بهتر بگیم رفیق شما باید بره به همان محل اعزام درج شده در برگه آبی یعنی میدان **** و از اونجا شما رو میفرستن به مرکز آموزش یا ممکنه برای افرادی که در مرکز استانها زندگی میکنند محل اعزام همان مرکز آموزش باشه، اما برای بیشتر شهرستانیها محل اعزام با مرکز آموزش متفاوته، بعد از اینکه به محل اعزام رفتید اونجا اسم شما رو مینویسن :general408:

احتمالاً همونجا از قبل براتون اتوبوس گرفتن که شما رو به مرکز آموزش ببره، یا اینکه یک برگه به شما میدن که با اون برگه باید برید به ترمینال و اونجا بدون پرداخت هیچ هزینه ای سوار اتوبوس میشید و اتوبوس شما رو یا مستقیم به محل پادگان آموزشی میبره یا اینکه فقط شما رو تا شهر محل پادگان آموزشی میبره و اونجا باید تا محل مرکز آموزش با وسایل نقلیه دیگه برید که رایگان نیست. وقتی به محل پادگان آموزشی رسیدید جلوی درب دژبانی شما رو به صف میکنن و همه رو میگردن تا وسایل غیر مجاز به همراه نداشته باشید، بعد احتمالا یک جایی بعد از دژبانی به شما میگن که باید بشینید تا بیان و شما رو تفکیک کنن، بعد از یک یا دو ساعت نشستن، چند نفر میان :general605: و شما رو به صف میکنن و بعد از کلی از جلو **** و شیرفرهاد :D و شاید چند صدتا بشین پاشو، میگن اونایی که خدمت قبلی دارن برن اونجا به صف بایستن و اونهایی که امریه دارن برن کنار اونها و صف دوم رو تشکیل بدن و اونهایی هم که هم امریه دارن هم خدمت قبلی صف بعدی رو تشکیل بدن، افرادی هم که شامل هیچکدام از این موارد نیستن سر جای خودشون بایستن، بعد یک سرباز منشی میاد و اسم افراد هر صف رو جدا مینویسه :general408:

چون ممکنه فاصله از محل اعزام تا محل پادگان آموزشی زیاد باشه، احتمالاً بعد از ظهر به پادگان آموزشی میرسید و چون بعد از ظهر کار اداری انجام نمیشه شب هم باید اونجا بمونید تا صبح به کارتون رسیدگی بشه.

اونهایی که خدمت قبلی دارن رو دوباره نمیفرستن آموزشی، خیالتون راحت و اصلاً معنی نداره که کسی که قبلاً آموزشی رفته دوباره بره و اون مسخره بازیها رو تکرار کنه.

صبح که شد باید صبر کنید تا برگه های آبی و برگه واکسن و کپی شناسنامه و کارت ملی رو ازتون بگیرن تا از طرف معاونت انسانی یا نیروی انسانی پادگان آموزشی، محل خدمت جدیدتون مشخص بشه و برگ معرفی نامه رو بهتون بدن تا برید به محل جدید خدمت :general210:

به این حرفها هم گوش نکنید که باید برگردید به یگان قبلی و اینجور حرفها چون خیلی کم پیش میاد افرادی که به خاطر قبولی در دانشگاه مرخصی تحصیلی گرفتن و بعد از اتمام تحصیلات دوباره دفترچه ارسال کردن را بفرستن به یگان قبلی، چون پادگان یا پایگاه قبلی شما بعد از تصویه شما از اونجا، درخواست نیروی جدید میکنه. اینطور نیست که اونها با اسفند و گوسفند دم در پادگان قبلی منتظر شما باشن و چند روز بعد از رفتن شما بهشون نیروی جدید میدن، پس به احتمال خیلی زیاد شما رو به یک محل جدید معرفی میکنن و فقط در صورتی شما رو به محل خدمت قبلی معرفی میکنن که اون پایگاه یا پادگان از بخت بد شما درخواست نیرو کرده باشه و اگه باز هم از بدشانسی شما پادگان قبلی جای مزخرفی بوده باید دوباره برگردید به همونجا :eek:

اگه دیدید به محل مزخرف خدمت قبلی افتادید یا اینکه محل جدیدی که در برگه معرفی نامه نوشته جای خوبی نیست و خیلی از مکان زندگی شما دوره، سریع روحیتون رو از دست ندید و همونجا بهتره سریع با چند نفر که اونها هم شرایط شما رو دارن، به نیروی انسانی برید و اعتراض کنید، البته با لحن مودبانه و دوستانه، چون اگه باهاتون لج کنن، میندازن اونجا که عرب نیزول میساخت :general211:

به احتمال زیاد میان و یک محل جدید به شما معرفی میکنن. اگه همون موقع اعتراض نکنید و برید به محل خدمت جدید و اسم و مدارکتون اونجا ثبت بشه، عوض کردن محل خدمت به جای دیگه کار حضرت فیله :general110:

موفق و پیروز و سربلند باشید

Last edited:

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
دوست عزیز من نمیدونم برای چی لازمه ولی شما باید به این چیزای غیرعادی و مسخره بازی های اداری عادت کنی.برگ سبز در +10 یه برگه دور سبز معمولیه که از قبل هلوگرام و مهر **** وظیفه رو داره و وقتی شما به +10 درخواست میدی اون فقط پرینت میگیره توی اون برگه های از قبل آماده شده.پرینتر سیاه و سفید و رنگی و لیزری و اچ پی و اپسون ... نداره.
شما مگه برگه محل اعزام رو نخوندید؟؟توش نوشته باید برگه سفید و سبز همراهتون باشه، حالا خود دانید...
تو برگه سفید فقط نوشته کله یا نمره ۴-برگه واکسیناسیون -کارت ملی و کپی از شناسنامه-عابر بانک سپه.

western1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد شما یا بهتر بگیم رفیق شما باید بره به همان محل اعزام درج شده در برگه آبی یعنی میدان **** و از اونجا شما رو میفرستن به مرکز آموزش یا ممکنه برای افرادی که در مرکز استانها زندگی میکنند محل اعزام همان مرکز آموزش باشه، اما برای بیشتر شهرستانیها محل اعزام با مرکز آموزش متفاوته، بعد از اینکه به محل اعزام رفتید اونجا اسم شما رو مینویسن :general408:

:general110:

موفق و پیروز و سربلند باشید
ممنون از توضیحاتت کامل بود و حرف نداشت:general601:. من خدمت خیلی وقته رفتم. سوال این باباس. راستی لباس جدید می دن یا باید همون قبلی هارو بپوشن یا خودشون بخرن؟ .. درجه هم همون جا می دن با توجه به اینکه کارشناسی شده و زیاد شده درجش:general306:؟ :general107:

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
سایبر جان من پذیرش دارم جزو چی میشم ؟ امریه که نیست. جوادنیا هم کلا فکنم پذیرشی ها هستن.
(یکی از دوستانی که باهاشون آشنا شدم از شهر مشهد تشریف میارن جوادنیا آبیک و البته خودشون باید بیان. کلا جوادنیا خودمون میریم :)

Sent from my Nexus 4

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
ممنون از توضیحاتت کامل بود و حرف نداشت:general601:. من خدمت خیلی وقته رفتم. سوال این باباس. راستی لباس جدید می دن یا باید همون قبلی هارو بپوشن یا خودشون بخرن؟ .. درجه هم همون جا می دن با توجه به اینکه کارشناسی شده و زیاد شده درجش:general306:؟ :general107:

خواهش میکنم، لباس و پتو و شرت و کرست :D مثل قبل کامل میدن، درجه هم وقتی رفت محل خدمت جدید بهش میگن که چی باید بزنه، چون بعضی ها توی آموزشی برای تیراندازی جایزه میگیرن یا توی امتحان احکام نمره بالایی بدست میارن ممکنه یک درجه ارتقاء بگیرن که البته زیاد فرقی نداره، چون اونجا سرباز درجه دار و عادی رو تقریباً به یک دید نگاه میکنن.

سایبر جان من پذیرش دارم جزو چی میشم ؟ امریه که نیست. جوادنیا هم کلا فکنم پذیرشی ها هستن.
(یکی از دوستانی که باهاشون آشنا شدم از شهر مشهد تشریف میارن جوادنیا آبیک و البته خودشون باید بیان. کلا جوادنیا خودمون میریم :)

Sent from my Nexus 4

یک مقدار بیشتر توضیح بده که پذیرش از کجا داری ؟

مدرک تحصیلی چی داری ؟

اگه تکمیلی بسیج یا خدمت قبلی نداشته باشی برای آموزشی جزو عادی ها حساب میشی و باید آموزشی رو بگذرونی،

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
آها واسه اموزشی مگه فرق داره امریه و پذیرش ؟ فوق لیسانس. پذیرش جوادنیا وزارت دفاع.

Sent from my Nexus 4

بالا