• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آها واسه اموزشی مگه فرق داره امریه و پذیرش ؟ فوق لیسانس. پذیرش جوادنیا وزارت دفاع.

Sent from my Nexus 4
والا من اطلاعی ندارم دوره آموزشی برای کسانی که پذیرش وزارت دفاع میگیرن به چه شکله ولی میدونم کسانی که امریه دارن باید حتماً آموزشی رو برن، ولی فکر میکنم آموزشی برای کسانی که پذیرش اونم توی وزارت دفاع دارن اصل هتله و بیشتر شبیه دوره پیشاهنگی میمونه.

• Like
Reactions: _ni

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستانمن آموزشیم تموم شد معرفی شدم به ستاد فرماندهی یک استان
ولی برام زدن امریه ستاد فرماندهی همون استان
این امریه درون سازمانی حساب میشه(همون 21 ماه) یا 24 ماه؟؟؟
اصلا خود نیروی انتظامی امریه داره
ممنون میشم جواب بدید

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نبووووووووووود ۲ روز دیگه بـــیـــرجــــنــــد رسول اکرم ....
.
.
.
: ( ( ( ( ( ( (

ghasem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوستان.آموزشی ما تموم شد! اما با کاهش شنوایی گوش سمت راست! تو تلو گوشم به چیز رفت!
میگم من چند روز دیگه شورا پزشکی دارم واسه گوشم. گوش راستم هم کاهش شنوایی داره هم وزوز مداوم. SRT گوش سمت راستم 25 شده ولی SRT گوش سمت چپم که سالمه 15 هست. نمودار اودیوگرام گوش سمت راستم هم نشون میده تو فرکانس های بالاتر از 1000 هرتز آستانه شنواییم تا 70-80 دسی بل افت کرده!
تو مراجعه اولیه،پزشک زده: آسیب پرده گوش و عصب.
به نظر شما میتونم:
1. واسه معافی یک گوش اقدام کنم؟
2. آیا میتونم ازشون خسارت (دیه) یک گوش رو بگیرم؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره به اشتراک بگذاره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اونایی که خدایی نکرده میوفتن اهواز تیپ 192 راهنمایی خواستند در خدمتم.

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
نبووووووووووود ۲ روز دیگه بـــیـــرجــــنــــد رسول اکرم ....
.
.
.
: ( ( ( ( ( ( (
اموزشی اونجا بودم
دیروز ترخیص شدم / امروز رسیدم خونه
پیشنهادات :
هیچ مسئولیتی قبول نکن
اگه لیسانسی گروهان جهاد نرو ( سروان یعقوبی ) - وقتی تو محوطه گردان به خط کردن جداتون میکنن / برو سمت گروهانی که پله هاش کوتاه تره
کرم ضد افتاب اعلا ببر لازمت میشه :general406:
از کلمات شرمنده حواسم نبود / ببخشید/ بیشتر استفاده کن . ملت اعصاب درس حسابی ندارن.
با ارشد ها و به خصوص دفتردار رابطه دوستی بر قرار کن .
با کسایی که میخوایین تخت هاتون کنار هم باشه حرکت کنین و هنگام ثبت نام پشت سر هم باشین - هم تختی خوب خیلی تو روحیه تاثیر میزاره
وسیله اضافی با خودت نبر / همه چیز میدن / خوراکی هم تو بوفه هست

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اموزشی اونجا بودم
دیروز ترخیص شدم / امروز رسیدم خونه
پیشنهادات :
هیچ مسئولیتی قبول نکن
اگه لیسانسی گروهان جهاد نرو ( سروان یعقوبی ) - وقتی تو محوطه گردان به خط کردن جداتون میکنن / برو سمت گروهانی که پله هاش کوتاه تره
کرم ضد افتاب اعلا ببر لازمت میشه :general406:
از کلمات شرمنده حواسم نبود / ببخشید/ بیشتر استفاده کن . ملت اعصاب درس حسابی ندارن.
با ارشد ها و به خصوص دفتردار رابطه دوستی بر قرار کن .
با کسایی که میخوایین تخت هاتون کنار هم باشه حرکت کنین و هنگام ثبت نام پشت سر هم باشین - هم تختی خوب خیلی تو روحیه تاثیر میزاره
وسیله اضافی با خودت نبر / همه چیز میدن / خوراکی هم تو بوفه هست
مرسی دوست عزیز . من لیسانسم. خیلی استرس گرفتم این روز آخریو با اینکه + اندیشم ولی نمیدونم اصلا اونجا چی در انتظارمه.پس وسیله خاصی نبرم ؟ چرا بعضی سایتا لیستای ۸۰ فلمی آماده میکنن واسه آموزشی و تازه آخرش مینویسن اینا نصف اونایی که احتیاج میشه براتون هم نیست ! ولی من خیلی چیزا گذاشتم تو ساک : کلی بیسکوییت +مولتی ویتامین و کرم های عضلات و آفتاب و ترک پا +دوتا قفل+لواشک و آجیل مخلوط +مسواک خمیر + ظروف یکبار مصرف و پلاستیک + کارت تل لباس گرمکن+دربازکن و ...
راستی ۴۵ روزه هست ؟ بعد از این دوره ، دوره کد رو تو یه شهر دیگه میوفتم؟
ما چند نفر از گیلان هستیم که چون راهمون وحشتناک دوره، با توجه به اینکه میگن ۵ روز مرخص میکنن تا لباس و وسایل رو همه تهیه کنن،وقتی رسیدیم اونجا میتونیم درخواست کنیم که همونجا بمونیم؟کسی رو باید ببینیم اونجا یا خودشون نگرمون میدارن.امکانش هست که مرخصی اون ۵ روز رو اضافه کنن به مرخصی میان دوره؟
اگه باز هم اطلاعاتی دارید منو بی نصیب نذار عزیز.

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
راجع به وسایلی که احتیاجت میشه / بیسکوییت تو بوفه هست برات بار اضافه میشه / کرم هم با توجه به اینکه هوا خشک هست بهتره ببری , ضد افتاب و مرطوب کننده / برای خشکی لب هم ویتامین آ+د بگیری بد نیست / اونجا یه کمد باریک و دراز بهت میدن و یه ساک پر وسیله که باید جاش بدی تو همون کمد کوچیک که وسایل اضاف دست و پا گیره / لباس هم فقط برای رفت و اومد بین بیرجند و خونتون + مرخصی تو شهری لازمت میشه , اونجا نمیتونی بپوشی , لباس استین بلند ببر / مسواک ببر ولی بت میدن . خمیر دندان ببر . شامپو و شامپو بدن صحت بت میدن اگه دوست نداشتی خارجیش رو بخر ببر / ظرف لازم نیست بهتون یقلوی میدن با همون همه کارت راه میافته / کارت تلفن تا میتونی ببر اگه اضاف اومد با قیمت بالا میتونی بفروشی , بوفه اونجا جیره بندی میکنه . در باز کن هم بوفه داره خودش / پلاستیک دسته دار و فریزر ببر لازم میشه / ناخن گیر و یه قیچی کوچولو و نخ و سوزن ببر خیلی لازم میشه / ماشین ریش تراش اگه داری میتونی ببری ولی نباید از نمره 4 کوتاه تر کنی./ خوراکی هم همون اجیل خوبه , گردو ببر با پنیری که بت میدن بخوری حال میده , کشمش هم خوبه , خرما خشک , چای کیسه ای ببر کیفیت چایش چندان جالب نیست . بهتون فلاکس میدن , ابجوش بگیر خودت چایی درست کن /یه قفل برا کمد کافیه / حوله هم بت میدن /
زمان 2 ماه فیکس هست / یعنی از اول اردیبهشت که ماه رفتیم تا اخر خرداد اونجا بودیم / دوره کد مال ارتش هست ما دوره کد نداریم /
راجع به اینکه گفتی بعد اینکه لباس میدن و میفرستن , نه همچین چیزی نیست و تا میان دوره ( اگه بدن ) نگه میدارن . میان دوره معمولا 5 روزه که اگه تعطیلاتی تو دوره باشه میدن , حتمی نیست .
در اخر هم از اونجایی که پادگان مرزبانی هست و اولویت تخلیه نیرو به سیستان هست و خطرناکه اگه پارتی داری استفاده کنی بد نیست

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
اقایون من برگه آبی ندارم.
یه برگه است که از پلیس +10 گرفتم. و سیاه و سفید هست.
همونو ببرم حله؟

western1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقایون من برگه آبی ندارم.
یه برگه است که از پلیس +10 گرفتم. و سیاه و سفید هست.
همونو ببرم حله؟
بپر همین الان برو از پلیس + 10 بگیر و پیگیری کن اگر فردا اعزامی :general208:
اگر هم که جدیدا دفترچه پست کردی و تاریخ اعزامت برای ماه های آینده است که صبر کن میاد دمه دره خونه.

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
راجع به وسایلی که احتیاجت میشه / بیسکوییت تو بوفه هست برات بار اضافه میشه / کرم هم با توجه به اینکه هوا خشک هست بهتره ببری , ضد افتاب و مرطوب کننده / برای خشکی لب هم ویتامین آ+د بگیری بد نیست / اونجا یه کمد باریک و دراز بهت میدن و یه ساک پر وسیله که باید جاش بدی تو همون کمد کوچیک که وسایل اضاف دست و پا گیره / لباس هم فقط برای رفت و اومد بین بیرجند و خونتون + مرخصی تو شهری لازمت میشه , اونجا نمیتونی بپوشی , لباس استین بلند ببر / مسواک ببر ولی بت میدن . خمیر دندان ببر . شامپو و شامپو بدن صحت بت میدن اگه دوست نداشتی خارجیش رو بخر ببر / ظرف لازم نیست بهتون یقلوی میدن با همون همه کارت راه میافته / کارت تلفن تا میتونی ببر اگه اضاف اومد با قیمت بالا میتونی بفروشی , بوفه اونجا جیره بندی میکنه . در باز کن هم بوفه داره خودش / پلاستیک دسته دار و فریزر ببر لازم میشه / ناخن گیر و یه قیچی کوچولو و نخ و سوزن ببر خیلی لازم میشه / ماشین ریش تراش اگه داری میتونی ببری ولی نباید از نمره 4 کوتاه تر کنی./ خوراکی هم همون اجیل خوبه , گردو ببر با پنیری که بت میدن بخوری حال میده , کشمش هم خوبه , خرما خشک , چای کیسه ای ببر کیفیت چایش چندان جالب نیست . بهتون فلاکس میدن , ابجوش بگیر خودت چایی درست کن /یه قفل برا کمد کافیه / حوله هم بت میدن /
زمان 2 ماه فیکس هست / یعنی از اول اردیبهشت که ماه رفتیم تا اخر خرداد اونجا بودیم / دوره کد مال ارتش هست ما دوره کد نداریم /
راجع به اینکه گفتی بعد اینکه لباس میدن و میفرستن , نه همچین چیزی نیست و تا میان دوره ( اگه بدن ) نگه میدارن . میان دوره معمولا 5 روزه که اگه تعطیلاتی تو دوره باشه میدن , حتمی نیست .
در اخر هم از اونجایی که پادگان مرزبانی هست و اولویت تخلیه نیرو به سیستان هست و خطرناکه اگه پارتی داری استفاده کنی بد نیست
حیلی لطف کردی موفق باشی

m1370m70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.....من نیروی دریایی ****(شیراز(احمدابن موسی)-بوشهر(الغدیر -نوح نبی)) خدمت میکنم و خوشحال میشم بتونم به سربازای جدید که قراره بیان کمکی کنم. ...یه چیز جالبی که از مطالب بالا دیدم این بود که خودم رو قیاس کردم با روز اول .....واقعا روز اول فقط یه کاپشن و یه حوله و یه دس لباس بیشتر نبردم) اوهههه چقدر چیز بالا نوشته احتمالا واسه رفتن به جنگ بوده اینا.

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36
اعزامی ۱ تیر خاتمی یزد هستم-دوستان توصیه خاصی ندارین؟:)
من اولین باره سربازی میرم :general711:
منم خاتمی یزد افتادم، خیلی تعریف شنیدم ازش. انشالله که خوب باشه.

Sent from my C2005 using Tapatalk

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
فردا صبح اعزامم ... این آخرین پستم هستش و میخواستم از همه ی بچه هایی که کمکمون کردن تشکر کنم(مثل داوود-سایبر-وحید-بهرنگ و ... ) خدافظ بکس

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
فردا صبح اعزامم ... این آخرین پستم هستش و میخواستم از همه ی بچه هایی که کمکمون کردن تشکر کنم(مثل داوود-سایبر-وحید-بهرنگ و ... ) خدافظ بکس
اینشالا به سلامت میری و با کوله باری از خاطرات خوب برمیگردی;)

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
درودخدمت دوستان گل
بالاخره اموزشی ماهم تموم شد (05 کرمان)
یگان افتادیم تیپ 281 زرهی بیستون کرمانشاه مهندسی تخصصی!
رشتم مهندس کامپیوتر هست رسته رایانه خوردم!
دوستان نظری ندارن؟10 تیر باید برم اونجا خودمو معرفی کنم!کسی تجربه ای دررابطه با اونجا داره ماروراهنمایی کنه؟
لوازم مورد نیاز برای بردن به یگان چی هست؟
دوستان شماره تلفنی چیزی ازاونجا دارن ، دریغ نکنن
مرسی

55ase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام کسی خبر داره فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 آمادوپیش جاده کرج کجاست و چجور جاییه؟ بازم تقسیم میشیم یا نه؟ البته مربوط به نیروی زمینی ارتشه

-من فوق لیسانس برق، رسته الکترونیک ، کد تجهیزات مخابراتیم الان احتمالا چی کاره میشم؟

Last edited:

ghasem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام کسی خبر داره فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 آمادوپیش جاده کرج کجاست و چجور جاییه؟ بازم تقسیم میشیم یا نه؟ البته مربوط به نیروی زمینی ارتشه

-من فوق لیسانس برق، رسته الکترونیک ، کد تجهیزات مخابراتیم الان احتمالا چی کاره میشم؟
منم فوق برقم و رسته الکترونیک خوردم اما جام خوبه. اسمش روشه دیگه. تو تجهیزات مخابرات در واقع تو قسمت مخابرات پادگان هستی.

55ase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم فوق برقم و رسته الکترونیک خوردم اما جام خوبه. اسمش روشه دیگه. تو تجهیزات مخابرات در واقع تو قسمت مخابرات پادگان هستی.
شما کجا افتادی؟ فک کنم مث من 01 بودی نه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
درودخدمت دوستان گل
بالاخره اموزشی ماهم تموم شد (05 کرمان)
یگان افتادیم تیپ 281 زرهی بیستون کرمانشاه مهندسی تخصصی!
رشتم مهندس کامپیوتر هست رسته رایانه خوردم!
دوستان نظری ندارن؟10 تیر باید برم اونجا خودمو معرفی کنم!کسی تجربه ای دررابطه با اونجا داره ماروراهنمایی کنه؟
لوازم مورد نیاز برای بردن به یگان چی هست؟
دوستان شماره تلفنی چیزی ازاونجا دارن ، دریغ نکنن
مرسی
خوبه جای خوبیه.
دوستم اونجا بود.
سعی کنید بخش مرتبط بیفتید بهتره.
من خودم کامپیوتر بودم بخش کامپیوتر افتادم خیلی راحت تر بودم.

کلا فرماندهی پشتیبانی ها یا به قول ارتش
پش م
بهترین جا برای خدمت تو نیروزمینی هستند.
احتمالا تو همون یگان مخابرات شما رو میندازن.زیاد نگران نباشید جای خوبی افتادید.

بالا