• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه **** در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در **** افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال و اینکه میگن **** برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
با تشکر

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه **** در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در **** افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال و اینکه میگن **** برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
با تشکر
سلام
ماه خاصی نیست.یعنی بستگی به اون نیروی داره که شما میخواید جذب بشید.
مثلا **** استان قم یه ماه خاصی نیرو میگیره و **** تهران ممکنه که تایم دیگه نیرو بگیره.
غیبت مشکلی نیست.
ولی اصولا **** کسانی رو میگیره که بسیج فعال + تکمیلی داشته باشن.

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
داداش مدرسه موشها که نمیخوای بری؟ ( 4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )) !!
من ارتش 8شکاری اصفهان خدمت کردم اونم 28 ماه , دهن مارو سرویس کردند اصلا نمیزاشتند بخوابیم که ! تازه باید روی کمر میخوابیدیم دست ها بقل پاها اصلا 1 وضعی ! تازه شما میگین چشم بند :| ( البته شاید خدمت شما راحت بوده )

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
اینایی که دوست دارن بیفتن ****
با پای خودشون میرن توو دهن شیر
من ۲۰ روز دیگه بعد از ۲۱ ماه خدمت در پایگاه نیروی هوایی ارتش شهر تبریز ترخیص میشم
بجز مسئله خوراک خدمت راحتی بود

۱۵۹ روز مرخصی :)))))

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در اجرای ماده ۳۹ قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۹۰، آیین نامه اجرایی معاینه و معافیت پزشکی مشمولین وظیفه تدوین و جهت تصویب هیات وزیران تقدیم شد که هیات وزیران آن را تصویب و ابلاغ کرد.
به گزارش مهر، سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی اظهار داشت: آیین نامه فوق از سوی ستاد کل نیروهای مسلح جهت اجرا به مبادی ذیربط ابلاغ و از تاریخ یکم مرداد سال جاری وضعیت مشمولین وظیفه بر اساس این آیین نامه رسیدگی خواهد شد.

سردار کمالی همچنین اذعان داشت: برای انتخاب مشمولین سالم و قادر به خدمت با توجه به مدرک تحصیلی، آخرین بیماری ها، شناسایی و به روز رسانی شده و کلیه مشمولین اعزامی قبل از اعزام بر اساس این آیین نامه معاینه و به 4 گروه تقسیم می شوند.

وی در ادامه به تشریح گروه های مذکور پرداخت و تصریح کرد: گروهی که از لحاظ جسمی و روانی سالم بوده و قادر به خدمت هستند، مشمولانی که به دلیل بیماری یا نقص عضو فقط توان انجام خدمت در امور غیررزمی را دارند که به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد، افرادی که به دلیل بیماری جسمی و روانی موقتا قادر به انجام خدمت نیستند که حداکثر تا 2 سال از معافیت موقت استفاده خواهند کرد و گروه چهارم عده ای که به دلیل بیماری یا نقص عضو قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نیستند؛ چهار گروه مشمولان طبق آیین نامه جدید را تشکیل می دهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: کلیه مشمولین قبل از اعزام معاینه و کسانی که قادر به خدمت نیستند یا خودشان به رای پزشک اولیه اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی شهرستان معرفی می شوند و کسانی که به رای شورای پزشکی شهرستان نیز اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی استان معرفی خواهند شد که رای شورای مذکور لازم الاجرا خواهد بود.

وی در ادامه افزود: یکی از نکات برجسته آیین نامه فعلی این است که رسیدگی به تقاضای معافیت پزشکی در حین تحصیل که قبلا ممنوع بوده در خصوص بیماری ها و نقص عضوهایی که مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد مجاز شمرده شده است.

سردار کمالی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از نکات برجسته آیین نامه فوق این است که مقطع تحصیلی در معافیت پزشکی اثرگذار بوده و فارغ التحصیلانی که می توانند مشاغل مربوط به تخصص خود را با وجود بیماری یا نقص عضو بدون مشقت در جامعه انجام دهند به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد.

در کل گند زدن بهش رفت،دیگه به هیچ کس معاقیت نمیدن!!!این چه وضعیه اخه؟؟؟جمعیت جوون اونقدر کم نشده من نمیدونم اینا چرا اینجوری میکنن،اون از قانون ممنوعیت عمل عقیم سازی اینم از این قانون **** وظیفه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
وای الان بهتر شد یا بدتر؟ من میخواستم برای معافیت صرع اقدام کنم الان شانسی دیگه ندارم یعنی؟ :(

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
متاسفانه شرایط رو سخت تر کردن.
راس میگی مثلا من اقدام میکنم میگه صرعت خوب میشه برو 2 سال معافیت میدم بهت بعد به چه دردم میخوره اون[emoji19]

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
راس میگی مثلا من اقدام میکنم میگه صرعت خوب میشه برو 2 سال معافیت میدم بهت بعد به چه دردم میخوره اون[emoji19]

دقیقا سعی بر کم کردن معافیت هاست.
به قول مسئولین وظیفه آمار موالید ذکور از سال 69 به بعد خیلی پائین اومده لذا مجبورن که قوانین رو سخت و سخت تر کنن که پادگان ها خالی نشه.
راهی جز این نیست.
یه زمانی مثلا تو روستاها طرف 10 تا پسر داشته.الان روستایی ها هم دیگه حداکثر 1-2 تازه یه مسئله دیگه هم که هست اینه اون 1-2 هم با احتمال زیادی ممکنه دختر باشن.
چمعیت دخترها روز به روز افزایش پیدا میکنه.

Mostafa360

Registered User
لایک‌ها
102
خدمت ماهم تموم شد، با 15 ماه خدمت صادقانه در نیروی دریایی
کلا تعریف ها و شنیده هایی که قبل از خدمت به گوشم رسیده بود با چیزی که خودم تو سربازی حس کردم خیلی فرق داشت...
در کل خدمت راحتی بود همش خواب بودیم!:) 4 ماه هم کسری گرفتم+ 2 ماه کسری مناطق محروم و بد آب و هوا ;)

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
بعدش شما چکار کنید
اون موقع هم شما باید آشپزی کنید و بچه بزرگ کنید... :)

مثل اینکه شما سربازی نرفتید و یا اگر رفتید / دور کاری کردید

وقتی یه پسر میره سربازی / در طول 2 سال خدمت / هرکاری که فکرشو بکنی انجام میده / چه دیپلم چه لیسانس چه فوق لیسانس

یکسری از کارهایی که در طول خدمت سربازان انجام میدهند :

آشپزی - شستن ظروف- جاروکشی و آشغال جمع کنی - شستن لباس و ... - نگهبانی - پاسداری - دژبانی-بارکشی - نقاشی ساختمان - بنایی - اساس کشی خانه سرهنگ -راننده گی - ماشین شویی - بیل زدن و آبیاری - توالت شویی - خالی کردن بار کامیون

بقیه اش را شما بگید

Last edited:

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346

وقتی یه پسر میره سربازی / در طول 2 سال خدمت / هرکاری که فکرشو بکنی انجام میده / چه دیپلم چه لیسانس چه فوق لیسانس

آشپزی - شستن ظروف- جاروکشی - شستن لباس و ... - نگهبانی - پاسداری - دژبانی-بارکشی - نقاشی ساختمان - بنایی - اساس کشی خانه سرهنگ -راننده گی - ماشین شویی - بیل زدن و آبیاری - توالت شویی

بقیه اش را شما بگید

آخ داداش گفتیا
فکر کردیم با لیسانس بریم خوبه یکی نگفت نرو بیچاره مدرک مهم نیست که بیگاری میکشیدنا از آدم
ولی کلی خاطره موند برام :دی

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
خدمت ماهم تموم شد، با 15 ماه خدمت صادقانه در نیروی دریایی
کلا تعریف ها و شنیده هایی که قبل از خدمت به گوشم رسیده بود با چیزی که خودم تو سربازی حس کردم خیلی فرق داشت...
در کل خدمت راحتی بود همش خواب بودیم!:) 4 ماه هم کسری گرفتم+ 2 ماه کسری مناطق محروم و بد آب و هوا ;)
داداش ۶ ماه ساندیس خوری (بسیج) گرفتی؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

آشپزی - شستن ظروف- جاروکشی و آشغال جمع کنی - شستن لباس و ... - نگهبانی - پاسداری - دژبانی-بارکشی - نقاشی ساختمان - بنایی - اساس کشی خانه سرهنگ -راننده گی - ماشین شویی - بیل زدن و آبیاری - توالت شویی - خالی کردن بار کامیون

بقیه اش را شما بگید
البته حرفی که من زدم اصل ربطی به موضوعی که شما صحبت کردید نداره ولی باری به هر جهت بهتره جواب بدم.
سربازی هم رفتیم.
شما فکر کنم نرفتی و شنیدی بیشتر.
خیلی از کارهایی رو که شما ذکر کردید ما در طول خدمت انجام ندادیم.
حداقل بنده انجام ندادم.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
البته حرفی که من زدم اصل ربطی به موضوعی که شما صحبت کردید نداره ولی باری به هر جهت بهتره جواب بدم.
سربازی هم رفتیم.
شما فکر کنم نرفتی و شنیدی بیشتر.
خیلی از کارهایی رو که شما ذکر کردید ما در طول خدمت انجام ندادیم.
حداقل بنده انجام ندادم.

همانطور که گفتم / شما دور کاری کردی

یعنی نشستی خونه و بدون اینکه دست به سیاه و سفید بزنی , کارت پایان خدمت رو آوردن دو دستی تقدیم کردن

اگه سربازی به این راحتی ها که شما میگید بود که این همه آدم دنبال پیچوندنش نبودند

خیلی ها مثل شما ادعا دارن که سربازی رفتن ولی حتی درجه ها رو هم بلد نیستند

بالا