سلامسلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه **** در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در **** افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال و اینکه میگن **** برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
با تشکر
65 به 70 سال ! معافیت کفالت ! الان اعلام کرد
خودشون و بچه هاشون که راحتنیک دفعه بگن 700 سال / خیال همه رو راحت کنن
وای الان بهتر شد یا بدتر؟ من میخواستم برای معافیت صرع اقدام کنم الان شانسی دیگه ندارم یعنی؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
راس میگی مثلا من اقدام میکنم میگه صرعت خوب میشه برو 2 سال معافیت میدم بهت بعد به چه دردم میخوره اون[emoji19]متاسفانه شرایط رو سخت تر کردن.
راس میگی مثلا من اقدام میکنم میگه صرعت خوب میشه برو 2 سال معافیت میدم بهت بعد به چه دردم میخوره اون[emoji19]
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
بعدش شما چکار کنیدخب دخترها رو ببرن سربازی / تا پسرها یه نفس راحت بکشن
بعدش شما چکار کنید
اون موقع هم شما باید آشپزی کنید و بچه بزرگ کنید...![]()
مثل اینکه شما سربازی نرفتید و یا اگر رفتید / دور کاری کردید
وقتی یه پسر میره سربازی / در طول 2 سال خدمت / هرکاری که فکرشو بکنی انجام میده / چه دیپلم چه لیسانس چه فوق لیسانس
یکسری از کارهایی که در طول خدمت سربازان انجام میدهند :
آشپزی - شستن ظروف- جاروکشی - شستن لباس و ... - نگهبانی - پاسداری - دژبانی-بارکشی - نقاشی ساختمان - بنایی - اساس کشی خانه سرهنگ -راننده گی - ماشین شویی - بیل زدن و آبیاری - توالت شویی
بقیه اش را شما بگید
داداش ۶ ماه ساندیس خوری (بسیج) گرفتی؟خدمت ماهم تموم شد، با 15 ماه خدمت صادقانه در نیروی دریایی
کلا تعریف ها و شنیده هایی که قبل از خدمت به گوشم رسیده بود با چیزی که خودم تو سربازی حس کردم خیلی فرق داشت...
در کل خدمت راحتی بود همش خواب بودیم!4 ماه هم کسری گرفتم+ 2 ماه کسری مناطق محروم و بد آب و هوا
![]()
البته حرفی که من زدم اصل ربطی به موضوعی که شما صحبت کردید نداره ولی باری به هر جهت بهتره جواب بدم.مثل اینکه شما سربازی نرفتید و یا اگر رفتید / دور کاری کردید
وقتی یه پسر میره سربازی / در طول 2 سال خدمت / هرکاری که فکرشو بکنی انجام میده / چه دیپلم چه لیسانس چه فوق لیسانس
یکسری از کارهایی که در طول خدمت سربازان انجام میدهند :
آشپزی - شستن ظروف- جاروکشی و آشغال جمع کنی - شستن لباس و ... - نگهبانی - پاسداری - دژبانی-بارکشی - نقاشی ساختمان - بنایی - اساس کشی خانه سرهنگ -راننده گی - ماشین شویی - بیل زدن و آبیاری - توالت شویی - خالی کردن بار کامیون
بقیه اش را شما بگید
البته حرفی که من زدم اصل ربطی به موضوعی که شما صحبت کردید نداره ولی باری به هر جهت بهتره جواب بدم.
سربازی هم رفتیم.
شما فکر کنم نرفتی و شنیدی بیشتر.
خیلی از کارهایی رو که شما ذکر کردید ما در طول خدمت انجام ندادیم.
حداقل بنده انجام ندادم.