• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

55ase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کلا فرماندهی پشتیبانی ها یا به قول ارتش
پش م
بهترین جا برای خدمت تو نیروزمینی هستند.
احتمالا تو همون یگان مخابرات شما رو میندازن.زیاد نگران نباشید جای خوبی افتادید.

راستش من از یه مرکز تحقیقاتی پذیرش داشتم حتی امیر اونجا برای ستاد نامه نوشت که فلانی رو میخوایم ولی حالا یه جای دیگه افتادم به نظر شما آیا اگه برم دنبال همون مرکز تحقیقاتی میشه یگان خدمتی منو درس کنن؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
راستش من از یه مرکز تحقیقاتی پذیرش داشتم حتی امیر اونجا برای ستاد نامه نوشت که فلانی رو میخوایم ولی حالا یه جای دیگه افتادم به نظر شما آیا اگه برم دنبال همون مرکز تحقیقاتی میشه یگان خدمتی منو درس کنن؟
به هیچ وجه این کار رو نکنید.
وقتی برگه امریه شما برای یک پادگان صادر شده در صورتی که حتی مثلا روز جمعه هم باشه
داشتیم مواردی مثلا روز 10 مثلا ماه بهمن بودن اون روز تعطیل بود دوستان فکر کرده بودن چون تعطیل هست پس اشکالی نداره.
لذا روز 11 اومدن و بعد از ورودشان به پادگان وقتی در درب دژبانی ورود رو 11 زدن بعد از تشکیل پرونده برای ایشان در پرونده اونها 24 نهست(غیبت) درج شد.
لذا شما در سر روز در همون پادگان حضور داشته باشید.
حالا بر فرض اون جا که شما میخواید برید کارتون رو درست کردن برگه امریه جدید به پادگان محل خدمتتون وصول میشه و شما رو منتقل میکنن.
سر خود هیچ کاری نکنید.

nahibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دوره کد خوردم چند روز باید برم؟

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آقا من دوره کد خوردم چند روز باید برم؟
دوره کد هم دقیقا شبیه دوره آموزشی هست.
فرقی زیاد با هم ندارن.
فقط اونجا شما سر دوشی دارید.
تو آموزشی درجه نداشتید.
مثل قبل باهاتون برخورد نمیکنن بهتره.
البته اصلش اینه.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
١. ساک وسایل برای حمل نقل
٢. مهر
٣. قرآن
٤. پیراهن کار ١عدد
٥. شلوار کار ١عدد
٦. کمربند ١عدد
٧. زیر پیراهن سفید ٢عدد
٨. شورت ٢عدد
٩. مایو
١٠. پوتین چرمی مشکی
١١. حوله صورت
١٢. حوله حمام
١٣. شامپو سر
١٤. پودر رختشويي
١٥. ملحفه سفید ٢ عدد
١٦. پتو نظامی ٢عدد
١٧. مسواک
١٨. خمیر دندان
١٩. واکس
٢٠. فرچه واکس
٢٢. کلاه
٢٣. روبالشی
٢٤. لباس کرکی سفید
مورد ٢٥ و ٢٦ و ٢٧ یادم نیست چی بود.
در کل هرچی بردیم به مرکز شهدا جوادنیا اضافه بود و زحمت کشیدن وسایل خوب و مناسبی تدارک دیدن. مواردی که ضروری همراه برد ایناست:
لیوان پلاستیکی. ناخنگیر بدون چاقو، قاشق چنگال ، بطری آب معدنی کوچک خالی (ورود هرگونه مایعات حتی پلمپ ممنوع است) . کیسه پلاستیک برای کشیدن روی ظرف غذا که مجبور به شستن ظرف نشین. یک ملافه سفید برای کشیدن روی بخش آنکادر شده ی تخت که کثیف نشه. صابون بدن شویی. لیف. نایلون برای لباسهای کثیف. قفل برای ساک (نیازی به 808 برای کمد نیست. نوع کمدها اینطوری نیست. همون قفل آویزی میخوره. پلاستیک دسته دار که وسایل اضافه رو بردارین ببرین خونه و بیارین. ورود لباس اضافه شخصی ممنوع هست. مقداری هم خوراکی ساده ببرین آجیل و خرما خشک و اینا.
اینجا اگه خدمت اصلی بکنی ٢ ماه کسری میدن
اقلام غیر مجاز هم نبرین. دژبانی هم یکی مثل ماست. بیرون پادگان خیلی شاید رفیق باشین اما داخل پادگان انجام نده کارشو براش بد میشه.
دفتر و خودکار و دفترچه مرخصی و کفی کفش و خیاط لباس و سلمونی و بوفه و استخر و باشگاه بدنسازی و اسب سواری هم مهیا هست و تهیه میشه کرد.
ممنون از همه دوستانی که توی این مسیر راهنمایی کردن یا با ما هم مسیر بودن.
پرسنل کادری و فرماندهان و مربیان همه فوق العاده محترم و خوش اخلاق هستن و نه تنها بی احترامی نمیکنن بلکه با الفاظ دانشجو ، آقای محترم، مهندس و دکتر خطاب میشیم. از یگان دیپلم ها هم فاصله داریم.

Sent from my Nexus 4

raneli

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
دوستان یه سوال دارم هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه، اگه با لینک خبر هم که بود چه بهتر
ظاهرا کسری بسیج 6 ماهه، من از سال 82 فعال دارم اما بدون کارت سبز (دوره تکمیلی) سقف 6 ماه رو بهم میدن؟ آخه شنیدم دوره تکمیلی کسی نداشته باشه حداکثر 4 ماه میدن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
دوستان یه سوال دارم هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه، اگه با لینک خبر هم که بود چه بهتر
ظاهرا کسری بسیج 6 ماهه، من از سال 82 فعال دارم اما بدون کارت سبز (دوره تکمیلی) سقف 6 ماه رو بهم میدن؟ آخه شنیدم دوره تکمیلی کسی نداشته باشه حداکثر 4 ماه میدن
کسری بسیج قبلا تا 11 ماه بود.
خیلی وقته 6 ماه شده.
اگه تکمیلی داشته باشید که تکمیلی 2 ماه میدن + بسیج هم هر چند سال داشته باشید به ازای هر سال 30 روز و حداکثر 4 ماه.
آن چیز که شنیدید واقعیت دارد.

kharidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
من 7 سال پیش وارد دانشگاه پیام نور شدم و بعد از 3 سال دانشگاه رو ول کردم و الان میخوام برم قدمت مقدس سربازی :)
با همون مدرک دیپلم میخوام برم سربازی، چون بعید میدونم بهم کاردانی بدند.
میخواستم بدونم برای ورد به سربازی باید حتما انصراف بدم؟ اگه اره، الان کارمندهای دانشگاه (امور مالی و ...) توی دانشگاه هستند یا باید بعد از تابستون برم؟
(در ضمن تمام شهریه ها رو هم کامل پرداخت کرده بودم.)

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
من 7 سال پیش وارد دانشگاه پیام نور شدم و بعد از 3 سال دانشگاه رو ول کردم و الان میخوام برم قدمت مقدس سربازی :)
با همون مدرک دیپلم میخوام برم سربازی، چون بعید میدونم بهم کاردانی بدند.
میخواستم بدونم برای ورد به سربازی باید حتما انصراف بدم؟ اگه اره، الان کارمندهای دانشگاه (امور مالی و ...) توی دانشگاه هستند یا باید بعد از تابستون برم؟
(در ضمن تمام شهریه ها رو هم کامل پرداخت کرده بودم.)
بعد از اون سه سال شما مراجعه نکردید؟
دانشگاه بعد از عدم مراجعه شما یک نامه زده به **** وظیفه که آقای فلانی دیگه دانشجوی ما نیست و لذا معافیت تحصیلش رو لغو کنید.
الان شما دیگه معافیت تحضیلی نداری و اضافه خدمت خوردی.

kharidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بعد از اون سه سال شما مراجعه نکردید؟
دانشگاه بعد از عدم مراجعه شما یک نامه زده به **** وظیفه که آقای فلانی دیگه دانشجوی ما نیست و لذا معافیت تحصیلش رو لغو کنید.
الان شما دیگه معافیت تحضیلی نداری و اضافه خدمت خوردی.
نه مراجعه نکردم متاسفانه.
حالا اضافه خدمت زیاد مهم نیست، میخوام بدونم الان باید برم تکلیف دانشگاه رو مشخص کنم یا میتونم بدون مراجعه به دانشگاه دفترچه رو بفرستم؟
یعنی به طور خودکار برام انصرافی رد کردند؟ از اون موقع تا حالا شهریه اضافه نمیشه؟
ممنون از پاسختون

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نه مراجعه نکردم متاسفانه.
حالا اضافه خدمت مهم نیست، میخوام بدونم الان باید برم تکلیف دانشگاه رو مشخص کنم یا میتونم بدون مراجعه به دانشگاه دفترچه رو بفرستم؟
ممنون از پاسختون
شما که صدرصد معافیت تحصیلیتون لغو شده پس واسه خدمت نیاز به مراجعه به اونجا نیست.
ولی مراجعه کنی بد نیست.
راستی آموزش و کامندای دانشگاه هم هستن و دانشگاه بازه.
پس همین فردا یه سر بزن دانشگاهت پیگیر شو و زودتر برو واسه خدمت.
در مورد اضافه خدمت هم نگرانش نباش احتمال خیلی زیاد بعد از ورود به خدمت اضافه خدمت دفترچه ای ها رو میبخشن.

kharidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شما که صدرصد معافیت تحصیلیتون لغو شده پس واسه خدمت نیاز به مراجعه به اونجا نیست.
ولی مراجعه کنی بد نیست.
راستی آموزش و کامندای دانشگاه هم هستن و دانشگاه بازه.
پس همین فردا یه سر بزن دانشگاهت پیگیر شو و زودتر برو واسه خدمت.
در مورد اضافه خدمت هم نگرانش نباش احتمال خیلی زیاد بعد از ورود به خدمت اضافه خدمت دفترچه ای ها رو میبخشن.
اگه به دانشگاه مراجعه نکنم چی میشه؟ بعدا بخوام ادامه تحصیل بدم از کجا باید شروع کنم؟
یک سوال دیگه هم داشتم از خدممتون، اگه الان دفترچه رو بفرستم تقریبا چه ماهی اعزام میشم؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگه به دانشگاه مراجعه نکنم چی میشه؟ بعدا بخوام ادامه تحصیل بدم از کجا باید شروع کنم؟
یک سوال دیگه هم داشتم از خدممتون، اگه الان دفترچه رو بفرستم تقریبا چه ماهی اعزام میشم؟
ولی مراجعه کنی بهتره و انصرافتو بدی.واسه مدارکی که داری.
اگه نری بعد بخوای بری دانشگاه باید بری انصراف بدی که مدارکتو بهت بدن.
این رو نمیشه گفت که کی اعزام میشید.ولی با توجه به اینکه شما دیپلم هستید و 18 و 19 هر ماه اعزامی دارید.احتمالا شهریور میفتید 18 و 19 شهریور.

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
خوبه جای خوبیه.
دوستم اونجا بود.
سعی کنید بخش مرتبط بیفتید بهتره.
من خودم کامپیوتر بودم بخش کامپیوتر افتادم خیلی راحت تر بودم.
چطوری میتونم تو قسمت مربوط به خودم فعالیت کنم؟
کارخاصی باید بکنم؟صبح 10 تیروارد اونجا میشم کجا باید برم؟گوشی پیشرفته میتونم با خودم ببرم؟
لوازم همراه چیزخاصی باید ببرم؟ برای روز اول لباس و درجه و .... چی نیازهست؟تو اموزشی گفتن چیزی نمیخواد ببریم!!!
ساکن اصفهان هستم به نظر شما امکان انتقالی هست اگه اشناداشته باشم تو همین چند روز اول که به یگان وارد میشم؟
بی زحمت ممنون میشم مارو هدایت کنین!
نکته ای حرف نگفته ای دررابطه با اونجا اگه هست ، بی زحمت از دوستتون بپرسید و مارو بی نصیب نذارین!
با سپاس فراوان

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان من شش ماه دیگه کارشناسی ارشدمو میگیرم( اموزش زبان) . راسته میگن **** اصلا فوق لیسانس نمیگیره؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چطوری میتونم تو قسمت مربوط به خودم فعالیت کنم؟
کارخاصی باید بکنم؟صبح 10 تیروارد اونجا میشم کجا باید برم؟گوشی پیشرفته میتونم با خودم ببرم؟
لوازم همراه چیزخاصی باید ببرم؟ برای روز اول لباس و درجه و .... چی نیازهست؟تو اموزشی گفتن چیزی نمیخواد ببریم!!!
ساکن اصفهان هستم به نظر شما امکان انتقالی هست اگه اشناداشته باشم تو همین چند روز اول که به یگان وارد میشم؟
بی زحمت ممنون میشم مارو هدایت کنین!
نکته ای حرف نگفته ای دررابطه با اونجا اگه هست ، بی زحمت از دوستتون بپرسید و مارو بی نصیب نذارین!
با سپاس فراوان
بستگی داره ببینم اون قسمت شعبه رایانه نیاز داشته باشه یا خیر.
اگه نیاز داشته باشه ممکن شما رو تقسیم میکنن بندازن اونجا.دست شما نیست.
بله لباس نظامی میپوشید + درجه هم نصب کنید.عذرمیخوام اینو میگم شل و ول نباشید قشنگ لباس نظامی بپوشید درجه بزنید پوتین واکس خورده یک کم سرحال باشید شل و ول نباشید که بعدا براتون بد میشه تو کل خدمت.
تو آموزشی خیلی چیزا میگفتن که لازم نیست ولی تو پادگان خیلی امور هست باید انجام بدید.
واسه انتقالی واقعیت امر اینه که باید پارتی داشته باشید یا دلیلی برای انتقالی.
در غیراینصورت خیر.
بهتره برید و به فکر انتقالی نباشید برخی از دوستان بودن از اول خدمت هی به فکر انتقال بودن اذینت میشدن آخرش هم درست نمیشد.
پس برید اونجا و خدمتتون رو انجام بدید دنبال انتقالی نباشید.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان من شش ماه دیگه کارشناسی ارشدمو میگیرم( اموزش زبان) . راسته میگن **** اصلا فوق لیسانس نمیگیره؟
**** پذیرش رو محدود کرده و بیشتر پذیرش دیپلم و زیردیپلم داره.
ولی به هیچ وجه فکر نکنید خدمت در **** ساده است.
به نظر من شما اگه تهران هستید شانس بیارید بیفتید ارتش.
خیلی خیلی عالی میشه براتون.
به خاطر رشته ای که دارید راحت میتونید برید عقیدتی سیاسی و خدمت راحتی داشته باشید.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
**** پذیرش رو محدود کرده و بیشتر پذیرش دیپلم و زیردیپلم داره.
ولی به هیچ وجه فکر نکنید خدمت در **** ساده است.
به نظر من شما اگه تهران هستید شانس بیارید بیفتید ارتش.
خیلی خیلی عالی میشه براتون.
به خاطر رشته ای که دارید راحت میتونید برید عقیدتی سیاسی و خدمت راحتی داشته باشید.

ممنون از جوابتون دوست عزیز من فارس هستم. میخواستم پذیرش بگیرم برا شهرمون ولی مث اینکه سخته گرفتنش. عقیدتی سیاسی چیکار میکنن؟

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191

شما رشته ات خوراک تدریس توی دانشگاه های جهادِ ، خود نیرو زمینیِ
هفته ای 2 روز میری تدریس توی کلاس ها لباس شخصی ، دیگه چی از این راحت تر
یا من خودم توی ستاد نیرو ام خیلی از بچه های ارشد که زبان خارجی خوندن میدن بهشون مقاله ترجمه میکنن

هر دو اینارو که گفتم خودم با چشمام دیدم که بچه ها گرفتن مخصوصاً اون اولی حرف نداره

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سرهنگ «حجت الله واعظی نژاد» با بیان اینکه این آیین نامه شفاف تر شده، ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان تیر ماه آیین نامه جدید اجرایی خواهد شد. واعظی نژاد افزود: در این آیین نامه، تعداد بیشتری از بیماری ها لحاظ شده که در صورت تایید از سوی پزشکان، افراد دارای این بیماری ها می توانند از خدمت سربازی معاف شوند.

افزایش شرط سن پدر و پدربزرگ در معافیت کفالت به 70 سال

وی همچنین با بیان اینکه شرط سن پدر و پدربزرگ در معافیت کفالت نیز به 70 سال افزایش یافته، افزود: به همین منظور فرزندان تک پسری که قصد گرفتن کفالت پدر و یا پدربزرگ خود را دارند، باید سن پدر و پدربزرگش 70 سال باشد، این در حالیست که پیش از این سن 65 سال لحاظ می شد. وی با بیان اینکه اجرای این قانون نیز از اول تیر ماه آغاز شده، ادامه داد: اما افرادی که تا 31 خرداد ماه درخواست خود را به دفاتر پلیس + 10 داده باشند، طبق قانون قبلی می توانند با همان سن 65 سال معافیت کفالت خود را بگیرند.

بیماران مبتلا به آلزایمر و ایدز به شرط کفالت اضافه شده است

http://www.baharnews.ir/vdcf1vdj.w6dvyagiiw.html

بالا