اصفهان و شیراز نسبت به جاهای دیگه برای دوره کد بهتره.سلام
یکی ازدوستان05بود بامدرک لیسانس.
الان دوره کدخورده.افتاده توپخونه اصفهان
چجورجایی هست؟
اصفهان و شیراز نسبت به جاهای دیگه برای دوره کد بهتره.سلام
چجورجایی هست؟
اگر ده سال فعال باشید ، حداکثر تا 4 ماه بهتون کسری باید تعلق بگیره،هم چنین اگر برگه سبز داشته باشید دو ماه به کسری تان اضافه خواهد شد یعنی تا 6 ماه...حداکثر تا 6 ماهدوستانی که در رابطه با بسیج اطلاعاتی دارن یه سوال دارم، من حدودا 10 سال بسیج فعال هستم، فقط اوایل فعالیت داشتم البته هر وقت برگه دعوت فرستادن رفتم، حالا سوالم اینه که میشه برای کسری اقدام کنم؟ یا بی فایده ست؟
اگه تو پایگاه، آشنا گیر بیارم میتونه فعالیتها رو الان ثبت کنه؟ یا بی فایدست؟؟؟
کاملا حرف های دوستمون تائید میشه،بنده اعزامی 1 اردیبهش 95 هستم،با 45 روزه دو هفته آموزشی دیدم و همچنین یک هفته در **** استان بودیم تا تقسیم مون کردند.شاید **** استان شما فرق داره
اینجا با تکمیلی دو هفته آموزشی میری ، نیرو زمینی باشی دو ماه ، که اینجا نیست و **** کربلاست
خودشون دارن میگن تکمیلی اولویت داره برای پذیرش. همین هفته پیش از مسئول کارگزینی و مسئول اموزش **** اینچیزا رو پرسیدم
برای پذیرش زیاد مشکلی ندارم ، اینکه 30 روز تکمیلی رفتم و اگه 18روز برگزار نشه ، اون 30 روز هیچی میشه بدجور رو اعصابه ، من که ازشون نمیگذرم
داداش بحث من اینه که فعال بودم ولی فعالیت نداشتم بخصوص چند سال آخر رو! آموزش تکمیلی رو رفتم و گواهیش رو هم دارم، ولی میخوام بدونم چیکار کنم اون 4 ماه رو بگیرم؟ اگه آشنا پیدا کنم میتونه الان فعالیتهامو ثبت کنه عایا؟اگر ده سال فعال باشید ، حداکثر تا 4 ماه بهتون کسری باید تعلق بگیره،هم چنین اگر برگه سبز داشته باشید دو ماه به کسری تان اضافه خواهد شد یعنی تا 6 ماه...حداکثر تا 6 ماه
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
آره میتونی، وقتی رفتی خدمت ،نامه ایی از یگانی که خدمت می کنی میگیریی میدی بهشون...داداش بحث من اینه که فعال بودم ولی فعالیت نداشتم بخصوص چند سال آخر رو! آموزش تکمیلی رو رفتم و گواهیش رو هم دارم، ولی میخوام بدونم چیکار کنم اون 4 ماه رو بگیرم؟ اگه آشنا پیدا کنم میتونه الان فعالیتهامو ثبت کنه عایا؟
نه آقا جان...اگر ده سال فعال باشید ، حداکثر تا 4 ماه بهتون کسری باید تعلق بگیره،هم چنین اگر برگه سبز داشته باشید دو ماه به کسری تان اضافه خواهد شد یعنی تا 6 ماه...حداکثر تا 6 ماه
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
5 ماه کسری از چند وقت دیگه قانونش برقرار میشه فعلا 6 ماه است و هرکی میتونه سریع اقدام کنه.در مورد کسری بسیج :
من شنیدم که دیگه از سال 95 به بعد دوره تکمیلی بسیج 2 ماه آموزشی رو حذف نمیکنه و باید برید آموزشی , صرفا دوره تکمیلی 2 ماه از خدمت شما داخل یگان کسر میکنه که این خیلی بده , چون زمان ما بچه هایی که دوره تکمیلی بسیج داشتن بهشون میگفتن کفایتی و نهایت 2 - 3 روز تو پادگان آموزشی بودن و بعد از گرفتن استحقاقی امریه هاشون رو میدادن و میرفتن یگان !!!
و اینکه از امسال ظاهرا سقف کسری بسیج 5 ماه شده و اینکه میخواد سقف سابقه بسیج فعال به سالی 18 روز کسری برسه ....
خلاصه چون سرباز داره کم میشه این مسائل پیش اومده و معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه کسری بسیج رو هم لغو کنن , چون ظاهرا هیچ مدل کسری برای متولدین 73 به بعد دیگه صادر نمیشه !!!
من اینارو از منابع موثق شنیدم , ولی باز پرس و جو کنید , چون تو **** وظیفه هر روز یه قانون جدید میاد ....
موفق باشید
5 ماه کسری از چند وقت دیگه قانونش برقرار میشه فعلا 6 ماه است و هرکی میتونه سریع اقدام کنه.
کسایی رو که جذبشون کردم سه شنبه دیدمشون اومده بودن ناحیه میگفتن 90% دوره 45 روزه آموزشی خوردن و 10% آموزشی 15 روزه که احتمالا تا ماههای آینده دیگه همه آموزشی کامل میرن
دوره 18 روزه کامل لغو شده و اگه جذب سپا بشی باید دوره آموزشی بریاز برگزاری دوره 18 روزه خبر ندارید ؟ قرار برگزار بشه یا کلا کنسل شده ؟
تکلیف مایی که 30روز رفتیم چی میشه ؟ هنوز دفترچه نفرستادم ، احتمالا تا برج 10 وقت دارم
دوره 18 روزه کامل لغو شده و اگه جذب سپا بشی باید دوره آموزشی بری
تکلیف شما هم مثه بقیه که یا 15 روزه بهون خورده یا 45 روزه که احتمالا موقع شما همون 45 روزه است
اگه سابقه بسیجی فعالت بالای 6 سال باشه متاسفانه تاثیری نداره.برای کسری هم هیچ تاثیری نداره ؟ 30 روز سختی :|
برای گرفتن کسری بسیج ، حتما باید برم خدمت بعد اقدام کنم ؟ از قبل نمیشه تکلیفشو مشخص کنم ؟
ما داریم تو یگان طرف 14 ماه خدمت کرده هنوز تکلیف بسیجش معلوم نشده . باید بعد از مشخص شدن یگان سریع اقدام کنی و خیلی پیگیر باشی .برای کسری هم هیچ تاثیری نداره ؟ 30 روز سختی :|
برای گرفتن کسری بسیج ، حتما باید برم خدمت بعد اقدام کنم ؟ از قبل نمیشه تکلیفشو مشخص کنم ؟
یکی از فامیلامون بعد از 02 اونجا دوره کد خورد. (لیسانس گروهبان یک)سلام
چجورجایی هست؟