ideaneshan
Registered User
همون کارته که زیرش نوشته این کارت صرفا به منزله اتمام دوره خدمت ضرورت شما صادر شده و ارزش دیگری ندارد؟؟برا گرفتن کارت پایان خدمت
همون کارته که زیرش نوشته این کارت صرفا به منزله اتمام دوره خدمت ضرورت شما صادر شده و ارزش دیگری ندارد؟؟برا گرفتن کارت پایان خدمت
همون کارته که زیرش نوشته این کارت صرفا به منزله اتمام دوره خدمت ضرورت شما صادر شده و ارزش دیگری ندارد؟؟
دوتا داداش دارم رو کارت جفتشون نوشتهکاری ندارم پایان خدمت بدرد می خوره یا نه، ولی همچین چیزی رو کارت پایان خدمت ننوشته:general404:
دوتا داداش دارم رو کارت جفتشون نوشته
البته جدید نیستن یکیشون 75 پایان خدمت گرفته یکی 79
http://s7.picofile.com/file/8256329750/IMG_20160618_165155.jpg
اره همونهمون کارته که زیرش نوشته این کارت صرفا به منزله اتمام دوره خدمت ضرورت شما صادر شده و ارزش دیگری ندارد؟؟
میخوای عشق و حال کنی سعی کن هنگ یک بیافتی، کدش با 5 شروع میشه، بخصوص 512 و 513!اعزام 1 تیر 95 01 تهران
اقا دوستانی که رفتن اموزشی بیان یکم تعریف کنن رژه داستانش چیه هر روز هفته ای یه باره چجوریهمیخوای عشق و حال کنی سعی کن هنگ یک بیافتی، کدش با 5 شروع میشه، بخصوص 512 و 513!
یه هفته اول که مرخصی میرید، هفته دوم هم که ماه رمضونه! بعد اون رژه رفتنهاتون شروع میشه
رژه؟!! برید برید...میخوای عشق و حال کنی سعی کن هنگ یک بیافتی، کدش با 5 شروع میشه، بخصوص 512 و 513!
یه هفته اول که مرخصی میرید، هفته دوم هم که ماه رمضونه! بعد اون رژه رفتنهاتون شروع میشه
رژه هر وقت حال کنن میفرستن!! یعنی از بالا بهشون دستور میدن که همه برن میدان برای تمرین رژه! البته خیلی به فرمانده گردان و گروهان هم بستگی داره! معمولا سختی رژه به صف اوله، چون تو چشمی مجبوری درست و کامل انجام بدی وقتی تو چشم نیستی خیلی مهم نیست چطور رژه میری تا وقتی که یکی داره نگات میکنه!اقا دوستانی که رفتن اموزشی بیان یکم تعریف کنن رژه داستانش چیه هر روز هفته ای یه باره چجوریه
ورزش صبحگاهیش چقدر چجوریه یکم با داستان اشنا شیم
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
اقا دوستانی که رفتن اموزشی بیان یکم تعریف کنن رژه داستانش چیه هر روز هفته ای یه باره چجوریه
ورزش صبحگاهیش چقدر چجوریه یکم با داستان اشنا شیم
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
سلام دوست عزیزسلام دوستان من اعزامی یک تیر هستم و کد آموزشیم پدافند خاتم الانبیای سمنان هست و مدرکم کارشناسی ارشد . کسی اطلاعی داره پدافند سمنان چه جور جایی هست ؟
سلام داداشرفتم گردان درباره اموزش تکمیلی پرسیدم ، گفت شاید 18 روزه کلا حذف بشه !
30 روزه هم بدون 18 روز فایده ای نداره
هنوز تکلیفش مشخص نیست
کسی اطلاعات دقیق تر نداره ؟
سلامسلام داداش
دیگه تکمیلی بدرد نمیخوره و از 2/1 امسال همه رو میبرن آموزشی اعم از تکمیلی و غیر تکمیلی...
دوتا از دوستان بنده که یکیشون 2/1 و یکی دیگه 4/1 بودن هردو که تکمیلی داشتن آموزشی رفتن.
دیگه آموزش تکمیلی بی ارزش شده فقط بدرد پر کردن کمبود کسری بسیج میخوره همین!
الان بدون تکمیلی و با تکمیلی مثل هم هستن چون باید آموزشی رو برن...سلام
دو ماه کسری که داره ، اموزشی هم دو هفته میشه برای **** کربلا، مهم تر اینکه برای پذیرش **** اولویت داره
من 30 روز رفته بودم ، الان بدون 18 روز ظاهرا بی ارزشه، حتی در پذیرش گرفتن **** ، نمیخوام اون 30روز بسوزه ! کم سختی نکشیدیم
الان بدون تکمیلی و با تکمیلی مثل هم هستن چون باید آموزشی رو برن...
شما اگه سابقه ی بالای 6 سال فعالی داشته باشی تکمیلیت بی ارزش میشه.
برای پذیرش اصلا به تکمیلی داشتن یا نداشتن ربطی نداره...
شما برو یکی از نواحی محل زندگیت قسمت نیرو انسانی پایور اونجا دو تا فرم شیوه نامه داره که باید مراحل رو انجام بدی بعد فتوکپی برگه سبزت رو هم ضمیمه اونا میکنی+گواهی عضویت بسیجت بعد اونا مشخصاتت رو میفرست سپا استان اونجا کد ملی شما رو از سیستم برای خودشون جذب میکنن. منتها این مراحل برای دیپلمه ها به پایین باید حداکثر 45 روز قبل خدمت باشه و برای لیسانسه ها حداکثر 55 روز قبل خدمت باید انجام بشه.
غالبا کسانی که جذب نمیشن دیر اقدام به پر کردن شیوه نامه میکنن.