سلام دوستان
پایه خدمتی ابان 94هستم
اضاف سنواتی واسم زدن
توروخدا کمکم کنید
دارم دیوانه میشم.فکرفرارزده به سرم
من باید 6ماه اضاف بکشم؟
دیگه دعا کن 22 بهمن ببخشن اضاف سنواتی رو.
نبخشیدن هم زود میگذره، 2 تا زمستون دیگه ببینی تمومه!
سلام دوستان
پایه خدمتی ابان 94هستم
اضاف سنواتی واسم زدن
توروخدا کمکم کنید
دارم دیوانه میشم.فکرفرارزده به سرم
من باید 6ماه اضاف بکشم؟
نه آقا جان...
شما اگه تکمیلی هم نداشته باشی 6 ماه بهت تعلق میگیره... من خودم تو ناحیه خدمت میکنم!
واسه اون 10 سال فعالیت اگه راکد شده باشی با صحبت و اینجور چیزا درست میشه و احتمال خیلی خیلی زیاد 6 ماه کسری رو فول میگیری خیالت راحت...
سوال درباره کسری و جذب داشتین بپرسین من خودم مسئولیتم همینه...
10 روز قبل از اعزام دوباره برو پلیس +10 بهت میگن کجا افتادیدوستان من مدارک لازم برای اعزام به خدمت رو به پلیس ۱۰+ دادم و برگ آماده به خدمت و یه برگ دیگه که " برگ تایید اطلاعات ثبت شده " هستش رو بهم داد ؛ توی برگ دوم یعنی برگ تایید اطلاعات ثبت شده ، کد سخا هم درج شده . الان مشکل یا سوال من اینه :
20 روز از تموم شدن کار من با پلیس ۱۰+ میگذره و هنوز نمیدونم که محل خدمتم کجا خواهد بود .
در واقع برگ سبز هنوز برام نیومده ( با پست یا هرچی ) چون توی اون برگ محل خدمت باید ذکر شده باشه که هنوز نیومده ... باید تا الان میومد ضمن اینکه میخوام زودتر بفهمم کجا افتادم ...
اینو خودم میدونم ، اما باید بیاد با موتور / پست مگه نه ؟ از شما کس دیگه ای اطلاع بیشتری داره دوستان ؟
بله برگ سفید رو پست میاره دم خونه . برای من 4 روز قبل از اعزامم اوردن .دیر میاد پس برای دونستن محل خدمتت سر بزن به پلیس +10 .اینو خودم میدونم ، اما باید بیاد با موتور / پست مگه نه ؟ از شما کس دیگه ای اطلاع بیشتری داره دوستان ؟
سلام داداشسلام داداش
اگه رفتم پایگاه بهم گفتن راکد شده و اصلا ممکن میست برای کسری گرفتن یعنی داره خالی میبنده؟ واقعا میشه ردیفش کرد 6ماه رو کامل بگیرم؟
یگان رفتم خیلی تو مخیه! حوصله م سر رفته میخوام زودتر تموم کنم برم دنبال زندگیم
سلامسلام داداش
نیرو انسانی پایگاه رو ولش کن اونا ول معطل هستن... فقط نیرو انسانی حوزه مهمه
اگه میبینی نیرو انسانی حوزه هم داره میپیچونه و کارت رو ردیف نمیکنه مدارکت رو انتقال بده به یه حوزه دیگه...
راکد شدن رو میشه یه کاریش کرد... به این دلیل میگم که خیلی از پایگاه های بسیج خیلی الکی راکد میکنن!
اگه اوکی نشد انتقالی بگیر انشالله که کارت راه میوفته
سلامسلام
شما در مورد شرایط پاسدار وظیفه اطلاع دارید ؟
پس هرکسی که لیسانس و 12 ماه فعالی بسیج داره ، در صورت موافقت **** ، میتونه پاسدار وظیفه بشه ؟سلام
بله اطلاع دارم...
از برج 6/1 به بعد وظیفه کادر میگیرن این طرح برای لیسانس به بالا هست و باید فرد مورد نظر حداقل 12 ماه فعالی داشته باشه.
جای ما که هر سری از اعزام 2 نفر میگیرن.
اینا پست و... نمیدن و مثل کادری ها میرن و میان! شانس ما چه چیزایی اومده:general208:
سوال دیگه بود در خدمتم
فکر کنم پاسدار وظیفه باید چند سال (5 سال؟) خدمت کنهسلام
بله اطلاع دارم...
از برج 6/1 به بعد وظیفه کادر میگیرن این طرح برای لیسانس به بالا هست و باید فرد مورد نظر حداقل 12 ماه فعالی داشته باشه.
جای ما که هر سری از اعزام 2 نفر میگیرن.
اینا پست و... نمیدن و مثل کادری ها میرن و میان! شانس ما چه چیزایی اومده:general208:
سوال دیگه بود در خدمتم
امروز رفتم پرسیدم گفتن مدت خدمتش مثل سربازه و چند سال نیستفکر کنم پاسدار وظیفه باید چند سال (5 سال؟) خدمت کنه
خدمت وظیفه کادر ها 21 ماه فیکسه...و حقوقشون کمی بالاتر از سربازها هست.امروز رفتم پرسیدم گفتن مدت خدمتش مثل سربازه و چند سال نیست
ولی ظرفیتش خیلی محدوده در حد یکی دو نفر که معمولا از قبل رزرو شده هست ...
دوستان کسی اطلاع نداره؟سلام دوستان من سال 87 سه ماه نیرو انتظامی خدمت کردم بخاطر دانشگاه ترخیص شدم(اموزشو گذروندم)
الان وضعیت اموزشی جدیدم چطوری میشه؟
1)دو مته کامل
2)یک ماه
3)21 روز
4)همون روز دریافت استحقاق یه مرخصی چند روزه و دریافت امریه یگان